ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 307
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден, Атракция! Да си жива и здрава и много обичана!
Момичета, прекалихте с комплиментите, направо се изчервих  Embarassed докато ви четях. Иначе почивката ни наистина беше супер, общо взето не излязохме от хотела, там си имахме всичко, имаше страшно много забавления както за възрастните така и за децата, ядене и пеене на корем, през цялото време на деня, беше пълно с българи. Ние си починахме добре, за това и бяхме отишли де. Не ходихме на никакви екскурзии, защото са целодневни, а ние бяхме с Мони и нали пътувахме с автобус, та после хич не ме блазнеше идеята да прекарам още половин ден в някой автобус, вместо на плажа. Имаме страшно много снимки, тук съм качила на случаен принцип само някои, имаме снимки и от Измир, много интересен град. Хубавото на това пътуване е, че се минава през много места и е интересно, возихме се на ферибот, МОни още разказва, как е било там. Ако ви кажа, че още не съм успяла да видя всички снимки не знам дали ще ми повярвате.
Олимпия, аз също съм чела и съм останала с впечатление, че дори загубата на съзнание не е опасна, и че мозъкът не остава без кислород през това време, но все пак е хубаво да намериш някой специалист де.
Мама Нина, моята детска мечта беше да живея в Ню Йорк..........
Днес мислих да разсаждам цветя, но май няма да стане  Whistling
Хайде приятен ден!

# 136
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Атракция!!! Бъди здрава и много щастлива, обичаща и обичана!!!     bouquet

krasykm06, аз пък с две ръце ще потвърдя, че не само на снимки си готина мацка!   Peace  Как е в новата ясла, Мони свикна ли й? Какво съвпадение и ние днес пресаждахме китки.

mama nina, колко бързо мина времето, сякаш вчера бяхте в трескава подготовка по заминаването, а то година стана, откакто сте там. Много    Hug  и целувки на Лъчето и кака Ники!

Олимпия, преди време четох статия за захласването, пишеше, че пристъпите и дори загубата на съзнание не застрашават живота на детето, в такива моменти дишането се потиска или сърдечният ритъм се забавя, важно е ти да запазиш спокойствие и да не се паникьосаш. Дано е било еднократен случай и никога повече да не се случва!

радос, май всички сме на този хал - нямаме време за себе си! Някой ден, след 15-20 години, може би, ще имаме тази възможност, но знае ли се ...

Rumyana, как е минало пижеменото парти на Габи?

Хайде, чао от мен с пожелания за спокойна и приятна вечер!!!

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АТРАКЦИЯ!!!
Добре дошла в редиците на тЛийсе и тЛи - годишните   bouquet
Много здраве и щастие!!!

# 138

БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ!  Hug

# 139
  • София, България
Олимпия, как го свести дребосъка, напълно те разбирам как си се почувствала (разказвах ви май как след Нова година Деянчо се задави с една гума от конструктор и замалко да си отиде в ръцете ми-кошмарно беше, най-вече безсилието, което изпитваш - след като опиташ всичко, което знаеш и нищо не помогне, се чувстваш толкова безсилен и малък ...  Tired, бррр). Добре, че всичко е наред, консултирай се наистина, ако могат да му направят някакви изследвания, дано всичко е наред  Praynig

# 140
  • Пловдив
Атракция, честит рожден ден на патерици!
Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Олимпия  Sad, нищо незнам по въпроса, дано е за последно!
Мама Нина, с тия цени на къщите направо  Money А Хелоуин и тук се опитаха да го наложат като празник, но май много не се получи  Rolling Eyes Браво на децата за добрата климатизация, значи всичко е въпрос на 1 година!
Краси, ще споделиш ли името на хотела? До колкото знам до Измир има самолет, а от там близо ли е? На колко км или минути път е? Пътуването си е изпитание за нас.

Аз да се похваля, май съм забравила  Embarassed
От края на септември сме с нова кола - ПЕЖО 4007, таткото продаде набързо 3 годишното Пежо 407 и си купи ново  Flutter Аз ходих да избирам цвета и да огледам багажника, че нали ще сме с 2 деца - трябваше ни нещо дето да събира поне 2 куфара +  количка. За сравнение - сега на Велинград за 5 дни, бяхме с 2 от най-големите куфари, та ще трябва поне още един малък за бебето + количка, ако се ходи някъде след време.
Ето скромната ми почерпка:

# 141
АТРАКЦИЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!(на патерици)
МНОГО УСМИВКИ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ В ТОПЛОТО ВИ СЕМЕЙНО ОГНИЩЕ!!!

Мама Нина, кога мина 1 година  ooooh! Чудесно е, че свикват децата - то вие щете не щете свикнахте.
Олимпиа, аз също четох, че захласването е много драматично и страшно отстрани, но в крайна сметка няма последици. А даже, че някои хитрушковци, го правят, за да впечатлят околните и в крайна сметка да се наложат. Все пак провери информацията и успех - дано не се повтаря.
Кате, честито возило - безаварийно каране!
Радос, то в една къща винаги има работа - колкото повече, толкова повече  Joy
Аз днес бях за пръв път на работа от близо 3 години - освен, че се видях с колежките - умрях от скука - 8 часа седях на един стол - чакам да ми оборудват работното място с комп.... - не се знае кога де, но ... нали ми тече заплата - аз бърза работа нямам  Rolling Eyes

# 142
Атракция, честито и от мен! Много здраве и семейно щастие!!!
Amaryllis, как е Коки? Дано не се повтаря вече това нещо. Ходихте ли на лекар?
Краси, много хубави снимки. Личи си, че страхотно сте си прекарали почивката.
Мама Нина, много ви се радвам. Браво на дечицата. Ще чакам снимки. И тук празнуват Хелоуин, но не в такъв размер като при вас. Може би тази година за пръв път ще пусна Габи на обиколка. На мен пък ми е детска мечта да съм в NY за Коледа. Надявам се някой ден и това да стане, живот и здраве само.
Stefaniika, то не беше парти а пижама-ден. Просто дечицата отидоха на градина по пижами и цял ден бяха облечени с тях. Обикновено Габи се разсъблича по някое време през деня като й стане топло, но този ден си я взехме както я бях пратила – не може то така да се сваля пижама.
Катя, честита ви нова кола. Безаварийно возене и комфортни пътешествия ви желая!
Скъпата, честит ти първи работен ден. Дано по-скоро да те оборудват и да не ти е толкова скучно.

В неделя ходихме на Ambury Farm Day – имаше много животни - крави, овце, кози, коне, пилета, патета, зайчета и прочие, забави и игри за децата, доене на крави, стригане на овце. Денят беше топъл и слънчев.  Прекарахме си що-годе добре - Габи реши да остави доброто си настроение в къщи. Доста мрънка и плака и искаше да я носим, хареса й обаче возенето на ремаркето на трактора – там дори се смееше и пищеше от радост.

# 143
  • София, България
Скъпата, добре дошла  Hug, на четвъртия етаж ли те сложиха - вчера слизах при вас, но се оказа, че сте в две стаи вече, сигурно затова не сме се засякли  newsm78. Не се притеснявай, ще ти сложат компютър и ще те засили работата с пълна сила Simple Smile

Кате, честито нов автомобил, хубави емоции са това (още повече, че са те включили в избора  Joy )

Румяна, много хубаво, че има такива дни при вас, Деянчо много обича "ивотните", по цял ден може да гледа Анимал планет, даже се сърди като дават Зоополицаите, или друго предаване, където не дават само "ивотни" и си мисли, че сме сменили канала  Joy

# 144
Привет!

Наистина, мама Нина, колко бързо се изниза 1 година  Shocked Сякаш вчера те изпращахме.......

Кате, леко и безаварийно   bouquet

Олимпия, наистина е много стряскащо  Close Но щом всички казват, явно не е притеснително  Peace

Скъпата, как е  днес !

Слънчев ден   bouquet

# 145
Привет и от мен Simple Smile ние се гледаме у дома  от миналата сряда , та до утре . Сашо лепна грип- бързо мина главно с кашлица и малко Т , ама каква кашлицааа. С коктейл от 2 сиропа и изопринозин овладяхме нещата. Утре е на детска ве4е и се надявам това да е последното боледуване за този месец. Както и да е - открихме сезона на градинските болежки.

Атракция, 4естит рожден ден на патерица, бъда здрава и много оби4ана Simple Smile

Радост и Скъпата , ама вие сте били колежки , сега във "фас-тайма" ще имате на живо детски номера за споделяне Simple Smile

Кой тръгва на работа, кой ве4е не му се ходи- аз съм от вторите. Ходя без всякакво желание ей тъй за рутина и въпреки това нещо ме притеснява да се махна. Сигурността ми дава някакво спокойствие, но не ми носи никакво удоволствие.

Честита кола Кате, леко и безаварийно да я ползвате и все на интересни дестинации.

Румиана, направо завидях за фермата. Тук нашето безселско мом4е в неделя в зоопарка с еднаква радост и удивление гледаше и слона и овцете . Този път се озъртах да не подмина Олимпия , но уви.

Амарилис, радвам се 4е всичко е минало, но аз бих го завела на една консултация, за да съм убедена 4е всичко е наред. Но аз съм си много страхлива.

# 146
  • София, България
Хармони, колежки сме със Скъпата, засякохме се на един купон от работата и се познахме (от февруарския рожден ден, голям майтап беше)

Сигурността ми дава някакво спокойствие, но не ми носи никакво удоволствие.

Така е, няма как, но пък, без да рискуваш няма как да спечелиш. В край на сметка какво най-лошо може да стане - да попаднеш на кофти място и да излезеш за втори път на пазара на труда, но пък тогава ще може пак да потърсиш нещо друго. Стига мъж ти да има някакви по-стабилни и сигурни доходи - ти можеш да рискуваш. Все пак ако не сега - кога  newsm78 като станем на по 45 ли, тогава вече никой няма и да ни иска на работа  Tired

# 147
......без да рискуваш няма как да спечелиш.......

Права си, разбира се, но все още детето ми боледува често в градината и това ме кара да седя на държавна служба, както и перспективата за 2ро - в бъдеще неизяснено. Половинката ми реши драстично да се преквалифицира и си избра хобито за професия, нито има общо с образованието му, нито със стажа му досега, което доста ме притесни. Браншът е силно зависим от доходите на населението, конкурентнонаситен е, с дъмпинг отвън и силно текучество, в комбина със слабограмотни работодатели. Тъй че не смея да кажа, че доходите са много стабилни. Когато вляза в такъв период - мрънкащ се лекувам с курс по нещо, със смяна на работата, с основен ремонт,  с бебе  Embarassed, или със свръхкъса подстрижка. Да видим сега ...... newsm78.

# 148
Хармъни, това за подстрижката е ясно! И Тея изкара грипа. Ето при мен напр. от страхотно нервно напрежение (работа, деца, първокласник, болести, пари и пр.)  се поболях (още се лекувам) и не ми стигат другите неразположение покрай неврозата ми, ами и като резултат от нея косата ми започна да пада като есенен листопад. Подстригах се, макар и не "суперкъсо", пак си имам коса до раменете и това слава Богу съвпадна с излизането от кофти периода, та сега си се радвам на новата прическа (много ми отива  bowuu ) и на това, че спря да пада. Та мисълта ми беше, че ... ами каква беше... уф! Съвсем съм изкукала , а имам точно 2 мин. за форума и под напрежение не мога да мисля нормално...
Абе коса е и расте, а и на нас жените промените ни отиват, нали знаеш  Wink , тъй че, ако ще се почувстваш по-добре - сменяй прическата  Grinning
Какво става с основния ремонт в бл. 114?

# 149
О-О-О Игси привет , радвам се да те видя . Ремонтът свършихме наскоро, обзаведохме,  останаха няколко декоративни лайсни.  Преско4ихме Вашето звено, този път реших са се справя сама. А-пропо, още ли си в бранша?  Доволна съм към момента, но това е от 16 дни насам. В близко бъдеще мисля да спра парното и да монтирам 4 адакса и един бойлер и толкоз.

Едно питане , тоят съпруг още ли е в малката църква до бул. България? Време е да кръстим Сашо, но искам много интимно кръщене само ние 3мата и кръстниците. Имам колебание дали да не идем в някой некомерсиализиран манастир. Но ако ще е в града, то избрала съм си твоя мъж за поп, защото съм впе4атлена от благостта в очите му от една бебешка снимка.

ПС - косопад и аз имам - ама къде хормонално, къде от диети, къде от сезон или стрес. ще се боря- взех си сега един шампоан на Фитосиан и 0.5 кг хума.  Аз се поподстригах ве4е, 4е косата ми е на 1/3 отпреди бременността.

Общи условия

Активация на акаунт