Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 202
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.Сега си идваме от гости и Силви веднага заспа и аз използвам момента.Дани права си и друг път съм писала.Но бях доста несериозна, но сега обещавам да съм редовна във форума.Аз също съм за срещата, но ако е към 10h ще закъснея, защото Силви спи до толкова и сигурно ще бъдем там около 11h.Ще понаминем и ако сте още там ще се присъединим към групата.Много ще се радвам да се запознаем.От доста време ( цялата бременност и  след това изкарах в сайта,) тайничко ви следя във форума и разбрах че е крайно време да се впиша в този страхотен клуб.
Ана2 аз също те познавам, но така ми се иска да се съберем и да си поговорим свободно като мами.Още помня деня в който те помолих  Embarassedда ме извините, защото съм на индивидуален план , имам бебе и че все още го кърмя.Така че се надявам да се срещнем.Ще ми бъде много приятно. Hug

# 61
Здравейте!
Аз съм от Харманли,но уча в Благоевград.Тази седмица ще пътувам.Трябва ми квартира в близост до 1ви корпус на ЮЗУ,най-добре кв. Запад,ако някои от вас дават квартири или ваши познати,пишете на лични. Благодаря ви!  Hug

# 62
  • 42.016399,23.101179
Здрвавейте,
 и аз съм съгласна са срещичка утре в 10ч. Ще се радвам да се видим и запозная с bobi_i.Wink
Цитат
в тая връзка да Марси бивш бейзболист е  Very Happy
а фризиорката е главната действаща фигура при осъществяването на  моя нов стайлинг близка приятелка ни е
Хмммммммм колко е малък света. Joy
Ели за закрити тенис кортове и аз не съм чувала, може би наистина в новата сграда в Запад да има такива.
Цитат
детето ти е вече порастнало, ходи на тенис, харесва му и изведнъж става зима ....... какво правим в този случай?
- записваш го на ски. hahaha
На тениса аз не съм чак толкова голяма фенка като теб, но виж Венци от 1 годишна я води редовно по тенис кортовете. Имаме съвсем близо до нас, на около 100м., но по малки от 5 годишни дечица не съм виждала.
Виж от 3г. със сигурност знам че ги взимат на плуване и сериозно се замислям от следващият месец да не я пусна. newsm78 Ама най-важното за мен е какво тя ще иска, за сега не си пада много по спортовете, доста мързеливичка е, но пък е голяма почитателка на народните танци. Laughing

# 63
момичета ще има ли среща утре

# 64
  • 42.016399,23.101179
Да bobi_i  живи и здрави само, този път ще има. Wink

# 65
Аз утре няма да мога да дойда - тези дни тичаме по лекари и изследвания. Утре трябва да отида до Медилаб за резултатите на Румен, да мина през детската ясла, защото трябвало да потвърдя, че ще го пускам в понеделник, за да го впишат за храна, да си взема епикризата от болницата...Така че явно цялата сутрин ще ми отнеме тази работа. А от днес Стефан си тръгна на работа и се справям сама. Както и да е, време за срещи има:) Приятно прекарване от мен!

# 66
в колко часа и къде

# 67
  • благоевград
v 10 v kafeto pred obshtinata
/ samo neznam dali shte se saberem tam/ newsm78 
az ,marsi, eli , dani i bobi sme za sega
A mama Coci i Dani ch ne se obadiha da kajat  newsm78

# 68
  • 42.016399,23.101179
В 10ч. тук:
Цитат
Моля ви момичета хайде утре повечко да се съберем,където кажете,пишете,на мен да ви кажа ми се иска в това кафе което се пада на площада пред общината,не съм сядала там още,ако нямате нищо против,да сме там newsm78
И аз не му знам името на това кафе. Embarassed

# 69
Да ви питам при коя козметичка ходите и доволни ли сте от нея?

# 70
Добър вечер,аз утре съм там на уреченото място в уреченият час ако не ми мине котка път Peace
Гледам разцъкали сте темата за тенис на корт,брей ама амбициозни майки бе,от сега ще ги мъчите да удрят там децата с тая ракета hahahaаз честно казано много харесвам този спорт и като бях студентка в Пловдив се бях записала на тенис а зимата на плуване,защото беше задължителен спорта,и да ви кажа много беше готино и ако имам възможност винаги съм си мечтала да ходя и да играя и дори на уроци да се запиша,но ще почакам сватята да отвори че да мина с намаление hahahaче каквато съм гладна бедна безработна студентка Crazy
e4o_me4o,моята козметичка се намира във високият блок до градската градина и се казва Веска,преди беше на Соларното студио и в Дриймс,аз съм много доволна става въпрос за кола маска,за лицето само веднъж пробвах и умрях от болки

# 71
А кафето, за което говорите, мисля, че се казваше "Барок", но не съм 100% сигурна. Като се върнете днес, ще кажете Simple Smile

# 72
И мен ме пишете в кюпа, та даже си мисля, че ще отида дори по-рано, защото съм яхнала метлата нещо  Twisted Evil
Кафето, наистина се казва Барок.

# 73
А аз успях да се омажа със сутрешното кафе...връщах се да се преобличам преди това още...като за четвъртък започвам с подобаващите нерви, забравила съм си рецептата вкъщи ...защо изобщо станах от леглото

# 74
за срещата мен не ме броите ама аз ще взема да дойда  Wink

за козметичка - аз ходя при Тинка над Кристал се намира салона входа му е точно да магазинчето на Колев и Колев
работи качествено и много приятно те кара да се чувстваш пълен релакс- говоря за почистване на лице(прави го с машина а има от няколко месеца и уред за микродермабразио ако така се пише)
и коламаска правя пак при нея
и което е важно за мен цените са нормални при нея

Общи условия

Активация на акаунт