Икариам - 2 - "Долу кръчмите, да живее културата!"

• 48 073
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Дарка не яде попарка ,ти за6то не се опла4еш на съиузниците си ,4е те нападат и заедно да направите не6то сре6ту нападателите ти.Или ако това не свърши работа,премести се в по голям и силен съиуз.
Аз моми4ета си построих в 2 колонии посолствата,остава ми о6те едно посолство и двореца за новата колония.Събирам ресурси,но недостига на корабите е огромен,не ми стигат,а имам 30 ве4е.Надявам се скоро да се похваля с нова колония.

# 76
Дарка не яде попарка ,ти за6то не се опла4еш на съиузниците си ,4е те нападат и заедно да направите не6то сре6ту нападателите ти.Или ако това не свърши работа,премести се в по голям и силен съиуз.

Вече сериозно го обмислям, защото съюзниците ми не взимат отношение. Пуснах масово и никой нищо ... иначе като е за простотии се покъсват да пишат.

# 77

enamorada
,те корабите не са скъпи...защо не си вземеш още?
Моите са 42 (2 от тях  са дело на детето  Rolling Eyes),а имам по малко колонии от теб....
Дарка не яде попарка,много неприятно така..... твоя съюз с какво ти помага тогава  Thinking.

# 78
Ами златото ми е за покупки в момента.Нали трябва да сабера за 4 та колония ресурсите и те са много и за сега си купувам.Когато ве4е си имам ресурсите купени и имам злато 6те си позволя да си купя и о6те кораби,но за сега не мога.

# 79
  • София
Ах, нападат ми едната колония, а аз не знам какво да правя  newsm78 Мога ли да изпратя войска от столицата в колонията?

# 80
c-mira-можеш...-има опции:" дислокирай флот " и " дислокирай армия".Можеш също така да нападнеш нападателят от столицата,докато той ти напада колонията  Wink
Дарка-съюзите са точно за това-да си пазим гърбовете и да си разменяме ресурси-както и за да си помагаме с ресурси при криза...Ако в твоят съюз не е така-напусни го....
Аз първоначално бях Дипломат в един съюз,в който моите хора само се забъркваха в битки с по-силни съперници...Все трябваше да се преговаря...И с ресурси не си помагахме-все нямаха....И ги зарязах Mr. Green
Сега съм в съюз с готини хора.Пратиха ми огромни количества ресурси да преборя упадъка,а шафа разби флотата на оня ,дето все ме нападаше...сега аз пращам излишните ми ресурси  Wink
Къде си?Ако не си много далече ела при нас Hug

Завърших изследването "помощни работници".Вече пратих в мините по около 100 работници отгоре...Е,това ми точи и много пари,но пък търгувам повече...

Имам 24 търговски кораба-засега ми стигат.Важно е нивото на пристанището...В последната колония ,където е 1 ниво вчера товарих 6 кораба 2 часа и половина...днес вдигам нивата  Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 00:06 от Шомон

# 81
Имам едно предложение,да си напишем вси4ки кой в кой съиуз е и в следва6тата тема при координатите на градовете ни да се мъдрят и съиузите,4е така е много обърква6то.Стига само Лебедуна да се съгласи да добави.
c-mira това което можеш да направиш е да си събориш пристани6тето и така няма да отмъкнат по4ти ни6то ако евентуално ти не спе4елиш.По принцип пише с колко единици или кораба те нападат и ако са малко си направи и ти няколко през това време докато пристигат.

# 82
Аз писах на един съюз, че искам да се присъединя, защото бяха писали, че всеки е добре дошъл, но до сега ни вест ни кост  Rolling Eyes

# 83
  • София
Аз писах на един съюз, че искам да се присъединя, защото бяха писали, че всеки е добре дошъл, но до сега ни вест ни кост  Rolling Eyes

И на мен ми се случи да не ми отговорят въобще от първия съюз, но аз изчаках няколко дни и писах в друг съюз - където веднага ме приеха  Peace

mak4e, тъкмо реших да ти пиша ако имаш нужда от малко кристал да ти изпратя и видях, че имаш още една колония - с кристал. Честито !   bouquet

И аз имам вече 4 града, но четвъртия ми е също с мрамор и на същия остров при другата ми мраморна колония.  Mr. Green Успях да преборя упадъка в двата по-стари града, а сега събирам ресурси да вдигна резиденцията в новия град  Peace

enamorada, хареса ми идеята ти да си напишеме и съюзите   bouquet

# 84
Аз ве4е реших,4е новата ми колония 6те бъде на вино.Само сяра ми остава,но за следва6та е много ,много ресурса.О6те се 4удя оба4е къде то4но да я направя.Аз тепърва 6те се боря с упадъка,остава ми само една резиденция.Един нападна едно мом4е от съиуза ни и сега 6те се борим с него,но той е тъп,не е в съиуз сам е и е слаб.
Какво ново при вас,похвалете се.Само Лебедуна се скътава май.

# 85
Момичета как се правят снимки от играта  Rolling Eyes
Че един нахал ми досажда на една от колониите  и искам да съобщя за башинг.....но незнам как да снимам  newsm78
Моля помагайте  reverance

# 86
Оправих се.....снимах  photo
Сега се опитвам да разгадая дали морските битки се отчитат като отделна битка  newsm78

# 87
polly,мила,коля те и за незнае6тите като мен,кажи как се справи със снимките.Аз бях питала във форума,но отговора беше толкова овъртях,4е се отказах да се пробвам.
И да мисля,4е във форума последно 4етох,4е морските битки се от4итат към броя позволени атаки,но само ако е спе4елил този които те е атакувал,както и за останалите,ако са спе4елени се броят сухоземните.

# 88
Намираш си програмата Paint на компа.
После отваряш страницата която искаш да снимаш и
с клавиша "Print Screen" или "PrtSc" от клавиатурата
(горе в дясно се намира след F-овете)  отваряш   програмката Paint  после  на редактиране  и   Paste в програмката Paint
и създаваш картинка. Simple Smile .
Ако не е ясно мога да щракна  Joy,само кажи  Hug

# 89
Здравейте Hug и у дома сме ревностни почитатели на Икариам и играем и аз и мъжът ми.
Имам столица и две колонии-столицата ми е за вино,едната колония е за мрамор а другата за кристал,планувам следваща отново за мрамор/по интрукции на мъж ми/ а и сама виждам че трудно ще стига в по-горните нива,да не кажа никак.
В съюза Kill Domination  съм Hug
По-късно ще си пиша и координатите за списъка.

Общи условия

Активация на акаунт