Лятото е в своя край, но в БУРГАС купона си е още НАЙ - 62

• 14 386
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Ками, бързо да се оправят душиците. Hug

Ние отидохме на празника към 11,30  Embarassed, щото по-рано мама не можа да се оправи, но не бях очарована. Верно, можеше слънчев удар да получи някой, наоколо грам сенчица.

zlatina_1982welcome Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам. Малко може и да сме, ама сме готини. Колкото до Борисовата градина - супер е, че има толкова бебета и деца, но пък боклуците и мръсотията могат да ме докарат до  smile3514. Поне на мен не ми харесва особено там и  избягваме да ходим. А, преди да пооправят детския кът беше още по-ужасно. Това е мое мнение, може на някой и да му харесва.

# 196
Аааааааааааааааа, и аз съм кандидат мама, за след двайсетина дена се точа да се обебя, така че, Златина, споко, маце, ще се съберем тумба с колички без никакво усилие...... Голям кеф.

# 197
  • На морето!
Момичета, тук съм отново. Мерси за пожеланията за малкия, мн ме трогнахте.  Hug
Ах Не, ЧРД на патерици!  bouquet
Аз бях на обучение в СФ и още не мога да се оправя с вс, една седмица ме нямаше, но си изкарах страхотно, 6 мадами бяхме на обучение- започнах работа в една застрахователна компания. Но друг път ще ви разказвам.
Мама21, я кажи повече за сватбата. Мн си лаконична? Честит ти годеж и чакаме дълъг и подробен разказ.  bouquet и снимки естествено. Hug

# 198
  • Бургас
Ние също се попържихме малко на слънце на детския празник, дане говорим че започна някъде след 10 часа.Децата се изнервиха от жегата и набързо се преместихме на сянка до бившия университет. Тъм пък една мръсотия... нямам думи. А през това вереме е имало тържествена програма по случай празника пред общината, но хванахме само края за съжаление, но поне беше хладно и приятно.

Амелия, ние този вирус го изкарахме още преди 3 седмици. Цялото чудо беше за 3 дни-повръщане, температура и на четвъртия ден все едно нищо е нямало. Надявам се и вие вече да сте добре.

Вчера и днес в зала Младост има международен турнир по съзтезателни танци. Ние ходихме и двата дни. Малката много се впечатли. Радва се на каките и много ръкопляска. Ако на някой от вас му се ходи, тази вечер от 19,30 е последния етап. Наистина е много красиво и атмосферата в залата е невероятна.

# 199
Eeee, Adi, като не чета редовно и съм изтървала. Жалко, с удоволствие щяхме да дойдем с Деница.
Райне, какво работиш точно, коя е тая застрахователна компания?

# 200
  • Бургас
Добро утро дами!

Някой знае ли къде в Б-с се продават дрешки и други неща на ЗАХИ?

Харесах си в сайта им няколко неща,но нямат официален представител за нашия град.

Другото ми питане е къде точно е магазина на Вис Виталис?

# 201
  • Бургас
И ние се завлякохме на детския празник, ама на моя калпазанин му беше скучно и пак ме изнуди да ходим на батута на Флората. Този вирус и той го изкара за 3 дни, първия ден повръща и после вдигна Т. Докторката ни изписа само Изопринозин и Имунобор, на другия ден беше добре.

Дрешки на Вис Виталис имаше в един магазин отстрани до Краснодар, мисля че Тоболино се казва, но не съм ходила скоро. Склада "Зодиак", който им е официален представител е на Ел Пром, но аз онзи ден ходих и нямаше нищо интересно, само комплекти за изписване и дрешки за новородено. Иначе там има спално бельо, хавлии и матрачета за кошари.

# 202
  • у нас
Добро утро дами!

Някой знае ли къде в Б-с се продават дрешки и други неща на ЗАХИ?

Харесах си в сайта им няколко неща,но нямат официален представител за нашия град.

Захи продават на Полиема и в повечето детски магазини  - подлеза на Изгрев, в тези на зала Младост, горе на парка в Славейков, на Тоболиното.

Борсата Вис Виталис се намира на ул. Цар Калоян 166, склад Зодиак. Това е търговията на бившата Четвърта п-ка.  Peace

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f1375878379783fa1345f5cdd52798 … 3&x=0&y=0

# 203
  • Бургас
Многооооооооооо благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Трябва да купувам матраче,чаршафчета,костюбче за изписването и разни други дреболии.

# 204
Здравейте, момичета.Незнам дали точно в тази тема да попитам.Имате ли представа какво е естеството на работа на офис-сътрудник във фирма за дограма и парапети.Предварително благодаря.

# 205
Секретар е това, това му е новото и модерно назнавие.Но иначе не е малко работа, пък било то и не сложна. Вероятно ще отговаряш на телефона, ще водиш кореспонденция, може би ще контактуваш с доставчици или клиенти, шофьори, работници и т.н. Аз така ги виждам задълженията на офис-сътрудника.

# 206
  • На морето!
Райне, какво работиш точно, коя е тая застрахователна компания?
В Хенди Иншуранс. Дъщерна фима на Хенди тел, която обединява 6 застрахователни компании. Фирмата все още е доста млада, а в Бургас е от месец някъде. Мн ми е удобно работното време и засега ме устройва напълно. Имам време и за малкия , и за изпити, и успявам и да поработвам, а и на интервюто говорихме за евентуално повишение, след като си взема дипломата и понавляза повечко в нещата. Ако на някой му предстои подновяване на Гражданска отговорност или  Каско да свирка  Mr. Green
Днес беше първият ден на Симеон в яслата. Мн добре се държа детето, не плака, влезе си със сестрата, а като отидох да го взема след час ми се смееше и се върна обратно в стаята при децата. Дано и утре да е така и да се адаптира бързо.

# 207
ina lemon,благодаря.

# 208
Майчета , спешно ми трябва Инфакол за малкото ни детенце . Акo някой знае къде мога да си купя , ще съм му много благодарна да сподели  Praynig

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 21:03 от danibon

# 209
  • На морето!
Майчета , спешно ми трябва Инфакол за малкото ни детенце . Акo някой знае къде мога да си купя , ще съм му много благодарна да сподели  Praynig
Виж в Продавалника, там продават. Дано на някой му е останало от неговото детенце, аз раздадох всичко на приятелки с бебета. Ако не намериш остава варианта да поръчаш от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт