Лятото е в своя край, но в БУРГАС купона си е още НАЙ - 62

• 14 388
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
Amelia, не изчакахме да започне концерта. Бяхме там до 20,20 ч, и тръгнахме, защото много духаше и нямаше места. Чакахме 20 минути, колко повече да ги чакам да се накордисат. Бяхме пред Алиби в 20,27 часа и нищо не се чуваше от Охлюва.   Rolling Eyes

Вчера се видях с Бубичко и Финети - ми те много финни бременлийки, бе. Разхубавили се и не можах да ги позная. Пу-пу  Peace

# 181
Утрешното парти на Тройката го прави една приятелка. Смятам да заведа малката.

# 182
Вчера се видях с Бубичко и Финети - ми те много финни бременлийки, бе. Разхубавили се и не можах да ги позная. Пу-пу  Peace
Мали, особено аз. хихихихи Laughing то верно че 2кг съм качила до сега, ама колко си ги имах преди това

Аз имам повод да черпя днес. Направо да си призная, че бях забравила. Смятайте колко време вече е минало, та.......днес със съпруга ми правим 4 години от сватбата. Добре че е той да ми го припомни, подобаващо естествено. Не ме бива в готвенето, нека някой друг да сложи почерпката. И да пиете едно и зарад мен.

Утре ще се видим на тройката значи с децата, който е там. Смятам да наминем с Деница.

# 183
        И ние сигурно ще дойдем на Тройката. Към 10-10:30ч обаче, че ми е трудно ставането  Embarassed Ако някой ме разпознае да свирка  Laughing

# 184
        И ние сигурно ще дойдем на Тройката. Към 10-10:30ч обаче, че ми е трудно ставането  Embarassed Ако някой ме разпознае да свирка  Laughing

и моите планове такива бяха, но малката е с Т , и днес ще сме си в къщи Sad

# 185
     Ками  Hug бързо да оздравява. И ние не отидохме  Confused Николай се тръшна да ходи на плаж, защото леля му се обади че отиват с кака му, та до сега се пържих на плажа, как пък не му омръзна цяло лято  ooooh!

# 186
Здравейте на всички- много малко бургаски мами са записани в тая тема-срамота...надявам се да се съберем повече. Моля да ме запишете към бременните мами- терминът ми е 12.02....дано да намеря с кой да бутам количката след някой месец Simple Smile Целувки на всички

# 187
# 188
А ще имаш с кой да буташ количка. Ние този месец правим 3 месеца така че догодина продължаваме с количката. Laughing В кой комплекс живееш

# 189
Ние се дотъркаляхме на детския празник към 11ч, но дори още в 11 слънцето беше толкова силно, че за половин час само дето не припаднах там. Успях да залъжа Деница и хайде на Ултрата. Добре че и поспах като се прибрах, та сега съм горе долу добре.

# 190
А ще имаш с кой да буташ количка. Ние този месец правим 3 месеца така че догодина продължаваме с количката. Laughing В кой комплекс живееш

Във Възраждане живея... и като гледам се преска4ат в Борисовата градинка...много бебе много чудо...което е супер

# 191
О забравих наай важното. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ. Знаете ли дали ще има празнична заря довечера.

# 192
хайде сега и баткото с Т  Cry
ужас  ooooh!

# 193
Ками има вирус, ние го изкарахме, с температура 40 и нагоре. Води ги на лекар.

# 194
  • Бургас
Честит празник и от мен!
zlatina_1982 - споко ще имаш с кого да буташ количка - аз съм за ноември и също съм в центъра, а има и още кандидат мами в темата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт