Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 079
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм и с мъж- специално за нас ще се жертва да изяде две парчета торта, дори три ако останели Laughing

# 241
  • София
Стефи,честито зъбче на Етко!

Ама че  работа! Какво стана, че всички се изпоразболяха точно сега? Бързо всички да се оправяте. Гери, херпес зостер да не би да има връзка с ваицелата? Нещо май не разбрах  newsm78 Все едно, дано бързо и леко ви размине баба шарка! поне са мънички и няма да се изтормозят много дечицата.

А Кая днес за първи път има разстройство. Доста се притесних, защото вчера се виждаха с една нейна братовчедка на две години, която от снощи е  с много повръщане от летния вирус. Но тя пък е без разстройство. Все се надявам да е от зъбчето, което от вчера й пробива, но като звъннах на педиатъра, той каза, че е вирусът най-вероятно, а и май имаше и малко слуз в изпражненията. При различните деца протичал с различни симптоми. Каза ми: "диета, ентерол или смекта и нищо друго". Вие с какво хранохте вашите дечица, когато боледуваха? Аз за сега имам варени картофи и кърма, ще правим чай от дренки, сетих се и за бисквити и ориз, а друго?

# 242
Аз само махнах киселоро мляко- иначе другите неща картофи, месо и т.н, си му ги давах. И каша давах- на Слънчо.

# 243
Отчет от прегледа - Илия е с вирус, който имитира незнам коя си шарка Sad. Минавало за 3 дни. По корема целия се изрина през последните часове, като сменях пампата видях, че и на пишлето дори се е появила пъпчица. Сложиха го на диета - доки каза основно кърма. Даде му и коларгол да му мажа гърлото, щото и там се виждали от същите пъпчици. Спря му месото и останалите млечни неща. В понеделник сме отново на преглед.
Голяма съм късметлийка... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 244
  • sf
И бубулечката отпадна, и Гоца и тя.
ааа тортата не е страшна, и аз мога да изям 2-3 парчета  Joy

Варицелата се причинява от вируса на херпес зостер. Нещо такова беше.

# 245
И ние сме на линия /може малко да закъснеем - зависи как е движението/ но ще дойдем да се жертваме за тортата  Mr. Green
А болните да оздравяват бързо  Praynig

# 246
Рени, да не е розеола, и тя е от вирус? И Никсъна така се обрина, аз го бях диагностицирала, но докторицата не се съгласи с мен и каза че било алергична реакция към Умкалор.

# 247
  • sf
и аз мислех,че тва на Кико е росеола, ама и мойа педи каза,че не е. От ваксината било. Де да знам, все ми е тая, нали мина.
Ние след малко тръгваме.

# 248
Привет!
Влизам да пожелая щур купон и весели малчугани!  Peace

Племенника ми кара миналата година розеола - измъчи се докато го познаят какво е  newsm78, но като го познаха смениха лечението и веднага се оправи.

При разстройство диетата му е - попара без масло на закуска и следобед, никакво кис.мляко, сокове и сладки неща. И ентерол, разбира се Simple Smile Кофти, ама пада му се - като ходи да лапа камъните по земята  Naughty

Ей сега влизам малко да почета февруарската тема - да съм в крак с другите бременелки... яко скучно ми се стори. Коя я боляло, какъв ще е пола, да ходи ли на ФМ... явно яко съм претръпнала след Влади  Mr. Green

# 249
Весело изкарване и от нас  hahaha

# 250
При диария помагат много печени ябълки,докторката ми го препоръча PeaceСъщо така освен попара без масло,може да вземеш лечебната каша на Хумана с банан и имаше една такава на Слънчо.Аз давах Хуманата-приготвях я течна като мляко и я давах да я пие малчо.

# 251
Хриси, нещо такова каза. Аз не знам що вместо розеола, в главата ми се върти розацея  Mr. Green Ама то сигурно от недоспиването тази нощ ще да е било...
Дано си изкарате хубаво всички. И от тортата трошичка да не оставите  Grinning
Гери, майка имаше херпес зостер преди години. Знам, че не е заразно, а се появява след изкарването на една от шарките (но все едно съм бременна и нищо не помня вече като име). Та тя се появявала като спадне имунитета или при силен стрес. Помня, че близо 10 дена не беше на себе си от болки и й биеха някакви болкоуспокояващи. Дано бързо се оправи отеца  Praynig

# 252
  • София
Благодаря ви за съветите. Кая от 14 ч. не е акала повече (тогава три пъти за 15 мин.), та може пък и да се поразмине. Ама не е яла друго, освен кърма и хляб, защото отказва.

донсита, забравих да честитя бебчето, да е жива и здрава малката Милица, да расте щастлива!

Фил, права си за къмпингите, и ние сме ги спрели заради Кая. Компанията ни преди ходдеше на Оазис, под Лозенец, райско кътче, сега бил вече някакъв от бронтозавърските хотели. Много ми е тъжно. Но приятелите ни ходиха миналата година на к-г Рай, на Камчия, бяха много доволни, та на север може и да има останали такива места. Сега септември отиват на Халкидики, пак на къмпинг, но бунгала. Ние ще пропуснем, ама догодина ще наваксвам Naughty

# 253
  • USA
Наредила съм се тук и чакам репортаж и снимки от празника.  Flutter

Вашите деца викат ли като искат нещо? Кристиан напоследък е започнал да вика като си намисли нещо и хич не ми се нрави това. Имам чувството, че е усетил, че нещата стават по-бързо като вдигне децибелите. Интересно ми е как реагирате в такива ситуации.

Гери, дано да се размине мъжът ти.

Бързичко да оздравяват болните юлчета.

# 254
  • София
ayka, да, това е зостер-варицела вирусът е причинител на Варицела. Когато, обаче си прекарал В. и имаш изграден имунитет към нея, болестта се проявява като херпес зостер. Рени, не е заразно за боледували от Варицела, но за бебета и такива като мен пропуснали това си е контакт с вируса и док. каза, че е 100% вероятно някоя от нас да цъфне.  Rolling Eyes Нещо хич не ми се боледува, нито пък децата, точно сега, ама каквото стане.

Ето инфо. ако ня някой му се чете:
http://www.puls.bg/cat/21/herpes_zoster_issue_260.html

Хайде стига съм ви мрънкала. Да ви кажа днес какво се лучи на паркинга пред нас. Имаше точно 3 коли и някакъв шантав шофьор не можа да направи маневрата правилно и се удари в една кола. Спря за миг погледна през прозореца, изхили се и си отпраши  Shocked. Аз, обаче му записах номера и марката на колата. Оказа се, че потърпевшия е съседът под нас и двете му врати са силно вдлъбнати. Не знам дали ще успее нещо да направи с тези данни, дано. Аман от идиоти в тази държава, които живеят с чувство за безнаказаност.  #Cussing out
айка, дано разстройството е било от зъби. За диетата и аз така. Оставям на ориз, картофи, сухари, обикн. бисквити, солети, чай от шипки и вода. Варени моркови също.

Общи условия

Активация на акаунт