Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 221
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Дани и аз съм седнала да уча.Взела съм си тук да почета малко ( нали сме на Кресна ).Надявах се Силви като спи аз да успея нещо да науча, ама май няма да стане.Сега на обяд я сложих да спи, дремна половин час и това е.Мама колкото и да се занимава с нея, тя не спи ли не уча.
Марси, и ние трябва докато не е станало студено да заведем Силви да подиша планински въздух.На Боровец е страхотно.В събота я водихме на Банско, беше й добре.
Ана2, аз вчера бях до учебен отдел, #Crazy за да дам молба сега за държавен изпит Tired, но не успях да те срещна.
Дани, да, ходих на консултация и когато се наложи пак ходя при доктор Марценкова.Доволна съм от нея.

# 121
Браво на Руменчо, дано и за напред да е все така прилежно детенце и да слуша мама и тати  Simple Smile

Ето снимки!  Да споделя, че първият танц на младото семейство беше танго, с което се справиха доста добре и атрактивно.
http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/11/11

# 122
 smile3501 coolcool

Елиии, признавам те  Hug да знаеш имаш ме за поклонник в редиците си   bouquet

много сте готини и двамата ама мъжът ти сигурно голяма фукня му е ударил с теб  Grinning

# 123
Ели, каква е тая тузарска сватба с папионки и шаферки... Шапката и високият ток са си точно на място...

# 124
  • благоевград
Малииии тази сватба колко 1000 лв струва  #Crazy
Много натруфена мн помпозна тип ,,виж колко пари имам ,,  ooooh!
не ми хареса никак но виж Ели и мажо и са мн мн хубави
1 . Обожавам шапки а и ефекта е мн добър
2. Тоалета ми хареса макар да си го представях по прилепнал
3. Обувките обаче са страхотни мн са яки
4. Мажо ти изглежда мн по добре от младоженеца /като дрехи / за визия знаеш отдавна съм го признала за красавец

# 125
Много готина сватба.На мен ми харесва.
Всичко е изпипано до последен детайл.Много сте шикозни със съпруга ти.
За обувките просто нямам думи.Аз също си падам по този тип

# 126
Ели сега разбирам защо си се спряла на екстравагантният си тоалет,след като видях панделките по колата,окрасата на ресторанта,шаферките с еднакви рокли вече доста разпространена американска традиция,просто ми стана ясно и за твоят тоалет,да ти кажа правичката харесвам шапки но тази изобщо не ми допада,за обувките съм на кантар но по-скоро не ги харесвам,за дрешката също смятах че е по-прилепнала,и да ти кажа честно изобщо не ми изглеждаше като фолк звезда,интересна и шикозна си била Peaceкато цялата сватба,но така си е трябва да се впишеш в обстановката,чудя се за вкуса на мъжа ти,за да харесва много тази шапка,чак се чувствам като прекалено остаряла в разбиранията си или някаква традиционалистка незнам,но важното е било вие да сте се чувствали страхотно,надявам се няма да ми се разсърдиш или обидиш за коментара но съм искренна Blush

# 127
  • На черешата
Ку-ку,ето ме и мен. Whistling

# 128
Ели, признавам си - в първия момент ме шокира. Тоалетът е доста нестандартен, но пък не е всекидневно облекло, разбира се. Пасва си идеално към стила на цялата сватба. И понеже нещо не съм разбрала, това събитие къде се е състояло? Не ми прилича на македонска сватба, тук като че ли хората са по- традиционни и не толкова екстравагантни в сватбения си ден. Това е мое мнение, може и да греша.....

# 129
wildgirl тази сватба в хотел Хемус във Враца ли е?

# 130
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Ели поздравления за смелия тоалет. Много ми харесва, ама как ти стои на теб, като се замисля май не бих се облекла така.  newsm78 (може и заради ЕГН то да е Joy)
А иначе за сватбата хич не си падам по такъв тип сватби, ама това си е лично мнение, не че някой ме е канил де. hahaha Важното е булката и младоженеца да са щастлив и на тях да си им харесва. Laughing
Тя колежката много се разхубавила,предният път ми се видя като детенце ама сега си изглеждаше хубава жена,може пък от предстоящата сватба да и се отразява така добре Wink
и нещо друго ми направи впечатление,незнам дали ще бъде недискретно да отбележа че венци много се е разхубавил този човек,преди ми се струваше един не до там привлекателен дори с физиономия на зубар ама сега ми се видя пич,браво не съм гледала добре преди явно Blush Laughing[/color]
Дани да не би от смяната на сезоните, или от това че вече си без децата в къщи, та всички ти изглеждат разхубавили се. За мен и София и мъжо ми са си едни и същи. Joy
Ели ти успя ли да намериш зайче за яслата. Аз почти целия град обиколих ама не намерих никъде на Вики тигърчо.
Момичета помагайте, на Боровец Виктория си забрави любимата плюшена играчка и сега е драма в къщи. Казах и че сега Тигърчо пътува по пощата от Боровец и скоро ще се прибере, ама май вече го няма по магазините, по не аз не го открих. Ето това представлява, ако някой случайно знае къде има подобни играчки, нека да пише. Grinning

# 131
Добро утро момичета,
Марси,изпреварила си ме Wink
Да ти кажа знам ли може и от това че виждам началото на един нов живот без бърсане на гъзове,друсане,хранене ,и за това всичко ми се струва по-красиво  Joy hahaha Laughing

Заведох моите синове на градина и си направих кафенце сега съм решила да се заема с писането на курсовата работа ще се опитам да се свържа с мама Цоцоланка и съм измислила вариант да и пращам на части по имейла а тя да ми ги оформи на страници и да ги принтира дали ще стане незнам,трябва първо да я питам,защото в абв поне като пиша писмо може да го кирилизирам после само с едно бутонче и така,,,,,,,
Ели ще ви задържа книжките и днес но утре обещавам да ги върна,смятам до 16,30 почти да неставам от компа докато ненауча и ненапиша,
Опа вън заваля стана и романтично,Жорката хърка на дивана спинка де  Heart Eyesможе и да се поразсея за малко с цялата тая романтика покрай мен и без деца,,,,,, luvbed Laughing

И да ви кажа най-важното децата са супер спокойни така добре им се отразява тая детска че няма до къде,да са ми здравички с такова желание ходят за един мик ги водя,вчера някой окосил двора,един дядо докара пясък за пясъчника и аз съм съгласна доброволен труд да вложа само на децата да им е хубаво и комфортно Peace
Приятен ден на всички и сипвам по едно кафенце за по-ранобудните и за работещите:

# 132
Добро утро на всички..и най-вече на ранобудната и ученолюбива Дани...Аз съм на работа, но нервите ми са обтегнати до краен предел...освен гадната хрема, която ме мъчи по никое време, онзи ден се подхлъзнах и така жестоко паднах по едни стълби, че в момента едва си седя на д...то и имам огромна синина ...даже на патладжан прилича..на всичкото отгоре днес сутринта се поуспах и от притеснение не можах да си сложа и двете лещи...втората я мъчих до преди малко вече в офиса и стана, разбира се. Пожелавам ви успешен ден

# 133
Ох,Ади,ти ще ме побъркаш с твоите преживявания,съжалявам че си паднала но на всеки се случва,карай я по-спокойно и лек и успешен ден по натам Hug
Забравих одеве да напиша Фантичке  welcome очаквам с нетърпение нещо за разглеждане като снимки например,надявам се сте изкарали чудесно ама как няма то на почивка и на море при това в този страхотен хотел,,,,,,,, Mr. Greenех  Nature Sunny

# 134
Добро утро!

При нас и днес е лудница - рев, рев... и съм просто сигурна, че няма да се разсее докато стане времето за прибиране. Ма и днес как я награби тая госпожа, много нетактично значи. Ивана вече напредва в магарията, защото успя да разреве още две дечица и стана хор направо. Сега нали прозореца на кантората ни гледа към детската градина на съда и там едно детенце яко пищи, та и за миг не мога да спра да мисля за мойта разбойница.

Благодаря на всички за оживените коментари относно тоалета ми.

Нинче, мъжо първоначално се фукаше, но после взе да се изнервя лекичко, заради силното внимание от мъжка страна и блусчетата дето ги изиграх - не с него  Joy

Ина, да ти кажа младоженците имат пари и за доста по-скъпа сватба, но са се възпряли  Mr. Green Те имаха и доста приятелски семейства от чужбина и си мисля, че заради това са се постарали. Миналата година с мъжо бяхме на една сватба на наистина богати хора /ама много/, е там ти казвам едно с едно не беше преценено как да е - цветовете най-различни, булката в екрю, ресторанта в бяло, поканите попълвани наръка, менюто много зле, абе изобщо не беше добре направена. Това вече е лоша работа - да имаш пари, но да не ги използваш красиво  hahaha

Поли, сватбата е във Враца, както е писала e4o_me4o, в х-л Хемус.

Да ви кажа на мен мн ме хареса тази сватба, беше изпипана до най-малките подробности, а и нали булката ми е колежка, трябва да съм солидарна /макар, че бяхме от страната на младоженеца - момчето ни е много добро Mr. Green/

Марси, заек същия не намерих, купих един, но на Ивана й е пределно ясно, че не е нейния любимец. Дано, ти имаш по-голям успех.

Дани, споко - пиши там, може да ги задържиш книгите докато си свършиш работа. Не се притеснявай!

Общи условия

Активация на акаунт