Moeto predlojenie za zaglaviice e leko koledno,no ako vi haresa....

Fevruarskite deca chakat kolednite chudesa
Nablijava Koleda krasiva,trapnat fevruarcheta-podaraci shte ima
bqh bi spomenala,che iskam da popitam neshto..ima li oshte nqkoi ot vashite dechica,koito sa s pampers?
Moq Luchko oshte si gi polzva.Predi da zaminem i da se otdelim ot decata,pochti beshe gotov da go svalim,no kogato ostana pri nashite da go gledat i neshtata se razvaliha.Sega tuk mi e dosta trudno da go svikna(opitvam se s golemi nadejdi),poneje otsastvam dosta vreme ot denq,i sledobed,kogato se pribera go ostavqm po slipcheta,chishkam go,ponqkoga mi kazva i mu govorq i mu obqsnqvam,che ne e bebe,no rabotata stava rtudna,zashtoto babata nqma nervi i spokoistvie da go nakara da si kazva...imate li idei,kakvo mogga da napravq,shte se radvam,ako nqkoq ot vas mi dade saveti za otuchvane.znam,che zakasnqvame s tova,no znaete li..uspokoqvame misalta,che tuk do 4-5 g. im slagat pampersi i se razhojdat s biberoni v ustata,smeshno e i ne mi se iska i nie das me taka
Drugo neshto-ne moga da go otucha ot shisheto,tarsi si go i samo za vodata,sokove,airianche,kola pie ot chashka sas slamka,no vodata q iska ot biberona..kakvo da pravq? newsm78Nqmam vreme da go ucha da pie ot normalna chashka i se zadavq ,kogato mu dam da pie.

Ako nqkoi ima idei po moite problemi,shte vi bada blagodarna da gi spodelite s men.
Inache Lucheto e mnogo obshtitelen,prikazva vsichko veche,znae poveche ot 15 dumichki na english,predimno imena na jivotni i kogato go pitam za nqkoe mi kazva i na dvata ezika,nikoga ne gi barka,v magazinite kato vidi neshto mi kazva angliiskata dumichka,popiva kato gaba,vsichko,koeto mu kaja,mnogo e nabludatelen i chesto me uchudva kak pomni neshta,za koito dori ne sam govorila s nego
.imam nqkoi novi snimki,shte se opitam da vi gi pokaja tuk,ako nestane shte sa v albumcheto...otivam da lqgam,zashtoto sled 5 chasa trqbva da stavam za rabota...

(Метро), за да видим какво са направили джуджетата и да си изберем какво да поръчаме и за какво да напишем писмо
оф нещо днес не съм в кондиция, правя едни дълги и мъчителни изречения, надявам се сте ме разбрали.