Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 152
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Уинкс, честита ти племенница!   bouquet И на теб и на нея много, много здраве ви желая. Ще се моля да се възстановиш бързо и всичко да бъде да наред. Как е Криси? Кой го гледа?

# 16
  • USA
Благодаря! Hug Криси го гледа баба му в момента, аз се излежавам. Много интересно, че той разбира че не ми е добре и ме пази, вчера като се прибрах от болницата дойде да ме целува. Никога не го е правил досега.

Операцията беше планирана, след като се оказа, че имам много сериозни увреждания след раждането и последвалият кюртаж. 99.99% от лекарите въобще нямаше да се захванат с мен. Радвам се, че намерих лекар от останалите 0.01% в моя град, който ми даде надежда.

# 17
winx-че,  Praynig за бързо оздравяване и никакви проблеми повече!
А за малката принцеска - да ви е жива и здрава и голяма късметлийка в живота.
Кати, не лежи много на тая страна с кошарката. Ей го моя за една жена на какво е способен - http://www.vbox7.com/play:25438a10
Верно, че тази жена му е много на сърце, щото то се вижда - http://progroup.org/cpg133/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=6
ама все пак си е кофти, че успява да се прекатури отвън навътре. От вътре навън сигурно е по-лесно, защото е по-високо нивото. Дано обаче нямате инциденти  Peace

# 18
  • София
Велина  Hug
Вики аз съм чупила,споко и аз си мислех че е цялата врата ама не е.Купихме две резервни и сега мога да си троша.
Рени как се справихте с ламината и чаршафа,ние бяхме така и беше много тъпо направиха крачка и половина,още ме е яд.

# 19
  • София
Леле, Renie78, внимавайте, да не вземе да й пристане още преди да са му излезли всичките зъби...  Joy Голям е сладуранко твоят лУбовник!  Laughing

В случая на Давид е по-лесно отвън-навътре - просто до едната стена на кошарестото му легло има долепено друго легло - голяаамо, за като порасте (нямаше къде да го сложим другаде, а го бяхме преместили в това жилище още преди да живеем тук, че ни пречеше на предишното място като си взехме спалнята... абе, дълга история, но леглото е бившото легло на татито. Като беше малък Малък Вряк там му бях "инсталирала" активната гимнастика). Тъй де, ама става доста по-ниско, идва му до малко над кръста горния ръб на кошарата.
Но пък днес го видях как го прави: не се прекатурва с главата надолу, ами "поляга" настрани по ръба и прекрачва с краче - при което почти прави шпагат, как си изтегля тежкото дупе не ми стана ясно, щото опита беше безуспешен, ама явно това е общата тактика. Как пада вътре не знам, сигурно на каквото дойде, дано не си счупи някой крак или ръка така... А за от вътре на вън - Боже опази, долу е паркет. Едно падане му стига!

Winx, дано всичко е наред и само с това се размине! Стискаме палци... Не се ли предполагаше, че там има някакво здравеопазване? Как са допуснали да се случи? май навсякъде все същата картинка... И честита племенница! Да ви е жива и здрава, палава и щастлива и много да ви радва!

# 20
  • sf
Иве, значи само дръжките ли се сменят  newsm78 мъжо я ръчка от 1 час, ама няма напредък  hahaha

# 21
  • Асеновград
Winx , честита ти племенница и бързо възстановянане на теб , сигурна съм , че операцията е била успешна  Hug.

# 22
  • Canada
Winx, дано да е успешна операцията, стискам палци. Бързо възстановяване!
И честита племеничка!  bouquet

# 23
Ние днес избягахме от жегата на вилата. Дели също се плицика в един леген. Толкова много игра, че почти не спа.
Уинкс, дано всичко да е минало успешно, желая ти много здраве Hug Честито ви бебче, да ви е жива и здрава  bouquet

# 24
  • USA
Момичета, много ви благодаря за подкрепата.  Hug
Кати, за съжаление навсякъде може да се случи. Ето в проблемното има доста хора със същия проблем. Обаче, аз имам голям късмет, че съм в Щатите, защото тук има специалисти, които могат да оправят такива състояния. Но, всичко е Божа работа.

# 25
  • София
Позяпах тазгодишната юлска тема... Господи, толкова отдавна ми се струва, когато ни вълнуваха колики и лохии - пък то една година само... носталгия ме обзе нещо.

# 26
  • USA
Време ти е ми се струва.  Wink

# 27
Winx  Hug Стискам палци да се възстановиш бързо. Много мило ми стана като прочетох как те е посрещнал Криси  Heart Eyes
Аз сложих мъжете и кучето да спят, сипах си сладолед и уча  bowuu

# 28
Иве, за прощъпулника ли това? Ако е за него - много се пързаляше, затова баща му вървеше зад него ако тръгне да се хлъзга. Той пък лакомията само хлябче му дай, та преди да иде да си вземе "професията", мина да си счупи малко да похапне. Та тълкуваме сега, че каквато професия си избере, гладен нЕма да остане.
Но иначе тупна на земята след като си взе мишката (само към нея го влече с и без прощъпулник...).
Аз още ви наваксвам със старата тема Simple Smile. Обаче нещо много болни гледам, че има в нея. Да се оправят всички бързо-бързо  Hug
Стефи, мисля, че имаше разни условия, при които за детегледачки и детски градини сте с предимство. Трябва да разпитам как беше точно. На една позната мама, съпруга й е незрящ и знам, че имат предимство именно за такива неща. Ще ти пиша скоро каквото съм разучила.
С Веси (Там-там) се виждаме в квартала (живеем блок до блок), та ще имам грижа да й кажа за рождения ден като се видим. За Неймлезчето, снощи като й казах каза, че няма да са тук.
Та това е от мен Simple Smile

# 29
Велина  Hug всичко да е наред с операцията и бързо да се възстановиш. Честита ви принцеска  Hug
Вчера капарирах клуба и преписах менюто. Разбрах се с момичето в понеделник най-късно да уточним тортата (каква е и колко парчета) и евентуално дали ще поръчваме храна

панирани сиренца и кашкавалчета - 24 лв. 40 бр
спирала гауда - 80 ст. броя
плато мини клуб сандвичи
-17.5 - 25 бр
-21 лв. 30 бр
палачинкови пънчета - 75 ст 1 бр
панделки- 10 лв 1 кг
хапки сьомга и каперси - 1 лв 1 бр
тарталети с моцарела и чери домати - 1 лв. 1 бр.
тарталети с мус и пушена пъстърва - 1 лв. 1 бр
тарталети с пюре от зеленчуци - 85 ст бр
цариградски кюфтенца - 17 лв
флейки в бекон - 24.5 лв
мариновани пилешки карета - 20 лв
пилешки флейки с корнфлейкс - 25 лв
спаначени кюфтенца - 65 ст бр
пилешки хапки - 23 лв
картофени кюфтенца - 60 ст бр
вълчо плато - 19 лв.
плато бг сирена 13 лв

уточнявам, че става въпрос за парти хапки т.е не са много големи