Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 195
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Но bobi_i ,аз сега забелязах като те вписах че те има в началният списък,значи ти си писала доста отдавна също,така ли е  newsm78

# 46
Билянче, искрено съжалявам, за това което ти се е случило  Cry Бъди силна, гледай към бъдещето и повярвай, че  там те очакват само хубави неща!  Hug Знам, че който не е преживявал нещо подобно, няма как да те разбере напълно, но наистина ти съчувствам!

Здравейте и от мен, на новите мамчета! Да се разписвате редовно, ей  Simple Smile

Много снимки, много чудо, всичките са хубави!

Мамо Цоци, като майка на 3 дечица, която ги снима при тенис кортове, да те питам, знаеш ли дали в Благоевград има школа за дечица и от каква ли възраст ги взимат  newsm78 Защото на Враца почваха от 3г и бяха много сладки милите  Simple Smile

Нинче, мерси за инфото, аз си уредих проблема - ще бъда фолк звезда  Joy Joy Joy УжасТ!

# 47
Дани, курсова си купи или от подлеза при Американския - от ксерокса, или до офиса на FM+, който е при Докторската градина. За тези места знам аз. Но подозирам, че още не знаеш на каква тема трябва да е  Simple Smile

# 48
Моля ви момичета хайде утре повечко да се съберем,където кажете,пишете,на мен да ви кажа ми се иска в това кафе което се пада на площада пред общината,не съм сядала там още,ако нямате нищо против,да сме там newsm78

# 49
Дани, доколкото разбрах, до края на август (не че остава много)  Учебен отдел (разбирай Роснева и сие) няма да осъществяват административно обслужване на студенти и едва ли до понеделник ще разбереш по кои теми се пише курсова работа. Ако аз надуша нещо по въпроса, ще ти пиша. Сигурно след 03.09 и аз ще дойда в Блгд, за да си оставя снимките за дипломата и ако се разберем предварително, може да пием и кафенце заедно. Иначе аз се стягам за пътуване до Ма(га)дан отново - в петък има Празник на града и ще отида и до Районния съд. Поздрави на всички мами, здрави дечица и хубаво време, за да си починат всички Simple Smile

# 50
Значи, аз принципно съм ЗА, утре да се срещнем, но не мога да дам 100% гаранция. Общо взето, утре сутрин ще мога да кажа.
Дани, опасна си значи  Simple Smile Щом си казала, ще ти уважим желанието за цитираното по-горе заведение Wink

# 51
  • благоевград
i az sam ZA daite 4as

# 52
Стига де Ели, Blushаз колко рядко излизам по центъра,ами отдавна ми се иска да седна там,пък ми се струва че може да не пече слънце към 9-10 още hahaha,към 10 ако ви е удобно пишете моля Hug
Ади,благодаря за инфото за учебен отдел,моляти се обади се като идваш да се видим,ще ти пиша тел на лични Peace

# 53
ОК, значи 10ч. Аз засега съм там, освен ако не изскочи нещо. Ще пиша утре сутрин към 9.

# 54
Ana2 много много съжалявам  Hug

Дани май съм пропуснала да те поздравя за РД-то мила желая ти с всяка следваща година да изглеждаш все по-лъчезарна
хубави снимки  и хубав купон си направила пък и подобаващо на една лъвица на всички снимки фигурираш
сещай се защо на моите главна героиня е Ани  Grinning
Иначе и аз съм за заведението на площада сядала съм добре е и ако се организирате за там ще прескоча да ви видя и аз

добре са дошли новите попълнения   bouquet

Ели изгарям от нетърпение да те видя по сватбарски и аз съм на сватба в София на 6 септември
какво взе в общи линии? аксесоари от къде? или шапка?
за тенис на корт в Благоевград и аз проверявам приятел наш води такива на кортовете на РТЦ-то но минимум 5-6г. проверявах и за бойни изкуства и за танци също горе долу тая възраст искам минимум
Ели май амбициите за момите ни са сходни  Laughing ще те държа в течение

# 55
Добе де Нинче, ами някакъв вариант дали няма да има за този тенис, да не е група, защото явно не им се занимава с детска градина /за съжаление/, а да се плаща за частни уроци, т.е. индивидуално. Просто не съм склонна да се откажа от вижданията си, само защото не им се занимава на треньорите  Twisted Evil За да свикне детето с този спорт, ракетата трябва да я усеща като собствената си ръка, а това се учи от рано.  Много ме е яд за всичките ни ипотеки и заеми, защото имах други планове - да направим тенис корт на Логодаж и така поне аз ще можех да й показвам основните неща, докато не навърши необходимата възраст. Леле, това ми е болна тема, сори  Sad

Иначе си взех бомбе от Capasca, но хич не се възприемам, но мъж ми постоянно ме навиваше, та се реших и аз да експериментирам.

# 56
ели те са си индивидуални тренировките мисля че е заради възрастта на децата по скоро все още неукрепнали щото това си  е доста натоварващ спорт иначе си права че не им се и занимава с толкова малки - с тях ще им е максимум занинанието 10-15 мин те едва ли ще задържат вниманието си повече
незнам пак ще питам
а дядото на Ани е всяка вечер на корта при бейзболното та с нея ще се занимава той в тая насока много е добър а и двамата с нея се разбират чудесно даже и е намерил малка ракета подходяща за нея и най -вероятно от пролетта да я пращаме с него там
ще чакам като изплатите заемите да направите   Praynig и тенис корт това е великолепна идея ще сме ви посетители
аз обмислям пък малко фитнесче  Grinning
дано да не си остане само като идея   Thinking

в тая връзка да Марси бивш бейзболист е  Grinning
а фризиорката е главната действаща фигура при осъществяването на  моя нов стайлинг близка приятелка ни е

# 57
Аз понеже едно време като ходех на тенис, бяхме група, та за това си мислех, че и тук е така. А си права, че с малко дете най-много 15 мин в началото се работи. Ти за кои кортове говориш, че е твоя познат? А пък другата болна тема, е следната хипотеза - детето ти е вече порастнало, ходи на тенис, харесва му и изведнъж става зима ....... какво правим в този случай? Тук има ли закрит корт, че аз не съм разбрала  newsm78

А за кредита, като е 20-годишен, май за внуците ще правиме корт  Joy

Ти каква ракетка си й харесла на Ани  Simple Smile

# 58
корта е в двора зад РТЦ-то

за закрит  newsm78 виж това трябва да разпитам но мисля си права че няма освен ако някъде в интерната не са направили  след ремонта

ракетата ще я снимам и ще ти пусна да я видиш
дядо и я е намерил и каза че специално за Ани я е взел ама ти ги знаеш щом си тренирала то пак като ските нещо по височината или  (в случая тук)по дължината на ръката се определяло незнам  Embarassed просто не съм се интересувала толкова

# 59
Здравейте, тенис на корт е много хубав спорт. Аз в момента живея в Правец точно срещу Спортната база и има много як корт. Миналата година Сесил Каратанчева тренираше постоянно тук. В тази връзка сестра й Габи беше постоянно на корта, а беше на около 5г. Имаха и още една сестричка на 3г. някъде и тя също се опитваше да играе по-малко. Бяха голяма идилия.

Общи условия

Активация на акаунт