Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 149
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Страхотна снимка на Никола,като за паспорт!Колко голям изглежда!
За Автършок ли говориш-утре отивам там и забирам нещо.
Уинкс,панталона прикрива доста от недостатъците ми в момента,просто кройката е добра.Все пак ще съм по снимките им,трябва да загладя косъм.  Joy
Рокси,за Елизабет ли говориш-бяхме там,добри са цените,но не се получи там.А и сега са заредили есенни неща,останали са някакъви прекалено летни.Не намерих за мен,пробвах и мойта кума от там си взе за нашта сватба.

# 46
Уинкс, как си?
 Laughing това му е първата паспортна снимка на младежа, като светна баткото един прожектор и нашия застина  Laughing
Яна, ако ти трябва гримьорка, свиркай  Wink

# 47
Ти ли умееш грима или имаш някой предвид?По принцип искам,мойта гримьорка няма да е в София така че съм отворена за предложения.
Хриси,мерси но те си купуват сами всичко,още преди два месеца като им предложих да взема ме отрязаха-за всичко така.Може би си мислят,че ме улесняват.Незнам и не ги мисля.Парадоксално е,че сигурно ще се видим на сватбата,което не ме стимулира никак.Цялото упражнение ми е по-скоро мъчение.Айде лека! newsm46

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 23:04 от Ianamama

# 48
  • София
Марти, много ти е сладко порасналото момче.  Heart Eyes

За партито нямам претенции нито за ядене, нито за торта, така че поръчай по твое усмотрение.
Сетих се да ви питам има ли някой координети на Лекси, Мунка, Аркси, Деси / Иве, май това си ти/ да им се каже за РД, ако искат да заповядат.

Абе, всички попове ли пият преди кръщенето? И нашият беше доволно почерпен.
Моят не.  Wink Познавам и много други /и възрастни и млади/ свестни свещеници, които извършват Тайнствата на църквата с необходимия за това Страх Божи, без съкращения, мрънкане и майтапи и естествено трезви. Кръщението е сериозно нещо, а не просто някакъв ритуал. За съжаление, обаче, все ще се намери някой такъв, като гореспоменатите от вас с Бути Confused. После иди обяснявай, че...
Хайде, лека и от мен. Аз ще поработя малко.
Уинкс, а ти колко време ще бъдеш болнични? Какви за законите при вас в това отношение?

# 49
  • sf
Добрютро!
Ние вчера бяхме за яз.Огняново. С още едно семейство с момиче на 1,5г.
Ей тия двамата с Кико дали от жегата, дали че спаха малко и цял следобед се редуваха да пищят и реват. Ебаси денят - изгонихме всички рибари и плажуващи  hahaha как някой не ни наби- не знам. Днес мисля да си стоя с тва диване в парка.  Crossing Arms снимки- по някое време

Ето снимки : http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 08:16 от donsita

# 50
  • София
здравейте, минавам само крадешком, защото по принцип трябва да си чета тъпия учебник. нямам време да ви чета, не знам кога ще наваксам, заточила съм се при нашите, то тук си е хубаво, ама в смисъл, че никъде не излизам, уж да си напиша дипломната работа.

заради това за съжаление май няма да дойда на общия рожден ден, много съжалявам за това, но се надявам да организираме после общо коледно парти, за да ви видя.

Уинкс, да се похваля, взела съм си и двата изпита от асса пролетта, остава само един и то някакъв глупав, та се надявам и с това да приключа тази година.

Яна и аз от елизабет си бях взела, имаше и в Дика разни рокли, не знам дали има все още.

целувки на всички малки шушончета.

# 51
Здрасти-пасти!
Уинкси  Hug Много прегръдки и скорошно възстановяване! Крис започна ли да яде? Мариянко пу-пу тази седмица е душичка и си яде нормално.
Донси, видях ви аз като заминавахте..с колата.  А ние ходихме до Копривщица. Там определено бе по-хладно от София, даже тази сутрин имаше "ху"  Grinning

# 52
Ето ме след втори тур по магазините,поне Димитър си купи всичко.Аз като извънземно се чувствам вече.Верно съм позагубила форма,но откъде си купуват дрехи бизнесдамите на по 40 и отгоре.  newsm78 Явно поръчват при дизайнери,а не като мене в последния момент.Откривам,но черни..искаше ми се да не съм в черно.Да не говорим,че децата пощуряха по магазините.Явно пак ще трябва да ходя до Елизабет,че нищо не намерих,а толкоз хора от там купиха.
Много жега,повдига ми се и ме тресе едновременно,явно ме е хванала някаква депресийка.Чакам партито с нетърпение!  Hug

# 53
  • sf
Янааааааааааа, къда па ти се нареди при дамите над 40  Joy я обиколи малко младежката мода.

# 54
Вики,там не се класирам.Размерите в младежките магазини са ХSS.Да взема да ги стресирам с някой гръндж-вилидж и незнам си още какъв стил  Joy Младоженката ми вика,че трябвало хоро да водя,а аз немога да танцувам.На нашта свадба само подскачах под роклята.Ще импровизирам,само да не ме карат ръченица да танцувам.  #Crazy Joy

# 55
Яна, провери ли в макс даниели? Гледах едни много елегантни рокли там в черно и бяло...или по-скоро екрю. Иначе имах предвид гримьорката, която ме гримира на сватбата, мисля, че е добра, макар че взима малко скъпичко (или може и да не е, не знам как вървят цените, но на мен ми се видя така - 70 лв.). Ако кажеш ще й взема телефона от сестра ми, че аз не го пазя. Като си купиш тоалет, ще се ентусиазираш за сватбата  Hug
ще видя тази вечер дали няма да се включи още някой в списъка и според бройката ще поръчам ядене. За толкова хора колкото сме досега май три плата ще стигнат - примерно панделки, сандвичи и панирани сиренца?или друго, както кажете, аз нямам претенции за храната. Може да поръчам и солети за малките...зрънчо по-скоро не, нали?

# 56
здравейте,завърнахме се от морето,беше много хубаво и свърши бързо ,ще показвам снимки по натам ,сега съм затрупана с работа
за РД ме бройте
1.Марти
2.Яна
3. Донси- ще бъда само с Кико.
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна
7. Стефи
8.Таня
9. Рени
10. Томасе
11. Моколоко
12. Теди Николова
13. Веси /Никка/
14.Ками27

# 57
1.Марти
2.Яна
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна
7. Стефи
8.Таня
9. Рени
10. Томасе
11. Моколоко
12. Теди Николова
13. Веси /Никка/
14.Ками27
15.Веси(Там-Там)
Марти,толкова взимат 60-70лв. без пробен грим обаче,за пробния се плаща пак.Може ли да ми пратиш кординати все пак да имам.Мерси.Мъжът ми предлага да накупи гримове за тия пари и да ме гримира той.  hahaha

# 58
1.Марти
2.Яна
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна
7. Стефи
8.Таня
9. Рени
10. Томасе
11. Моколоко
12. Теди Николова
13. Веси /Никка/
14.Ками27
15.Веси(Там-Там)
16.Мимоза
Реших се, дето ще го мисля, че много ми се идва...  Simple Smile

# 59
Добър вечер!
Марти, нямам думи просто, Никола е страхотен Hug
Исках да ви споделя, че онзи ден на ДК говорих с педито затова, че Дели хапе и скубе децата. Тя ми каза, че това било нормално за деца на тази възраст и да не му се карам, а само да обеснявам и че все някога щял да вдене. Направо се почувствах ужасно заради реакциите си преди това. Сега осъзнавам, че бях грубичка. Повишавах тон, казвах му да излезе от стаята и той плачеше доста. Откакто процедирам само с говорене детето почти не хапе и изобщо не скубе. Незнам дали е съвпадение, но вчера бяхме на детски рожден ден и изобщо не се е опитал.  Дори като прави опити нас да хапне са много по- редки newsm78
Яна, пожелавам ти успех в търсенето. Според мен щом си се харесала с панталона, с него трябва да бъдеш. Като си го съчетаеш с хубава риза ще стане перфектно Peace

Общи условия

Активация на акаунт