Честит първи учебен ден на всички малки ученици в градинките, и на първокласници и ученици и учители в учлилищата!

Аз винаги съм се вълнувала на този ден

Брррр голям студ,снощи замръзнахме, схванала съм се, имам мусколна треска и гърлото ме хвана заедно със носа и главата,сега ще взема един аспирин с аналгин освен,че утре съм на зъболекар и няма да мога да дишам през носа май,миналия път незнам дали на вас казвах ходенето ми за пръв път на зъболекар,така ми се схвана устата че не можах да си я затворя,имала съм луксация на ставата тази за дъвченето,и не мога да си отворя широко устата,нито да дъвча дъвка и твърди храни,минавам на попари от сега
Утре остана да ида със сополи и да не мога да дишам
Иначе бръмченето в главата от машинката още го усещам 
Вчера бяхме на цирк за първи път на Юл и голям смях беше,изгониха ни накрая,на баш интересното вече и клоуна излиза и се извинява, че навън започвала буря,оставал един номер но цирка бил опасен при бури ,молят ни да напуснем,голям смях беше,а иначе представлението беше гооола вода,цирк от преобладаващи артисти от махалата,малко животни един кон ,две понита,гълъби кучета и 1 щраус,Юл гледаше като невиждала,ахнала,подскача радва се смее се много и хареса

Айде стига че нещо ме хвана клавиатурата
Ще вали в цяла България следобяд