Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 100
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вики той моя ми каза че е видял мъжа ти,ама за теб,не.Той не е физиономист.Да в същия квартал сме точно на гърба на била и джъмбо.Гери аз съм била що не се обади,по принцип не ми убягват много хората,но или съм влизала в магазина или тия са ревали.
Ради днес беше отвратителен за да привлече внимание си бърка в устата и дори повърна тръшка се и като го вдигнах ми разби с глава устата.Скубе ме зверски.От болестта се разглези,сега не знам какво ще го правя.Днес за първи път ги разделихме че имахме майстор,Ники с баща си а лигльо с мен,за час.Ник слушал,а Ради се държа от вратно.
Лека

# 136
  • USA
Ками, много хубави са морските снимки!
Иве, твоите целуват ли се на аватара? Ради защо така не слуша?
Бубе, и аз мисля, че е нормално да не си дават играчките. Тук все ги учат да споделят играчките, ама аз свит американец досега не съм видяла.  Mr. Green

# 137
Тя не го заведе на психолог заради това, че не си дава играчките, това беше една от причините. Проблемът им беше друг- таткото и дядото на детето починаха в кратък период.

# 138
Ками, страхотни снимки! Heart Eyes Евката никак не е скучала  Grinning
Еееех, пак се размечтах...  Rolling Eyes

# 139
Ками,страхотни снимки,заредени с много настроение!Сега ще се запознаят с Евичка наште ергени пък да видим ще бягат към нея или от нея-опасна е!  Hug
Гоце,много се забавлявам с разказите за близнетата!На мене Надина ми е посинявала скула,разбивала нос,устна.Но пак е нищо,на една приятелка и бръкнаха с химикалка в окото,та в болница лежа.Далеч от нас такива случки.
Вики,и аз в Джъмбо се уливам-с тия ценички по 1.99,2.99 все едно съм в Метро,все едно без пари ми дават,така грабя.Ама после като ми вземат колелото на касата,се чувствам леко прее...
Ей сега си тръгнаха младоженците.Запознахме се със съпругът.Добре мина,то и на тях не им е лесно да ги правят на маймуни.Още нямам дрехи.И свеки не ми е открила,че и тя ходила да ми избира.  Joy Айде лека,мацки!  Wink

# 140
  • София
 Joy Joy Joy
Ех, каква загрижена свеки си имаш, ЯнчеFlutter Хубаво е, че се е получил диалог с младоженците. Значи имате шанс да станете близки.
Иве, като те видях минавахме с колата. И затова късно зацепих, ако бяхме пеша щях да се върна. Нищо, ще се оглеждам друг път.
Ели, Били, честити ви ходещи момченца.  smile3540 Еличко, пък ти само дето се притесняваше...  Hug А аз пък все забравям да ви честитя.
Фил, направо настръхнах като прочетох за белината, аз изпитвам ужас да не изпие някое дете подобно нещо.
Ками, много е сладка Евичка. Много независима ми се вижда.  Heart Eyes
И друго забравих да пиша от днес. Една майка, на която детето /около  1 г. и половина/ й се увиснало на една врата, но има опасност да падне на едни стълби вика: "Това ли е поредната простотия, която ти роди простата глава?!"  Rolling Eyes
А за споделянето на играчки, то си е период - минава и се преодолява.
А мъжа ми вчера се върна втрещен от парка. Някакво детенце на около 2 год. се засилило с количка в ръка с/у главата на Иринка да я удари, която с нищо не го застрашавала. Били на голямо разстояние от него. Та като не я уцелило се опитало да я удари с търкалото.

# 141
  • USA
Май влизаме в период, в който трябва хем да пазиме нашите деца (от тях си и от чуждите), хем чуждите (от нашите)  Laughing. Много са смели малките любопитковци. Кристиан иска навсякъде да се катери. Аз сега не мога да го вдигам и ми е много трудно да се оправям с него сама. Добре, че имам доста помощ. Нещо много почивка ми се събра, май утре ще отида на работа.  Simple Smile

Бубе, много лошо с това семейство.  Cry

# 142
  • sf
добро утро!

Иве, другия път като ми се допазарува, вместо в Джъмбо ще идем с тебе на кафе и така ще спестя стотина лева.  Joy

# 143
  • Асеновград
Добро утро ,
Да ви докладвам малко.Тедо от ноември тръгва на ясла , най-малкия ще е в групата.Директорката иска да може да ходи стабилно , да не го бутат големите деца , и да сяда на гърне.Само да седи на него , иначе ще си ходи с памперси.Ние гърне даже още не сме купили , трябва вече да я свършим тая работа.Ей сега от там се връщам , свито ми е , щото нали бях много решена , ама като наближава и ми се разтреперват гащите.Иначе мисля , че ще е добре за него , аз нали съм дърво и не умея да общувам , та Тедо не си играе с деца на неговата възраст , а е общителен , обича много хора и шум.
Вчера леля му го води на стадиона , търчал по тревата и ходил да прегръща другите деца.
Уф , знаете ли какво е шматка?Ако не знаете - аз съм.Писах , писах , звънна ми телефона , тръгнах по задачи и сега се връщам и проверявам дали съм публикувала , ми не съм.Тъкмо реших , че съм затворила прозореца без да публикувам и щях да почвам наново и гледам прозореца ми си стои отворен с написаното , къде гледам да ме пита човек.
Кой друг щеше да ходи на ясла , споделете си притесненията с мен , че нещо ми е тегаво.

# 144
  • BG
Добър ден и от мен!   bouquet

Герка, много ти благодаря за милото предложение. Аз (нали съм разсеяна Embarassed), мислех да ходя сама нататък. Това с агресивните деца не го разбирам?!  Confused Къде са им родителите - не ги ли виждат?!  #Crazy

Янче, успех с дрехите!  Peace

Ками, за съжаление не мога да отворя снимките Sad Ще пробвам от вкъщи!

Да споделя вчера как се втрещих вчера в градинката. Повода е пак несъобразителни деца, но възрастта беше около 10-12 години. На пейката до нас седеше възрастен човек, който по мое мнение не беше добре психически. Седеше кротък и само наблюдаваше хората в градинката - много мил човек. В близост децата ритаха топка. Вярвате ли, че го удариха 4 пъти без един път да му се извинят?!  Shocked Предложих му да дойде се премести на нашата пейка за да не го удрят повече, а на децата им казах да бъдат по-внимателни. Тръгнахме си и не видях дали се преместил, но ми стана много мъчно.  Sad

# 145
  • Асеновград
Пак аз , че одеве забравих ,
Яна , смешно ми е за свекърва ти дето ще ти избира дрехи , ама теб сигурно не ти е.Облечи се така както се чувстваш най-добре и хич да не ти пука.Щом е минало добре с младото семейство , те сигурно са свестни , и четиримата се жертва на тъпа традиция.
Стефи , въпрос на възпитание е това май , много ми се иска да съумея да науча Тедо да не прави така като порасне.Покрай твоята случка се сетих за една , ама хубава.За да стигна до нас минавам зад един блок , там децата винаги ритат топка , на около 10 години са.Винаги като минавам спират и ме чакат да мина , да не ударят Тедо или количката.Дори веднъж едно момче не ме видя и друго му направи забележка , стана ми мило , че се сещат.
Майче виждам те , четеш ли ?  Mr. Green

# 146
  • София
ДД
Велина не знам що ги прави тия глезотии,може би се разглези от болестта.Целуват се на аватара
Ками много хубави снимки къде бяхте че не помня ако си писала и от там ли беше кошарата?
При нас единия път с фризби щяха да ударят децата а другия път ритаха точно с/у количката аз предвидливо ги обърнах но топката тупна до тях,взех я хвърлих я в кофата за боклук и им казах че ако се повтори ще бия и тях и бащите им.Сега като ме видят се строяват вече.
Вики свиркай като дойдеш насам.

# 147
  • sf
Кико ще ходи на ясла от октомври. Хич не ми е свито, вече няма търпение- изпилил ми е нервите. Там ще му е по-добре -сред децата. Пък и работя дообяд, та може и да не остава там да спи/

# 148
Яна , смешно ми е за свекърва ти дето ще ти избира дрехи , ама теб сигурно не ти е.
Мойта пък взима един ден детето. Аз я облякох в розово гащеризонче на раета, в които имаше и синьо и отдолу обякох синя тениска, а тя ми вика "Моля ти се сложи розова", ама аз викам, че така е добре, за акент.И друг път съм забелязвала неодобрение, ама си  Whistling
Донси, щампираните гобленчета после перат ли се?

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 13:41 от Мама_му

# 149
здравейте  Simple Smile
Били , Ками ще пуска Гери отскоро на ясла и тя може да сподели , гледам и Вики ............за други не се сещам  Thinking
Ива,стахотен аватор, все забравям да пиша колко голями са станали твоите момчета и са много чаровни, с буйни коси,сладури направо  Heart Eyes Ние бяхме на Свети Влас, кошарката си беше в хотела,ама тя хич не спа там ,я при баба си и две вечери при нас Simple Smile
За възпитаните и невъзпитаните деца темата е обширна, иска мис е да вярвам че мойто ще е от първите, спопред мен много е важно с какви деца ще дружи след време,много се влияят едно от друго.Ева още е малка ,а я гледам че копира много по-големите дечица.Освен това чест реагира негативно и войнствено ако и към нея се отнасят така.Преди месец и нещо беше започнала да хапе ей така подред всички ,но едно момченце я ухапа нея ,видя че боли и тя вече не го прави.Сега гледам че е на тема прегръдки ,но те нейните са много мечешки, ако не я придържам все бута детето обект на любовни прегръдки  Laughing.Отсреща в апартамента живее малко по-голямо момченце и с него са голями дружки, той разбира доста повече и я учи на нови работи,ако седна аз да й показвам това онова няма да ми обърне внимание ,но с него си имат приказка и се радвам че той е не толкова палав и тя се влияе
Много дълго стана сори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт