Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 102
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много е неспокоен,много нови реакции и поведение виждам у него.Не мога да смогна да научавам и да разпознавам новостите.Имате ли и вие моменти в които децата са супер неспокойни,необуздани,буйни?
Приятен ден на всички,отивам при царят лъв,понеже се събуди  Laughing

Не знам... Никога не съм искала обуздано дете... Нещата, които са "не" са малко, а тези, които са абсолютно забранени - общо... 4, май, и при това пак все към тях напира - както и  да е, просто си го  оставям да вилнее на свобода.
Има моменти, когато е нервен, неспокоен и хленчещ - ей, тогава ме изкарва от кожата.

Ianamama, очевидно свекърва ти е по-наясно как следва да е облечена и да се държи кумата при кумуване точно на тази конкретна двойка, освен това, тя ги познава, близка е с тях, а на теб явно не ти се занимава особено с точно тази дейност в точно този момент и точно за тези хора - които дори не познаваш (е, поне 50 % от тях) - тогава няма ли да е по-добре тя да се заеме, вместо теб? Защо не й предложиш? Сигурна съм, че ще се появи с рокля и ще знае как се води това хоро.

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 12:24 от katiABV

# 76
Честит рожден ден, Ками! Бъди здрава, щастлива и много обичана
Като гледам как се заформя бройката ще поръчам май 18 парчета торта - ако сме толкова, ще си хапнем по едно голямо парче, ако сме повече, така или иначе ги режат на по-тънки, ще стигне за всички...или пък 20 да поръчаме
Цитат
Ники като щипе (още не е почнала да хапе) и й дърпам ръката, и показвам "о-о-о" - как да гали и тя започва да гали... И вика "о-о-о" 

Laughing и аз учех така Никола в един мечешки период (неговото приличаше на шамар с длан), в резултат на което сега де що види гали. Даже Кая веднъж като го видя и си подава крачето и му казва "о-о-о"  Laughing
Бубе, супер е, че си намерила правилния подход към Дели  Hug
Яна, не съм те забравила, чакам сестра ми всеки момент да дойде вкъщи, ще ти пиша на ЛС
Иве, браво, че намери начин да дойдеш  Hug
Вчера Мариса и Никола много си играха. Никола много я обича (въпреки че не я вижда често), протяга ръчички да го гушка, хваща я за ръката да го води (явно му е по-удобна, защото е нисичка). Направи ми впечатление, че тя като му говори я гледа със зяпнала уста, а аз като му говоря примерно не прави така...това си беше аргумент в полза на малката разлика май  Laughing
Гери, браво за упоритоста и поздравления за лекото отбиване - дай Боже всекиму  Praynig

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 12:39 от marisasav

# 77

Има моменти, когато е нервен, неспокоен и хленчещ - ей, тогава ме изкарва от кожата.

Ето това е поблема ни - от няколко дни е така и вече едвам си сдържам нервите ConfusedДано мине по-бързо!

И забравих преди това- Честит Рожден Ден на Ками- жива и здрава,красива,любяща и обичана да бъдеш  ,много късмет,щастие и романтика да има в живота ти   bouquet ura

# 78
  • София-Лозен
Хало хало!!!
Срам срам срам!!!  Blush Blush Blush Знам, че не съм писала от векове и съм за бой, знам си, но моля ви простете!
Само да кажа, че имам желание да дойда на целокупния рожден ден, та ме бройте за разходите. Надявам се всичко да е наред и да се видим, че се забраихме, уДжас.
Ай до скоро. Цаливам ви и ще ви видя на живо в петък!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
  • София
Здравейте,

Благодаря, че сте се сетили за нас и на Ива, че се обади!  Ще се постараем да се включим и ние в купона! Благодаря на Марти, Яна, Вики и другите заети в организацията, за да се съберем!

С две думи ние сме добре, Ема расте, аз все още съм по майчинство, може би зимата ще тръгна на работа. Вчера се върнахме от Германия, бяхме на гости на сестра ми, попътувахме из красива Бавария, разнообразихме се и сме много доволни. Ема се държа много добре.

Ками, честит рожден ден! Честито на всички имали хубави поводи за празнуване и на порасналите ни вече юлчета  Heart Eyes

# 80
Ееееее, супер се оживи темичката  smile3521
Добре дошли на завърналите се  Hug
Герка, радвам се, че безболезнено сте спрели кърменето. При нас едва ли ще се получи така... Като му кажа "Хайде да нанкаш", той отива ляга на леглото /естествено нашето!/ и си чака цицата...  Crazy

# 81
  • София,
Момичета блгодаря за поканата за РД, но за съжаление ние няма да можем да дойдем! Трябва да си стоим в къщи и да се пазим, забранено ни е да излизаме и да се събираме с други деца Cry Cry Cry, направо е ужасно, но няма как Sick. За двата месеца ваканция освен, морето и балкана имаме и два престоя в болница Crossing Arms, даже онзи ден ни изписаха от последната. Та докторите са категорични, никакво събиране, а сега баткото като си дойде и той и тръгне на училище, какво ще правим newsm78. Ще се радваме да си изкарате добре и ще чакаме снимки!
Иначе новото при нас е, че си имаме един кътник, пораснали сме малко на дължина и уж се опитваме вече да се изправяме и ходим като се държим.

# 82
1.Марти
2.Яна
3. Донси- ще бъда само с Кико.
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна
7. Стефи
8.Таня
9. Рени
10. Томасе
11. Моколоко
12. Теди Николова
13. Веси /Никка/
14.Ками27
15.Веси(Там-Там)
16.Мимоза
17. Ива
18. Цвети
19. Ели

# 83
Като си говорим за нерви,аз днес изпуснах моите и Надина яде бой.Незнам мамите с големи дали са ги шамарили,но аз днес я нашамарих и наритах.А е и наказана.Явно при някой приказките и доброто отношение не действат.Май й изпуснах края с тва постоянно угаждане.Аз съм виновна,че угаждам,угаждам и то свиква.После вече всеки отказ го кара да изпада в истерий.Никаква дисциплина и най-вече уважение от нейна страна.Държи се все едно съм и някаква приятелка,присмива ми се когато е с приятелки.Въобще когато е с приятелка е много силна,но приятелките й ли я хранят и поят,че са по-големи авторитети от собствените й родители.Затва е наказана да не ходи на стъргалото,с мене в парка,с други деца-да се научи да общува с нови,непознати и да се държи добре с тях.А и без играчки-до градината.Дано удържа фронта.

# 84
Ками, честит рожден ден!   bouquet
Велина, успешно възстановяване  Praynig
вече близо 2седмици не ми спира кърмата.По малко, помалко но си тече  Close отвреме на време и буци се появат, та се чудя вече какво да правя
За сбирката ви завиждам Embarassed благородно

# 85
  • София
Леле, Янче, явно много те е ядосала щерка ти. Дано удържиш, щото това е най-трудното на наказанията. Родителят да устои, но не го ли направиш, после ще ти е по-трудно. Въпросът е, че май много неща си й забранила и в такъв случай не знам, много ще ти е трудно пък и не знам дали тя самата няма да се обърка. Ох, сложно. Опитай, пък ще споделяш. И аз съм от по-твърдите, Софи също не разбираше от приказки, затова влезе в действие по-тежката артилерия, с което не се гордея де.
Йоана, ама ти отбиваш ли я? Вземи си чай от салвия, пробвай и зелето.
Супер, значителна компания се заформяме за партито. Марти, ако искаш направо за 20 човека поръчай, щото като гледам ще се съберем.
Дундурелке, какво й е било на Вероничка? Жалко, че няма да дойдете, но здравето на детето си е по-важно.
Мимозке, много сладко. Представям си го Мимко как си чака папането. Вие само за приспиване ли се кърмите или и през деня?

# 86
Първо да кажа-честито безпроблемно отбиване,Герка!Успех и на Мама му с тая задача!  Peace
И аз съм като Мимозка-незнам как ще отбивам!Никола като сме в къщи все си иска.Играе,играе пък дойде да сукне.Толкова му харесва,че чак избелва очи.Така,че ще е трудна задача.
За Надина ситуацията беше такава-моя приятелка и щерка й се върнаха от чужбина.С нея си гледахме децата,именно Надина беше приятелка с нейното момиче,което така й се радваше.Но Надина с нови приятелки,по-големи и не само че не й обръща внимание,но си измислиха игра да тормозят детето.Не си спомням такива интриги да сме въртели и да е имало в мойто детсво между децата.Наистина са жестоки по между си.

# 87
  • София
Да, жестоки са децата.  Sad Подкрепям те, че трябва да се отучат от лошото отношение към другите деца, още повече че е голяма и разбира вече. Опитай, все пак като пооталожат емоциите, да поговориш с нея и да й обясниш, да се опита тя да се постави на мястото на другото дете.
А за отбиването и Ирина обелваше очите, но явно това, че кърмата намаляваше я накара да разбере, че няма накъде повече, обаче, продължаваме с шишето и до към 2 год. ще й си бъде с него.
Теди, радвам се, че ще се видим.  Hug Кажи за Вяра, палава ли е? Как се справяш? Тежи ли ти коремчето?

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 16:34 от Герката

# 88
  • София,
Герка, ами ние в началото на юли изкарахме много тежка вирусна пневмония и лежахве 10 дни в Педиатрията на ВМИ Пловдив. А миналата седмица ми направи остър алергичен бронхиолит, та пак в болница и сега трябва много да се пазим. При нас слабото място е белия дроб, защото когато се роди той не беше достатъчно развит и сега само някой да кихне срещу нея и е готова цъфнала, а и е мъничка, много е слаба и организмът и е слаб и трудно се преборва, ама се надявам, че всичко ще се оправи. А бронхиолита ни е втория за тази година и ни казаха, че ако направи още веднъж такъв пристъп ще я водят асматичка и ще започнат някакво специално и пордължително лечение с противоалергични лекарства, за да се предотвратят евентуални бъдещи кризи. Звучи страшно и аз много се страхувам. Чувствам се ужасно, че моето дете е по различно, че все трябва да го пазя, от всичко, че не ходи, че не прави нещата като всички деца на нейната възраст и вече дори не ми се излиза и не ми се събира с другите майки, все трябва да обяснявам какво ни е и защо сме толкова слаби и още куп други неща, омръзна ми, омръзна ми да ме гледат със съжаление и така нататък, но едва ли ще ме разберете, няма да Ви занимавам с моите проблеми.
Ianamama аз не смятам, че си постъпила неправилно, гледай да удържиш фронта, защото аз не успявам, покрай грижите и проблемите с малката баткото съм го оставила на самогледане при бабите, вече почти нямам време за него и все му се карам и викам, а също и го наказвам понякога, а той вече не е малък и всичко усеща и разбира и гледа да ми помага и да ме слуша, но все пак си е дете и то прави бели.

# 89
  • София
ЧРД Ками и от нас!  bouquet
Поздравления за успешното отбиване Герко и ние много ще се радваме с коко да ви видим, но май ще сме самички, без татко му. Мама му, успех на теб в същото Peace
Dundurela съчувствам ти за тези кошмарни преживявания, но за събиранията - не си го слагай на сърце, не си длъжна да обяснаваш на никого, а който иска да разбере, ще разбере Hug
Янче, и аз мисля че си права, макар отстрани на някой да му изглежда крайно като постъпка Peace
коко е още с разстройство, но днес определено е доста по-добре (пу пу пу) и не знам що за зъб ще излезне ноооооо полудЕх, въпреки че станаха вече 6 зъбки, май все по-тежко ги изкарва.
не съм се похвалила, но на 1 г. и 1 месец, т.е. на 14 август, коко проходи сам и скоро ще му правим погачката Wink Heart Eyes
излизаме малко сега, ако после ми даде, ще ви прочета отново, поздрави на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт