Една скромна почерпка от мен.
)!
.
Не се притеснявам за Чечо,а за мен.Аз не съм боледувала от никаква шарка.Има още деца болни от групата.
толкова много исках момче, пък и всички баби и лелки предричаха такова - коремът остър, била съм се разхубавила, яла съм кисело и т.н. Звъннах на една приятелка, която много искаше момиченце и тя като теб ми изброи положителните страни на това да е момиче, а не момче. Наистина като се замислих, май нищо няма да купувам за новия член, освен някои дребни неща като хавлийка, чаршафчета, дъвкалки, беберони и пр. А че се гледа по-лесно спор няма, така е 
Времето е такова грипаво, пазете се 
Днес на заглавната страничка видях, че Маги на Черешка има РД, и макар че тя отдавна не е писала, бих искала да я поздравя - да й е жива и здрава и много щастлива!!! 

Тук още рядко се срещат коледни украси ... така че още не ни е обхванало коледното настроение
Какви са настроенията там, вие сигурно нямате още право да гласувате 
Не съм ви забравила, дори ми е гузно, че не пиша по-честичко
Днес имам чак следобед занятия и затова с най-голям кеф си седнах с кафето пред компа и ще ви попрочета със задна дата!
Справя се добре детето, но като че навлиза в някакъв пуберски период, държи се много странно, все намусена, няма желание да се включва да помага /то кой ли обича, де/. Измислях щуротии /правим оригами, играем с моделин, рисуваме, прекопираме/, но нещо не смогвам
с тези мои занимания /учене, работа, деца, мъж