Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 541
  • 293
  •   1
Отговори
# 150

кафенцето от мен тая сутрин  Grinning

jujav4ice къде се изгуби?

Ели не само това ще видиш след месец какви тупалки ще раздава и как ще започне да хапе  Confused

приятно на лекциите Ина

Дани голяма си бързачка, браво  Hug

# 151
Нинче, кафенцето ти се е получило много добре  Simple Smile Ще си пийна!

Да ви кажа, сигурно ще решите, че съм параноичка, но си премистих детето в друга група да е от понеделник. Просто реших да си послушам майчинския инстинкт. Не е заради дърпането на уши и никого не обвинявам, защото наистина големи магарии тепърва ще ми вият очите. Тези госпожи, аз дори не мога да ги видя за 2 минути да им кажа най-елементарни неща за детето. Едната, как и да е по-свястна ми се струва, но другата направооо  Twisted Evil Питам я не им ли пеете някаква песничка, че моето веднага млъква и започва да танцува, а тая ме изгледа все едно й говоря на китайски. То нали се явява някаква връзкарска група и всички там са на някой някакви и май нашите връзки са по-къси  Simple Smile Та вече реших за себе си - никакви връзки за градини и училища, където й е късмет там ще бъде Naughty

Мали, много досадна станах, но наистина съм  #Crazy

Ина, приятно по София и умната  Wink

# 152
Добро късно утро от мен,то за добър ден стана де Blush
Ина, и да внимаваш да не срешнеш пак моят мъж на някоя пиаца в София Joyче моят иди доиди ама ако се припознаеш в Любо на Ели сигурно ще му искаш афтограф hahaha
Пухелотке,това е най-експедитивно написаната ми курсова въпреки че снощи се почувствах много изморена и неможах да си я довърша,но сега започвам и утре живот и здраве ще я нося на мама Цоцоланка ако си дойде от добрич да ми я набере на комп и да я разпечата,та ще мога да използвам и на Ели да върна учебниците Wink
Кафенцето и на мен ми харесва аз сега пия второ вече,днес малко се поуспахме с децата,чак немога да повярвам,едва кам 7,40 станахме и докато се натуткаме ги заведох кам 8,30,как ще се справя като тръгна на работа незнам,но ще трябва доста да се организирам Thinking
jujavka ,много ти е хубава рамката а малкият голям мъж е много пораснал,пиши по-често липсваш ни Hugа защо нова детска за каката да не се местите в Благоевград че нещо съм ипуснала сигурно newsm78
bobi_i ,ти като си я дала силви на майкати да я изведе на разхотка че ти да можеш да поучиш иначе не става Naughty
Фантичка ,ти след тая дълга почивка сега да не те зариват с рбота че не се включваш честичко,и снимки все още чакам Crossing Arms
Ana2 ,Румчо-сладунчо днес дано не е плакал на влизане в детската,ти ли го водиш сутрин Hug
Марси,къде се скри днес не си се разписвала newsm78кака Вики вече ходи ли на детска?
Смятам че преди да застудее трябва да направим среща пак с децата на Зоопарка немислите ли? Peace
Ели,щом вътрешното ти гласче ти подсказва да я преместиш Ивана правилно си постъпила занчи и да ти кажа може и да го е научила това наистина от другите деца не ми се вярва лелките още от първият ден да и дърпат ушите като гледат че плаче толкова много Hug

# 153
Привет и от нас
ДА се оплача първо, малката е болна, повръща разтройство, направо е голям кошмар. нищо не иска да яде горкото, какво и не пробвахме, ако хапне нещо веднага го връща. Нали е  много дебеличко сега още повече ще отслабне, не знам хора направо сърцето ми се къса  Cry като го гледам как се тормози че не може да яде, иначе пък си е весела, смее се играе си, няма да кажеш че е болно.
Стига съм се оплаквала
Ели, успех  Hugсъс смяната дано детенцето там се почуства по-добре.
Дани щом си толкова бърза ад ти дам и мой та да напишеш  Heart Eyes
Инче само да не ти хареса в София и да ни изоставиш. Ти къде учеше там  newsm78

# 154
Аз да кажа, че днес Ивана се е държала по-прилично, но утре е нов ден, та ще видим!

Дани Ч, кофти е това за Ивет, дано по-скоро се оправи  Hug Наливай я с повече вода, та да не се обезводни. Даваш ли й нещо като лекарство?

Марси, платихте ли интернета  Mr. Green

Дани, на каква тема пишеш, че така и не те питах!

# 155
Ели написах днес курсовата работа на тема* Свидетелски показания*много ми допадна пък и видях че има да се пише smile3523,сега се разбрахме  с Мама Цоцоланка и утре Жоро ще и я занесе да я направи,тя ми каза че може утре да ходят до Гърция,но не е сигурно та ще чакаме снимки после photo,добре че е тя че незнам къде щях да се лутам да търся набор и печат,а утре Жоро ще мине и твоите учебници да върне свършиха ми много хубава работа благодаря ти много  love001  bouquet ще черпя по този повод cheers
Дани разбирам те напълно мила аз също бях изкукала децата като го преживяха същото нещо,за мен това беше най-страшното боледуване което са имали Sad Hugстискай зъби и гледай да пие поне течности да не се обезводнява защото тогава става страшно Naughty
Аз се чувствам страхотно изморена,децата ме стопяват,одеве така се бях разтреперала чак,изкарам ги на разходка с колелата но те не слушат всеки си кара където иска,гоня ги по улиците като ненормална ако единият се е засилил с бясна скорост на пред другият стои на едно място и незнам кого да спасявам по напред от колите smile3511 Tired Face newsm52 smile3538  smile3514

# 156
На всички завърнали се мами - добре дошли!

Само да си кажа - на 09.09. от 10ч. може да ме гледате на Часът на мама. Темата е За и против училищните лекари......Не се представих блестящо, не съм доволна от себе си...но ако искате - гледайте ми резила.

Пускам само снимки от срещата в Добрич на мамите от форума:

Те не знаят,че през това време половинките им се справят чудесно с децата......

И техните мъже са на алтернативната мъжка среща по полянки и пързалки.....

Купонджийките се увеличават и се забавляват, а мъжете им какво л … но в този момент?

Красота!

# 157
  • Благоевград
Здравейте, не съм писала отдавна, но понякога намирам време да четаSimple Smile
Ние бяхме малко по нашия край, и сега започвам да редя всичко отново.
Малкия пак е на ясла и там ми се мерна позната физиономия/wildgirl/ макар и само от снимките.Беше ми пламнала главата онази сутрин, но следващия път обещавам да се обадя.Като прочетох малко назад май има и за какво да си говорим  newsm78
Ако не там, то на следващата среща, ако пак ме приемете.
Чао

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 00:38 от alex11

# 158
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Алекс радвам се че прописа отново. Ивана и Алекс наистина са били в една група, ама за малко. Wink
Ели радвам се че си я преместила в друга група и аз исках да ти предложа да направиш това още от 1вия ден. Надявам се че сега сте на първият етаж. Laughing
 Ти да не си ни видяла как се лутаме из вашите блокове, да търсиме новия офис за да си платем нета.. Joy
Мама Цоцоланка, надявам се че сте си и изкарали добра на форумската среща. Grinning На работа съм дняс, та няма да мога да те гледам, ама най-вероятно предаването ще е качено някъде в нета. Laughing
Дани този пък вирус откъде го лепнахте. Дано по бързо оздравее мъничето и наистина я пази да не се обезводни. Sad
Стискайте ми палци и се пазете по улиците, че днес отивам за 1 ден на работа с колата САМА. Embarassed

# 159
Здравейте и от мен. Моят син взе да усеща, че нещо го минаваме с тази детска - всички плачат сутрин, та не ще да е курорт, и сега и той се дърпа. Но той е лесен - нали закусва там - само да му покажат филията, и всичко се оправя. Подозирам, че бъдещата снаха ще трябва да е добра готвачка Mr. Green
аз тези дни пиша програми и си готвя курсовете, че чак на 1.09. разбрах какви часове ще имам тази година - има трансформации, намаляване на хорариуми, едни такива неприятни работи.
bobi_i, на теб само държавен изпит ли ти остана? Защо не дипломна работа?
Марси, мерси много за инфото Hug Сега само остава да побутна мойта половинка да действа.
Тази събота има допълнителен приемен изпит и съм заета с проверки и раздаване на тестове. А пък другата сме на сватба в Неврокоп (боя се, че няма да се наложи да купувам шапка Laughing - сватбата е с около 300 гости, така де, скромничка).
Ели, аз също съм много против тези връзкарски работи - става едно състезание тип: "Кой е по-по-най". И все има някой с повече връзки. А пък за детска градина и училище работата става толкова оплетена - в градината всички приети деца са използвали някакви познанства - къде с леля, къде с готвачка, докато съседчето например никъде не е прието. Мен ме утешава факта, че в Грамада има свободни места, понеже много хора от квартала смятат това за селска детска и при нужда ще пратя Румчо на обучение за селянче Mr. Green
Дани-ч, дано Ивет скоро се оправи. Стомашно-чревните вируси са отврат. А тя, малката душица, е голяма героиня, щом е жизнена и веселка.
Дани, хубавото е, че близнаците само вечер вече могат да ти изправят косата. пре деня лелите и учителките да им берат ядовете:)

# 160
Здравейте!
Днес никой не е сложил кафе  smile3507

Алекс, наистина ще се виждаме, но ми се обади ако не те фиксирам, че сутрин съм пълна заспа. Вие щом сте в първа група, а ние вече в трета, в една порта влизаме  Simple Smile

Марси, на първия етаж сме от понеделник пък да видим - при леличката с дългата коса, ма тя милата много жална била, както ми обясни директорката. Видях ви като се прибирахме с Ивана по стълбището, но да знаеш, че и половината ми прозорци гледат натам, та ще следя дали редовно плащате нета  Mr. Green И двете с роклички бяхте, нали - сладуранки!

Билянче, браво на Руменчо! А за връзките наистина е ужасия.

Вчера, като беше другата госпожа на смяна Ивана е ревала само при раздялата ни и после се е успокоила, та чак почнала да си намира и поле за бели, което за мен означава, че е спокойна - щом разрушава нещо /нали си е деструктивна личност/. Днес пак ни посреща другото чудовище и съм сигурна, че ще има рев. Чак ми държи сметка защо си местя детето и ми вика да си я свалям още днес в другата група щом толкова искам, че тях съм ги използвала само да й износят рева докато свикне и после долу на тези ще им е лесно, а на нея разбираш ли са й пламнали ушите да слуша Ивана как пищи. На мен толкова ми трябваше и й викам, ми тя и днес ще пищи щом ти си на смяна. А тая  Shocked Че чак и на ти започнах да й говоря. Овца проста, като я знае целия град и като са толкова известни и богати да не си мисли, че ще й търпя наглото поведение.  Но сега колко съм доволна, че я изнервих, олекна ми на душата  Mr. Green

# 161
Добро утро и от мен,пак има по-ранобудни,но аз ще поднасям кафето тази сутрин:
Нещо да ви кажа моите юнаци цяла нощ ту единият не спа ту другият а преставяте ли си аз Twisted Evil,но пък сутрин с такова огромно желание тичат към детската и все бързаме да не дадът закуската и да изтървем Blush и ние като Румката hahahaНадявам се тези сополи вече да стихват че ми писна от тях,сега им слагам капки Гаразон,уж били ефикасни Thinking
Днес е петък колко бързо мина тази седмица,а в понеделник ми е изпита и така се страхувам и се надявам да се предсатвя добре даже много добре Praynig Praynig Praynig
Мамо Цоци,пратих нещата със обяснение на последната страница как да изглежда заглавната страница на курсовата ,надявам се много на теб,и знам че ще ми я направиш да не се излагам на изпита PeaceА партито ви в Добрич е било на ниво,заведението ми направи впечатление,ако намина някой път на там да се оглеждам Hugи е страхотно да си отидеш на родното място и да се събереш с мамите от форума и на мен много ми се иска като си отидем на Чирпан да организирам подобна среща и ще го направя със сигурност Wink
Ana2 ,права си че само вечер ми изправят косата,но то ми стига цяла нощ да санувам кошмари как ги гоня с колелата Rolling Eyes,добре че Румката се лъже със папане все още Hug
Марси ,стискаме палци и няма да излиламе никаде категорично Peace Mr. Green Hug
alex11 ,много се радвам че пак се появи в нашите радици,все си мислих за теб къде ли се изгуби и защо спря да пишеш Hug
Ели,днес кога ще си в офиса Жоро да мине?
Приятен ден на всички аз започвам да уча!  bouquet

# 162
Дани, засега съм тук и до 1 час мисля, че няма да мърдам. Но споко, ще ни ги върнеш книгите  Peace Дори да не е днес.

# 163
Леле, забравих! Моля, помогнете с идея - подаръци за сватба /тези, които младоженците дават на гостите/, да е нещо различно от обичайните керамични слончета и ангелчета! Ще съм благодарна, ако някой се сети нещо!

# 164
Ели,не се сещам нищо в момента оригинално,само за малки младоженци като фигурки пак,но те разбирам че нещо друго искаш да подскажем на колежката Wink
Иначе жоро каза като стане от кафето към 10 и ще дойде до теб Peace
А това там за Ивана направо е ужас,за спречкването ти де ,ама добре си и казала аз очаквах и по-бурни реакции от теб #2gunfire Joyвече се радвам че ги преместих тук,направо си е супер учителките ги чувствам като приятелки и така си говоря с тях,лелята пък раждахме с нейната дъщеря и също е много готина винаги си бъбрим,разпитвам ги за всичко и те ми казват дори и да не питам,готвачката много добра жена и е от край време Mr. Green

Снощи питам Криси защо не яде много в детската ,защото той ми каза че имало леща а те много я обичат,а той ми отговори-Аз обичам леща мамо но в къщи Shockedе какво да се прави кой ял ял
И само да питам че забравих-Какви имуностимулатори давате на децата ако давате някакви и доволни ли сте според вас има ли ефект?

Общи условия

Активация на акаунт