дани да чакаме си и ние първия градински ден следващия понеделник трябва да сме на линия много ти завиждам за свободата от децата ей, аз тръгнах още същия ден на работа като я пуснах миналата година е да до обяд бях ама ми беше яко напрежение първия месец тогава
аз така и не смогнах вчера цял ден и чак вечерта излязохме тримата заедно седнахме на наполи с една приятелка Ани завоюва колата там и си намери едно приятелче което я заведе на масата на баба му и дядо му и я представи така "това е моето момиченце,моята приятелка" а тя само се усмихва и клепка чаровно с мигли
ей,казвам ви паднахме от смях
днес обаче искам не искам трябва да излезем - до яслата да си вземем картона до работата да оставя документи и да взема ако има нещо за работа да видя до къде е стигнало опаковането на подаръка за сватбата на която сме в събота после козметик и до фризьорката и..... още куп неща за вършене днес ще е яко тичане ама поне още е хладно дано да напече като с еприберем чак
фантичка здравей къде толкова време се изгуби?
ели ти ходиш ли в офиса?аз имам ходене до детския магазин под вашия офис може да се качим да надникнем при вас калкулатура дето взехме предния път и казахте че не работи ,е, проработи трябва да ви го върнем
марси ще ходя до буратиното при синята къща ако мерна нещо ще ти звънна тоя непослушен тигърчо къде пък му дойде на ум да се прибира по пощата та да разстройва Вики сега