Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 214
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Момичета благодаря ви за загрижеността и предложенията,но не отдавам честите им разболявания на нещо особено честно казано,по принцип (освен когато е ужасен вирус доста разпространен)смятам че от яслата например си изпотяват после на вън хладно духа вятър и нещо от сорта,онази вечер им дадох сладолед късно беше почти преди лягане,много ми се молиха,и пепси придният ден студинко си пийнаха уж по една глътка и то колко му трябва на едно детско гърло,не допускам никакви такива бактерии в носа и някакви подобни,Т вдигат от гърлото обикновено,но все пак благодаря ви за предложените разрешениея на болестният ми проблем,през нощта и Криси се разсмърка но така е при близнаците,за сметка на това пък сутринта мислих да ги оставя в къщи,те пък по желание отидоха за последно на ясла Shocked
Аз успях да си направя 5 бурканчета с мариновани камби,много ги харесвам,а Жоро не яде трушии,но тези специално са превъзходни,запичат се леко и хайде във бурканите(и аз за пръв път правя нещо като зимнина) Blush
Съжалявам много за Лоди и аз незнаех нищо Rolling Eyesдано бързо го ремонтират Peace
Марси много ви е сладка Лиглата hahaha

# 91
  • благоевград
Здравейте мами   bouquet
Ами Марси ваща котка незнам каква сиамка е ама никак не прилича на сиамка  newsm78
Май нещо е мешана скара  Thinking
сега ще дам линк за да видите моя дзвер Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244292&pid=7251153   eto go

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 15:59 от ina_maria

# 92
Момичета ето малко снимки който скучае от Рилският Манастир smile3509

# 93
момичета, къде сте?????Аз след малко пак ще се включа

# 94
  • Благоевград
Аз съм на лице, да се явят останалите на вечерна проверка! Laughing
jinjer_78   хубави снимки от Р.Манастир имате. Кога сте ходили,
а децата къде ги "забравихте"?
При нас за сега няма нови неща, освен че настройвам малката , че от
понеделник е вече ІІ-ра група и че ще спи в градината. Mr. Green
Тя поне за сега се радва, пък ще видим дали няма да се разплаче
първият пък като заспиват. Thinking

Цитат
Марси,много си играе твоята дъщеря бе,да вземе и моите синове да научи да се заиграват няма да е лошо,а да ти кажа аз снимки на Анна-Мария не видях
jinjer_78 ето това е моята палавница с Вики на плажа ! 

puhelota не съм гледала новините и незнаех, че пожара е от мълния- направо ужас!
Обаче, беше много гадно с този дим, имах чувството, че пожара е съвсем близо до нас.

А някой ходил ли е до "Лоди"? Каква е ситуацията след пожара онзи ден, големи ли са щетите?
Дано бързо го пуснат да работи, че така сме свикнали да си ходим там поне веднъж седмично...
Лека нощ на всички!  bouquet

# 95
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279706#copyAddress
показвам ви още снимки
днес не съм писала, защото водихме Силви на Банско ( баща й имаше работа, и замазахме покрай него).След това имахме среща с момичетата дето бяхме в една стая в родилното..Ще показвам още снимки

# 96
утре повече подробности, защото съм уморена, а сигурно Силви ще се събуди след малко да папка, ле-ле,хайде лека нощ и от мен

# 97
Ей,Деси извинявай не съм я познала Анна-Мария,ама тя с тези очила като холивудска звезда е  Blush
На Манастира ходихме на другият ден след купона а децата неводихме защото не ми се чистеше повръщано през целият път пък и можеше и аз да ги последвам и реших да обърна внимание на моите приятели от Чирпан с тях се виждам веднъж на сто години а децата винаги можем да ги заведем Thinking
Нещо съм пропуснала като четох че има снимки на bobi_i  сега ще ги разгледам Peace
Много сте сладки в зоопарка Hug

# 98
  • Благоевград
jinjer_78   и аз предположих, че не си я познала, затова я пуснах снимка.
То това е защото много "честичко" се явявам по срещите Joy
bobi_i   на една от снимките( мисля че е последната), много сладко
сте излезли- каква хубава снимка с целувка се направили -браво на вас!
  bouquet

# 99
  • в белята
И снощи пак се запали нещо на центъра ама днес бях на Рилския манастир и неразбрах точно какво.Само дето снощи милите пожарникари да вземат да си помислят че има от къде по Батуми да излязат на центъра и да видиш как се озориха докато изкарат тоя ми ти камион от тук.Стана ми мъчно защото се замислих че всеки е завзел тротоарите и улиците за барчета и ако стане нещо центъра е почти блокиран има само едно или две места от където могат да минат толкова големи коли ooooh!

# 100
  • благоевград
Изгорял е покрива на една сграда на пряката срещу Батуми срещу Каменица ако не се лъжа. Но не е нещо страшно поне така изглежда  Peace

# 101
Колегите в Благоевград много работят бе. Напоследък все нещо се пали.

# 102
Ели, как е днес? Ивана тръгна ли на ясла?

# 103
Здравейте момичета,днес отчитам слаба активност като за понеделник не е характерно,но все пак факта е на лице Naughty
Пухелотке,понеже сватята е шашнат покрай първият *учебен*ден на снахата Ивана и ми сподели сутринта че е плакала и то през целият 1 час но милата какво да прави с тази амбициозна майка и този постоянно работещ баща ще трябва да свиква Hug Mr. Green,всъщност Ели гушкам ви и двете  и се надявам съвсем скоро да не стоят така нещата и да и се стори доста забавно в яслата на милата ми снахичка,че иначе трябва да си я взимам тука в Покровник при сина поне да са си заедно Joy
И моите днес са за първи ден на градина,като ги заведохме сутринта имаше само още 1 детенце и докато убувахме кецовете заплакаха малко но бързо се успокоиха защото след около 1 час аз пак ходих защото бях забравила да занеса пижами и изобщо неплачеха,днес си ги оставих за цял ден,сега към 16,15 ч смятам да отида да си ги взема,бяха излизали и на вън да играят,(да ви споделя в какво окаяно състояние е дворът просто под всякаква критика,всичко обрасло,буренясало,дори и останките от пясъчник не се виждат,няма никакви люлки или пързалка абе нищо,дори и 2-3 пейчици и те изкривени така че да неможеш да седнеш,е това пък на какво прилича,ще трябва явно да се организираме и да се ходи до директорката Naughty)
Аз днес най-накрая си взех темите за курсовата работа и ще трябва да избирам и да се активизирам че неостана,но утре пак ще съм по града живи и здрави и ако някой му се пие кафе пак на БАРОК пред общината към 10 ч дори и малко по-рано аз ще съм там предполагам,пишете моля ви или пък ме изненадайте Wink

# 104
Здравейте! Днес беше моят първи работен ден след отпуск и първи учебен на Румчо. Мина доста добре, само веднъж се е сетил за нас, но са успели да го успокоят - лелките са го харесали:) И на мен ми хареса отношението, спокойно разговаряхме със сестрата на смяна, обясни ни всичко, беше много спокойна и с детето и не го "грабна" от ръцете, а просто го пусна да отиде сам при другите деца и той се хвана на въдицата... Ще видим как ще продължи тази одисея.

Общи условия

Активация на акаунт