ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 275
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Благодаря много момичета за милите пожелания.
 Една скромна почерпка от мен.

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet
МНОГО щАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛюБОВ   bouquet   bouquet   bouquet

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!
Привет на всички! И честит Хелуин (така ли се пише  newsm78)!
Пепи обикаля с едни дечиза и събра една кошничка с лакомства - беше на седмото небе от щастие. Беше се дегизирал като мумия - нали е слабичък - не беше трудно да го докараме - с 6 бинта и беше готов  Mr. Green
Е трудно ми беше да обяснявам що за празник е това и защо не го празнуваме по принцип. То аз съм против чуждопоклонничеството, но за купона - съм  Peace.

# 228
Нинка, ЧРД и от мен със закъснение! да си жива, здрава и мнооого щастлива!   bouquet

Малко снимки на Бужака

Честит ден на будителите!

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 09:21 от Atrakcia

# 229
Здравейте,майчета!
Как сте малки и големи? Има ли болни? Дано да няма.Ние от вчера сме с варицела. Cry Не се притеснявам за Чечо,а за мен.Аз не съм боледувала от никаква шарка.Има още деца болни от групата.
Атракция,както винаги Бужака е голям сладур.Снимките са много хубави.
Иринополис,със закаснение Честито!Жива и здрава.

# 230
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Иринополис, ЧРД със закъснение! Много здраве, щастие и късмет!

Олимпия
, още веднъж - много ти благодаря! Когато разбрах, че Руми ще е момиченце, пак така се чувствах Sad толкова много исках момче, пък и всички баби и лелки предричаха такова - коремът остър, била съм се разхубавила, яла съм кисело и т.н. Звъннах на една приятелка, която много искаше момиченце и тя като теб ми изброи положителните страни на това да е момиче, а не момче. Наистина като се замислих, май нищо няма да купувам за новия член, освен някои дребни неща като хавлийка, чаршафчета, дъвкалки, беберони и пр. А че се гледа по-лесно спор няма, така е  Peace
От вчера моят мъж е болен - киха, кашля, дано да не зарази и нас. Изолирала съм го и го карам да си слага маска, ама той като малките деца, все в Румяна се вре Close Времето е такова грипаво, пазете се  Peace

Лек ден на всички!   bouquet

# 231
  • БГ
Ето ме и мен!!!   Hug  Днес на заглавната страничка видях, че Маги на Черешка има РД, и макар че тя отдавна не е писала, бих искала да я поздравя - да й е жива и здрава и много щастлива!!!   bouquet

Пак за болести чета, ох, нямат ли свършване?!?

tonita76, дано ти се размине, а на Чечо желая бързо възстановяване!

mama-eli, привет, липсваше ни! За съжаление началото в яслата винаги е съпътствано с често боледуване. За килограмите на Калоянчо не се притеснявай, важно е да се храни добре в яслата, да е здрав и всичко ще е ОК. Моля, за малко помощ, относно кръвния календар, по мои сметки излиза, че тази година и двамата с мъжа ми си сменяме кръвта, тогава коя би надделяла за бъдещ пол на детето? Аз съм 75г, а таткото 72г, нямаме хирургически намеси, освен раждането на Марти - 2006г.

РД-то в петък мина чудесно! Децата полудуваха, мамите се наприказвахме, детското кътче е предвидено точно за детски купони, имам и снимки, но не съм ги свалила от апарата.

Хайде, чао от мен с пожелания за слънчев ден и успешна седмица!!!   bouquet

# 232
Привет моми4ета,
Ние пак сме у дома. Сашо с поли-инфекция и на АБ . има хрипове и хра4ки . Лепнал е вси4ки вируси, дето прелитат. в събота повръща, след това запо4на да вдига Т, да кашля , а днес ве4е и окото му поте4е. бяхме на доктор сутринта и след 3 часово 4акане си тръгнахме с рецепта 2 педи дълга . Успя да продриска и проповръща и нас. поне тази 4аст от висуса минава бързо . коремите още ни болят и сме на диета.  то как да е- ние сме големи и се оправяме по-бързо, ама той явно така се е изтощил, 4е спа 5 часа следобяд. утре пове4е от мен, 4е днес нямам сили .

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 18:53 от harmony_broken

# 233
Моля, за малко помощ, относно кръвния календар,....
Кога точно таткото навършва 36год.? Давай на ЛС, да не ни се разсърдят за спама! Simple Smile

# 234
Привет на всички! Не съм се включвала отдавна. Пак болнички има – пазете се и по-бързо оздравяване. Гледам пропуснала съм и доста рожденици – бъдете здрави и големи късметлии!!!

Какво ново при нас... Този уикенд ходихме до Rotorua.  Мисля, че и преди бях писала - местността се слави с термалните си извори, вулканичната дейност и многото езера. На 250 км от Aukland е.  Ходихме за три дена. Бяхме три приятелски семейства, отседнали в къща на брега на езеро – просто приказно. Прекарахме си страхотно. В петък Клим веднага влезе за риба, като преди това поразходи Габи с лодката, а в неделята излезнахме цялото семейство на разходка с лодка.

В събота програмата беше запълнена. Първо Групата на Шаро се качихме на лифта, за да отидем да Luge-нем: http://www.skylineskyrides.co.nz/index.cfm/imageeffect/effect/po … d/370/lang/en_nz/. /Габи беше барабар Петко с мъжете. Пусна се два пъти с баща си и после се изкачваха нагоре с въжен лифт. Всичко много й хареса и дори искаше още. /

И после да Shweeb-нем:  http://www.shweeb.co.nz/Shweeb/gallery_IDL=105_IDT=2189_ID=12890_.html /тук Габи не взе участие /

Поради специфичното състояние,  моята личност беше само страничен наблюдател. Бяхме решили след това да отидем на термални басейни, където определено щях да се топна, но децата не бяха много добре, наложи се да даваме парацетамоли и затова отложихме басейните. Въпреки това си прекарахме чудесно. Три дни обаче не са никак достатъчно. Добре, че наближават Коледните празници – вече започва да ме наляга лек мързел и празнично настроение. Всички магазини са заредени и продават Коледни украси и ми е особено приятно да обикалям и разглеждам нещата – все едно попадам в приказка. Не мога да повярвам, че още една година се изтърколи.

Много се отплеснах на Коледна вълна, спирам вече. Бъдете здрави!!!

# 235
Здрасти всички! Хармони, скорошно оправяне на Сашо!  Hug

Моля, за малко помощ, относно кръвния календар,....
Кога точно таткото навършва 36год.? Давай на ЛС, да не ни се разсърдят за спама! Simple Smile
Туй пък какво е? И аз искам инфо  Flutter

# 236
  • София, България
Моля, за малко помощ, относно кръвния календар, по мои сметки излиза, че тази година и двамата с мъжа ми си сменяме кръвта, тогава коя би надделяла за бъдещ пол на детето? Аз съм 75г, а таткото 72г, нямаме хирургически намеси, освен раждането на Марти - 2006г.

Стефанийка, ако броим от раждането твоята кръв ще се смени 2009 година. Така че, докато не се смени на таткото кръвта твоята е по-силна. Тъй като вече сме ноември, най вероятно вече се е сменила (освен ако не е роден декември). Демек - ако искате момченце трябва да действате преди февруари, когато твоята ще се смени отново. А ако искате момиченце - след февруари  Peace

Хармони, оправяйте се, стискаме палци!

Румяна, при вас има страхотни забавления, тия колелета ... щях да падна  ooooh!  Тук още рядко се срещат коледни украси ... така че още не ни е обхванало коледното настроение

Да се включи мама Нина, да даде малко разяснения за системата на гласуване в Щатите, че много ми е интересно, а нещо нищо не мога да разбера  newsm78 Какви са настроенията там, вие сигурно нямате още право да гласувате  newsm78

# 237
Здравейте, сладки мои!!!  Hug Не съм ви забравила, дори ми е гузно, че не пиша по-честичко  Crazy 
Сега ходя на лекции, започнах 5ти курс най-накрая и ангажиментите ми се удвоиха  Crazy  Днес имам чак следобед занятия и затова с най-голям кеф си седнах с кафето пред компа и ще ви попрочета със задна дата!

Честито на всички, за рождени дни, за здраве, за хубаво бременеене, браво за това, че сте прекрасни майчета и че с вдигната глава посрещате неволите на живота,  и за каквото още се сетите!

Купих на Сузи първата книжка, която тя сама да си чете! "Крокодилът Гена"  Grinning Справя се добре детето, но като че навлиза в някакъв пуберски период, държи се много странно, все намусена, няма желание да се включва да помага /то кой ли обича, де/. Измислях щуротии /правим оригами, играем с моделин, рисуваме, прекопираме/, но нещо не смогвам  Sad  с тези мои занимания /учене, работа, деца, мъж  Mr. Green /. Не знам докъде ще стигнем, мисля си да заведем децата някъде на разходка, на поляна да тиииичат и дивеят, колкото им душа иска. Само да е хубаво времето събота и неделя, че то само тогава имаме време за разходки.

Отивам да чета назад, че съм поизостанала!  Hug

# 238
  • София, България
Честит рожден ден с мааааалко закъснение  Embarassed на Скъпата. Бъди все така усмихната, весела и не оставяй малките трудности в живота да ти попречат да бъдеш щастлива !!!!
[/b][/i]

Голям грях имам, че забравих, защото знаех предварително  Embarassed

# 239
Моля, за малко помощ, относно кръвния календар, по мои сметки излиза, че тази година и двамата с мъжа ми си сменяме кръвта, тогава коя би надделяла за бъдещ пол на детето? Аз съм 75г, а таткото 72г, нямаме хирургически намеси, освен раждането на Марти - 2006г.

Стефанийка, ако броим от раждането твоята кръв ще се смени 2009 година. Така че, докато не се смени на таткото кръвта твоята е по-силна. Тъй като вече сме ноември, най вероятно вече се е сменила (освен ако не е роден декември). Демек - ако искате момченце трябва да действате преди февруари, когато твоята ще се смени отново. А ако искате момиченце - след февруари  Peace

Според тези кръвни смени, като бях бременна с Ивана, всички казваха, че ще е 100% момче. Дори и всичките ми видими признаци бяха за момче. Е, не е........ Wink

Също това с голямата и малката разлика,  въобще не е вярно и логично. Като се замисля около мен има всякакви варианти и не надделява нито едно от двете  Naughty

Живи и здрави, пък другото..............

Общи условия

Активация на акаунт