Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 210
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте и от мен.

Бета,къде изчезна липсваш. HugИзпревариме със снимките.Ще се опитам и аз да пусна тези дни.
Арлина,стискам палци сестричката ти да се възстанови бързо и всичко да остане само един лош спомен.Племенничката ти е голяма сладурка.
Нани,пази се .Гледай да си почиваш когато ти е възможно.А за мазането не съм компетентна,и трите пъти не съм се мазала.Нямам и помен от бременностите.Лекарката  ми каза,че съм родена да бременея. Mr. Green
Успешен старт на сладките ученици на Анет и Иси.  bouquet
Дъщеря ми също са с униформи.Всъщност  имат летни и зимни блузи,а за официален случай риза и вратовръзка.Аз съм доволна от този факт,в противен случай ще има модно ревю всеки път преди да излезе. Wink
Дидито,много неприятно с тези болежки.Дано намериш начин да се избавиш от тях.

Нямам време да пиша често.Наизкарала съм всички дрехи от гардероба.Явно вече ще се прибират летните дрехи. Crossing ArmsА и подготвям Жорко и Жасмина за ясла и градина.(даже и рима се получи).
Жорко и той трябва да мине през фризьорски салон.Само как ще го срешат незнам Thinking

За сега лек ден от мен. Heart Eyes

# 256
  • Варна
Хей Бета добре дошла!
Дай снимки на Яна с новата прическа - сигурна съм, че и така е голяма сладурана! Heart Eyes Аз Тошко още не мога да се реша да го подстрижа - мой и тази зима ще откара така - страх ме е много че ще му се промени коренно физиономийката като го острижа Sad
Той иначе е много дабре в яслата - чак аз не мога да повярвам, че не плаче и за 1 седм успя да остане там по цял ден. Само като го оставям обръща устничките като че ли ми е сърдит, но това е. Само да е здрав да ходи. По-скоро на баткото му е трудно с училището  Hug - той нали е свикнал да спи по обяд и казав че по някога почти заспивал на чина. Embarassed А ма нали цяло лято ги надупвах двамата да спят по обяд и сега до като свикне да не спи. Така каталясват цял ден двамата в училище, че като се върнат нямат много сила да дивеят в нас Mr. Green
Ивка и на тях макуин им е любимото филмче - до скоро го гледаха до прималяване. Големия го е научил на изуст.
Арлина приятно прекарване на концерта!
Нани да кажеш как е минал прегледа!
Лек ден на всички и спокоен уикенд!  bouquet

# 257
Че уикенда дойде ли,да не е петък и да незнам,много съм отвеяна,но ми е простено,днес съм решила да се пробвам да не пия кафе и само за това мисля,ходих да си купя мляко и млекарят каза сами да си връщаме,оставям аз 10 лв и си връщам до 20  ама съм умна,ама опашката гледат викат до 10,ох такава бях заспала,то и аз се сетих де,че съм оставил 10 па си взимам 20....

Та много стеизчерпателни аз така не мога,по често по малко...

Арлина дано сестра ти се възстанови бързо,тези рани нали се лекуват newsm78

Приятно изкарване на концерта!

Аз  за къщата нищо не казвам защото сега само гледаме и си избираме,тази беше с голям двор с 1 орех и къщата в дъното на двора  за ремонт,мислим още,но трябва и други да видим до тази цена за която търсим,за да ги отсеем и да решим кое е по добре,то и ние още не знаем какво искаме но може да го намерим... #Crazy

Ох без кафе съм неадекватна Sad

# 258
Малее верно било петък Confused Rolling Eyes ooooh!  мале  много съм зле без кафе,петък било

# 259
Eli, не само, че е петък, ами предстоят и три почивни дни. Party Ти добре се справяш с рестото  Laughing, току виж си забогатяла ако ходиш по-честичко при млекаря. Wink

Анет наскоро гледах едно клипче на Дани с дългата косичка и така ми домиля. Бил е много сладък бебешор, но вече свикнах и с такава да го гледам.

Бета много сладки снимки със сладки дечица. Дай да я видиме Янето без къдриците.

А Жорето какъв е къдравелко, да му е жал на човек да го подстриже. Дани беше с къдрички като на Тошето и пак ми беше криво като ги резнахме.

Аз минах първа на прегледа, да не повярва човек. Бях се настроила на висене до обяд, но нямаха хора. Другия път ще ме регистрират, че сега само установявали бременността, нищо, че ми е установена и че във вторник ходих до спешния им кабинет. Важното е да ме одрусат 20лв. Ама карай, само дано всичко е наред. Казаха, че бебето е добре, има сърдечна дейност, явно съм имала отлепване някъде. Thinking Казаха ми ако изкървя, отново да отида, което е повече от ясно. Имам час за след 3 седмици и ще ми се сторят 3 месеца направо. Дано няма усложнения дотогава и занапред! Praynig Praynig Praynig

# 260
Нанни ,дано всичко е наред,лежи не вдигай тежко,пии лекарствата ,ако трябва дайте малкия на бабата щом е 2 ет надолу,незнам за отлепване какво се прави само се чака ли евентуално да си се залепи newsm78

Аз до никъде не я докарах тази работа без кафето,до обяд се мъчих,и в 14,05 си направих, значи съм зависима и това е,има нова болест,кафезависимост,и то не е кофеинозависимост щото с кола не ми минава а в нея нали има кофеин и с шоколад не инава,симптомите са страшни умрях от главоболие,просто повалящо главоболие,винаги като реша да пробвам без кафе ще умра от глава,нерви,истерии, изпокарах се със всички за 1/2 ден без кафе,и нашамарих Юлия от 13-14 съм я шляпала че не заспива нервите ми извади,а без кафе съм ужасна,какво ще правя незнам,колко хубаво ми беше като не пиех това пусто кафе,чувствам се като наркоман зависим Cry

Ох чакай да си пиина и квото такова

# 261
Видяхте ли това аз попълних и ще видим дали ще има списание  Wink http://www.egmontbulgaria.com/misc/anketa_zamamaimen.htm

# 262
  • Варна
Я да се включа и аз набързо,да не вземете да ни забравите Wink

Искам да честитя на всички,  които са имали повод да празнуват през изминалите дни  bouquet

Прекрасни първолаци,да са ви живи и здрави Hug
Арлина,много  Hug Hug Hug за сестричката ти.Господ здраве да и дава,дано бързо се възстанови милата.Много изтърпя горката Sad
Нанни, ти да мируваш.знам го от опит затова ти казвам .Всичко ще е наред HugPeace Heart EyesИ Друндела ми го беше направил тоя номер ,с горните мигли под долния клепач Confused
Големи сладури малчовците с тези къдрици.аз направо не мога да си представя да подстрижа моя.ами той е  като ангелче така.сигурно много ще му се промени физиономията Rolling Eyes
Трябва да ви покажа актуална снимка Wink

Димитър и той е ученик.на 17 септември му беше първия ден.какво да ви кажа........ Влезе на бегом в групата,като затвориха вратата обаче и видя че ме няма се започна рева.след час отивам да го взема...тишина.като ме видя и започна да плаче без сълзи и да обръща джуката.питам го ще ходим ли утре пак и той Даааааааааааа.
Отиваме на следващия ден ,сложихме пантофите и като видя лелите Реееееееееееееев.вкараха го едната за ръцете,другата за краката Sad.направо си умрях от притеснение.отивам след час,не иска да излиза.
Днес 3ти ден.още като видя МОЛа преди яслата започна да реве.не мога да го успокоя.едвам го вкарах в яслата и пред групата вече се бях отказала да го оставям и тъкмо щях да се обаждам на госпожите че си тръгваме когато излезе едната.чула глъчката и решила да види какво става.викам и "ние си тръгваме".а тя  А не,аз ще си го взема...... Аз Shocked,тя ми го взе от ръзете,той по земята се влачи,започна  сълзи ,сополи протяга ръце,пищи абе ужас.
отивам аз след час,ама със свито сърце.Слушал бил,и бил голям артист и манипулатор.Брех  веднага го разбраха... Confused
И така,сноще имахме проблеми с един пуст кътник,сега излизащ.днес бяхме на яслата със сополи от зъбчето,а вече е с яка хрема,кашлица ,не може да диша,червен очите му текат,крив направо не ми се говори.... легна си преди 20ч и аз отивам че не знам нощес какво ще правя Tired

Много поздрави и целувки на всички  bouquet Много ми липсвахте Heart Eyes

Събуди се,дави се в сополи Cry

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 21:14 от jorjito

# 263
  • Варна
jorjito,в коя ясла сте в Иглика или Русалка .Пробвала ли си клеева тинктура за нослето-10 мл физиологичен р- р + 5 капки клеева тинктурара 5- 6 пъти дневно по 3- 4 капки в лявата и дясната ноздра.
Homeoplasmine на Boiron. Капките се слагат в но­са 2 пъти дневно при водна хрема и при запушен нос.

# 264
Eli мерси за сайта Hug И аз попълних анкетата.Сега ще чакаме..

Жоржи честито ти ученик! Щом му е харесало там,бързо ще свикне и след 2 седмици ще влиза сам.Ако обаче не го спираш.Спреш ли го за малко и после пак ще плаче.Ти да не почваш работа?

Наш Галин и той има сополи вече 3 дни и от днес кашля вече.Нищо не капя,не давам.Само чайче му направих тази сутрин.Ще му мине.Оставих ги да се гледат с баща му.Само ако вдигне Т го водя на лекар вече.Иначе кашлица и сополи минават от само себе си.Във вторник може за една слушалка да го заведа,ако още кашля и това е.Ще кажете че съм луда,но така го "лекувам" аз.

# 265
Нани,дано всички с бебо е наред PraynigНай-вече се пази,защото на мен така от постоянна работа и движение с първото бебе ми се отлепи плацентата Cry
Жорка,честит ученик LaughingИ най-вече,честита свобода за теб Mr. Green
Ронката върна ли се вече в българскооооо newsm78
Момичета,я кажете хубав хотел в района на хотел "Родина"?От 9 до 12 октомври ще ходя на едни семинари в София и търся къде да нощувам,но в Родина е адска скъпотия Sick  Е,той собственикът на фирмата ще плаща,ама не сикам да прекалявам с нещо над 100 лева.И как се точа отсега за ходее по магазинитеееееее,не е истина Mr. GreenДано се засека и със снахата,че с тази Франция ми бяга нещо от погледа Naughty

# 266
  • Варна
Сузи,не съм го пробвала това.Калиева тинктура ли имаш предвид или Клеева newsm78.тази клеевата не съм я чувала.
Много ми е трудно да му капя нещо в носа.не мога да го усмиря Confused
С Хомеопатия сме ние,аз друго не давам.дано се оправи до вторник,за да не го спирам от ясла Peace
В Иглика сме Peace
Рени,засега няма да започвам работа,но смятам че за детето е по добре да е на ясла.Прекарва времето си само с мен и направо вече не може да ме понася Rolling Eyes.Манипулира ме както си иска,и въобще не слуша.само напук ми прави.нека да е там сред децата и лелите,да го пооправят малко.Неконтрулируем е станал PeaceИма нужда от разнообразие,което аз не мога да му дам.а иначе ми се работи,но ще видим как ще се разберем с татко му.Догодина ще му трябвам на Златни,а и работата ми трябва да е съобразена с детето.тук като чуят че имаш дете на тази възраст и лошо им става.Ама ще отсъствате ли,ама ако се разболее детето..... Close

Димитър заспа и аз отивам,че нощес не спахме много Tired

# 267
  • Варна
Жоржи ,за клеева тинктура става въпрос. Peace

# 268
Жоржи абсолютно си права за яслите.Колкото и да боледуват без тях не може.Зима иде,детето не бива да губи контакт с други дечица.Аз съм твърдо ЗА,мъжа ми също.

# 269
Здравейте мацки!
И Лора е със хрема от вчера.Очакваше се като засуди времето,вирус ли е настинка ли е, не знам.Аз съм  отпуска два дена, та тъкмо да ме ядосва  вкъщи.

Видяхме се с французойките за  малко.Интересно че Лора и Ема се познаха.

Нани,почивка и лежане.Ако ще къщата да се събори,лежане и това е.Нека свекърва ти  да гледа Данката за няколко седмици, няма да се премори.

И в нашата ясла има нови дечица.Цяла една група.Та да ви разкажа една смешка.Отиваме една сутрин и гледаме едно момченце със баща си, ама се съдира от рев. А Лора казва: мамо,баткото паче, гоам е а паче,Лола мака а не паче. А бащата:така е жените са си оправни от малки. Joy

Общи условия

Активация на акаунт