ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 280
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София, България
Кате, честито рожден ден, жива и здрава, късмет и успехи, лека бременност, безпроблемно раждане, здраво и хубаво бебче, здрава и послушна кака и въобще .... от всичко по повече   bouquet

Олимпия, дано да няма нищо сериозно, бързо да се оправяте !

Тонита, снимките са страхотни, хотела е бил супер, времето как беше, нещо мрачничко изглежда на някои от снимките, много си хубава там, където сте се снимали на една лодка, а пък манджите ....  ooooh! страхотни са! Не се притеснявай за спането сам, и при нас беше много трудно, в началото винаги трябва да има някой в стаята докато заспи, после спим на отворени врати - да го чуваме, и така лека полека свикна и дори да заспива сам в стаята (след месеци мъки де, не е лесно)

Ние имаме връзки  Joy в кукления театър, ама още не сме ходили, ще взема да го заведа някоя седмица, споделете някой път ако планирате да ходите може да се разберем нещо

# 211
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за пожеланията   bouquet
Ето скромна почерпка от мен:

Между другото да се отчета, вчера бях на 4Д, всичко е наред с бебето, само дето ще е момиче. Не се зарадвах много на новината, но важното е да е живо и здраво!

Сега ви оставям, че много работа ме чака още, пък деня почти е свършил...

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАТЕ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ЛЕКА БРЕМЕННОСТ,ЛЕКО РАЖДАНЕ И ЕДНО ЗДРАВО БЕБЧЕ! nbirthday Благодаря за тортата много е вкусна. Grinning
Олимпия,дано бързо да се оправите,че лоша работа.Дано Кокича да е по добре и да не вдига Т.Аз обезателно ще потърся тази сребърна вода и ако наистина има такова лековито действие ще си купя зада я ползвам,че и Чечо непрекъснато е със суполи и кашлица.Даже и мен днес ме боли едно гърло и се притеснявам да не се разболея и да не зарадя детето.
Еликс,да хотела е Миракъл.Страхотен е.Всичко е супер храната,много е чисто,обстановката,огромен басеин,за децата има също два басеина и други занимателни неща,голяма природа,страхотни аниматори абе всичко.И не е скъпо.Времето беше много хубаво само дето единия ден се развали но за малко.Чечо наистина е по голям за възрастта си мислят го за 3-4 годишен,защото много и приказва и все търси контатк с хората. Laughing
Благодаря ви за хубавите думи на всички относно наша милост че сме ви харесали. Embarassed

# 213
  • БГ
КАТЕ, честит рожден ден,   bouquet  с пожелания за много здраве, любов и семейно щастие от мен!!!   bouquet  Честита ви розова новина, макар и втора, може пък третото да е момченце?!?  Wink

tonita76, привет!!!  Hug  Наистина страхотни снимки, а хотелът е просто мечта!!! От сърце ти пожелавам в най-скоро време "да се заразиш"  Laughing  И аз съм навита за второ, ама нещо формулата за момиченце ми е неизвестна?  Thinking

Олимпия, бързо да се оправяте и да се радвате на сладките си дечица!!!  Heart Eyes

botzi, искаме снимки!!!

# 214
  • София
Честит юбилей, Кате!
Много здраве, семейно щастие и успех във всичко ти пожелавам!

# 215
КАТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet
ЗДРАВО И ПОСЛУШНО БЕБЧЕ ТИ ЖЕЛАЯ!
Ще си имаш 2момиченца - 2 приятелки, какво по-хубаво от това? Не се разочаровай, все пак си е рожбица!
Благодаря ви момичета за подкрепата и хубавите пожелания Hug
Ботци, чакаме снимки на адашчето  Hug

# 216
  • София, България
Кате, аз тука си разсъждавам по въпроса с пола на децата, и ако може до известна степен да се вярва на кръвния календар (а и практиката го показва), че ако децата са с малка разлика, по-вероятно е пола да им е един и същ (особено ако първото е момиче). Не знам дали сте чували за кръвния календар  newsm78 На мъжете кръвта им се сменяла през 4 години, а на жените през три. Смята се в момента на забременяване кой последен си е сменил кръвта, демек неговата е по-силна кръв, и от това зависело какъв ще е пола. Кръвта се сменяла също при операции, даване на кръв, раждане .... Така че, три години след раждането много е вероятно твоята кръв да е по-силна, и бебето да е момиченце ...  newsm78 абе де да знам и аз, нещо се оплетох в сметки. Но замислете се колко двойки дечица с малка разлика познавате, от които първото да е момиченце, а второто момченце  newsm78 Винаги има изключения естествено.

Стефанийка,
смятай кръвния календар, а и още една формула за момиченце имало. Женските сперматозоиди били по-бавни, но пък по-издръжливи. Така че, ако искаш момченце, трябва да го правите в сами ден на овулацията. Ако пък искаш момиченце, трябва да го правите не в деня на овулацията, ами ден или два по-рано, защото когато настъпи овулацията мъжките сперматозиди вече са окапали, а женските са готови да действат  Joy

# 217
Здравейте!
Кате, честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана! Пожелавам ти една хубава госпожица и послушна!
Олимпия, стига с тия болести, дано това ви е за последно, вие все така един подир друг се разболявате, дано намерите наистина нещо, което ви помогне в това отношение  Hug
Рибче, от както си работна нещо съвсем ни забрави  Flutter
Нашият херпес почти мина, обаче за всеки случай ще го държа в вкъщи тая седмица, явно мина по-бързо от нормалното, та лекарката се презастрахова  Confused ще си се гледаме.

# 218
Честит РД, Кате и от мен! Много щастие в семейството и живо и здраво бебче!

За пола и аз съм като теб с желанията и затова за сега предпочитам да не знам. Но все пак, Олимпия го е казала най-добре-най-важното е да е живо и здраво.

Относно гъдаенето по някакви си календари за пола, определено според мен не са верни и в това нещо логика няма....

Hug

# 219
  • Пловдив
Здравейте мамчета
Радос, четох ги тия работи за кръвния календар, както и други "деветини и хитрини" за момченце. Моят мъж уж трябваше да си смени кръвта на 32 год. пак за момиче и понеже сега март ще навърши 32 г. и бързах да стане до тогава. Не е давал кръв през това време, така че при мен тоя начин не подейства или аз нещо не съм сметнала както трябва. Бях си купила и тест за овулация, който не успях да използвам. Като си го направих излезе отрицателен и тъкмо се чудех какво става и установих, че вече съм бременна. Според датата на забременяване и години и прочие излизаше 59% момче, в случай че го направим през есента, процентът за момче беше по-голям, ама пък не ми се раждаше лятото в жегите. Исках да стане юни, да се роди март и да е зодия Риби, поне в това почти съм успяла, а за полът мисля, че каквото и да смятаме си е божа работа.
Има и друго - да ядеш повече солени и остри (люти) храни, мъжът по-малко млечни продукти, да пие кафе преди секс и т.н. недоказани средства да се сдобиеш с момче. Това не съм го спазвала също, защото като знаеш, че нещо не трябва да го ядеш и точно то ти се прияжда и не се получава Crazy
Олимпия, благодаря! Подейства ми успокояващо...аз вече се примирих де, по-добре живо и здраво, пък каквото е. Коки как е? Доста му се струпа Sad

# 220
Здравейте  Hug
Днес всички сме добре - даже излязохме на разходка, а каката отиде на училище!
Кате, мога да ти изброя още плюсове на еднополовите деца в семейството:
- по-малки разходи за нови дрехи и играчки;
- момиченцата по принцип са по-кротки и по-лесни за отглеждане;
- ще имат общи игри;
- можеш да прилагаш опит от каката, докато един пишок се гледа различно, а и момчетата са по-ревливи и кекави  Laughing
Не те обвинявам за смесените чувства, защото аз исках второто ми пак да е момиче, а се роди Коки, но пък сигурно ако беше момичето щях да искам третото да е момче.
Така че - живо и здраво да е   bouquet Още една нежна кукличка с панделки и сладки роклички  Heart Eyes

# 221
  • София
Честит рожден ден, Иринополис!

Пожелавам ти много здраве, късмет и само хубави неща да ти се случват!

# 222
  • БГ
bdbaloni  Честит Рожден Ден, irinopolis! bdbaloni
Желая ти от сърце: любов, късмет, пари
и още много, много рождени дни!

Как сте мамета и сладки дечица в тези слънчеви октомврийски дни? Марти нещо беше крив тази сутрин, искрено се надявам да не се разболее, точно за уикенда, но знае ли се... Тази вечер сме на РД на момченцето на шефа, заформя се купооон!  Party

Относно пола на дечицата, споделям вашето мнение, че най-важно е да са живи и здравички, пък другото ще им го купим, иначе, просто ми се иска да си имаме и момиченце, и за миг, обаче, не съжалявам, че имам Марти!!!  Peace

Чао от мен с пожелания за приятен слънчев ден!!!   bouquet

# 223
Привет!
Помните ли ме? Simple Smile
Отдавна не съм се вясвала тук. Надничам от няколко дни и какво да видя, нови бремелинки, новородени сладурчета... Браво за смелостта момичета! Peace Слънчо, Кате, Руми, Дикси, (дано не пропускам някоя), леко бременеене и здрави бебчета на финала.
Боци, честита рожба! Добре наддавате! Браво за кърменето!
Иринополис, честит рожден ден! Весело изкарване на празника!
Кате, и на теб честит рожден ден със закъснение! Много здраве и спокойствие ти желая! Тая формула за смяната на кръвта я знам откакто забременях с първото дете, а свеки я знае от около 35 години и твърди, че досега не е бъркала никога. Ние така си запланувахме Калоян и момиченцата на две наши приятелски семейства. Нещо не си пресметнала правилно. Ще дадеш живот на още една малка принцеса, какво по-вълнуващо от това! Третото ще е мъж  Peace
Amaryllis, успешно изтрепахте вирусите  #2gunfire Сега си наваксайте с разходките и само хубави емоции да ти носи всеки ден!  Hug
Тонита, страхотни снимки!
Еликс, Атракция, Стефи, Краси, Рибче...  Hug на всички!
При нас много промени. Калоян е на градина и вече два пъти се разболя. Втория път беше с ларингит и АБ не ни се размина. Гледахме го на смени с тати, взех и малко болничен, дето не е ясно кога ще ми изплатят... Коко е християнче от началото на септември. Много е нахитрял и е все по-привързан към мен. Само гледа да се сгуши в мен и да четем книжка или да си разказваме за градината... Много отслабна и вече не е пухчото, който ви гледаше ококорено от снимките. Нямам обяснение за това. Режим, различна храна в градината, боледуване, дивеене... Дано да е по-строен от нас с баща му  Embarassed
Ушичките ги чистим откакто се е родил. Първо с бебешки, после с обикновенни клечки. Чувала съм, че при простудни заболявания ушенцето може да протече (да секретира по-обилно) и това да се превърне в тапичка. Като се премахне известно време ухото е по-чувствително (кънти) и това прави децата по-раздразнителни. После отминава. Атракция, как е Бужака?

# 224
Привет  Heart Eyes,
мамо Ели  Hug, не се притеснявай за малчо явно промените са се отразили ,но с времето всичко ще се оправи ,а за болестите по градините си е така ooooh!,дано скоро не се разболявате  Hug,
Иринополис, ЧРД много здраве,само щастливи мигове и любов!
Кате на теб също / с малко закъснение / Embarassed, вълнуващи преживявания и здраво бебче!:

Олимпия радвам се,че нещата са тръгвнали по обичайния си начин и вече сте здрави Peace Hug
ох за снимките ,не мога да отворя албумчето ни, опитвам се по другия начин ,но нещо не става ,като се върне мъжо ще накарам него,  Tired Crossing Arms
ние сме добре отива ме на разходка,че времето е разкош Grinning,
усмихнат ден милички Flutter

Общи условия

Активация на акаунт