Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 077
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Canada
Вашите деца викат ли като искат нещо? Кристиан напоследък е започнал да вика като си намисли нещо и хич не ми се нрави това. Имам чувството, че е усетил, че нещата стават по-бързо като вдигне децибелите. Интересно ми е как реагирате в такива ситуации.
Точно в момента чувам Раян да вика от другата стая и се боря със себе си да не отида веднага, а когато спре. Mr. Green И аз забелязвам колко много е започнал да вика. Мъча се да игнорирам, баща му му обяснява, аз - не толкова често.
Когато сме в магазин, на среща някаква и пр., като започне да вика, единствения начин да довърша нещото, е да му дам да хапва бисквита или др. - т.е. да е запушена устата Simple Smile. Въобще не ми се струва добра тактика, но поради липса на друга работеща това правя.

# 256
Ехоооо!!!
Прибрахме се.Партито мина страхотно!Радвам се,че се събрахме!Другия път още повече да се сберем!Ето снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279330

# 257
  • USA
Ей, страхотно е било! Много весело. Всички юлчета много са пораснали. Айде, давайте още!

# 258
партито беше супер, толкова бързо мина,не усетих времето
Ева току що заспа,зареждам малко батерито на апарата и качвам снимките  Wink

# 259
  • София
Хей, купонджийките! Голяма патаклама сте спретнали  Grinning Снимката на стълбите е уникална  Crazy

Аз един отчет: 72 см и 9200 ....прасето  Mr. Green Докторката е доволна, аз се чудя дали да не взема да се притесня  Crossing Arms

И на Ники й биха МПР-то, дано да няма реакция. Да, мисля че това е една от последните ваксини с живи вируси и затова понякога детето се "разболява" от това, срещу което е ваксинирано. Но го кара много бързо и леко. По-добре, отколкото след време да се случи да ги изкара в пълния им вид... Док каза след два месеца да купуваме и последния Пентаксим. А утре трябва да се борим с изследванията за яслата. И се извинявам за въпроса, ама как по дяволите се взима акото...? (даже не знам как да го формулирам  Blush )

Баща й днес пак ходил до Джъмбо (тва като кварталната Била взе да ни става) ... уж само за гуменки, пък отново напазарувал някакви фешън роклички, както и поредното боди, на което пише "I love daddy"  Laughing

# 260
Ей ги и нашите снимки. Малките ходиха, лазиха и пипаха като хлебарки навсякъде. Особен интерес имаше към стълбите пред заведението- както каза Яна другия път никакви клубове, на някои стълби ще се съберем Laughing Всяко дете обаче си е чешит за себе си, това забелязвам аз.
Не е лошо да организираме регулярни срещи Flutter

П.С. Фил, за голямата работа питаш как да я съхраниш до лабораторията ли? За себе си като съм носила такова съкровище за изследване се взема колкото грахово зърно ( най лесно е с еднократна бъркалка за кафе) и се слага в стерилно контейнерче ( пластмасово) за урина.

# 261
малко снимки и от мен
супер беше, радвам се че видях мамите, които познавам и се запознах с тези, които не познавам  Hug

# 262
пуснах и аз снимки,нещо са се омешали обаче, в албумчето са
Ева се събуди преди малко и повърна и то цели парчета крастачивки от хапките, дано да е нещо от тях ,а не някоя гадост  Praynig
Лека нощ и до утре

# 263
Снимките са страхотни,личи че сте си изкарали страхотно. Hug
Ками,дано Ева се оправи и не е нищо сериозно.

# 264
E, много ме е яд, че пропуснахме Sad Всички изглеждате страхотно, а децата в момента са в най-сладката възраст - хем са малки и сладки, хем са достатъчно големи за гушкане  Hug Видях и непознати мами и бебета, та ако някой има желание, може да надпише присъстващите по снимките Simple Smile

# 265
  • USA
Мерси много, че споделихте снимки и ние малко да оплакнем очи виртуално. Аз видях няколко непознати за мен дами, и 2 деца. Ама сигурно някои са и от персонала на клуба. Simple Smile

Мимоза като тийнейджърка на снимката на Яна. Simple Smile

МрсК, какъв е този November Rain? Ако е трибют на Guns'n Roses ти е простено, ама ако е настроение, бързо да минава този дъжд викам.  Laughing Благодаря ти, успокои ме за крясъците. Аз ще пробвам да игнорирам и да го карам да опитва да ми казва с думи. Все по сложно става.  ooooh!

Фил, защо ще се притесняваш? Много добре ми звучат размерите. Браво на таткото как я глези от малка.  Laughing

# 266
  • София
Браво! Страхотни снимки!  Laughing Hug Много хубави и пораснали деца и много красиви мами.  Flutter Снимката на стълбите наистина е върхът!  Crazy Да не са организирали някое бягство децата?
Мимоза наистина като тинейджърка, много си отслабнала, Мимозке.  Hug Абе всички мами изглеждате страхотно!   bouquet
Специално погал по коремчето на Теди. Пу, пу!
И аз не разпознах всички, така, че моля, надпишете снимките.

Фил, що да се притесняваш?  newsm78 Ака е за размерите Ирина е 9 кг. и 74 см. Браво на вашия татко!   bouquet А за акото има и такива контейнерчета, които си имат закрепена лъжичка на капачката /като лак за нокти/. Ако ака на гърне взимаш го от там, ако не си гребваш от памперса и го слагаш в хладилника, докато дойде време за носене.  Laughing Но гледай да не се заседява много в хладилника де. Трябва да се занесе до 1 ден.

Уинкс, и Ири се е научила да пищи, като иска нещо, особено, ако кака й го държи. А иначе се е научила да вика "мамо" и непрекеснато обикаля и казва "мамо", аз й отговарям "кажи, мамо" или "да, мамо" и тя пак "мамо" и така по 1000 пъти. "мамо, мамо".  Laughing

# 267
  • Canada
Срещата е била страхотна, мерси за снимките.

С малко закъснение да ви благодаря за окуражителните думи за яслата! Hug

Winx, заради Guns е Simple Smile, нещо съм на вълна музика от ученическите години. Simple Smile
С удоволствие установявам, че и Раян харесва рок парчета. Mr. Green

По повод викането - пресен пример от днес, в библиотеката! Намери най-подходящото място. Wink Знаех какво търся и че книгата е налична, ей, прояви се детето! Получих 1-2 укорителни погледа, но все пак взех каквото искам.
Взех и за Раян 3 DVD-та от поредицата Бейби Айнщайн, пробвахме 1 - животни във фермата, - хареса му. Party

# 268
Добро утро.
Аз понеже не съм много в час с Бейби Айнщайн и всякакви други филмчета за деца да питам за малко разяснения. Има ли някаква долна възрастова граница за гледането им, както и за филмчета по принцип? Много се шуми за връзката между телевизията в най ранна възраст ( под 1 год) и аутизма, дали има разлика между различните филмчета и телевизията по принцип? Вие давате ли на вашите деца да гледат ТВ , пускате ли им нещо специално?
Аз доскоро рядко гледах ТВ през деня, главно новините вечер. Напоследък обаче гледам сутрешния блок, следобед един сериал по Фокс и вечер новините, това прави може би 3-4 часа на ден. Понякога улавям Никсъна че зяпва телевизора и се чудя правилно ли е, не е ли.

# 269
  • sf
аз почти не гладам ТВ. само вечер, а вчера дори целия ден не съм пускала ТВ. Но пък седя много пред компа. МОйте няма много-много кога да гледат ТВ, защото сме почти все навън или пък Кико спи, а Роки си играе или чете. Предпочитам даже хич да не се заседяват пред ТВ-то.

Общи условия

Активация на акаунт