ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 257
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
Zdraveite,mameta.izvinete me za chestata lipsa,no jivota tuk mi varvi tolkova barzo,che imam chustvoto,che sam navita kato nqkoq mehanichna igrachka ,koato si znae razpisanieto ot sutrin do vecher i vse edno i sashto..kakto i da e...
Moeto predlojenie za zaglaviice e leko koledno,no ako vi haresa.... Peace
Fevruarskite deca chakat kolednite chudesa
Nablijava Koleda krasiva,trapnat fevruarcheta-podaraci shte ima
bqh bi spomenala,che iskam da popitam neshto..ima li oshte nqkoi ot vashite dechica,koito sa s pampers?
Moq Luchko oshte si gi polzva.Predi da zaminem i da se otdelim ot decata,pochti beshe gotov da go svalim,no kogato ostana pri nashite da go gledat i neshtata se razvaliha.Sega tuk mi e dosta trudno da go svikna(opitvam se s golemi nadejdi),poneje otsastvam dosta vreme ot denq,i sledobed,kogato se pribera go ostavqm po slipcheta,chishkam go,ponqkoga mi kazva i mu govorq i mu obqsnqvam,che ne e bebe,no rabotata stava rtudna,zashtoto babata nqma nervi i spokoistvie da go nakara da si kazva...imate li idei,kakvo mogga da napravq,shte se radvam,ako nqkoq ot vas mi dade saveti za otuchvane.znam,che zakasnqvame s tova,no znaete li..uspokoqvame misalta,che tuk do 4-5 g. im slagat pampersi i se razhojdat s biberoni v ustata,smeshno e i ne mi se iska i nie das me taka Embarassed
Drugo neshto-ne moga da go otucha ot shisheto,tarsi si go i samo za vodata,sokove,airianche,kola pie ot chashka sas slamka,no vodata q iska ot biberona..kakvo da pravq? newsm78Nqmam vreme da go ucha da pie ot normalna chashka i se zadavq ,kogato mu dam da pie. Thinking
Ako nqkoi ima idei po moite problemi,shte vi bada blagodarna da gi spodelite s men.
Inache Lucheto e mnogo obshtitelen,prikazva vsichko veche,znae poveche ot 15 dumichki na english,predimno imena na jivotni i kogato go pitam za nqkoe mi kazva i na dvata ezika,nikoga ne gi barka,v magazinite kato vidi neshto mi kazva angliiskata dumichka,popiva kato gaba,vsichko,koeto mu kaja,mnogo e nabludatelen i chesto me uchudva kak pomni neshta,za koito dori ne sam govorila s nego Joy.imam nqkoi novi snimki,shte se opitam da vi gi pokaja tuk,ako nestane shte sa v albumcheto...
otivam da lqgam,zashtoto sled 5 chasa trqbva da stavam za rabota... Heart Eyes

# 271
  • София
Здравейте момичета! Hug

Написахте ли вече писмата до дядо Коледа? Щом става въпрос за подаръци ние сме му поръчали: голямо колело, книжки, пъзели и други работи  Laughing

Мама Нина, незнам какво да те посъветвам. Ако имаш време потърси във форума подобни теми, има и други майки с такива проблеми  Peace

Радос, бързо оздравяване на Деянчо, как му се събраха толкова болести накуп  newsm78
Гласувах за вашите младоженци  Peace

Супер заглавия сте дали, обаче като погледна тая тема си я пишем от август... Confused За 4 месеца ще мине и Коледа , даже и рожденните дни на децата. Дайте някакво неутрално заглавие, без Коледа и сезони.

Айдее пак земетресение.....

# 272
Здравейте!
Радос, искам да ти препоръчам капки за уши, които не се изхвърлят след  отварянето и успокояват евентуална болка в ушите - ОТИПАКС. Оздравявайте и приклчвайте с болестите  Hug
Мама Нина, Костаки пък пие мляко от шише преди лягане и отказва друг начин (чаша). С нощен памперс е, защото пишка много,  понякога към 1часа му го сменям, че е пълен догоре...Жалко, че бабата не е търпелива с детенце, за да махнете пампата изведнъж...
Еликс, аз още не знам какво ще взимам на Костаки,  сигурно още 5кила конструктори  Joy, че с татко му и кака му правят едни огромни чудеса вкъщи, ама да видим...Мислила съм и за голяма палатка, да си играят в двора с братовчедите (сега се сетих, че и за тях трябва да търся подаръци), за големите 3-5 етажни паркинги...
Я кажете, какво да подаря на момчета на 8 и 10години  newsm78
За заглавие предлагам нещо от сорта "Февруарските дечица чакат още братя и сестрици"  Laughing

# 273

Написахте ли вече писмата до дядо Коледа?

О, да, даже вече ходихме в работилницата на дядо Коледа  Wink (Метро), за да видим какво са направили джуджетата и да си изберем какво да поръчаме и за какво да напишем писмо  Mr. Green
Та, написахме (купихме) от баба за палатка със столче на Снежанка, от дядо - за каса за магазин, от мама и тати - за записващо касетофонче с микрофони и касетка с детски песни, от вуйчо-за магическа дъска  Mr. Green

За заглавие предлагам нещо от сорта "Февруарските дечица чакат още братя и сестрици"  Laughing

Определено много ми харесва  Heart Eyes

Я кажете, какво да подаря на момчета на 8 и 10години  newsm78

Около мен има много такива малчугани на наши близки и в момента са луднали по две неща- маратонки с колелца и фингър скейт, в зависимост от това колко пари искаш да дадеш.

# 274
Здравейте!
Радос, много неприятно, бързо да се оправяте  Hug
Ние още не сме написали писмата до добрия старец и това ще ми е голям проблем, щото лапетата всичко си имат, дори сумати неща стоят без никой да ги пипа, да не говорим пък от колко има по 10- кукли барби и багери, това в къщи най-се котира. И сега като ги питам пак това искат, а на мен хич не ми се дават пак пари за тези неща.
Нинче, не знам и аз какво да те посъветвам, нямам опит в тия неща, в смилъс, че при нас рано си се случваха, обаче от приятелки, на които децата им стояха до 3г с памперс, занам, че децата просто сами си се отказаха, в един момент казват, че са голями и край, няма напикавене, няма наакани гащи. Така, че споко ще се научи детето. На мен по-едно време душата ми се беше вмирисала, Мони акаше само на гащите и бях почнала да ги изхвърлям директно, щото нямаше изпиране.
Ние почти раздадохме куценцата, сега са само две и двете са обещани, само едното ще остане малко повече у нас, че човекът живее далече. Криси приема всичко много добре не плаче, само констатира, че са намалели. Голямо ми е вече момичето, разбира, че не можем да гледаме толкова кучета и макар много да е привързана към тях не се сърди. Само дето не ще да ходи на гимнастика, че ще изтърве играта. Монката много, много не се усеща  Laughing, още си е бодало .....
Обмислям варианта да купя на децата голямо легло и да ги качвам горе в тяхната стая, идеята е, че сега заспиват заедно на спалнята сами като гледат детски, та си мисля, че така по-лесно ще ги изместим.  newsm78 Какво ще кажете? На дали има и други деца, които да спят на едно легло. Ние горе имаме три спални, обаче само една е направена, но няма мебели, та не ми се дават пари пак за легло на два етажа, като вече имаме едно такова, но не можем да го преместим, имайки предвид, че след две три години, ще правим пак още една детска стая  ooooh! оф нещо днес не съм в кондиция, правя едни дълги и мъчителни изречения, надявам се сте ме разбрали.  Crazy
Харесала съм си едни мебели от къща Явор, какво ще кажете а?
Айде да не досаждам повече, знаете ли понякога преглеждам темата на януарките, и съм попадала на момент, в който една от потребителките, която е и модеаторка трие такива писания като моето в момента, щото не са по темата. Та така де, добре, че не пиша там  Whistling

# 275
  • София
Честит рожден ден, мама Нина!

Много здраве, пари и сбъднати мечти ти пожелавам!

# 276
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА НИНА
Мила, желая ти много щастие и повече свободно време за сладките ти дечица   bouquet
Друга наша "американска мама" - на Мартин, е дала интервю в окт.брой на сп."Моето бебе и аз". От там разбирам, че са в Лас Вегас, но не пише при нас, а във форума на списанието  Rolling Eyes
Отлагаме заминаването за неизвестно време...така че предлагам на тези софийски мами, които излизат за по-дълго с децата навън (ама май малко останахме домакините  Confused), да пишат примерно: "Днес планирам да съм в Южен парк за 2часа от ...до.....Който иска, да пише лс за координати"...Да му се не види,  от другите отчетни постоянно си правят срещи, само ние се "офлянкваме"  Sad

# 277
  • София
 честит рожден ден, Мама Нина! Пожелавам ти много здраве на теб и семейството ти! Много щастие, и успехи!

За съжаление, не мога да ти помогна с проблемите ти. Рая до скоро пиеше по 2 кофички кисело мляко през нощта с биберон. Но стана така, че 2-3 нощи подред ми повръщаше, когато искаше второ шише мляко, веднага след първото /а й казвах, че не трябва, че ще и стане лошо/. Аз се ядосах, и казах, че повече мляко от шише няма да пие. Една две вечери мрънкаше, но много бързо свикна, Сега вече почти не се буди нощем, а си спи цяла нощ в креватчето.

Радос - много  Hug за Деян. Бързо да се оправяте! Сега в къщи ли се гледате? А какво му изписаха?

Рая иска за Коледа бебе - играчка, което да яде, да спи, да "ака" в памперса. Вече го гледахме на рекламите, както и в каталога на МЕТРО. И само за него говори.

Миналата седмица Рая пак не ходи на ясла - беше с възпалено ухо. И докато си я гледахме в къщи са прехвърлили по - големите дечица в по - горна група, Нея обаче са я оставили /и сега е най - голямата/, защото не била от редовно ходещите. Е как да е редовна, като там май правят всичко възможно да ги разболяват? Сега карам баща й да ходи да говори с директорката да прехвърлят и нея, а не да чакам следващите размествания, които ще са сигурно чак на пролет.

# 278
Момичета, новата темичка е готова, така че когато изпишете тази, може да се прехвърлите  Hug

Моля, тези които са бременни и съм пропуснала да отбележа тази важна информация в списъка да ми пишат на лични, за да ги добавя  Heart Eyes

# 279
Вече съм там- първаа   smile3534

Общи условия

Активация на акаунт