СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 325
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
nelinacheva, спри солта или я замени с йодирана (сиренето също обезсолено) и ще се оправиш!  newsm10

# 76
  • Бургас
Juliko, благодаря ти за инфото относно записа на тоновете на бебето! Без да искаш си ми отговорила на въпроса! Друго си е да знам. Не, няма да се притеснявам за това! Знам, че всичко ще е наред! Hug
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 77
  • София
Здравейте, момичета.
Не е истина какъв ден ми е днес просто.  Cry
Първо в онази клиника ми рязаха тромби на живо и сега съвсем не мога да си намеря място от болка.
На всичкото отгоре Павел беше с баща си на басейн на Рударци. Паднал лошо - ударил си лошо гърба и главата - оттам се издтърколил и в басейна. Сега отиват към Пирогов  Praynig Моля ви се, стискайте палци!  Praynig

# 78
Иринка  fingerscrossed ! Дано всичко е наред.

# 79
Иринкаааа..... Rolling Eyes
 Weary Стискам силно палци всичко с детето да е наред!!! newsm10
А защо на живо? Все толкова една локална упойка щеше да свърши работа.... newsm12
Ама на чужд гръб....Ееее..... #Crazy

# 80
Иринка, много съжалявам за неприятната случка с Павчо, дано да е добре. Стискам палци и се моля всичко да свърши без последици за детенцето.
Какво ти казаха в клиниката, в смисъл какво развитие да очакваш от хемороидите?
Прегръщам те  Hug .

# 81
Иринка дано всичко е ок с детенце стискам палци да се наредят нещата Praynig Praynig Praynig ох ама и  на теб милата не ти е лесно и с твоите болежки Hug Hug Hug

# 82
Иринка, с теб сме мила  Praynig Hug Hug

# 83
  • София
Иринка мила, всичко ще се оправи! Децата са много жилави! Стискаме палци скоро всичко да се оправи с теб и с малчо!

# 84
Ох, Иринка! Какъв е този лош късмет! Дано със сина ти всичко да се оправи бързо! Стискам палци лекарите в Пирогов да му помогнат и за детенцето ти да остане само уплаха от падането и никаква болка! А за клиниката - как така без обезболяващи са те рязали!  #Cussing out Сигурно много боли! Ох, милата!
Дани П, много лошо това с настинката на мъжа ти и то точно на рождения му ден! Дано оздравее по-скоро! А ти много се пази! Точно сега трябва да си здравичка! Виж Шейлето колко време се мъчи с нейната хрема и не може да се оправи! Sad Пази се много! А за гостито - много неприятно, че сте го отменили, но поне сега ще има повече торта за вас  Grinning

# 85
  • Варна
Ех Ирина, сякаш нямаше достатъчно кахъри  Confused Стискам палци Павчо да е добре и да няма нищо сериозно  Praynig
Муци  Hug

# 86
Ку-ку!
Бизу, стискам ти палци много силно да си намериш бързо квартира! И да не падаш духом също...въпреки, че е съвсем разбираемо. Пиши какво е станало, моля те!
Иринче, Павчо ще се оправи, миличка. Сигурна съм! Прегръщам те!

# 87
Иринче,  Hug Hug И какво сега оправиха ли ги поне? Какво каzаха? За детенце стискам палци, дано няма нищо среиоzно, иначе ще се оправи, zнаеш, децата бърzо се въzстановяват  Praynig Пиши после какво е станало в Пирогов.
Биzу, лоша работа, zащо така?  Confused И аz няма как да помогна от тук...
Дани п, zначи скоро няма да се ражда,а ? Ох, zащо ли и аz имам чувството, че това ще чуя в понеделник  Rolling Eyes . А лелята ни идва в петък, все се молех да я дочакам, да има кой да се грижи zа голямото чудо. Сега пък се притеснявам да не си чакаме, чакаме...Тя е тук само zа две седмици, все пак.

# 88
Бизу, ще направя всичко което мога да помогна, сега се опитвам се свеържа с приятелка, която напуска квартирата. Да продължим на лична, а?

# 89
Ирина, милата, големи гушки и стискам палци Павчо да е добре. Оле, много ти се насъбра на теб  Hug Hug Hug

Нели, леко раздвижване, много вода, грозде,ябълки, кафе,  чай от жълтурче е което се сещам. Също масаж в посока на сърцето.

Веч, като си виснала така, да те очакваме ли скоро? И не си ли с моя термин ти? Или нещо се промени?

Иринии, приятно прекарване с братовчеда. Много хубаво като готини роднини идват на гости. Колко време ще стои?

Аз си мисля, че Луси е отишла да ражда. Никаква я няма. Някой има ли и телефона?

Аз още се влача, но свършихме малко работа. Измъкнахме бебешката маса за сменяне, голямата количка, която служи като легло и и измих покривателките. След това изпрах на дивана покривките. Пак е нещо. Сега може да изперем пелените и дрешките.

И ако искате да гледате малко снимки на корем - заповейте  http://www.febchicks.com/blog/pregnancybirth/728 . Да видите, че не само ви бутам ами си следвам съвета също  Wink

Айде, да чакаме хубави новини...

Общи условия

Активация на акаунт