Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 543
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Аз давам едни прахчета, но сега не им помня името. Довечера ще ти кажа. За ефект още не мога да говоря, защото ги давам от 1 септември. Те се дават три месеца, по десет дена от 1 до 10 число. Така каза педито. Има ги и във вариант за възрастни. Те всъщност са капсули, но аз ги отварям и изсипвам прахчето.

# 166
И моята доки ми препоръча същите,но ми се видяха скъпички тя ми каза за 10 дена за единият по 38лв и като трябва за двама и по 3 месеца,ще помисля за друго пък и получих отзиви от майки че не са особенно доволни от тях,но пък и ти ще ми споделиш по на там Peace

# 167
  • Сливен
Момичета, много се извинявам, че нахълтвам в темичката ви, но ми се налага да пренощувам в Благоевград и ми трябва инфо за читав и сравнително евтин хотел в района на Американския университет. Предварително благодаря.  bouquet

# 168
Значи, за три месеца цената е 38 лв, а не за един. За отзивите наистина по-натам ще разказвам, но тези които се за големи, доста хора казаха, че са много доволни. За деца, не знам дали ще е така.

Учебниците са предадени  Peace

# 169
Хотел в близост до Американския и читав мисля, че "Картала" е добре, но и другите мами да се включатс идеи  Simple Smile

# 170
За хотел по-добре ЕРТАНКОМ,ниски цени,добро обслужване,чисто и ново,ул,Цанко Церковски 11 тел:073 886966 и jsm0888 803699        това е от мен от стара визитка,надявам се да няма промени,незнам в Картала колко е добре вътре но ние наши познати  и приятели винаги водим в горе посоченият от мен хотел и всички са много доволни , а между другото и нашата съфорумка Деси работи във офиса на фирмата която държи хотела

# 171
Аз бих препоръчала и ФЕНИКС...намира се  зад бул. Кирил и Методий, на ул Менча Кърничева и е на 10 минути пеша от Американския университет http://www.hotelfenix.hit.bg/position.html..в печатленията ми са за хубави стаи, чисто е, цените са приемливи.

# 172
Пристигнах успешно на работа, нито веднъж не ми изгасна колата, и най-важното чувствах се много по спокойна сама отколкото с друг човек до мен. Wink
Ели сетих се за коя лелка говориш. Радвам се че сте си в нашата група.  Laughing
Дани и аз още се чудя за имуностимулатори. На Вики съм давала цитросепт и съм доволна от него. Я пишете по подробно какви са тези прахчета. newsm78

# 173
  • Сливен
  bouquet 10х

И на мен ми препоръчаха ЕРТАНКОМ, но все си е друго някой от града да изкаже мнение.
Благодаря!

# 174
  • Благоевград
Май се объркахме нещо, Алекс е в трета група, на първия етаж, съжалявам ако съм ви подвела.Та значи Ели ще се виждаме по-редовно отколкото мислех:))

# 175
За Бромховаксом ли говорите? Дани, има и по-евтин вариант - Респивакс, но се дава на по-големи деца.

# 176
Е значи наистина от понеделник ще сми в една група с Алекс  Simple Smile Как се казват госпожите там, та да съм напред с материала като я заведа.

Както е писала Билянчето - Бромховаксон давам на Ивана.

Марси, браво за днешния успех  Hug Вече си важна мацка, ходиш на работа с кола  Wink Кога ще ме врътнеш и мен за едно кръгче?

# 177
  • На черешата
Аз сега давам само Имунобор,добре е. Peace

# 178
Леле, забравих! Моля, помогнете с идея - подаръци за сватба /тези, които младоженците дават на гостите/, да е нещо различно от обичайните керамични слончета и ангелчета! Ще съм благодарна, ако някой се сети нещо!

Виждала съм младоженците да раздават на гостите си по една сватбена снимка, направена само 2 часа по-рано - красиво изработена, с рамка, имената им и датата.

# 179
Андреа, аз и мъж ми това давахме на гостите за подарък, но тези младоженци много не обичат да се снимат и ми отхвърлиха идеята в зародиш, за съжаление  Rolling Eyes

П.С. Коя беше Андреа Селесте, не е ли едно момиченце главна героиня от ранните сапунки, че на моя приятелка така викахме едно време заради приликата им  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт