Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 150
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • sf
ммм тъкмо за закуска  Joy
нямам претенции - може би клуб сандвичи и сиренца и кашкавалчета. Квото и да е, ще е добре дошло  Mr. Green

# 31
winx ,и от мен 4естито племенни4е и бързо да се оправя6  Praynig

# 32
Добро утро,майчета!
Уинкс честито момчиенце!Честито и успешна операция!Аз също трябва да се взема в ръце,да правя цитомазка и да търся специалист за шийката си.Все го мисля,отлагам,а то не е добре.Незнам в онкологията може би ще ида,чувам че там са добри,че тук много са комерсиални има и мафия сред тях,в смисъл препращат си или правят по-сложните манипулации за пари.
Кати,ама верно май ти е време за още едно,щом те гони носталгия.Мене никак не ме гони,само искам да порастват вече.Е,бебетата винаги са сладки,но наистина за кратко са бебета.Абе то и Гоца я гони носталгията,пък незнам... Wink
Марти,клуб сандвичите,панделките или пилещките хапки стават.Може клуб сандвичи и панделки примерно-едно,две неща.За тортата нямам претенции,то има толкова модели,че верно трудно е да се избере.Аз затова мислих да поръчам една от рисуваните,в смисъл равните,без фигурка.Но и друга да е пак става.

# 33
  • София
Време ти е ми се струва.  Wink

Aaa, на 2 деца в памперси и на пюрета няма да ни издържи бюджета... та затова сме на поизчакване... Simple Smile Иначе вярно искаме още, още, още... ама кандисахме на само 3 в плана. Пък какво ще стане - Божа работа... Laughing

# 34
  • София
Вики каква е вашата пералня? нашата само пласмасовата дръжка/ заключалка/ сменяме обади се да питаш в сервиза.

# 35
Winx,бързо възстановяване и се надявам операцията да е успешна. Hug
Честита племеничка!  bouquet

# 36
Хоп-троп, здравейте, ето ни и нас  Simple Smile
 Браво, за организацията на РД, ние ще дойдем, мерси на Вики че ни е включила в списъка. Радвам се че ще се видим и дано се съберем повечко, за менюто нямам претенции, може би е хубаво да има кашкавал, хляб, сирене, та да става и за малките палавници, и за тортата нямам претенции.
 Уинх  Hug и честита племеница.
 След морето бяхме на гости на Дупница, при свекървата за една седмица, а миналата седмица бяхме с Ади на Банско, и гостуването ни завърши с интернационална сватба на която аз бях кума (младоженеца е французин). Днес си ги изпратихме, а вчера правихме вечеря на която присъстваха и две японки. Крайно време да се стегна и да понауча френски, купила съм си самоучител и съм на първи урок от 1 година, срамота  Blush Та, браво на всички който продължават да учат.
 Много се разписах, чао.

# 37
  • Бургас
Дзааак

Ауууу Уинксче дано всичко е наред и бързо да се оправяш  Hug и честита бубулечка
Донсиии и аз имам опит с така счупена дръжка, ама години наред си я отварях без да я поправяме и накрая смених мъжа  Joy
Верно Ели се изгуби нещо  newsm78
Били колежки сме, ама аз нямам строително образование, нищо че работя в строителна фирма.

Поздрави прегръдки, пък аз ще се видя със Силвето следобед, фръц фръц. Оф тресна ме слънцето. Дано утре стигнем до Аркутино.

# 38
Уинкс, бързо и успешно възстановяване.
Мая, пикникът е отворен:) Организираме го за втори път с няколко мацки от Клюкарника. Линкът в подписа ми е към темата в Каландара, където се уговаряме ( ако има някакви евентуални промени).
Татяна, аз пък тая година бях на българо американска сватба:))) голям смях падна, но май чужденците много се впечатляват от нашите обичаи.

За менюто за общия РД нямам никакви претенции, каквото изберете това ще ям.
От сутринта гледам олимпиадата- синхронно плуване и гимнастика. Синхронното го следя от години, и направо не мога да повярвам колко се развива тоя спорт и колко по добри и по добри стават съчетанията. А за художествената много ме е яд, нашата Симона изтърва всичките уреди ( е, лентата я заплете). Искаше ми се да вземем медал.

# 39
  • Варна
Привет!  wavey
Загубих си и аз тия дни, ама нещо много нанагорно ми дойде програмата. 1 кръщене и 7 детски рожденни дни за няма и два месеца  ooooh!Като ме питат познати кво правя и аз все съм по магазините и все подаръци търся  LaughingВажното е децата да са доволни.Иначе кръщенето мина много добре.Беше весело, щото попа беше на една -две ракии/не само според мен/ и дрънкаше смехории и не само  Thinking.
Winx, скорошно оздравяване и честита племенница   bouquet
Завиждам ви,че се събирате   Blush Сигурна съм, че ще си изкарате добре .Провинциалистите чакаме снимки  Hug

# 40
Говорих с Веси(Там-там),в момента не са в София,но си идват другата седмица и ще дойдат на партито.
Изтощена съм от обикаляне по магазините.Остава седмица до сватбата,но нищо не намирам като за кума.Купих си един страхотен панталон,мисля да го съчетая с някоя по-богата риза,но свеки се намеси както обикновенно.Нямало да стане панталон,хубаво било да съм с рокля.Нали е за нейна рода,а как не ми се ходи е друг въпрос.Краката са ми целите в рани от рамката на леглото,така и не го махнахме,но е ръбесто много и нощем като стана се удрям и с количката се удрям та така.А всички рокли най-много под коляното.Нямам гримьорка,нямам време да ходя на маникюр-ще се справям сама,само дано с фризьорката се разберем,че там вече съм гола вода.Направо съм възмутена от модата-официалната,ако може така да се изразя.Такива басмени роклички или пък накичени целите в камъни.  Sick

# 41
Яна, абсолютно те разбирам  Hug а за капак на всичко така се получава, че когато търсиш нещо, точно тогава не можеш да харесаш...ако търсеше обувки например, 100 рокли можеше да харесаш. Моята приятелка беше с много стилна рокля на сватбата ни, изкочи ми от главата името на магазина обаче  newsm78 утре, като се сетя ще пиша. Иначе те са верига магазини, в мол сф на първия етаж е единия и има други два в центъра - в различните магазини, предлагат различни модели. В батибалено също можеш да видиш какво има, не са им лоши нещата

# 42
  • USA
Много ви благодаря за милите думи. Трогнахте ме.  Hug

Янче, според мен и с панталон ще си добре. Аз много харесвам панталони за такива събития. Важното е да се чувстваш добре. В крайна сметка, не си ти булката. За модата те разбирам, много е трудно да намериш нещо семпло и стилно.

Абе, всички попове ли пият преди кръщенето? И нашият беше доволно почерпен.

Марти, аватарът ти е трепач! Направо Холивуд ми нашепва.  Laughing

# 43
Хубави рокли ( като за моя вкус) намерих на две места- едното е точно срещу руския ресторант Петър Първи, магазина на Тони М. И втория- един магазина на Витошка, малко преди Дика. Моята рокля за кумуването е оттам.
Между другото Яна, от сватбата на която кумувахме ми останаха кошница с късмети за хвърляне и сватбена книга ( забравихме ги в София на тръгване и така и не ги използвахме). Ако нямате ще ти ги дам с удоволствие, сега седят в една торба, ама не чакам никой да се жени скоро, та да взялат в употреба:)

# 44
  • USA
Рокси, много стилна кума си била.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт