Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 154
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • USA
Гери, честита годишнина! Още много години да се обичате!  bouquet

Мимоза, честит рожден ден! Много здраве и късмет и добре дошла в 4тото десетилетие! Simple Smile

# 211
Гери, честита годишнина! Дълги години пълни с любов ти пожелавам  Heart Eyes
При нас може и от зъби да дойде. Помня, че и първите два горни ги вади с висока температура, пък от няколко часа се опита да ме клъвне по ръцете. Единия кучешки горен се показа преди 10-тина дни и после се скри в самия венец, че той се наду, та като нищо може и това да ни е проблема Sad. Пък никога не мога да разбера кога точно му излизат зъби, щото е спокоен, няма ревове... Абе ще се чуе. Дано е зъб и утре да сме на линия.
За гърдите - Бубе, на твоето дередже съм в момента. Малкия няколко дни цока по няколко пъти дневно и сега намали, та сутринта станах с огромна буца в едната гърда и силни болки (все още си ги имам дори).
Уинксче, преди няколко дни ти писах за апаратите, обаче нещо стана с поста ми и изчезна написаното. То това вече за кой ли път ми се случва. Та аз бих ти препоръчала да не се спираш на марка, а на удобство в ръката. Все пак при натиск се получава по-сериозно движение при огледално-рефлексните апарати. Затова трябва да е удобен именно за ръката ти. А за дали ще е канон или никон, не е от голямо значение. Отделно, че е много важно и какви обективи ще сложиш. Ама айде да не прекалявам вече с писането на тази тема, че става дълго и досадно Simple Smile.

# 212
здравейте
ще се радвам днешните тревоги утре да ги няма и да дойдат мамите и порастналите юлчета.Ние сме на линия засега Party
Мими, честит юбилей, пожелавам ти здраве,щастие и любов да те спохождат непрестанно   bouquet До утре  Wink
Гери,честита годишнина, все така да се обичате ,дори и повече  Hug  bouquet
Ренка ,дано са зъбките и утре да се видим  Hug
А за черноморието ,просто оставам без думи , дори смятам че и чужденците не ги лансират много, защото те почиват тук на много евтини цени и едва ли очакванията им са огромни.А това за битака,не го разбирам ,как може такава цигания незнам
Уинксче, преди да родя с мъжа ми ходихме 4 лета на Равда,ама нищо ,буквално нищо общо с детските ми спомени,напарво с ее срастнала с Несебър,строежи, мръсотия, плажа е под всякаква критика Confused

Дописвам: честито коремче Цвети,лека бременност и здраво бебче  bouquet
Теди и ние бяхме за три дена на Константин и Елена,хареса ни много ,тази зеленина те зарежда определено и малко по лесно преживявах мръзотията по плажната ивица

# 213
  • София
Ех, че хубаво, Цвети!  Hug Щастливо бременеене!  preggo

Гери, честита годишнина!   bouquet

И всички болни да оздравяват!  Hug

Много гадно ми става, като пишете за Черноморието. Аз не харесвам курортите, но и дивите местенца ги съсипаха. До преди няколко години ходехме на Арапя... Последната година бяха успяли за една да зима да вдигнат яркорозов хотел и да разкопаят наоколо като за още 5. Не знам какво е там дереджето сега, но много ме хваща яд. Като поотрасне Николета като за къмпинг, сигурно няма да има къде да се ходи вече  Confused

# 214
  • sf
Рени, след таязи ваксина Кико вдигна висока Т за няколко дни , а след 10тина дена се изрина като при шарка. Педи каза,че е от ваксината- обрива,де, Т било нещо друго, ама какво дурго-нез нам, щото нищо му нямаше, а преди обрива изчезна Т.
Хайде всички неразположени днес да са добре и да са на линия. Тия с гостите-рибари- също  Joy

# 215
СТефи, и ние имаме роблем с кашлянето на баща и. Когато някой кашля тя започва да се прокашля също.
От няколко дни имам страхотна тежест в краката, а нощес неможах да спя от болки в костите на ръцете.
Болните да оздравяват
а на празнуващите днес много весело изкарване и чакам снимки

# 216
  • Асеновград
Здравейте ,
стягайте се ей , никакво разболяване , я марш на рожден ден !
Ани , на теб пък какво ти има , оправяй се бързо  Hug.
Гери , честита годишнина   bouquet !
Айде приятно прекарване днес !

# 217
ДОбро утро!
Честит рожден ден Мимоза   , много здраве , щастие и любов !
Мерси за съветите,моми4ета,и аз съм на съ6тото мнение като вас за логопеда,ама не мога да я убедя.Той и преди ходе6е за друг проблем.

marissav,не съм Евгения,Теодора съм Simple Smile

Весело изкарване на об6тия РД,ние след малко стягаме багажа за Рибарица.

# 218
Добро утро,

На Илия му избиха пъпките (три големи по ръцете и цялото коремче в ситни). Но пък температурата едва сега поспадна. Не знам дали сме за ходене сред деца и бременни Sad. Просто не смея да го извадя, да не се окаже, че освен от ваксината има и вирус Sad Но пък никакви други симптоми няма - беснее и се хили тук, гледах гърлото - добре е, няма разстройство или повръщане...

# 219
  • sf
Ренка, Кико беше баш така. педи каза,че не е заразен, от ваксината е.
Кога му я биха на Илко?
и сега- черпя , братовчед ми се сдоби с момиченце Милица- 50см, 2900гр.

много съм на кеф, все едно е моя  Joy

# 220
Донси, да вие жива и здрава малката Милица. Що не се потретиш?  Mr. Green
Биле,  Hug незнам какво ми е.Явно съм измирена

# 221
честито Вики, да жива ,здрава и послушна   bouquet
Ева сега се наобядва ,всеки петък Ози предлагат риба и през седмица редуват такава с картофено пюре,не беше яла от доста време и сега само като я опита подивя,обожава тази манджа това дете LaughingСлед малко я слагам да спи и аз ще си почета малко.
Много ,ама много се радвам че ще се видим след броени часове Grinning
Ренка,води ли го да го види педито??
От няколко дена искам да ви питам нещо и все забравям- може ли да дам на Ева филийка със сладко от боровинки,домашно е , наистина има доста захар ,но няма да прекалявам ,тя опита малко от моята лъжичка и после едва я излъгах че няма повече
Ева се е зазяпала в Шоуто на Слави и иска да вземе пояса на Краси Рядков  Laughing

# 222
  • София
Ками, категорично не! Може да направи алергия. Още повече, че е домашно.
Рени, Софи ми беше направила такава реакция от ваксината и докторката ни беше поставила под карантина, всъщност си кара рубеола, нали са ти вкарали вируса. Пипни му лимфните възли зад ушите дали са като броеница надути и се обади на педи. Според мен, недей рискува, още повече че има и бременни. Извинявай.
И аз съм пред одпадене от РД, много ми е криво  newsm45. От кога го чакам. Мъжа ми е със съмнение за херпес зостер /съмнението е от мен де/. Сега отиде на лекар и чакам присъдата.  Sad Дано се окаже друго.  Praynig Ако не дойдем ще си поема куверта.

Вики, честита ти племенница   bouquet Да порасне голяяяяяма, да бъде здрава и много чаровна. Милица - много ми харесва това име.  Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 13:37 от Герката

# 223
  • София
честито Вики, да жива ,здрава и много послушна малката милица  bouquet
рени, горкия илко, много съжалявам че са му избили пъпки Sad
ние ще наминем с коко, а ицо ще дойде замалко, да ни вземе , отивам да видя линка от веси и ако ен се ориентирам, ще пиша тук Peace

# 224
Вики,честита племенница! Да е жива и здрава!  bouquet
Рени,дано Илко се оправи бързо! Hug
Герката, дано не е нищо сериозно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт