СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 370
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета.
На Павчо са му правили снимка, няма кръвоизливи, слава блогу. Цицината е огромна. Сега го наблюдаваме - дано не направи сътресение  Praynig
Мен още ме боли. Кълцаха ми тромби някакви, както казах - на живо. Продадоха ми и някакъв техен мехлем и ми изписаха хапчета за пиене. Казаха, че в това състояние не може да се направи почти нищо,, освен да се надяваме в рамките на няколко дни да се успокои мястото и поне да не боли толкова. Много скъпо ми се видя - дано да има поне резултат.  Sad

# 121
Много хубав тоя Никола Flutter пу пу да ти е жив и здрва Юник, а ти бързо да се оправяш Peace
Иринка радвам се че няма кръвоизливи и дано да му мине бързо на детето Hug
 Mama Margo Добре дошла при нас welcome надявам се да ти бъде приятно в нашия отбор  bouquet
Мирка ние така казахме на педиатърката после тя ни даде нейна визитка и каза като ме изпишат да си обадя за да се разберем кога да ни посети Peace
Ради мила стискам палци ако е започнало раждане всичко да мине много леко Hug Hug Hug
Аз ви казвам има затишие пред Буря, гледайте какво ще става другата седмица сигурна съм че ще валят много бебчета Heart Eyes

# 122
Ирина, дано бързо се оправи момчето и се размине само с тази цицина Praynig Следете го внимателно за повръщане, виене на свят, ох вие си знаете Hug А твоето преживяване е направо... но дано и от него има ефект и те облекчи скоро Hug

Мирка, да, избираш си педиатър и отиваш да говориш с него дали ще ти запише детето. Не би трябвало да ти откажат, но има и такива случаи. Хубаво е да се уговориш с него преди раждането още, че после къде с новороденото да търсиш (макар че, аз така направих с Хриси) Сега пък лекарката ще излиза в пенсия и затова не записва нови пациенти и трябва да търся друг.

Мама Марго добре дошла Hug

Ради, стискам палци ако е тръгнало да мине бързо и леко Hug

# 123
Мама Марго, добре дошла!
Ради, отивай на пеглед не се май повече! Хайде чакаме проължение на дъжда от мъже! Wink
Деска, ама какви са тея мързеливи младежи, бе? Аз тази седмица съм решила да се сбъркам от гимнастика та оку виж ми помогне.
Мирка, това с педиатъра се оказа чоглава работа. Тъй като не обичам да оставям нещата на случайноста
реших да разуча по форумите за педиатърка. Никакво кой знае какво хвалене не открих за педиатърките в районна - визирам 29та и 20та п-ка. Ходих на място в 29 - на мен тя ми е по-близо и си записах телефон на една Гочева, която обаче беше в отпуск и ще я търся в понеделник.
Обещаха ми и още един телефон на някаква друга лекарка, която е в района и преглежда в кабинет. Ако искаш като го получа ще ти го дам и на теб, само да ти е удобно - аз съм в Манастирски ливади и тя била някъде до нас.
Много ми похвалиха една специалистка от Токуда, ама не помня точно името и - беше нещо с "к", но тя работи само там и не може да бъде GP.
Мога да кажа, че до момента нямам вариант, а мога да родя всеки момент. Затова от понеделник се втурвам на интензивно търсене, че няма време ooooh!

# 124
Благодаря ви много HugАз съм в търсене и чудене!!Манастриски ливади newsm78това не беше ли квартал след Бизнес парка в Младост newsm78Аз съм в Белите брези и точно 20 поликлиника ме урежда!!Но да видим!!Дано намеря някоя подходяща!!!Ще разпитвам/не че има много кой/Асето беше споменала едно две имена ама аз съм загубила листчето където си записах ooooh!И сега съм на нулата пък не се знае дали ще почака до появата си бебка и съм малко на тръни!

# 125
Ваня-голям красавец тоя Нико,бе Hug
Иринка-съжалявам,миличка за неприятностите,дето са те сполетяли Sad На твойто дупе ще му мине,аз за Павчето се запритесних повече,но се радвам,че е добре момчето Heart Eyes
Бизу,много се натъжих от ситуацията, в която си поставена HugМоля се бързо да излезеш от нея Praynig
Ради78-май ти ще си следващата щастливка WinkНамери начин да ни информираш Peace
Абе,момичета,забелязвате ли,че всички обебили се до тук са все с първи бебчета Laughing
 Hug на всички и леко раждане на тези,които тръгнат към болниците Heart Eyes

# 126
  • софия
Нико наистина е голям красавец, както и всички други бебчета.... Simple Smile
Иринка и аз ти съчуствам , мила, но споко  smile3503 smile3503 smile3503 всичко ще бъде наред  smile3521 smile3521
Ради78 и аз мисля, че ти си следващата. успех

# 127
Mama Margo, добре дошла! Добавих те в списъка.

Иринка, радвам се, че ти е добре детенцето, а ти дано скоро се оправиш!  Praynig

Ради, успех! И аз мисля, че ще си следващата ни мама с бебче Simple Smile

А Нико е такъв сладур! Пу-пу, да не му е уруки!

# 128
Иринка радвам се малкия ти мъж Hug
Исках да попитам-освен въпроса ми за силиконовите зърна имам и още един-в моя списък като задължителна покупка са отбелязани и лепенките за пъпче newsm78Задължителни ли са наистина или да чакам бебка да се роди и тогава да питам педиатъра Rolling Eyes

# 129
Мирка според мен изчакай, в болницата би трябвало да ти обяснят с какво трябва да го третираш а и педиатъра също ще го погледне предполагам като ви посети. Поне аз така ще направя няма да бързам от сега да купувам Peace

# 130
  • софия
аз също ще чакам.
Еххх, момичета.... взех сравнително топъл и продължителен душ, а освен това , че ми се доспа нищо друго не ще да става Sad

# 131
Ирина,дано при Павче няма усложнения HugТо не стига ,че си подложена на такива мъки ,ами и притесненията ти липсваха сега ooooh! Hug
Ради,стискам палци ,ако е тръгнало раждането при теб да е леко като на Дидка и Сид!!!
Юник,сладур голям е Нико,само за гушкане  Hug
Шейле ,снимките са трепач,а ти си просто във върхова форма като за бременна според мен Party
Шмате,все забравям да ти кажа ,че кухнята е много готина,със здраве да си я ползвате  bouquet
Флучия,тя тортата остана само за мен щото мъжо като дриска съм го оставила на ориз ,картофи и макарони Rolling EyesАма днес я раздадох повече от половината де,утре ще пратя и на свекитата,че си идват от почивката(е,не успях да родя докато ги няма ,пък виках да раждам на спокойствие Joy)

# 132
Мамчета имам въпросче към тези, които още не са родили. Приготвихте ли вече бебешката стая /кът/ или таткото ще се оправя като се роди бебока? Защото ние само сме разчистили пространство за детския кът, но не сме купували нищо. Е, всъщност, днес взехме кошарата, но смятам да я сглобят като родя. Направила съм едни дълги списъци какво трябва да се купи, защото татенцето е много притеснено да не обърка нещо. smile3503 smile3503

# 133
  • софия
Mama Margo, ние ще сложим за сега (в четвъртък ще го купим) креватчето в спалнята ни .... аз мисля, че за кошара и изобщо нещо повече е излишно преди раждането... Simple Smile   bouquet

# 134
Мерси за отговорите ви  bouquetИ аз реших че ще почакам!!!
Мама Марго ние сме накупили почти всичко за бебка,но леглото ще го докарат,глобят и наредят чак като се роди!!!Суеверие някаква явно!Искаха да ме накарат и дрешките да не пера ама няма да ги огрее!Поне тази радост ще си я изживея а и ще съм спо-спокойна!!Списък и ние имаме ама таткото нямаше да се оправи сам,а родителите и на двамата не знаят кое какво е точно/последното гледано бебе в семейството е било преди 16 години и от тогава нещата много са се променили Wink/Не разчитам на другите!А и до сега каквото е взето без мен не ми е харесало!Представям си ако всичко друг купува Sick

Общи условия

Активация на акаунт