Икариам - 2 - "Долу кръчмите, да живее културата!"

• 48 079
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Тя сама не може ли?  newsm78
От друг град.
Може  Peace,тя се явява този който освобождава града  Laughing
Но ,ако този който я е окупирал е с 7-8-9к генерали ,а тя с 1к....няма как да стане.

Ееееее, разбира се.

# 601
Джуличка ,как се образуват точките нападение и защита в класацията? Знаеш ли?

# 602
Джуличка ,как се образуват точките нападение и защита в класацията? Знаеш ли?

На мен ми ги показва само, когато има битка.
Т.е. ако аз съм нападател, показва точки атака.
Ако мен ме нападат, показва точки защита.

# 603
  • Варна
Отново бързи и изчерпателни - Благодаря Ви   bouquet Значи аз нищо не губя от това че съм окупирана? А каква е идеята тогава на окупацията? Давам си редовно дръвца за развитие на мините???? На острова има и други малки като мен и само 3-4 големи града с различни съюзи. Не вярвам целта да ме окупират да е привличане към съюз  newsm78 за това си има предложения? Даже предложих да си каже условията окупатора, за да свали окупацията - ама вече втори ден нищо.

# 604

А каква е идеята тогава на окупацията?

Идеята е следната:

аз съм на 9 дена път с камили от съседа ти по остров.
Обаче искам да го обера.
Ако тръгна от тук да го грабя, той ще има предостатъчно време да си премести и скрие ресурсите.
А така, като се "нанеса" у вас  Wink, ще го нападна от твоя град, ще го атакувам за 10 минути, и ще му ошушкам всичко.

# 605
  • Варна
 newsm10Е сега вече ми е почти ясно - само дето окупатора е от моя остров. Джуличка Благодаря   bouquet

# 606
newsm10Е сега вече ми е почти ясно - само дето окупатора е от моя остров. Джуличка Благодаря   bouquet
Laughing
Може да е решил да пробва какво аджеба е това "окупация " и сега да не знае как да я свали ......и за това съм чувала  Rolling Eyes

# 607

Ти, между другото на кой остров си?  Thinking

# 608
  • Варна
   Аз съм с координати
 *  Име: Perfekt city остров - Ighteos[64:49
    * Големина: 7
    * Играч: perfekt77
    * Точки: 1,998
    * Съюз: -

и
    *  Име: Perfekt city 2 остров - Oraos[64:48]
    * Големина: 6
    * Играч: perfekt77
    * Точки: 1,998
    * Съюз: -

# 609
Не,не тези точки ,питам за тези в класацията ....където са точки генерали ,точки защита,нападение,търговските точки ,там където мога да проверя и твоите / например / .

iveto_p ,явно са ти свалили окупацията  Hug
На кой остров беше тя?На сярата предполагам ?

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 01:10 от polly

# 610
Не,не тези точки ,питам за тези в класацията ....където са точки генерали ,точки защита,нападение,търговските точки ,там където мога да проверя и твоите / например / .

Да де, да.
И аз за тях ти казвам.  Peace
Когато има битка, нещата (цифрите) са много по- различни, отколкото сега.

iveto_p, много си далече от мен.
 Confused

# 611
Помислих ,че не си ме разбрала, сри за настояването  Laughing
Направо се стресирах ,когато видях моите точки нападение  "0" ,и това докато нападам играч ,който е на челно място в точки защита - останах така ти казвам  Shocked   Joy, в последствие разбрах че те падали ....аз не знаех  ooooh!.

# 612
Хихихи...  Mr. Green
Не бой се, и аз така се облещих веднъж, когато провеждахме наказателна акция с Лидерът ни, срещу един с.... дръж се да не паднеш - 15.000 генерала!!!  Shocked ooooh!
Аз и без това бях скептично настроена, щото колкото и армия да имам, тоя си беше костелив орех, а пък и като видях точки на нападение 0 и направо щях да падна.
Викам си - Божееее, къде съм тръгнала аз???
Пък то какво било - в момента, в който започне битката, тези цифри се променят и стават други.
Не знам защо и какъв е смисълът да ги има сега, като са толкова малки, но ги има.

# 613
  • Пловдив
Привет и от мен Hug
От известно време играя играта, но нещо не съм съвсем в час с доста от нещата и реших да потърся повече инфо. Така попаднах на вашата темичка Grinning
Надявам се да си бъдем взаимно полезни (май вие повече на мен Embarassed ). На първо време ме интересува как ги трупате точките? Аз съм с три града: столица на остров с мрамор - 12 ниво, другите на остров с кристал - 10 ниво и на остров с вино - 11 ниво, а имам точки само 8 589  Rolling Eyes Къде бъркам и какво да направя?
Благодаря предварително  bouquet

# 614
Кremi04 , не бъркаш никъде, просто си още мъничка.
Ще порастеш, ще се увеличат и точките, споко.
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт