СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 358
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Шейле направо си върха евала Peace снимките са страхотни Flutter дано и настинката скоро да те пусне Hug Hug Hug
Абе нещо голямо затишие вчера и днес а и малко мами са във форума да не сте тръгнали да раждате всички Joy

# 91
Абе тя Люси по принцип май не пише всеки ден.. Thinking .Ама да видим..
Шейле, честно да ти кажа, грехота беше да говориш zа килограми и колко си качила, и да се вайкаш... Wink Направо си като бременните от списания и постери(ама хубавите). Но евала, раzбира се, zащото сама си си го постигнала, е и Господ е помогнал малко сигурно  Hug А самите снимки, какво да кажа, те сами говорят.

# 92
Здравейте и от мен...2в1 Party
Гледам бебчовци за сега няма... Crazy

Иринка стискаме палци малкия да е добре!!!..а ти не се притеснявай много всичко ще се оправи...а някакво болкоуспокояващо не ти ли дадоха?..днес не ти е ден май. Hug

Шейле снимките са много хубави браво!!!

Ох днес наистина не се диша...нямам търпение да се разхлади това време.

----------------
Now playing: Data.BG: Corey Hart - Sunglasses At Night.mp3
via FoxyTunes

# 93
Благодаря на всички милите пожелания!
Някой беше питал за епизиотомията - на мен ми пречи да сядам спокойно и придърпва гадничко заради конците, но утре (т.е. една седмица след като родих - не е много издържа се) ще ми махат конците, така че ще поизтрая още малко. То целия организъм е сега много натоварен и много се уморявам, заради непрекъснатите грижи за бебо. Няма как още няколко месеца докато влезем в ритъм.
За гащите за след раждане дали да си купуваме удобни (бабешки) гащи- купете си непременно. Аз си купих за родилния дом от метро някакви памучни бикини (5 в пакетче), но в род. дом не ти дават и без това да носиш бикини; затова пък сега съм непрекъснато с тях, нали и лохии изтичат, освен удобството, ако има шевове някакви. Така че подгответе се.
Иначе да се похваля кърменето все повече се подобрява при мен, потече ми вече и мляко. Изобщо много упоритост се иска първите дни. Успех на всички!

# 94
Ирина, стискам палци да е малкият дявол Praynig Пиши какво става като имаш възможност.

Шейли, много хубави снимки. Браво. Изглеждаш в чудесна форма, така че не се притеснявай с качените килограми, те после трудно или лесно се свалят. А ти си спортуваш активно, такаче мисля че няма да ти е проблем Hug

Веч, сега видях и твоите снимки. И на теб браво Hug

А освен Люси и Рени Димитрова не съм засичала скоро май newsm78

Пиаф, много се радвам за кърменето. Целувки на бебчо  Hug

# 95
Иринка, как е Павчо? Какво става в Пирогов?
Моля се всичко да е наред! Praynig Hug Praynig

# 96
Пиаф, благодаря ти, че намираш време да пишеш и ни даваш полезни съвети! Аз лично съм се запасила с 4 броя бабешки гащи и милото като ги видя бая се стресира! Сториха му се огромни, ама нали здравето е на първо място, така че дано свикне! А за кърменето браво на теб! И аз съм решила да упорствам и бебинка да се храни с кърма, а не с АМ! Божа работа! Радвам се,че при вас всичко върви добре Simple Smile
Шейле, снимките са повече от невероятни! Браво на теб! Наистина впечатляващо! Мъжът ти трябва много да се гордее с теб! Изглеждаш прекрасно и си страшно секси Simple Smile

# 97
Къщата блести, в стаята на малката грее нов четирикрилен гардероб и то ПРАЗЕН  Crazy. Сега се изкъпвам и потеглям към летището.

пиаф, чудесно е че се възстановяваш така добре. За бебко - ще свикнеш по-бързо отколкото очакваш. Само с недоспиването няма свикване /поне за мен/ Чакаме те често често !
Шейли, невероятна си!!! Истинско удоволствие е човек и да те чете, и да те гледа  Hug хайде вече се похвали с добро здраве! Иначе братовчеда ще е тук само седмица, а и утре има полет до Варна, та няма да е пълноценно, но - по-добре от нищо.

# 98
Иринка, моля се сина ти да е добре и да не е нещо сериозно.  Praynig

Дано по-скоро да научиш добри новини,.

# 99
много съм разсеяна  ooooh!
Всъщност влязох, за да видя как е Адаша! Иринко, пиши какво става, че те мисля. как така са ти рязали тромб на живо?!? А Павчо добре ли е?

# 100
Иринка, гуш миличка Hug, ама и на теб ти се струпа...
Ти си силна мама ще се справиш знам, но ми се ще да чуя само, че Павчо е добре Heart Eyes.
Всички те чакаме да кажеш новини и дано да са добри Praynig, моля се Бог да ви пази!

Бизу, и твоята не е лека Hug моля се да се успокоиш и да видиш изходния път от тази гаднярска ситуация Heart Eyes.

Шейле, много сладурски снимки!
А настинката пребори ли?

Веч, мархаба!
Още ли си на линия? И мойта тумба е много увиснала и то отдавна има вече 2 седмици поне, но нищо..., но то си има време до моя термин де, май само аз бързам  Thinking .

Аз чистих сутринта, после тъкмо си мислех да лягам мъжо ме взе да пазаруваме, на касата с една голяма количка натъпкана с какво ли не се оказа, че си забравил портфейла, а аз като съм с него пари не нося... Blush, та се разтревожих, корема ми се одърви добре, че мъжо има познати на всякъде и след минутка се появи с парите.
Аз се успокоих и даже забравих да питам отде ги намери...
Прибрахме се, почнах пък да подреждам покупките и получих първите си нежни контракции... bowuu, но си легнах и съм заспала и те си отишли.
Утре трябва пак да повторя всичко по горе, но да измия още веднъж прозорците, после едни щур секс и гореща вана па дано... hahaha.
Хубавото е, че сега като се събудих намерих къщата изчистена, пода лъснат, а любимия заминал на работа... кеф.

# 101
Иринка, ужасни неща ти се случват днес  Sad   Милата, дано детенцето ти да се окопити бързо-бързо! И ти също - някакви обезболяващи не можеш ли да взимаш?... Стискам ти палци!

Шийла, много готини снимки и мацката на тях е много готина  Mr. Green  Изглеждаш в страхотна форма, браво на тебе!

Пиаф, радвам се, че нещата с кърменето при вас потръгнаха Simple Smile

Ох, досега готвих, чистих риба и сега отивам да пържа....  ooooh!  Видяло се е, че цял ден ще вися на печката.   Crazy

# 102
  • Бургас
Иринка, всичко ще се подреди както трябва съвсем скоро! Гуш! Не бой се! Всички ние минаваме през изпитания, някои ги споделяме, други - не..нормално е..нали знаеш- щастието идва скороооооооооооо. slingА ти си силна!
Деска, да , сестро, ние сме вече..от понеделник нататък мисля ще се разкудкудякаме, че имаме пиленце:).. Peace
Шейла, имаш коментар в сайта със снимките Joy
Бизу, ще ти пиша бележка, дано имаш място! Praynig
Мариам, радвам се, че всичко е ок при теб, мислех те.
Чакам и аз Люси да даде знак или някоя от вестителките за нея:)!

# 103
Добро утро и от мен  Stop То май вече е добър ден, ама човек като спи до 12  ooooh!
Чета днес само лоши новини.
Бизу  Hug надявам се да успееш да се правиш. За съжаление и аз не съм в София и не мога да ти помогна. Но не ми го побира акъла, кой може да ти причини такова нещо. Дано да се намери бързо решение.

Иринка
надявам се с Павчо всичко да е добре и да няма последствия. И при теб най-накрая всичко да се оправя. Много ти се насъбра последно време  Hug

PIAF   да е жив и здрав синчето Крум. Много радост и щастие на цялото семейство. И при теб да минават по-бързо болежките
Шейла хайде и ти да се оправяш вече. На теб не ти отива да си болна. А снимките са номер едно. И аз искам да мога да права такива  Cry
Веч ти къде си се забързала да раждаш? То на нас ни е май още рано? или се е променил термина ти?
При мен да няма никакви изгледи. Ама аз и не се тикам. Още 2-3 седмици мога да изчакам, ама не повече, че идват гледачите  Laughing

Не знам за какви жеги говорите но при нас вали дъжд. И слънчицето се опитва да се покаже из зад облаците.

# 104
Здравейте! Много се радвам за бързото възстановяване на Дидето! Сладур е този Тео!
Браво на чистниците! Изчистили сте си къщите... и нашата вече отива към доизчистване. Днес монтираха и втория климатик. Вече почти сме готови за бебето. Остава само гардероба - новия.
Сега ще допрочета останалите новинки. Хубав ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт