Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 220
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • 42.016399,23.101179
Чесит първи ясленски ден на Ивана и Руменчо!!!
Ели а вашият час как е минал? Да пратя ако трябва утре Вики и баба и на разузнаване. newsm78 Честно да ви кажа радвам се че отдавна ги минах тези трепети, и на мен миналата година ми се ревеше страшно много, ама всичко се забравя.
И на мен днес ми беше първи работен ден след голямата отпуска. Вчера се прибрахме от Боровец, а снощи празнувахме рожденият ден на Венци в къщи. Нищо че почивката беше за 3 дни, успяхме да разпуснем истински и качествено. Ще гледам днес да ви кача снимки. Laughing

# 106
Здравейте,ние със Силви сме на гости на Кресна.Сега пристигнахме и ще седна на компютъра Силви като заспи.

# 107
Здравейте и от мен!
Вчера Ивана направи лудница в яслата, днес се очертава тази картинка да се повтори. В момента, в който лелката я набута започнаха писъците. Чува се дори извън двора на яслата. А като ходих да си я взема, пак така си се чуваше отдалече - 1 час непрекъснат рев. Заспа ми в ръцете, докато я прибирах. Мисля, че и сега ще е така.

За сватбата, в събота мога да кажа, че беше страхотна, най-добрата, на която съм била. Довечера ще се опитам да намеря време да пусна снимки.

# 108
  • 42.016399,23.101179
Ели знам какво ти е, ама по спокойно и двете с Ивана ще свикнете. Вики също се дереше много и съм я чувала чак в нас въпреки че баба и работеше там и познаваше абсолютно всички лелки. Cry
Аз днес съм си в къщи, ама Ивана не съм я чула да реве. Wink
Чакам с нетърпение снимките от свадбата, така и не можах да си представя тоалета ти, та направо да го видя. Laughing
Ето ги и нашите снимки от Боровец:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15464&AlbumId=122318

# 109
милата Ивана  Sad

Ели а ти как го понасяш? 4е аз си ревях макар 4е тръгвайки си тя ве4е беше спряла и после казваха била ок ама аз по цял ден в депресия го карах казвала съм ти 4е трагването на ясла беше травма за мен по скоро детето свикна бързо

ох дано и Ивана да спре от следващата седмица тея лелки не я ли успокояват с нещо

Ели карай я да си взима нещо любимо от вкъщи сутрин

Дани твоите юнаци как са?

ние имахме план с ани за излизане ама гледам 10 е ве4а и никак не сме готови да трагнем и най-вероятно ще те изпуснем от кафето
ужас като си остана в къщи и ставам абсолютно десорганизирана

Марси благодаря ти за снимките    bouquet ако знаеш само колко много хубави спомени ми върнаха  Hug

# 110
Сега като я взех, се оказа, че е единственото дете в групата, което така реве постоянно. Този път на пресекулки е било, но пак през по-голямата част от времето. Утре ще видим. Нинче, занесох й неща, които са й любими, но май това не й помага. Тя не им дава на лелките да я доближат или пипнат, та камо ли да я успокоят.  Марси, ти ще си ни доверено ухо там  Simple Smile Снимките са супер, аз също много го обичам този Боровец, направо ми е любимо местенце  Crazy Дани, какво стана с теб? Нали щеше да звъннеш.

# 111
  • благоевград
снимките са мн хубави , било е мн интересно и забавно за Вики Party
Ели направо ти съ4увствам  за малката , Hug както каза пухелота нека си вземе някоя кукла или др любима игра4ка да се заиграе. Ама и тея лелки какви са едно дете да не могат да успокоят #Cussing out

# 112
Здравейте, на всички.
Аз се по изгубих малко, но ето ме вече тук. Бях малко по София, после учих за един изпит и чак сега намерих време да ви пиша.
Билянче, много съжалявам за загубата  Cry, кураж мила всички ще се оправи и ще забравиш и в най-скоро време ще ни зарадваш с хубава новина че ще чакаме пак бебче  Hug.
Май всички сте се забавлявали докато ме е нямало мен, много се радвам за това.
Добре дошли на новите попълнения.
Сега се връщам да ви дочета, че много сте изписали.
Хайде лек ден на всички

# 113
ели ама верно какви са тея лелки  #Cussing out

гадно е 4е  не пускат родителя първите дни поне, а при ситуации като с Ивана да е задължителен родителско присаствие, някак си мисля 4е това ще им помага на малките за по -бърза адаптация,това си е як стрес за малките

# 114
Bobi_i ти при д-р Марценкова ли беше на консултация. Защото там съм те виждала.
Ели не се притеснявай, не знам да има дете което да не е свикнало. Дай и малко време, говори и колко е хубаво там с децата, поне с племенницата така беше и тя се дереше много, но като и обяснихме че всички са на работа и тя трябва да ходи на детска, че това е нейната работа и така с дните свикна, но трябва много търпение. Не се отказвай, че ако го направиш никога няма да можеш да я пуснеш на детска повече. Много сили и търпение ти пожелавам  Hug.
Ни е тези две седмици бяхме на две сватби.
А и да се похваля, че съм с нова глава  Joy, ще кача снимки да ме видите тези дни, надявам се да ви харесам.
Иначе мен малко ме е хванал вируса, който бушува из града, но се надявам до няколко дни да се оправя.

# 115
  • 42.016399,23.101179
Нинка, и мен избягваха да ме пускат вътре в яслата да видя Вики. Не можеш да си представиш какво става влезе ли един родител. Просто всички ревват в глас, всяко се сеща за неговата майка. Cry Аз още утре ще пратя Вики и баба и, поне да си кажат че това детенце е нашо, да го гушкат малко повече. Wink

# 116
Момичета,аз неходих на кафето на центъра а реших да отида с мъжа ми на таксиметраджийско кафе,той искаше да се изфука с новата кола,вчера вече я регистрира и взе номера и сега е щастлив Mr. Green
Ели,разминахме се за малко,но колежката София беше много услужлива и дори още един учебник ми даде за повече инфо за курсовата,иначе аз пред врата вече бях решила да разигравам театър и щях да се правя на клиентка и да измисля нянкакъв казус ама тя пък веднага ме позна и ми се провали сценария Joy
Тя колежката много се разхубавила,предният път ми се видя като детенце ама сега си изглеждаше хубава жена,може пък от предстоящата сватба да и се отразява така добре Wink
Пухелотка ,нещо да не съм изтървала но ти защо си си в къщи,малката ще тръгваше на градина ли тези дни?
daniela_ch ,ти пък съвсем се изгуби ,я по активна да си моля Naughtyкакво се разработи такава нали си в майчинство Thinking
Марси снимките ви са страхотни,завиждам ви и за басейнчето и за невероятната гледка която се разкрива зад вас на снимката и голяма красота просто,аз винаги съм го казвала в планината такива невероятни гледки се разкриват пред погледът ти които на телевизора не са същите като на живо,браво на вас,и нещо друго ми направи впечатление,незнам дали ще бъде недискретно да отбележа че венци много се е разхубавил този човек,преди ми се струваше един не до там привлекателен дори с физиономия на зубар ама сега ми се видя пич,браво не съм гледала добре преди явно Blush Laughing
Моите деца толкова добре да им се отразява тази Покровнишка детска градине че нямам думи само да не се разболяват толкова им е добре и са щастливи и само яли и спали и казвали си да акат и пишат на гърне на лелката и госпожата направо супер и другите деца научили как се казват ,докато в Струмско никакви деца незнаеха,много съм спокойна така и аз,пожелавам на всички да свикнат бързо и лесно дечицата Hug Peace
Мамо Цоци ти се изгуби някъде ама на мен ще ми трябват твоите услуги тези дни да си разпечатам курсовата работа даже ако не успея да си кирилизирам линукса ще трябва и да ми я набереш,дано си на работа newsm78

# 117
Хора, мерси за съчувствието! За сега не ми се иска да виня лелките, че то и мотйто си е голям инат, но ще видим как ще продължи тази сага. Дано само не ми се разболее още от сега, та да прекъснем работата още преди да е свикнала поне малко. Иначе, ако е здрава, не се отказвам да я влача всеки ден. На нея даже й е много забавно докато се качваме по стълбите. Разглежда си картинки, смее се и от лелките не бяга, но вземат ли я пуска сирената мигновено.

# 118
Здравейте! Милата Ивана, явно е разбрала, че искате нещо да я изпързаляте с тази детска...
Моят дзвер пък не искаше да си тръгваме от яслата - тъкмо много упорито се спускаше по пързалката и още по-добре, че и аз дойдох, но явно в неговия план беше да остана и той да си доиграе newsm78 Затова утре го пускам до обяд - засега явно няма причина да забавяме процеса на свикване. Все си мисля, че при нас хубаво се получи, че сам влезе в детската и не се наложи да го нарамва някой, ако го беше доближила в началото сестрата, 100% щеше да настане рев до небесата...Иначе сутринта старшата се опита да го закачи, докато се качвахме по стълбите, и нашият веднага се разрева, но като си видя шкафчето и вратата на групата, искаше още неразсъблечен да влиза вътре...
Аз днес имам админитративна работа за писане, но се сетете колко ми се занимава...
Дани, ти наистина съвсем се покри напоследък...

# 119
Браво на Румката той е нашият герой Hug  bouquet smile3501,дано и за напред така да му харесва и добре да му се отразява детската радина и яслата де Peace
Хора аз съм се разучила,и да ви кажа толкова бързо ми минава времето без децата от 7,30 сутринта до 16,30 следобед като един миг Blush
Като много ми се приспи от ученето и сядам да видя някоя не е ли писала нещо Blush

Общи условия

Активация на акаунт