Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 102
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Добро утро
Мен по градинките много рядко ме заговарят, ама спре ли някой до мене и аз пускам мръсния поглед и се омитат. Ей а па как мразя да си чета книга докато той спи и някой да се кльопне до мене да си говорим. Ама ги режа мооментално.

# 106
  • Асеновград
Здравейте ,
Честит рожден ден на Ками със закъснение , много щастие , любов , пари и квото се сетиш   bouquet !
Аз , такова , много искам да ви се похваля - Тедо снощи се пусна да ходи.До сега даже не се беше изправял сам без да се държи за нещо , а снощи какво му стана , като се отпуши , вечеряхме всички във всекидневната и нашия стана , вдигна ръцете в поза предавам се и отиде в хола , всички скочихме от масата да го гоним да не залитне към някоя мебел.След половин час вече обикаляше коридора.В тоя ред на мисли честити ходещи крачета и на Коко.
Дундурела , ще се оправи Вероничка , не се връзвай на съжалителните погледи на лелки и "супер-мами" по градинките , още малко и ще порасне и ще видиш как всичко ще е зад гърба ви.Аз не общувам много с други майки , все с приятелките ми без деца си ходя , ама има едно момиче , което понякога излиза с нас и нейното момиченце.Детето е един месец по-малко от Тедо , но майка и говори така :"Виж мамо , Тедко е бебе , защото е с биба " , някой път ми иде да я запукам с шамари , ама си трая.
И Тедо ми се тръшка чат-пат , засега като кажа не , за него означава , "предизвикваш ме да го направя пак ли" , боря се с това.
Като обсъждате Надина и аз да се включа , и ние сме били такива , аз си спомням , по-големите винаги се опитват да действат по-малките деца , аз съм била и от двете страни.Та правилно действаш Яна , но не си мисли , че си я изпуснала или е много лоша или нещо такова , просто минава през нормален период и сега трябва да и покажеш какво трябва и какво не трябва да прави.
Така , аз пак съм в дупка иначе , Жоро е на семинар цяла седмица , на работата не се справям и съм все уморена.Прочетох ви , разведрихте ме , сега да започвам да се боря със себе си.
Хубав ден и здрави деца!

# 107
Вики, Яна го е казала  Peace иначе на РД на Никола, аз го бях оставила за малко сам, гледах си го на монитора в стаята за възрастни, тогава се беше заиграл и не забеляза, че ме няма...вчера обаче като го оставих сам за малко, ревна
Цитат
Ама тия изпълнения не трябваше ли към 2-та година да дойдат?   Честно казано не знам как е правилно да реагирам.
сега сега, а към две години въргалянето по земята и сцените на публични места  Laughing шегувам се, може и без тях сигурно, но при Мариса беше така
айде приятни разходки  Hug

# 108
здравейте, да се включа замалко и аз  Grinning
Първо да честитя Рд на Ками , пожелавам ти много върхови моменти,любов и разбирателство  Hug
Фил, не съм аз рожденничката  Laughing Hug
Честити ходещи крачета на Тедко и Коки   bouquet
Радвам се че ще успеем да се видим и се събраха повече мами Grinning, бладоря на организаторките   bouquet
Ние искарахме много хубаво на морето, Ева беше кажи речи послушна, много играеше и се изтощаваше докрай ,спеше непробудно и през деня и нощем.Водихме я на Делфинариума и беше онемяла,само ръкопляскаше и пискаше от кеф.Много се разочаровах обаче от българското черноморие, определено другата година бих летувала в друга държава,ако имам възможност де Sunglasses
Приятен ден на всички
Герка,споко, аз колко забравям просто се дразня вече на себе си  Crazy

# 109
Добуриту!  Grinning
Дундурелка, прегръдки и от нас  Hug Дано сте загърбили лошия период.
Коцето добре си е прекарал на село..  Simple Smile
Герка, само за приспиване уж се кърмим, но през нощта също иска, а и сутрин. Абе, получава се доста, като се има впредвид, че понякога приспиването трае 30-60 мин. Crazy
По повод тръшкането въобще незнам как ще реагирам. Най-вероятно в зависимост от психичното ми състояние и от умората. Иначе съм малко нервна  Laughing
И по тоя повод съм се сетила за заглавие "Юлчетата вече крачат и все за нещо плачат"  Laughing
И честити краченца на Тедо и Коко  Heart Eyes

# 110
ДОбро утро!
4РД на КАми!
Аз да ви кажа ,ако ми е симпати4на майката и отговарям,ако ме заговори,ако не я режа.Оба4е има много досадни в на6ия парк,пък и все пак си имам няколко дружки .

# 111
Здравейте момичета  wavey
За РД - на линия съм, мъжа ще дойде по-късно да ме прибере Wink
Яна благодаря ти че ми се обади  Hug
Ками честит рожден ден - много любов и здраве, пък другото само ще си дойде   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
стига толкова за сега, че магарето пак нададе вой - нагънали са я кучешките зъби и е ад просто  Crazy

# 112
Хи-хи,Мимозка заглавието е на място!  newsm24
За реакцията си много права,че зависи и от твойто състояние и разположение.Но ето моя опит,търпя много и накрая от дребно нещо избухвам и детето може да не схване какво е нередното.За тва е нужно да се обръща внимание на момента.Аз когато Надина беше на възрастта на малките не съм си представяла да я нагрубя,каму ли да я ударя-но дойде и тва време,когато ти говориш то не слуша,още по-лошо отговаря,тогава няколко шамарчета обесняват по-бързо,но най-вече наказанието.
Дундорела,кураж!В Бг дискреминацията е дълбок проблем във всички сфери.Аз я усетих,когато детето ми проходи по-късно,на година и четери.Но няма да ви казвам на какво се наслушах.По темата пак ще се включа,че Никола е взел огледалото и се опитва да го строши....

# 113
Здравейте и от мен. Дени се пооправя, но още ме е страх да го водя навън при други деца, за да не ги заразим. Вчера след работа го изведох на разходка и се наведох да си вържа обувката. През това време диването като хукна обратно и се върна на кафето при децата за отрицателно време. Изкарах си акъла, защото минават коли, а той се затича и ми избяга. Вечерта пък се качи на столчето за хранене сам и реши, че ще скача от него надолу с главата. Добре че баща му беше наблизо да го хване.

# 114
  • София
ДД
За ПКК на гладно ли взимаха кръв на децата ви?
Дундорела  Hug колко кг е,че все трябва да се обясняваш,имаш едно нормално детенце,това че боледува не я прави различна.Много я мразя тая дискриминация.
Марти мястото в клуба за игра на децата голямо ли е?
Вчера бяхме в парка и Ники се държа ужасно,тръшка се но много смешно полягва и ако краката ми не са под главата му не я отпуска,а полулегнал се тръшка.В тези моменти му се смея и му казвам,Хайде покажи как се тръша бебето и той го избива на игра,а и майки си мислят че е номер Wink.Като ревнат в хор събирам очите на всички,но път и техните деца викат.

# 115
  • BG
Добър ден и от мен!    bouquet

Честит рожден ден, Ками! Пожелавам ти здраве, да обичаш и да бъдеш обичана, да имаш много прекрасни моменти и усмивката да не слиза от лицето ти!  newsm51 

Честити първи стъпки на Коко и Тедо!   Hug

Дундорела, първо да пожелая скорошно оздравяване. Етко съще е боледувал от бронхиолит и знам какъв ужас е  Sad По отношение на хората в градинките мога да ти кажа само едно - НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ! Аз, общо взето, се правя на луда когато ме попитат защо не ходи на година и месец. Отговарям винаги лаконично, защото това не е тяхна работа. Колкото и неприятно да звучи, хората питат от чисто любопитство, и в общия случай, за да изкоментират неуместно. Затова вече не се вълнувам толкова.

Winx, пожелавам ти скорошно и безпроблемно въстановяване!  Hug

Адмирации за организацията на общия рожден ден!  smile3501 smile3525 newsm10

Янче, незнам какво да кажа за свекито ти ... Единственото, което мога да пожелая е да си изкараш весело на сватбата, независимо от всичко!  dance Ако имаш нужда от малко уроци по народни танци и аз се включвам с Гери в учителкото тяло  smile3503

Рокси, снимките ти са направо убийствени!!! Много ми харесаха и изглеждаш страхотно!   newsm10

Рени, от работата не мога да гледам за съжаление клипчето, но снимките от басейна са дотатъчно красноречиви - имаш един малък, прекрасен и палав кавалер  smile3521

Моля да ме извините за дългия пост, но нали не съм писала от толкова дълго време ...  Whistling

# 116
Иве, не са ни казвали да е на гладно ПКК. Разби ме твоя малък тръшльо, няма да се мине да нацапа главунката  Laughing Колкото до мястото за игра, към 50 кв може би. Ще потърся някаква снимка
Били, най-хубавото прохождане. Аз откакто стана Никола на година и седмица го уча да ходи, около седмица ходи държейки ме за двете ръце, но ми беше достатъчно да ми се разбие кръста (оттогава ве боли) - лоша комбина сме - аз висока, той нисъкпредставям си ако беше продължило месеци това, така че щастливка си, че ти го спести Тедо  Hug

Понякога Никола се събужда с рев, ей сега пак така...

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 13:42 от marisasav

# 117
  • sf
пльос!
ние с Роки ходихме в Джъмбо- надвишихме лимита почти двойно и кажи-речи нищо смислено не купихме  Joy ужас, там повече няма да стъпя  bowuu

А в клуба ще има ли място за всички колички?

# 118
  • Асеновград
Марти  Hug, ние сме обратно : аз-ниска , той-висок.Скоро се замислях , че повечето майки се оплакват , че в периода на прохождането все сгънати вървят и тогава погледнах в огледалото , ми аз като го държа за ръка почти не се навеждам , съвсееем леко само.Ей , открих предимството на ниския ръст  Mr. Green.

# 119
  • София,
МОмичета много Ви благодаря за топлите и окуражителни думи, добре че Ви има, та да ме подкрепите, от все сърце Ви благодаря и Ви пожелавам никога да не Ви се случва да Ви се иска земята да се разтвори и да Ви погълне, защото някой Ви се е присмял.
Гоце, а Вероника наистина е много слаба на 1г. и 1м. и тежи едва 7,5кг Sick. А яде добре даже да не кажа и доста, но просто не качва, а когато  се разболее, от кашлицата и секретите които я давят започва да повръща и тогава даже сваля. Миналия месец в началото на юли се разболя от вирусна пневмония и за два дни стана от 7,500  -  6,700. В болницата където лежахме в Пловдив всички лекари ме изкараха едва ли не най некадърната майка и се тълпяха да видят, кое е това толкова малко бебе и все ми викаха - абе как може бебе на 1г. да тежи 6 кг. Еми може като се е родило 1,800, нормално е да утрои килограмите си до годинката, е тя уж ги утрои, но това все пак е малко като се има в предвид, че трябвало да тежи 9кг и незнам колко си. СЕга бавно успя да си навакса и да си възвърне теглото преди да се разболее, но става бавно още повече че тя много се движи е по трудно. Но тя ще става манекенка, както казва една моя приятелка Hug Днес даже явно реши че на обяд яденето от кухнята, което беше много вкусно ще и се лепне и реши да го изповръща пет минути след като го изяде и сега заспа гладна  Sick, какво да се прави.  #Crazy
Донси ти какво пазарува в Джъмбо, за първокласничката ли? Има ли нещо интересно, че и аз още нищичко не съм купила на баткото?

Общи условия

Активация на акаунт