Икариам - 2 - "Долу кръчмите, да живее културата!"

• 48 073
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Moonlight ,настанявай се удобно в теми4ката ни.Само да ти кажа,ако все о6те не сте го направили,да пишете на някой модератор,4е играете и двамата с мъжа ти,за да не ви баннат за мултиусинг.
polly ,благодаря,4е сподели,за сега нямам пове4е въпроси,но ако някога ми се наложи поне ве4е знам към кого да се обръ6там.

# 91
Благодаря Hug Hug
Писала съм отдавна на един от ГО/гейм операторите/ и дори оттогава най-редовно лафим с него,така че няма проблем Peace

# 92
  • София
Най-после си имам музей и аз  Laughing Иска ли някой да сключим договор за културен обмен Simple Smile

# 93
Благодаря девойки  Hug оправих се вече. Напуснах съюза и докато търсих нов ,тия дето ме нападаха ме поканиха при тях  Laughing съюзът е kon4e и са навсякъде около мен.

Мунлайт  Hug

Я ме светнете как стои въпроса със ситърите, къде са опциите за назначаване на ситър ... нещо не се ориентирам. В травиан всичко е някак по подредено , а тук нищо не намирам. Не наирам и връзка с модератор даже.

# 94
.... Не наирам и връзка с модератор даже.
Във форума пробва ли http://board.ikariam.bg/board.php?boardid=27 
Е в тази игра поне 3 пъти съм се опитвала да се регна и все не успявам......така и не разбрах причината/за първи път ми се случва такова нещо  ooooh! /,сри за оффа  Wink
Moonlight  welcome
Тук има ли башинг:

12.09.2008 17:12:49    Битка за Momchillcity   
    12.09.2008 17:12:44    Битка за Momchillcity   
    12.09.2008 17:12:31    Битка за Momchillcity   
    12.09.2008 12:13:24    Битка за Momchillcity   
    12.09.2008 7:56:54    Битка за Momchillcity   
    12.09.2008 7:36:59    Битка за Momchillcity   
    12.09.2008 5:25:49    Морска битка при Momchillcity
Ето това не мога да разбера  newsm78......кажете мнения моля  Thinking

# 95
Ами според мен има,позволено е 6 атаки за 24 часа,доколкото виждам там са 7.
Дарка Hug,ако ти трябва връзка с модератор,те са във форума,така наречените гейм оператори.
За който незнае-за форума е нужна отделна регистрация.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 09:36 от Moonlight

# 96
Moonlight, добре дошла!
И аз съм в трета вече колония, отново на остров с мрамор като първата. Като дойде време за събиране на данни за първа страница ще пиша координатите й и името на съюза.

# 97
polly ,и на мен то4но това не ми става ясно.Вижда се,4е имаш 6 нападения,но и едно по вода,което според мен се с4ита,но имаше такава тема във форума,а тя само ме обърка о6те пове4е.Потърси я някъде в първите страници е,за6тото е нова и дано ти помогне на теб.
Дарка Злостарка ,ние с кон4е имаме мирен договор,зна4и и с теб.
c-mira дай си координатите да видя дали 6те успея с договора,4е понякога не мога да изпра6там.

# 98
  • София
c-mira дай си координатите да видя дали 6те успея с договора,4е понякога не мога да изпра6там.

Координатите ми са NewTown [84:62] Simple Smile

# 99
Привет дами!   bouquet  Нямаше ме няколко дни тук и колко сте изписали...

Смених си ника в играта. Сега съм Morgan le Fay   Mr. Green

Moonlight, добре дошла при нас  Hug Ще кажа на нашия дипломат да се свърже с вашия и да спретнем едно мирно договорче. Peace

polly, 100% башинг. Пиши на ГО, но дай скрийн, иначе няма да ти го признаят. От съюза не те ли защитават?

Аз редовно ходя да трепя някой, който напада членове на съюза. Моите фермери копат само в мините и секат дърва и никой не си прави армия, а разчита на съюза за протекция.  В нашия район не идват нови играчи и се въртим все едни и същи из островите. Болшинството са от нашия съюз и от време на време се намира някой заблуден самодеец да нападне член на съюза.

П.П. Похвалих ли ви се? Направих си шести град - пак винце  Mr. Green

# 100
Ей,ако знаете как се ядосах тази сутрин на един от моя съюз.Глядайте какво съобщение ми е пратил:
"ei stiga si podbival cenite.Vinoto si v1rve6e idealno i na 40 no sq zarad takvis tapaci kat tebe trqbva6e da go sm1kna na 35"
Какво да го правиш такова сега.Ще си продавам ресурсите на каквато цена ми е удобно.Като не му харесва,да ми беше пратил пари.Уф,аман от такива хора.

# 101
Това ще да е някое загубено лапе на 12г. ooooh!
Ми ако иска да си го смъква,негов проблем а виното си е твое и си имаш пълното право и за по 1 на парче да го продаваш ако искаш.
Тъпо е че сте от един съюз пък такива ЛС да пише..... Sick

# 102
  • София
Lebeduna честит нов град и нов ник  bouquet

sissak , и аз мисля, че можеш да си продаваш на каквито цени искаш - ресурсите са си твои и си ги правиш каквото искаш. Аз когато искам да продам нещо по-бързо го пускам малко под най-ниската цена в района , за да го купят  Peace

# 103
Лебедуна-честито.Ти си страшна-аз едвам с 4 града се оправям-ти 6...браво момиче  bouquet
И аз съм малко като твоите фермери-имам малко армия и стени 12 ниво(навсякъде) и по 15 кораба в колониите-в столицата доста повече  Mr. Green
Като ме нападнат чакам Лидера(точен пич е той) или Министъра на отбраната(200 мортири има) да ме спасяват  WinkНо пък поддържам съюза със сяра-точа на макс,а не ползвам  Laughing

Оказа се,че съм се престарала с разширяването на музеите-мога да сключа три договора още.Ето ме 42:35 Calopolis

# 104
Lebeduna ,първо да те поздравя за 6 тия ти град,браво,това са много ресурси и направо не ми побира главата как успя да ги събереш.
Аз съм готова с кметствата си и с вси4ки резиденции и двореца и сега само остава да си избера къде да бъде новото ми 5 то град4е,като  го направя 6те ви се похваля.

sissak ,този бъоб6те знае ли,4е си жена и за6то не се опла4еш на лидера?

Общи условия

Активация на акаунт