ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 311
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
Слънчо, отдавна не бях влизала в темата - и като влязох веднага видях лентичката, викам си, чакай ще прочета сигурно пише  Rolling Eyes а то - нищо  Joy направо съм си те заловила на момента  hahaha  Браво, много се радвам, момченце ли искате или пак момиченце (то божа работа де, но как си го мислите  Hug)

По принцип ни се ще да си имаме от двата пола  Wink

# 121
  • Пловдив
Слънчо, леко бременеене и от мен! Аз още не съм казала на Руми за бебето и то точно, за да си спестя въпроси от рода на "Бебето излезе ли?" Laughing. Като гледам сме с около 4 седмици разлика в термина, моят е на 21 март, а твоят?
Как ще се оправите с леглата? Искам да взема леглото на Руми, но тя май не си го дава Confused
И друго да питам - препоръчайте бебефон. Имахме един Филипс, но много се смущаваше, само пръщи, бучи и аз тичам през 5 мин. да видя бебето, накрая го зарязах в един шкаф, по-добре чувам без него бебето. Последно като го включихме и хвана рев на друго бебе и сега се чудя какъв да си взема, онзи хич не беше евтин Rolling Eyes

# 122
  • София, България
Подпалихте ме и мен с креативните играчки, снощи ходих в Джъмбото и малко се поувлякох. Купих пъзели (от дървените с фигурките и такъв като килимче за под - с числа), днес ще видим дали ще ги реди Simple Smile Ножичките ги видях, изцяло са облечени от пластмаса, но резците им са метални, все пак ми се струват достатъчно безопасни, сигурно ще вземем Simple Smile Купих обаче 7-8 колички за яслата, че като гледам с какви счупеняци си играят дечицата и ми е жал  Tired

Скъпата, това с отпуската ми изглежда много добър вариант, но пък .... ще си изгърмиш цялата отпуска  newsm78

Кате, вземете кажете на детето, че ще вземе да се изпусне някоя баба или някой друг ... абе по-добре вие да си му кажете. За леглото - ако нямате възможност да купите ново, най-добре купете още от сега на Руми голямо легло (има най-различни - забавни, ще и хареса със сигурност), а малкото го приберете някъде. След няколко месеца, като го извадите, ще му сложиш нови чаршафки и тя хич няма и да го познае. Ако пък го познае - ще и кажеш, че това е нейния подарък за бебето. Тя вече ще е свикнала с новото легво, така че, няма да се дърпа много.

# 123
Слънчо, леко бременеене и от мен!

Благодаря, подобно  Hug

Аз още не съм казала на Руми за бебето и то точно, за да си спестя въпроси от рода на "Бебето излезе ли?" Laughing.

Това, че споделям бременността си с Ивана е едно от най-хубавите ми изживявания  Heart Eyes Въпросите й са част от приятните емоции! На твое място не бих чакала и секунда повече  Naughty

Като гледам сме с около 4 седмици разлика в термина, моят е на 21 март, а твоят?

Даже няма и толкова- аз съм за 15.04., но имайки в предвид, че Ивана се роди в началото на деветия месец, очаквам и този път да е към края на март  Simple Smile

Как ще се оправите с леглата? Искам да взема леглото на Руми, но тя май не си го дава Confused

Ивана отдавна си спи сама в нейна стая на голямо легло, а в самата стая, като я обзавеждахме, направо я направихме с 2 легла Wink Бебешката кошарка отдавна е свободна, така че сме се подсигурили отвсякъде  Mr. Green

# 124
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Радос, Ивана, ние отдавна имаме детска стая не с едно, ами с 2 големи легла. Предвидливо си направих детската за 2 деца въпреки суеверията и въпреки че още не бях бременна. Детското легло го ползвам по-скоро като преграда, а в началото и за да свикне. Сега обаче маймунката спи една вечер на малкото, една вечер на голямото легло и като стане въпрос да се маха малкото - ааа не, ще падна, ще се ударя и едни такива преговори почва да води. Една преграда струва към 80 лв, а не ми се дават толкова, чудя се одеяла на земята ли да слагам или столове  newsm78 Аз съм пускала и преди снимката, но ето пак да добиете представа
Иначе точно като теб си мислех и викам на мъжо след морето прибираме кошарката, да ама той докато се накани се видя положителния тест и вика "Няма за кога да я прибирам", а то май няма и къде да го приберем. Доста тежи и да го мъкнем до свекито, пък след 4-5 мес. обратно май не си заслужава, та незнам...още се чудя кога точно да го махнем това легло и къде да го сложим временно. Иначе ще го замаскирам с нови обиколници и чаршафчета естествено.  Wink

За казването на Руми - вчера ме посреща със следното, "Мамо, сега сме толкова хора (показва 3 пръстчета) и после ще станем толкова (показва 4 пръстчета)." Така и не се разбра откъде го е направила този извод. Питаме я кое пръстче кой е, ама нещо не можа да ни отговори. Може наистина баба й да се е изпуснала нещо. Аз мисля да изчакам поне 4Д ехографа (след 2 седмици), да си знам че всичко е наред и тогава, че недай се боже нещо да стане как ще й обяснявам после на Руми. В началото ми казаха, че е кухо яйце, 1 месец си мислех, че съм бременна и после тая новина  Cry (2 дена ревах), после пък прокървих 2 пъти, айде пак рев и притеснения, та и затова все отлагам с казването, но мина ли 20-та седмица ще казвам на всички.
А за питането понякога ми е много досадна - 3 месеца след морето през ден питаше кога ще ходим пак и като й кажа, че ще ходим на Велинград и се почва питането кога ще ходим на Велинград. Просто ми беше писнало. Сега пък се е научила да пита "Мамо, кво праиш?" Ама с един лигав глас... Crazy И го повтаря по 3-4 пъти, а аз примерно ям и тя много добре вижда, че ям, ама да си пита детето. Та си го представям в същия дух и за бебето - Мамо, расте ли бебето? Мамо, кога ще излиза бебето? и т.н. Rolling Eyes

Малко дълго стана, ще ме извините...
Все пак благодаря за съветите мамчета, винаги сте ми полезни.

# 125
Слънчо, честито! Лека бременност ти желая!  Hug

Катя, умничка ти е Руми и за леглото може би трябва да подходиш така, че да излезе като нейна идея. Примерно сподели й, че би било много хубаво ако тя има повече място пред леглото си – за игра, за каквото ти дойде на ум – неща, които обича да прави – нарежда пъзели и прочие... После, след като й изложиш достатъчно причини, от които тя ще бъде облагодетелствана,  я попитай какво мисли по въпроса и дали има идея как да направите това.  Това ми идва на ум.

Днес Габи имат пижама ден в градината. Всички деца отиват облечени с пижами. Толкова се вълнува милата. Никога до сега не ме е питала кога ще ходи на градина, а снощи нямаше търпение да дойде днес, че да отиде с пижамата.

# 126
Здравейте, на мен също не ми остава много време за четене и писане във форума, но днес се взех в ръце и аз като Радос изчетох всичко  Wink
Данида, честито, много да слушка малкия бебок!
Слънчо, лека и безпроблемнна бременност! ти си много позитивен човек и знам, че всичко ще е супер при вас!
Гледам имало е болни, и на нас не ни се разминаха вирусчета, особено след връщането ни от Турция. И понеже ви обещах снимки, днес качих малко в нета, още не съм успяла да разгледам всичките, направо съм страшно заета, нямам никакъв личен живот и това почва да ми писва. Но това е тема на друг разговор  Confused
Много се радвам, че в темата ни има толкова хубави новини, единствено се притеснявам, че като изпородите всичките и нашата темичка съвсем ще изостане  Rolling Eyes
Хайде лека нощ!
http://s150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/kusadasi/

# 127
Хей, Краси, много си готина, страхотна мацка си, аз сякаш досега не съм те виждала по снимки  Shocked Супер са снимките  Heart Eyes

# 128
Хей, Краси, много си готина, страхотна мацка си, аз сякаш досега не съм те виждала по снимки  Shocked Супер са снимките  Heart Eyes
Поддържам твоето мнение  Peace Суупер мацка си, Красе  Flutter

Слънчо, честито и от мен, безпроблемна и лека бременност  Hug

# 129
  • София, България
Красикм, страшно сте си изкарали, снимките са със страхотно лятно настроение  Party и времето ви е било супер Simple Smile За личния живот - всички сме така, аз съм с едно дете, и с мъж, който е страхотно съпричастен и пак не успявам да намеря време за нищо, целия ми живот е едно постоянно тичане между работата, градината, село, мивката, пералнята, простора и печката .... край няма ... Най-лошото е, че покрай тия ежедневките нямам време още да подредя къщата (живеем в нея вече цяла година) и тъй като нещата още си нямат места имам само купища в шкафовете и върху тях. Мъж ми е безкрайно търпелив, но и на него вече взе да му писва от тоя безпорядък. Аз (за да не се побъркам) спрях да обръщам внимание и все си викам - "Един ден ще оправя всичко". Да ама нещата се забатачават все повече и става все по-трудно. Позволявам си четвъртък вечер да ходя за 1 час на народни танци ... и всяка седмица ми е страхотна гимнастика, да мога да освобя точно този един час ... не знам има ли свършване ... ще имам ли време в тоя живот да прочета ПОНЕ още една книга, да седна пред телевизора и да изгледам един филм, без да правя още три неща в същото време  Tired сори, оплаках се, сигурно ме разбирате, а някой ако има рецепта за оправяне на живота - да я сподели, че  #Crazy

Румяна, много се смях на пижама деня - сигурно е топло при вас, че при нас не може вече да стане (не че някой се е засилил да го организира) - въобще креативните идеи в нашите детски заведения са последна грижа.

Вчера за пръв път бях на родителска среща, все хубави млади хора са родителите, събрахме пари за "касичката" - за текущи нужди, общината НИЩО не осигурява на градините - нито препарати за почистване, нито елементарни материали, килими, масички, столчета - са от минали век  Whistling за какво ги събират тия такси тогава - за храна и заплата на лелките само (а и те едни заплати вземат  ooooh! ) мизерия пълна

# 130
Здравейте и от нас  Hug
ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ НА СЛЪНЧО!!! ЗДРАВО И КРАСИВО МОМЧЕНЦЕ (АЙДЕ МОЖЕ И МОМИЧЕНЦЕ  Laughing) ТИ ПОЖЕЛАВАМ   bouquet
Краси - наистина изглеждаш супер  Peace
Ние сме здрави (засега), препускаме по паркове и градинки по цял ден, почти не се прибираме...
Хармъни, зариби ме с тези твои идеи за играчки (на мен са ми слабост, май ги купувам повече за себе си  Embarassed) Заринали сме се в Чико и ФишърПрайс, коли, камиони, конструктори и плюшени играчки...
Купих от Джъмбо в Атина един детски компютър "Умното табло", ще се опитам да намеря и линк. Има 5програми и е супер интересен...
Мъж ми е безкрайно търпелив, но и на него вече взе да му писва от тоя безпорядък. Аз (за да не се побъркам) спрях да обръщам внимание и все си викам - "Един ден ще оправя всичко". Да ама нещата се забатачават все повече и става все по-трудно.
Това аз ли го написах???  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 131
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Днес е петък и съм в петъчно настроение, само дето в нашата фирма най-много се работи в петък, а събота ми е ден да си свърша личните работи - направила съм списък с хипермаркети, които трябва да обиколим и да купим това и онова...

Радос, мен май ме чака същото...и досега нямах време за ТВ и книга, успявам на месеца веднъж да си открадна 4 часа за фризьор и козметик. Колкото до хаосът вкъщи - в неделя успявам да я вкарам в ред и в понеделник вечерта вече е същата. Crazy А за гардеробите все не намирам време - от 2 месеца повтарям, че ще нареждам гардероби, искам да ги измия и да ги подготвя за зимата, да махна летните неща, сещате се...да, ама не. Стигнах само до обувките, тях поне оправих.
Катя, умничка ти е Руми и за леглото може би трябва да подходиш така, че да излезе като нейна идея. Примерно сподели й, че би било много хубаво ако тя има повече място пред леглото си – за игра, за каквото ти дойде на ум – неща, които обича да прави – нарежда пъзели и прочие... После, след като й изложиш достатъчно причини, от които тя ще бъде облагодетелствана,  я попитай какво мисли по въпроса и дали има идея как да направите това.  Това ми идва на ум.
Румяна, вчера точно това направих. Казвам на Руми, дай да го махнем това легло да имаш повече място да си играеш, а тя пак "Ще падна". Аз викам - "Няма, ще сложим столчета както прави баба или някаква преграда" и тя уж се съгласи. Flutter Сега остава таткото да се навие да махне леглото и да му намери някакво място. Утре ще търсим килим за детската и дай боже да направим разместването вече.
Краси, разгледах снимките. Личи си, че е имало доста забавления за децата и не сте скучали  Wink

Чао и приятен уикенд!   bouquet

# 132
Къде сте всички ???
Вчерашния хубав ден прекарахме навън, в парка. Към вечерта обаче ми побеля косата за миг - след поредното захласване Коко припадна  Sad Подкосиха ми се краката...
Обърнах форума и Гугъл да чета, уж не е тревожно, ама не получавам отговор никъде - опасно ли е това секундно спиране на кислорода в мозъка...

# 133
  • София
Атракция,  кво шъ черпиш Mr. Green?

Честит рожден ден! Здраве, късмет и хубаво настроение през цялата година ти пожелавам!

Честит син на Данида! Да е жив и здрав и много послушен!   bouquet

А на Слънчо новината вече я знаех  Simple Smile

Краси, много са ви хубави снимките, весели и отпускарски  Wink Била ви е супер почивката, разкажи нещо интересно.

Олимпия, консултирай се със специалист миличка. По принцип захласването е опасно, а съчетано с припадък направо е... Confused Дано не се повтаря вече, ама ти питай за да знаеш ако се случи пак какво да правиш.

# 134
Privet i ot men!
Aide sega i az da zapochna Laughing
Atrakciq ,chestit roden den,mnogo zdrave i semeino shtastie ti pojelavam  bouquet
Slancho,chestita bremennost,,,tolkova e radostno vsichko v temichkata s tezi novi bremenni mami,da ne e zarazno..zapochvam da se zamislqm dali da ne si pojelaq i az 3to  detence :roll:strahotni novini  bouquet
Danida,chestito ti bebche i na teb,da ti e jivichko i zdravichko i mnooogo da vi radva. Heart Eyes

Sega za nas-dalgo vreme ne sam vi pisala,no nqmam vreme naistina,mnogo rabota pada tuka,ponqkoga rabotq po 14chasa na den i s patq do rabotata stavat 16.Izlizam v 7.00 i se pribiram v 11.00.Dobre ,che svekito e tuka,ta mi e po-lesno ot kam gotveneto,tq gotvi,chisti i naglejda Luchko.Toi pak e tolkova interesen,ne mu spira ustichkata da govori,razkazva mi izmisleni istorii....hi-hi.Luchko se adaptira nai-dobre v novata sreda.Utre navarshvame 1godina ot pristiganeto ni v Amerika. Money
Niki veche e mnogo shtastliva,ne iska da se pribira v BG,zashtoto ima ogromna mechta,da stane filmova zvezda.Za sega e dobre v uchilishte,veche dori e uchitelka na 2 klas,2-3 sedmichno q vikat da pomaga na decata po komputri i ttq e mnogo dovolna.
Radost-apartamenta ni e pod naem,mnogo ni e ranichko oshte da si kupuvame,a i tuk v New York kashtite sa strashno skapi po 2-3 miliona $,dokato vav vatreshnosta za 1000000$mojelo da se kupi ogromna kashta s gradina i basein,no za sega shte si stoim tuka ,zashtoto ima po-golemi vazmojnosti za rabota.
iskah da vi pokaja snimki ot tuka,no sega trqbva da tragvam na rabota.
Mejdu drugoto seha tuk horata se gotvqt za Hallowen,i nie sashto prigotvqme kostumi na decata,shte vi pokazvam snimki ot praznika.Tuk horata sa ludi na tema ukrasqvame na kashtite za praznicite,sega vsichko e ukraseno s plashila,cherepi,ogromni tikvi,,,abe q po-dobre da snimam i shte vi gi pokaja,
za sega prikluchvam,che da ne zalasneq za rabota.
Pozdravi i celuvki ot men   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт