Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 540
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
добро да е утрото ,а и деня на всички и от мен

дани да чакаме си и ние първия градински ден следващия понеделник трябва да сме на линия много ти завиждам за свободата от децата ей, аз тръгнах още същия ден на работа като я пуснах миналата година е да до обяд бях ама ми беше яко напрежение първия месец тогава
аз така и не смогнах вчера цял ден и чак вечерта излязохме тримата заедно седнахме на наполи с една приятелка Ани завоюва колата там и си намери едно приятелче което я заведе на масата на баба му и дядо му и я представи така "това е моето момиченце,моята приятелка" а тя само се усмихва и клепка чаровно с мигли
ей,казвам ви паднахме от смях

днес обаче искам не искам трябва да излезем - до яслата да си вземем картона до работата да оставя документи и да взема ако има нещо за работа да видя до къде е стигнало опаковането на подаръка за сватбата на която сме в събота после козметик и до фризьорката и..... още куп неща за вършене днес ще е яко тичане ама поне още е хладно дано да напече като с еприберем чак

фантичка здравей къде толкова време се изгуби?

ели ти ходиш ли в офиса?аз имам ходене до детския магазин под вашия офис може да се качим да надникнем при вас калкулатура дето взехме предния път и казахте че не работи ,е, проработи  трябва да ви го върнем

марси ще ходя до буратиното при синята къща ако мерна нещо ще ти звънна тоя непослушен тигърчо къде пък му дойде на ум да се прибира по пощата та да разстройва Вики сега

# 136
  • 42.016399,23.101179
Ели ей до сега висях на терасата, никой не се чува да реве. Свирят им на акордеон обаче и се чуват песнички да им пеят. На Вики баба и мете двора, като се прибере ще ги пратя на разузнаване с Вики. Laughing
Нинка ако не по пощата другият вариант беше да се връщаме до Боровец с колата. С пощата и е ясно че нещата пристигат бавно, и сега е кротка ама все чака и се надява детето да се върне.  Sad

# 137
Нинче, в офиса съм, че имам работа, така че минете да ви видя  Simple Smile Ама един ред не мога да напиша от нерви. Почнах една молба и съм написала само "Молба" и се пуля от 30 минути  Rolling Eyes

# 138
Марси, мойта трябва да са я взели преди 15 мин, но не знам как е минало, защото жената я разхожда и ще ми звънне чак като я прибере в нас  Sad Леле много ми е тъпо, даже повече от вчера. А си мислех, че съм коравосърдечна майка, направо съм разочарована от себе си.

# 139
Ели, не се разочаровай от себе си, и аз не съм от най-мекосърдечните - знам, че детето трябва да ходи на ясла, щото няма как иначе, и не го мисля много, ама като реве...как да ти е спокойно.
И Румен се разрева днес заради един друг музикален запъртък, надявам се да му е минало (досега не се обадиха по телефона да ходя да си го взимам), че днес е до 12 там. Да се оправят сестрите и лелите Mr. Green

# 140
  • благоевград
Ели  Hug много ми е мъчно за теб!!!
Марси ама верно ли по пощата ще върнат играчката newsm78
аз не съм виждала такаВА тук  Thinking

# 141
Е хора аз за разлика от сватята добре напредвам с курсовата вече съм на изложението,и с мама Цоцоланка се чухме сутринта предполагам че тия дни се прибират от Добрич и ще ми свърши работа (само в нея ми е надеждата) Praynig

# 142
Браво Дани! Пиши усърдно, че трябва да се свършва вече с това учене  Simple Smile
Билянче, дано имате успех днес с по-дългия престой  Peace

# 143
  • На черешата
Здравейте!
При мен работата е на пълни обороти,отпуската ми изиза през носа. Crazy
Направихме голяма обиколка-първо си бяхме в родния Благоевград за една свадба,мнооого хубава,на друга такава не съм ходила.
Ходихме до Петрич за един ден,после за 2 дни на гости в Стара Загора...,и после на моренце.Случихме страхотно време.
После се занесохме до Рзград,свекътите да видят децата и накрая се прибрахме в София. Whistling
Сега стягаме ученичката за първия учебен ден,голяма треска ни тресе. Mr. Green

# 144
Здравейте, поздрави от Кресна.Изпуснах сутрешното кафе, защото спим до по-късно. След това ходихме на черква,за кухнята ( записахме я и тук ), баба й да я поглези, да й купи пак някоя играчка.Опитвам се да кача едни снимки ама не става.
Марси, за такава играчка вижте в магазина до Перун, в Пебълс, в Еленово, трябва да пообиколите и дано да намерите.
Засега ви пожелавам приятен ден. Hug

# 145
Момичета до 16ч нестанах от бюрото,писах ли писах и да ви кажа съвсем малко ми остана,само да заспят зверчетата довечера и ще довърша курсовата работа newsm44
От детската трябваше да извикам баща им с колата защото валеше и нямах чадър,купих им по един нов анцук,че си нямат комплекти  такива по принцип
Много им е добре в детската само дето сутринта Аската се бил наакал малко в гащите но няма нищо и такива работи ще се случват,дори много бързо от първият ден им казват да пишкат и акат на гърне чак и мен очудиха bowuu

# 146
За да не ми е гол записа, ето една снимка от нашето лято.....

# 147
Джуджавка, здрасти! Ти наистина се поизгуби  Simple Smile

Пожелайте ми успех, че утре сутрин след като си оставя пищящото дете в групата, отивам при директорката, защото днес установих, че Ивана за тридневното си ходене /общо 3 часа/, е придобила умението да ме дърпа и влачи за ухото и много искам да разбера кой й го е показал  Twisted Evil

# 148
Стискам палци ти палци wildgirl ,въпреки че според мен го е видяла от другите деца. В градината се научава всичко  Rolling Eyes  И на мен ми е едно такова свито, че Теди ще сменява градината, пък новата въобще не съм я видяла  и не съм говорила с учителките newsm78 

# 149
  • благоевград
  bouquet Мами аз заминавам за сф за 1 месец на лекции връщам се на 2 октомври няма да мога да 4ета и пиша до тогава  Tired Ще ми липсвате , късмет любов и мн щастие на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт