Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 127
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хелоу!

Жалко, но ние няма да можем за РД-то, на работа съм до късно тогава. Но ще чакаме снимки  също се надявам за следващото парти да се вместим някак... Tired

Яна, важното е ти да се чувстваш добре, какво значи, че трябвало да си с рокля... Не знам такива работа да "трябва"-т... Wink Апропо и мен не ме бива в хората, но си предупрежадам и не са ме карали.
Ники като щипе (още не е почнала да хапе) и й дърпам ръката, и показвам "о-о-о" - как да гали и тя започва да гали... И вика "о-о-о"  Laughing

# 61
  • София,
Здравейте! Запис и от нас след дългата ваканция! Hug МАй доста неща сме пропуснали и сега ще почета да си наваксам.
Уинкс на теб ти желая бързо възстановяване!  bouquet

# 62
  • София
Яна, а то това кумуване ви е задължение, така ли? Аз си мислех, че булката ти е приятелка, но сега разбирам, че май е рода на свекито ти. ЗА тоалета, според мен, е трябва ти да се чувстваш комфортно и със съмочувствие, ако се харесваш повече с панталон върви с него. А за хорото предлагам да оставиш на мъжа ти да се изяви. Нали е кум?! И без това песента е кума: "Пий, куме, пий". Все ще се справи някак с правото хоро.
И аз уча Ирина да гали и когато ме оскубе или ме удари нещо аз й казвам "Ох!Боли" и тя започва да казва "О-о-о". Освен това като види кака си, бебе или куче започва да казва: О-о-о.  Laughing
Ками, щях да ти пиша СМС, за да ти кажа за РД и забравих.  Embarassed Извинявай много.  Hug
Дундурелке, добре дошла  Hug. Хайде, организирай се за общия РД да дойдеш.
И за Зорето се сетих, че липсва нещо. 

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 00:49 от Герката

# 63
  • USA
Аз съм добре. Ближа рани или по-точно мързелувам. Ще съм в болнични още 2-3 дена. От работата не са ми направили проблем. Принципно имам право на 10 дена платени болнични, но в такива случаи май имам право на още.

Айка, браво! Много ме зарадва и мотивира.  newsm18

Гери, аз също много сериозно приемам кръщенето и ми беше странно как някой може да пие на работата си, но явно си е до човек, не до професия. Сигурна съм, че мъжът ти се се отнася много по-сериозно към църковните дела. Аз затова си бях харесала един млад поп, но се оказа че той само правел маркетинга.  Whistling

Много се радвам, че има оживление в темата. Айде, да може повече хора да се съберете. На мен ми се губят Емчето и Ува.

# 64
  • sf
Аз намерих телефоните на Аси, Елпет, Ем4ето и Це Дим.
ще им пусна по един смс. Всъщност на Елпет не каза ли някой друг?

# 65
  • София
цоп
сори момичета, но коки нещо напоследък беше в някаква "дупка"- зъби, с разстройство и неспане, та малко ми беше ей така #Crazy благодаря на марти за обаждането и на вики за смс-то за срещичката! Heart Eyes
идеята ви за РД е чудесна! ще направя всичко възможно за да дойда с коко поне замалко и ако има някаква промяна ще държим връзка. бройте ме за разходите, дори и да се разминем, ще ги възстановя Wink

# 66
Здравейте и от мен. Аз имах кошмарен уикенд. Дени се разболя, има много силна хрема, кашля, в петък имаше температура. Толкова безпомощен не съм го виждала. А днес съм на работа, не ме пуснаха и ми е много мъчно.

# 67
Добро утро на ранобудните!Аз за прув път се събуждам преди моето зверче .Направих си чай с мед защото гурлото ме боли ,имам и хрема,и двамата сме така с него  SadИмахме и ние едни безсънни нощи последната седмица...направо се изтормозихме.Сополките не му даваха да спинка ,а и венците май го болят,освен това ми се струва че малкото м момченце като цяло преживява някакъв преходен период .Много е неспокоен,много нови реакции и поведение виждам у него.Не мога да смогна да научавам и да разпознавам новостите.Имате ли и вие моменти в които децата са супер неспокойни,необуздани,буйни?

Приятен ден на всички,отивам при царят лъв,понеже се събуди  Laughing

# 68
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ /Герунди/ Много любов,здраве и щастие   bouquet
И много здраве на всички, които са болни. Дано отминават вече тия периоди  Hug

# 69
Честит рожден ден,Ками!   bouquet Много здраве и радост!
Бързо оздравяване на малките!  Hug Ел дим,и двамата ми имат такива периоди,каката още макар че е голяма.Никола например като не е ходил ден по голяма нужда също.Така не беше ходил два дни и вчера го наблъсках с овесени ядки цял ден,та днес се поуспокои.
Герка,правилно си разбрала!Момичето е близка рода на мъжът ми,работи във фирмите,младоженеца не познавам.И пак не разбирам толкоз ли нямат едни близки приятели да съм им те кумове,та да е пълно и истинско изживяване-поне аз така го разбирам.
Ох,снощи не спах-чак кък 4ч. сутринта.Гледах Мостовете на Медисън(незнам дали така се пишат точно).За втори път гледам филма и макар че бях момиче първия път пак се разчувствах много!Какво нещо е любовта,наистина тя те кара да се чувстваш красив,истински,себе си!Не съм имала такова силно взаимно изживяване и може би тайно мечтая,но и се страхувам от това.
За капак гледах и Гатака та съвсем се разтуптях!Нещо много чувствителна съм станала!  Sob  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
  • София
Честит Рожден Ден Ками
Може би и ние с мъж ми и двата дзевра ще дойдем на РД,от 18 ч беше нали?До колко часа ще сме там?
Аркси не е в София,на МДС ще и кажа,на мунка също.

# 71
Да,Гоце от 18ч.,по принцип наема е за 2 часа.Идвайте!  Hug

# 72
Най сетне има наченки на трети зъб пти Никсъна, да излиза по скоро, че нощем ми омръзна от мрънкане. От едната страна- хъркане, от другата- мрънкане, направо ми иде да се увия с чаршафа през ушите Laughing

# 73
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ!   bouquet

Най сетне има наченки на трети зъб пти Никсъна, да излиза по скоро, че нощем ми омръзна от мрънкане. От едната страна- хъркане, от другата- мрънкане, направо ми иде да се увия с чаршафа през ушите Laughing
  Joy Е това са рисковете на професията.  Laughing

Янче, много тъпо така. Не ги разбирам тези неща. Да ти стане някой непознат кум или кръстник на детето. Дано се сближите, щото да те канят само по РД и кръщенета да изпълняваш някаква роля...  newsm78 А кога е сватбата? Ако е след РД, може да спретнем набързо един курс по нар. танци.  Grinning
Ани С, Ели Дм, да оздравявате бързо.  Hug
Еличко, дано да успеете да дойдете. Много искам да ви видя.   Heart Eyes
Уинкс, използвай да си почиваш, като ти е паднало, ама повече такива почивки не ти разрешаваме да имаш.  Wink Нали не си мислиш, че съм се обидила?  Hug А за съжаление явно наистина си е до съвест във всички професии има издънки - пияни шофьори и хирурзи Close полицаи или лекари, съдии, които искат подкупи  Confused. Трябва да минат няколко поколения, за да се оправим.

Все забравям да кажа, че от няколко дни Иринка взе да се отпуска за по няколко крачки, но още сме твърде далече от прохождането.
С кърменето приключихме по възможно най-безболезнения и за двете ни начин. Беше ни останало само вечерното кърмене. Кърмата ми постепенно намаляваше и така се приключи. От 3 дни изобщо не съм кърмила и нямам напрежение в гърдите.  Praynig Доволна съм, че изкарахме малко повече от годинка, а в началото как ви мрънках, само  Blush.
Ох, имам работа за целия китайски народ.  Rolling Eyes

# 74
  • София
Честит рожден ден,Ками!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт