СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 367
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте сладурки Hug

Влизам много набързо и четох под диагонал.
Ето ви две бързи снимки на моя мързелан-поспалан Нико.

Виждам, че има няколко проблема Hug Бизу, Иринка дано бързо се намери решение.
Шейла, обичам да глрдам снимки, особено твоите и на Веч Peace

Чух се с Люси, още е 2 в 1 и обеща да ви пише още днес.

Пиаф, честита рожба. Думите са малко за да се опише това щастие Hug

Надявам се довечера да се включа по-адекватно.
Много ви обичам Hug Heart Eyes

# 106
Момичета,   Hug ето ме и мен! Още сме 2 в 1! Благодарско за загриженоста ви, но все още нямам новини  Sad
Последните три дни сум луднала да пазарувам, чистя, пера, гладя и да търся педиатър. Даже и до офиса трябваше да отида единия ден. Та затова така позачезнах. Обещавам ако имам новини да ви пиша възможно най-скоро.  Mr. Green
Ванче, Дидка, много чаровни тея младежи бе. Нали момчетата приличали на майките си  Wink
Асе, целувки и бързо възстановяване Hug Скоро да ни навестиш.
Честит Крумчо на мама Пиаф!
Ох, как искам да съм следващата мама. Но като гледам моят дребосък хич не си дава зор да излиза.  ooooh!
Последните дни почти не съм сядала и така са ми отекли краката  ooooh!,  а дребният си трае ли трае.
Пак отивам да простирам  Party

# 107
Иринка, да се оправяш бързо и ти, и детенце!
Аз не родих тази нощ, но на моменти си мислех, че се започва - от 4 сутринта започнаха болезнени контракции на по 7-8 минути и така почти два часа. После станах, изкъпах се, посвърших някоя домакинска работа и контракциите доста се поразредиха - на по 20-30 минути. И цял ден е така - като легна, те зачестяват, а като стоя или седя са по-редки. На 2-3 пъти имах и слабо кръвенисто зацапване след ходене до тоалетната. И все така съм в чуденка - започва ли се или не, да отида ли на преглед, нормално ли е вместо да зачестяват, контракциите да стават по-редки? Ако продължа да чакам вкъщи, дали няма да  навредя на бебчо???

# 108
Юник, голям красавец си имаш! Чаровна усмивка още от сега! Пу-пу!

Ирина, не искам да се поставям на твое място. Направо през ада минаваш. Дано всичко с Павчо е наред! Praynig Hug

Моя термин не е сменен, обаче младежът може да има друго становище по въпроса. Днес контракции още не съм имала  hahaha, обаче дежурството до 00 си стои на дневен план.
Новия ми аватар е от серията снимки на приятелката ми, като са готови, ще ви пусна още.
Шейли, а ти вадиш страхотни селфове. Трябва да ми пошепнеш на ушенце някои с кои обектив си ги снимала, че аз с моята 50мм нищо не мога да направя. Имам един 24-70 - дали ще станат с него?

# 109
Юник, голям бонбон Hug И той усмихнат, явно им понася добре на бебковците в Токуда Wink
Ще чакаме новини и от теб как си и справяш ли се вече с движението  Hug

Леле Люси, добре че спомена, аз съм забравила за педиатър Embarassed Защото знам, че няма да е на Хриси лекарката и съвсем съм се отвеяла. Тази седмица ще свърша тази работа.

Ради, по принцип трябва да зачестяват контракциите, но знам ли, може утре да ни изненадаш. Каква е тази кръв, която описваш, да не е нещо от тапата, там има кървави нишки?

# 110
Unique голям сладур е Нико..пу пу...колко спокойно си спинка миличкия... Hug

..ох като гледам снимките на бебчетата ми се иска и аз вече да си гушна моето!!!

Пиаф
браво за кърменето, знаехме че ще се справиш.  Hug

Ради
..май се почва...аз бих отишла на преглед.. стискаме палци да родиш леко и след няколко часа да ни зарадваш с добра новина!!!

# 111
Ееех какъв сладур е този Нико... Party и как е стиснал пръстчето Heart Eyes.
Ма то нямаме грозно бебе момичета, те се сладурчета Hug.
Все си мисля как ли ще изглежда моето newsm78.
Юник ,струваш ми се пораснала  bouquet от вътре изпълнена с  Two Hearts ще те чакаме довечера да кажеш повече за преживяването и си почивай Peace.

Муцка, как си?
Май те е заляло пред родилното спокойствие- така ми звучиш Heart Eyes

моарейн, я се поглези малко, почини си, че не остана   bouquet.

Деси какво стана с рождения ден, отиде ли или се отказа?
Аз щях да пиша, че пътувам с колата редовно, но вече ми прималява особено като пътувам в 6 сутринта до Сливен на връщане на едно и също място се чувствам зле и другия път ще вземам мъжо за шофьор.
Също ми трябва повече концентрация от преди, реакциите ми са малко по заспали някак си и внимавам повече.

Ради, на мен ми звучиш като раждаща мама Heart Eyes.
Зацапването какво е алено червено или кафеникаво?
Дано да си спокойна и всичко да започне и да свърши доре и леко Peace хайде, че сме гладни за добри новини за нови хубави бебета!

# 112
Уник, благодаря ти за прекрасните снимки на малкия мъж! Много е хубав и такава красота и любов се излъчва от него! Браво и на двама ви! Да ти е жив и здрав! Толкова ми стана мило, че вече искам и аз моята бебинка да мога да си я гушна и целуна....  Hug
Ради, според мен иди на лекар. Дори и да те върнат от болницата, поне ще знаеш какво става и ще се успокоиш. Може вече да имаш разкритие, а тези следи по бельото да са част от изтичащата тапа. А коремът ти смъкнал ли се е?

# 113
Шейла, браво мила! Супер си на снимките - супер форма! Истинска спортна мама достойна за уважение! Peace
Аз вече съм пълен тюлен и даже не смея да се премеря повече! Ще отслабвам след раждането, то се е видяло. Хайде няма ли това бебе вече да рещи да излиза!? Whistling
Иринче, какво стана с Павчо? Дано не е нещо сериозно Praynig Ама как може да те режат без упойка, бе! Тея нормални ли са?
И аз имам от скоро един гъзар, но го мажа още преди да ме е заболял и почна да намалява. Долопрокт ползвам, но ми се струва че е слабичко лекарство.
Сега се излегнах малко да ми се оправят краката а мъжа действа по домасхни задачи и целия хол мирише на лепило.  Sick Не ми се  седи в спалнята сама, а в детската нямаме климатик... Дано не е много зле за бебето.
Бизу, имам приятелка, която работи в брокерска агенция ако все още не си намерила нищо пиши и ще ти дам на лични нейния контакт! Не мога да си представя, че може някой да те постави в такава ситуация ooooh! Но се опитай само да се мобилизираш без да се стресираш излишно. За всяка ситуация има решение, просто наистина момента не е сега, но така се е случило. Hug

# 114
Ваня ама голям сладур е твоят Никола!Пу да му е уроки!!И как се усмихвааа LaughingМного ги глезат тези Токудци та са все усмихнати и щастливи Heart EyesТИ как си миличка?Боли ли те още?Как върви процеса на възстановяване?Надявам се всичко е наред
Иринкаааа мила ама те твоите премеждия край нямат CryКак така на живо ще ги режат? ooooh!И как е малкия Павчо,моля се да е добре!!Аз тази нощ сънувах,че сме в една стая в болницата с теб и двете родили и доволни Hug
Шейле адмирации и от мен за хубавите снимки!!Браво  bouquet
И сега да питам-смятате ли да си носите силиконови зърна в болницата?Аз си купух днес на НУК но пише,че се изваряват преди всяка употреба newsm78Та се замислих,че там няма как да стерилизирам! Rolling Eyes
Охх очаква се захлаждане от утре!Ха дано!!Аз чакам хладно да стане та да раждам тогава/ако не си изчака датата детето поне да умрем от жега/
Радвам се на отчелите се мами!!И който говори с Асето да я поздрави и от мен!

# 115
Üник,  Hug Heart Eyes ...мишчица малка Laughing
Мале, Иринка не пише, дано всичко е наред  Praynig
Люси и аz съм като тебе, zа момента все едно така ще съм си вечно..Нищо не се zадава  Sad . Малко ви zавиждам, момичетата дато имате симптоми.
Веч, аватара е прикаzка.
Ради, май май.. на там отиват нещата. Стискаме палци.
Мариямка, тръгваме след малко. Обаче няма да карам, аz нямах проблем, но мъжът ми zаяви днес, че го било страх  Rolling Eyes ,нещо можело да стане.

# 116
Мариам, зацапването е розово-червеникаво, но не всеки път като отида до тоалетната го има. А контракциите са вече на 10-12 минути, само че не траят дълго - по двайсетина секунди най-много. Ще почакам още малко да се уверя, и ще отида на преглед. Стискайте палци всичко да е наред!!!

# 117
Здравейте, мами! Днес реших да се включа във форума! Аз ще ставам мама септември и се надявам да срещна приятели тук!

# 118
Ради мила стискам ти палци и си запиши някой номер да те известят как си му е редът!!!Въпреки,че тук опитните мами бяха споменали,че контракции които минават ако се разхождаш или вземеш душ са смъкващи контракции newsm78Дано всичко е наред и много скоро да гушкаш едно сладко бебче Praynig
Mama Margo кажи си термина,пола и бременността коя е поред да де добавим в списъка HugДОбре си ни дошла,па макар и на финалната права
Григ и Люси да питам аз-как процедирахте с педиатъра??Какво направихте-отидохте и казахте "Искам ако може да сте педиатър на бебето"или...че никак не ми е ясно

# 119
Термина ми е 24 септември, но имам чувството че малката ще се роди по-рано. Това ми е първа бременност и с нетърпение очаквам срещата с нашата принцеса. С таткото живеем във Варна, но няма да раждам тук, а в Тутракан. Надявам се да не родя по пътя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт