СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 367
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, днес ни изписаха и бързам да ви прочета! Благодаря на всички за хубавите думи и пожелания, да ви се връща тъпкано. Ние сме добре, Рени е спокойно и щастливо дете, обича да се гушка и умирам от удоволствие. Малко трудно се справям с кърменето, нещо не мога да сложа правилно но се цедя и давам така. Ще кача и снимки тия дни малко като се адаптирам. Целувам всички!

# 136
  • Варна
Eмичка, добре дошла  Hug
Честито още веднъж   bouquet Радвам се че с Рени сте добре и вече в къщи.
Като ти остане малко време - разкажи ни как мина твоето раждане. Тук чакаме с нетърпение разказите на вече родилите мами   bouquet
Успех с кърменето - дано да потръгне.  Peace

# 137
Емичка браво на вас, че вече сте си вкъщи. Дано и с кърменето скоро имате прогрес Hug Hug Hug Нямаме търпение да гледаме снимки Heart Eyes

# 138
Мама Марго   добре дошла при нас !!!  welcome
Ние също бавно, но все пак купуваме неща за бебчо..по точно по-големите като количка, креватче (което е вече сглобено), шезлонг стаята малко по-малко е пригаждаме за новото човече няколко равчета сложихме до леглото...за дрешките милото докато съм в болницата с бабите ще пазаруват...вече предварително сме си харесали всичко  кърпи ,коритце и каквото се сетиш, но засега смятаме чак като родя да ги вземем.

Емичка добре дошла  Hug...много се радвам че сте си вече в къщи с малката принцеса..чакаме с нетърпение снимките и разказа от раждането!!!   bouquet

# 139
Мама Марго, добре дошла!
Иринка, стискам палци всичко да е наред!!!!!
emi4kaa , успех с кърменето;)))
На мен вчера ми падна тапата след едно брутално туширане. Всъщност едва ли има значение, тъй като май вървя към секцио. Бебето било голямо, а моят таз - малък. Бях и за второ мнение - пак същото.
Та да питам мамите с тесен таз - какво ви казаха. Въобще всяко мнение ще ми е от полза!!!
Благодаря ви, момичета!
Хубава вечер на всички!

# 140
Честно казано ако зависеше от мъжлето ми досега да сме купили всичко, но аз съм си суеверна и не искам да приготвям нищо, но понеже в хиполенд взеха да свършват кошарите които си бяхме харесали решихме да си я поръчаме и да си я вземем вкъщи, макар и да стои в кашон:) Смятаме да вземем един шкаф и останалото като се роди принцесата. Тази задача съм възложила на майка ми понеже смятам че нейното мнение се доближава най-много до моето...и поне половината неща ще одобря със сигурност Simple Smile А и в крайна сметка все още е млада, не смятам че е със стари разбирания!

# 141
sunnshine и моя таз е тесен, моята лекарка която ме следи по принцип каза че за сега ни би трябвало да има проблем да си родя нормално. Но нейната дума не важи защото аз така или иначе като отида в Майчин дом да раждам, те ако решат ще ме срежат като стой та гледай ooooh! Не мога да ги разбера аз тия лекари днешните имам чувството че всички предпочитат секциото, ами майките ни едно време как са раждали големи бебета с тесен с широк таз въобще като някаква мода е плъзнало това секцио, а аз не искам да ме режат ама грам Crossing Arms
Ох извинявам се малко се запалих ама много се дразня за най малкото вече режат, та нали природата ни е създала такива каквито сме за да можем да раждаме нормално, така поне мисля аз Peace
Айде стига съм философствала, да сме живи и здрави пък каквото е писано ще стане Hug Hug Hug

# 142
sunnshine аз също съм с тесен таз, но ми казаха в понеделник че бобчо спокойно щял да си мине поне за сега...надявам се да не порасне много за оставащото време...а на предпоследния ехограф май бях в 6-тия месец малчо беше с доста голяма глава или поне на мен така ми се стори  hahaha Joy..мислех си че ще имам пробем с нормално раждане Thinking...но за моя радост се е нормализирала спрямо тялото и прилича на глистче миличкото   Heart Eyes Hug

# 143
И аз като singing_girl....... според мен тези доктори са луди. Все искат да режат. Последно в Майчин дом ми казаха, че до 4 кг. бебе няма проблем с таза, освен ако не си мнооооого ниска. Аз съм 1,76 и чух какво ли не за таза си. Не искам секцио и ще държа до последно.

# 144
Добре дошла при нас, Мама Марго! Радвам се много, че ставаш част от отбора ни Simple Smile Относно покупките за бебешоците аз първоначално бях супер суеверна и не исках нищо да взимаме, но с колкото повече родили майки говорих, всички ми казваха, да си взема поне част от покупките за бебчо, защото след това е лудница, няма време да си избереш хубави неща, които да ти харесват и така... А и има една мисъл, не помня точно на кой писател беше, но тя е "че ако вярваш и се уповаваш в Бог, не може да си суеверен!" Вярвам, че с Божията помощ всичко ще бъде наред и че всички ще гушкаме здрави бебчета!
Иринка, добре че момченцето ти няма кръвоизливи! Нагушкай го силно от нас и дано скоро му спадне подутината!
Съншайн, относно тазът - много от майките в чужбина са писали, че там тазът изобщо не се мери преди раждането и такова понятие като тесен таз няма. Основната причина за това била, че тазовите кости или т.нар. "разкостване" може да стане малко преди самото раждане. А колко е голямо е бебето ти? Защото аз като ми кажат голямо бебе и не знам... Преди бабите ни са раждали без секцио по 5 килограмови бебета, че и отгоре. Поне моите бабенца така са направили, де Simple Smile Дано другите майки с повече опит от мен ти дадат съвет!
Емичка, добре завърнала се! Моля те, моля те, моля те, когато имаш възможност покажи ни снимката на малката Рени и ни разкажи за раждането! Ние сме зажаднели за новини!
Аз сега ще си лягам, мамета, защото ми е много тъжно. Моят мъж го няма при мен и ми е много мъчно. Повече от 6 месеца не сме спали разделени някоя нощ и сега ми е трудно и мъчително  Cry

# 145
Мерлинка ти за Майчин дом София ли говориш? Защото ако така са ти казали наистина значи сигурно ще ме режат Cry аз съм висока 1.50 ох дано ми се размине Praynig Praynig Praynig ама аз каквато съм запетайка като ме видят мога да предположа каква ще им бъде реакцията, гадове мръсни #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 146
На мен на последния видеозон ми казаха, че бебата е 3 килограма и докато дойде време до термина щяло да е към 4 кг., а таза ми бил тесен и щяло да е по добре да е секцио, но ако реши да излиза по рано най вероятно ще родя нормално. Лекарката ми обясни че последния месец бебето расте горе долу по 200 грама на седмица. След няколко дни ще ходя да ме види лекаря при когото ще раждам и той ще си каже тежката дума. Имам му огромно доверие и смятам да се доверя на преценката му.

# 147
Но засега смятам да родя нормално.

# 148
Момичета, борете се и си искайте нормално раждане! Това е безумие да говорят такива глупости на млади майчета.
Последно като си говорихме с моята акушерка, тя дори твърдеше, че по-тежките (не казвам едри) бебета излизат по-лесно, защото самата тежест натиска надолу и се изхлузват много бързо. По начало най-големия зор дава главата. Ако главата е в нормални размери - разбирай до 38 см обиколка, не виждам какъв ще е проблема да мине и едно бебе от 4 кг.
Ако някой ме погледне отзад, ме мисли, че съм младо и нераждало гадже, толкова ми е тесен таза. Обаче оттам са минали вече нормално две бебета от по 3770 гр.
Хубаво си помислете и не се давайте! Много им е лесно да режат! ooooh!

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 22:28 от Вечерница

# 149
Марго добре дошла Hug
Бизу неприятна работа съжалявам,едно гуш от мен Hug
Иринка дано това което са ти правили в клиниката да е от полза Peace и Павчо да се оправя скоро
Някоя мама беше питала за епизотомията,аз бях с девет външни шефа първият път и това което ми помогна много беше смрадликата.Всеки ден по два пъти си правих отвара и я изливах в един леген в който мога да седна и така стоях по 10мин.
Аз също съм с много тесен таз но първият път си родих нормално и детенце не беше малко(3,550кг.)
Шейли направо нямам думи,страхотна си Hug

Общи условия

Активация на акаунт