Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 153
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Герка,дано не е това PraynigМерси за съвета за сладкото Hug
Ели,радвам се че ще успеете да дойдете Grinning

# 226
  • BG
Честито, Вики! Да е жива и здрава Милица и много да радва мама, татко и леля си Вики!   bouquet

Еййййй, ама много болни днес  Sad Едно планирахме, а друго стана ...  Confused

Гери, дано отеца да се върне с добри новини.  Praynig

Скорошно оздравяване на Илко  Hug

Аз да се похваля, Етко има още едно зъбче и сега е с две предни долни зъбчета!  Grinning

# 227
Честито,Вики!Страхотно име за момиченце!   bouquet
Стефи,честито!Само добри новини от вас!  Peace
Ками,разбиваме как яде щерка ти и какви разнообразни неща!Браво!
Ние сме на линия!  Hug
Обесних на Надина,че ще е единствената голяма,щото гледам че по-големите деца за лош късмет отпаднаха.Тя не беше много доволна,но я зарибих с тва,че няма кой да духне свеща на тортата и трябва да помага.Нямали някой друг с по-голямо дете?Няма нали.Сама си питам и сама си отговарям.  Crazy
Мъжо и Надина сутринта се запалили в колата,добре че има противогасител и пръскал.Обаждам им се и питам къде е Надина,той вика сред полето на едно столче.Бяха до Айко двамата.Добре са слава богу,а тя не се е изплашила.

# 228
Хммммм, наистина доста болни се заформиха  cry  
Герка, дано се окаже нещо друго на мъжа ти  Praynig и да успееш да дойдеш. Иначе се казвам Мария Simple Smile
Рени, дано се оправи Илко по-бързо  Heart Eyes Толкова се надявах, че ще снимаш...
Сега се чудя дали да не взема моя фотоапарат. Ама такъв е голям, че не ми се носи. Rolling Eyes Сигурно ще се намери кой да ни щракне  Laughing
Стефи, честито още едно зъбче на Етко  Heart Eyes
Янче, добре че нищо им няма  Hug

# 229
аз ще нося апарат,ама не мога и на малкият пръст на Рени да стъпя и по снимки и по качество  Laughing
леле Янче,егати ужаса, добре че са имали пожарогасител PraynigИначе Ева не яде кой знае колко разнообразна кухня, особенно на морето беше 10 дена на мляко,йогурти и много маслини и праскови  Laughing
Мими, 17.30 на спирката на Хит  Sunglasses,
Стефи, честити зъбки на Етко  Flutter

# 230
Аз се оправих, от гърдата е било. Напълно здрава съм Laughing
Нали в 18.00 часа беше?

# 231
  • София
стефи, честито поредно зъбче на етко Hug

# 232
Стефи,честито зъбче на Етко!
Яна,радвам се че Надина и мъжа ти са добре.
Боряна,радвам се че си се оправила.
От мен весело изкарване на РД и чакаме снимки.

# 233
Ками, там съм    newsm08
Боре, супер, че си се оправила ,да от 18 ч.  newsm10

# 234
Бубе да от 18.00, радвам се че ще ви видим  Grinning

# 235
Герка, хич няма за какво да ми се извиняваш. Аз това за ходенето риторично си го казах, че не знам колко е подходящо изобщо да ходим. Самата аз бих се притеснила за детето си, ако знам, че има там друго, което е имало температура в близките няколко дни. Затова и от снощи си го казах ако е наред и няма хора против. Щото самата аз съм против. Отделно, че отново ми вдигна температура, проверих и за лимфи и е направо ужас зад ушите и вратлето. Говорихме с педито и чакам Иван, за да ни откара на преглед. Уф, как само мразя да ми е болно детето Sad
Стефи, честито ви но зъбче на Етко  Heart Eyes
Вики, честито! Като твоя си щерка да си я обичаш и занапред! Да ви е много здраво и послушно детето  Hug За ваксината - биха я преди около 10 дена.
Яна, добре, че нямате поражения  Praynig
Момичета, хубаво изкарване на рождения ден!

Айде да се стягам за излизане към педито.

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 15:02 от Renie78

# 236
Стефи, честито ви зъбче  Hug
Бубе, супер, че ще се видим  Hug
мойто джеременце (чух съседката да нарича така детето си и много ми хареса) заспа, когато се събуди се обличаме и отиваме натам. Като гледам няма да има много колички, май ще взема моята, че нещо не ми се носи на ръце...
тая ваксина е жива нали? Ние ще я слагаме септември, преди това хомеопатът ще ни даде да пие нещо, за по-леко понасяне на ваксината...
Герка, дано да не е херпес зостер  Praynig
Яна, добре, че нищо им няма  Hug
Пак пиша местонахождението на клуба - от бул. Ситняково се завива в дясно покрай Бастилията (31-во училище) по ул. Гео Милев и веднага първата в ляво е ул. Голаш. След стотина метра от дясната страна е клубът
до скоро

# 237
  • София
Рени, много съжалявам, но и Софи беше така с подути лимни възли и Т и обрв по лицето, коремчето и слабините. Оказа се рубеола. Хубавото е, че ще има добър имунитет. И обривът отшумява на 3-тия ден.
И за да не си сама и аз се включвам към поставените под карантина. За съжаление диагнозата ми се потвърди  Sad. Сега чакам до 15-20 дни да си имам болно дете от Варицела, а може и аз да съм в кюпа, защото не съм я карала. Изобщо, красота... По принцип докторката каза да ги извеждам, докато не се обрине някоя, но да не каним гости и да не ходим на гости.  Cry
Приятно прекарване на РД. Ще чакаме снимки, така че взимайте апаратите.
Яна, много страшно, добре, че нищо им няма на твоите хора.  Hug
Мимозке, значи ти си си дошла с името. На 28.08 е Богородица по стар стил.  Laughing

# 238
  • sf
Гадост- колко въобще останахме

# 239
Отпадат Рени,Гери,Томасе-другите са на линия!Споко бе!

Общи условия

Активация на акаунт