направо съм си те заловила на момента
Браво, много се радвам, момченце ли искате или пак момиченце (то божа работа де, но как си го мислите
)По принцип ни се ще да си имаме от двата пола
направо съм си те заловила на момента
Браво, много се радвам, момченце ли искате или пак момиченце (то божа работа де, но как си го мислите
)
Ножичките ги видях, изцяло са облечени от пластмаса, но резците им са метални, все пак ми се струват достатъчно безопасни, сигурно ще вземем
Купих обаче 7-8 колички за яслата, че като гледам с какви счупеняци си играят дечицата и ми е жал 

Въпросите й са част от приятните емоции! На твое място не бих чакала и секунда повече 

Бебешката кошарка отдавна е свободна, така че сме се подсигурили отвсякъде 
Аз съм пускала и преди снимката, но ето пак да добиете представа 
(2 дена ревах), после пък прокървих 2 пъти, айде пак рев и притеснения, та и затова все отлагам с казването, но мина ли 20-та седмица ще казвам на всички.
И го повтаря по 3-4 пъти, а аз примерно ям и тя много добре вижда, че ям, ама да си пита детето. Та си го представям в същия дух и за бебето - Мамо, расте ли бебето? Мамо, кога ще излиза бебето? и т.н. 

Суупер мацка си, Красе 
и времето ви е било супер
За личния живот - всички сме така, аз съм с едно дете, и с мъж, който е страхотно съпричастен и пак не успявам да намеря време за нищо, целия ми живот е едно постоянно тичане между работата, градината, село, мивката, пералнята, простора и печката .... край няма ... Най-лошото е, че покрай тия ежедневките нямам време още да подредя къщата (живеем в нея вече цяла година) и тъй като нещата още си нямат места имам само купища в шкафовете и върху тях. Мъж ми е безкрайно търпелив, но и на него вече взе да му писва от тоя безпорядък. Аз (за да не се побъркам) спрях да обръщам внимание и все си викам - "Един ден ще оправя всичко". Да ама нещата се забатачават все повече и става все по-трудно. Позволявам си четвъртък вечер да ходя за 1 час на народни танци ... и всяка седмица ми е страхотна гимнастика, да мога да освобя точно този един час ... не знам има ли свършване ... ще имам ли време в тоя живот да прочета ПОНЕ още една книга, да седна пред телевизора и да изгледам един филм, без да правя още три неща в същото време
сори, оплаках се, сигурно ме разбирате, а някой ако има рецепта за оправяне на живота - да я сподели, че 
за какво ги събират тия такси тогава - за храна и заплата на лелките само (а и те едни заплати вземат
) мизерия пълна

А за гардеробите все не намирам време - от 2 месеца повтарям, че ще нареждам гардероби, искам да ги измия и да ги подготвя за зимата, да махна летните неща, сещате се...да, ама не. Стигнах само до обувките, тях поне оправих.
Сега остава таткото да се навие да махне леглото и да му намери някакво място. Утре ще търсим килим за детската и дай боже да направим разместването вече.
Подкосиха ми се краката...

Била ви е супер почивката, разкажи нещо интересно. 

Препоръчани теми