:1. В яслата закусват предимно филии, на обяд нещо готвено и за следобяд - вафли ... И като се прибере в 18,00 е умрял от глад ...
2. Не мога да контролирам какво яде, когато стои някой и друг ден с баба си и дядо си ...
3. Не мога да готвя отделни манджи за него. Като цяло се старая, когато готвя, да не запържвам много ... да не слагам много сол и подправки и с това ми се изчерпват хитростите ... Купувам само пълнозърнест хляб ... и това е ... Трябва да намеря някаква книга за здравословно готвене и да почна да готвя така за цялото семейство ...

4. Много трудно мога да го накарам да яде сурови плодове и зеленчуци, мисията е почти невъзможна ....

5. Вече сам си казва какво иска да яде, и то е предимно "няко с китки" или "няко с топчета" (мляко с бисквитки или нескуик) ... Прехранва се предимно на това ...

И вече спрях да се втелясвам толкова, каквото ядем всички, това ще яде и той ...
А пък за играчките ... Нашия просто няма къде да ги прибира. Повтарям на татито вече цяла година да купим някакви рафтчета или шкафче, за да се научи да си ги прибира .... Сега са натрупани на огромен куп по протежение на едната стена в детската ... Много е грозно ...
Оня ден изсипа един конструктор с 1000 парчета насред хола ... И като се заинати, че няма да го прибере ... Няма ли - марш наказан ...
Реве 5 минути, пускаме го ... Не мооооооога ....
А можа да го разсипеш нали - марш наказан ... Отново рев ... И тоя цирк се повтори окол 15 пъти. Накрая така побеснях, че го хванах и с неговите ръце го събрах целия ... Обаче той се съсипа да реве цяяяял час ... По принцип избягвам да влизам в битки, които са предварително загубени ... Обаче щом се хвана за нещо, съм желязна - трябва да знае, къде му е мястото ...
Децата усещат, когато си несигурна и отстъпваш и умеят да се възползват

И аз много искам второто да е момиче и с интерес следя темата по въпроса,но като го попълних и се разочаровах от тоя тест.
Пъпките взеха да изчезват.
и пак ще се почва работа
, че е момиче, какво остава да вярвам на календари
, ще се хвана сега да кача няколко и после ще ви пусна линка да позяпате!
, печени ябълки само баща му яде, на компота изпива само сока... Просто си има вкус човека и като каже, че това не го иска - край. Според мен трябва да порастне, за да разбере, че има храни, които трябва да избягва. Скака Мими вече сме се разбрали, че ако не внимава в пубертета ще трупне килограми и ще си ги влачи цял живот като мама

Това е от мен засега.