Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 210
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Да дам отчет - срещата се състоя успешно! Посетихме така желаното кафе  Wink Сигурно подлудихме хората по съседните маси с нашето бучене, ама карай. В цялото това улисване Марси, не забеляза че на съседната маса има позната  Simple Smile Запознахме се с bobi_i , а аз и с малката Силви, която има много сладки крачета Simple Smile

# 76
ели и аз да допълня - отново никоя не носеше фотоапарат така че и това пиене на кафе остана не документирано и то май ще излезе че от май месец насам нямаме нови снимки дайте да се стегнем а

# 77
На мен също ми хареса срещата.На тръгване, нали с Ели бяхме в една посока и само тя успя да види Силви, но ви обещавам да кача ще снимки и да я видите. newsm30

# 78
  • 42.016399,23.101179
Ей момичета, аз чак като се пребрах се усетих че фотоапарат ми е в чантата. Laughing
А Ели, на съседната маса седеше не позната, а една от най-добрите ми приятелки, която по принцип живее в Разлог, ама е дошла до Благоевград да си оправя колата. Ама така е винаги ги хващам в издънка, когато решат да не се обеждат. Wink

# 79
  • благоевград
Да срещата мина мн добре без деца по женски  Peace
Марси хубаво се сети за фотото ама 4ак у вас  Crazy Joy
Нищо ние сме си все така красиви като и през май /даже повече / Stop
А боби на ме н мн ми хареса мн е хубава  Flutter
Жалко 4е изпуснахме на Дани другата снаха  Wink но др път ще сме с деца и ще я видим имаме инфо 4е има мн сладки крачета  Heart Eyes

# 80
puhelota, jinjer_78  mersi za infoto

# 81
Момичета и аз си изкарах супер на кафенцето,вдишах глътка свеж Благоевградски въздух Joy,но ми беше много уютно на розовото кожено диванче и дори пих кафе на промоция защото бях дошла преди 10ч hahaha
Радвам се че се запознахме с bobi_i  ,сега вече да си редовна когато имаш време разбира се,да сподеяш с нас и да се срещащ когато си правим срещи Hugа следващият път дано видя и Силви,моята карта беше пълна иначе аз исках да взема фотото,обаче  Марси няма никакво извинение дето го носи пък не ни снима Naughtyосвен да се позовие на възръстта но нямааааа Laughing
Нещо Аската ми се разболява пак,още сутринта му беше сякъш запушен носа и следобед му течеше вече,а сега като заспиваше личеше че му е лошо и мрънкаше и плачеше и като че ли имаше Т(ох така ми писна от тия болести,през седмица са болни,то пък бива бива ама,,,,,, Cry)

# 82
  • 42.016399,23.101179
Оххххх, Дани сигурно е от възраста, нямам друго извинение наистина. EmbarassedАма какво да се прави, ще станеш някои ден и ти на мойте години. Joy
А за дечицата мисля че трябва да си искаш от докторката да им пусне изследвания за кръв и урина, наистина много често боледуват, особено пък тази температура дето ти вдигат. Попитай я и за някакви имуностимулатори, ако трябва и ги спри от ясла за известно време. Sad
ina_maria, ето я и нашата лигла, казва се Моника, много жалко че си кастрирала твоят котарак, можеше да станем и роднини.  hahaha
Много обича да ми пие от кафето, а на Венци от бирата:
 , , ,

# 83
Дани аз също съм съгласна с Марси за изследванията на дечицата.Трябва да разбереш откъде идва това периодично боледуване.
досега нямам никакви оплаквания със Силви ( пу пу ), но като се сетя и мен какво ме чака Cry
толко беше жална когато имаше колики, а ще започнат и главичка, коремче, температура,повръщане,кашлица и темп подобни.

# 84
  • в белята
Момичета и сега какво ще правим като ни изгоря любимото заведение ЛОДИ?!Дано скоро го ремонтират.

# 85
Доколкото познавам леля Юлия - собственичката на ЛОДИ, заведението ще бъде ремонтирано в най-кратки срокове

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 08:54 от Андреа Селесте

# 86
дани пусни му и секрет от носа питай личната за това да ти даде направление също, може някой бацил гаден да ви мъти водата постоянно и им вземи и на двамата капки ехинацея от м-н Лечител при пощата а после им дай да попият сиропче Герисан
ехинацеята е около 7 лв малкото шише(при интензивен курс стига за 10ина дни за дете) Герисана 5лв(стига пак за толкова за едно дете дава се само веднъж на ден от него)
ехинащеята действа добре при респираторните за носоглътката при Т при алергии и подсилва организма
герисана основно подсилва особено след продължителни боледувания с антибиотични лечения

# 87
  • Благоевград
Момичета и сега какво ще правим като ни изгоря любимото заведение ЛОДИ?!Дано скоро го ремонтират.
Как така изгоряло  Shocked Shocked ?!?!???? дайте малко повече информация за тези като
мен, които са пропуснали да разберат.
Това наистина ни беше любимото заведение за децата, големи ли са щетите, как е станало?
То онази вечер имаше много дим, чак при нас на Джамията не се дишаше  ooooh!, но ми
казаха, че нещо на ловният дом гори. Или пък може би е имало повече от един пожар?!?

Вички болнички да оздравяват бързо!   bouquet

# 88
Вестник "СТРУМА" днес публикува материал относно пожара в ЛОДИ - както можеше да се очаква, тръгнало е откъм кухнята и е изгорял покрива, който беше дървена дограма с метална конструкция. Откакто се преместих в София, следя новините от Блгд чрез в-к "СТРУМА" на адрес www.struma.com - в архив се четат целите статии, а иначе има и абонамент, за да четете пълния текст на  новините за самия ден.

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 10:36 от Андреа Селесте

# 89
desi-r онзи ден е било някъде към Хърсово гората е горяла даже в новините по бтв казаха че предполагаемия причинител е мълния  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт