Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 217
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
 Hug

Честит първи учебен ден на всички малки ученици в градинките, и на първокласници и ученици и  учители в учлилищата!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз винаги съм се вълнувала на този ден  Wink

Брррр  голям студ,снощи замръзнахме, схванала съм се, имам мусколна треска и гърлото ме хвана заедно със носа и главата,сега ще взема един аспирин с аналгин освен,че утре съм на зъболекар и няма да мога да дишам през носа май,миналия път незнам дали на вас казвах ходенето ми за пръв път на зъболекар,така ми се схвана устата че не можах да си я затворя,имала съм луксация на ставата  тази за дъвченето,и не мога да си отворя широко устата,нито да дъвча дъвка и твърди храни,минавам на попари от сега  Mr. Green,майтап няма ама по някога така ми щтраква и не мога да си затворя устата докато не се намести,ужас Embarassed Та баш при зъболекаря от многото държане отворена и щрак- край ,остана си отворена  Shocked Crazy Утре остана да ида със сополи и да не мога да дишам JoyИначе бръмченето в главата от машинката още го усещам  Crazy

Вчера бяхме на цирк за първи път на Юл и голям смях беше,изгониха ни накрая,на баш интересното вече и клоуна излиза и се извинява, че навън започвала буря,оставал един номер но цирка бил опасен при бури ,молят ни да напуснем,голям смях беше,а иначе представлението беше гооола вода,цирк от преобладаващи  артисти от махалата,малко животни един кон ,две понита,гълъби кучета и 1 щраус,Юл гледаше като невиждала,ахнала,подскача радва се смее се много и хареса  Grinning

Айде стига че нещо ме хвана клавиатурата Crazy

# 211
Ивка не си сама,наш Галин удари вчера едно приятелче момченце на 5г.С играчката го удари в главата.Уж си играе с тях,пък ги и шамари.И с братовчедките си така прави.  Confused Гледам да не го шамаря,а му обястнявам че така не се прави и че детето сега плаче и той трябва да го гушне и да му се извини.Ако не го направи стои наказан.

Не съм съвсем излекувана,още имам полипи по гърлото,но Т нямам в момента.Всеки ден се чуваме с лекарката.Хубавото е че и в събота и неделя мога да поддържам връзка с нея.Много добра и разбрана женица  Heart Eyes

Тук времето днес е по-добре.Мрачно е,но пък е 24гр.Вчера беше 19  cold Ще вали в цяла България следобяд  Confused

Ха ха Ели майтап няма.Тук в Бургас миналото лято падна купола на цирка от една буря и даже има 1 ранен доколкото знам.
Иначе тук беше това лято мн интересен,с мн животни,но Гали изтрая само до антракта.И баща му дойде да го вземе после.Имаще тигър,лъвове,камили,змии,коне,понита,какво ли не.  Grinning

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 10:11 от Ренито

# 212
Рени може да е бил същия цирк и да ги е страх да не падне пак ooooh!

# 213
# 214
Здравейте! Днес заведохме Гергана за пръв път на ДГ. Всичко мина много добре, преди малко се чух с госпожата и се успокоих. Гергана много слуша, изяла си е цялата закуска, на обяд е яла само супата. Госпожата каза, че била голяма войводка, искала всичко сама да прави (аз това го знам) и е казвала кои песнички да пеят. Днес добре, но утре като сети, че пак ще я оставя там за цял ден, може би ще плаче. Но всичко по реда си, ще трябва да свикне.

А вие знаете ли как се яде кисело мляко? Ето тука може да видите:

http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21?authkey=mhP8qHy … 46187965296813586

http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21?authkey=mhP8qHy … 46187975838275202

http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21?authkey=mhP8qHy … 46187981609699810

# 215
Аа така с ръцете е най- вкусно!

# 216
  • През девет земи в десета
Момичета операцията мина добре,утре сме на контролен преглед и да свалят конците,съответно ще ни кажат дали всичко е успешно или ще трябва повторение Praynig
Диди,това не беше като твоята операция,резнали са крака на Станислв на свивката,има 15-сантиметров разрез,май са бъркали да извадят тромба и са легирали вената Simple Smile
Отивам да правя торта,цвети се събуди преди малко и си поиска торта за закуска Laughing
Арлина,дано всичко да е наред със сестричката ти оттук нататък,много се измъчи миличката Hug

# 217
  love001  love001  love001  love001  love001

# 218
Нанни  добре дошла,разказвай къде бяхте как сте?

Пиги  браво че е минало добре дано не се налага пак Praynig,казвай каква торта ще правиш? Thinking

# 219
Пиги, радвам се, че операцията е минала добре и дано не се налага повторение!  Praynig

Нани,  Hug Как сте?

Арлина, дано скоро да се включиш с хубави новини!  Praynig

Днес е втория ден в ДГ. Гергана беше спокойна, още със ставането ми каза, че иска пак в градината. По пътя ми повтаряше, че иска и аз да бъда с нея там, но успяхме да се разберем без проблем, че там ходят само дечица. Дано всичко е наред и днес!

Лек и весел ден!   bouquet

# 220
Нани,казвай как сте и къде бяхте като Ви нямаше  Mr. Green

Уф,днес пак ЖЕГА.Пък колко хора са се излъгали и са се облякли като за есен.  ooooh! Видях и едно  момиче с ботуши до коляното  Shocked

Дю,браво на Герито.Много разбрано детенце  Hug
В нашата ясла сега има нови деца,та реват,крещят.Ужас е.Дано нашият не се разстрои и той  Thinking

# 221
  • Варна
Привет!
Ние посрещнахме първия учебен ден с голямо желание Laughing! Много беше тържествено - децата бяха много щастливи, а пък аз доста си поплаках Embarassed.
Тошко и той е целодневен ученик. Само ми се оплакват, че бил доста буен - а ма аз си го знам, че е такъв. Като сме навън непрекъснато съм до него и ме е страх че може да ухапе или оскубе някое дете, въпреки, че той без причина не го прави.
Дю пожелавам ти и Гери така бързо да се адаптира и да е здравичка за да може да ходи редовно!
Ели почна ли училище?
Във Варна времето е много променливо. Чудим се за 3те свободни дни как ще е за да забегнем нанякъде, а ма още не сме решили къде newsm78

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 14:49 от Анет

# 222
Ани голям сладур е Мишо

# 223
  • Варна
Иска мерси, а ма ти кога успя да я видиш снимката. Аз се пробвах а ма май нещо не се получи и веднага я изтрих.

# 224
Анет  мислите ли, че ако съм почнала няма да разберете веднага  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На 29  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт