Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 199
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • 42.016399,23.101179
Ето малко снимки и от нас:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15464&AlbumId=122065
На снимките от Аква парка обаче е само Ана Мария, Деси не съм я снимала. Wink

# 31
  • благоевград
Marsi strashno e sladka malkata  Flutter
Iskam i az takava kashta za kukli  Crossing Arms

# 32
  • Благоевград
Ето малко снимки и от нас:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15464&AlbumId=122065
На снимките от Аква парка обаче е само Ана Мария, Деси не съм я снимала. Wink

То и добре, че мен ме няма на снимките  , защото нямаше да стигне монитора за да
изляза цялата  hahaha Blush ooooh! Joy
  bouquet

# 33
момичета,здравейте.Имам огромното желание да се впиша във вашия клуб,искам да ви изпратя снимки, ама нещо немога.Имам регистрация и албум в snimka.bg, но незнам как става.Много ще се радвам ако ми помогнете.Сега ще направя опитwww.snimka.bg дано да стане Praynig

# 34
май нестана

# 35
# 36
Здравейте на всички благоевградски мами. Присъединявам се към вашия отбор, тъй като тази зима ми се очертава да живеем с малката там. В тази връзка искам да ви попитам да ми препоръчате добър педиатър, който е за изключително кърмене и късно захранване. В закованата тема намерих само един д-р Султов, но нямам никаква информация за него. Ще се радвам да обмените информация. Също така искам да ви питам закритият плувен басейн до аква парка работи ли още?

# 37
# 38
  • 42.016399,23.101179
Ехааааааааааааа откога не сме имали свежи попълнения.
Добре дошли при нас на e4o_me4o и bobi_i!!!  bouquet  bouquet  bouquet
bobi_i прекрасни снимки, само че би ли казала и нещо повече за теб и малката сладурана.
e4o_me4o за подходящ доктор привърженик накъсното захранване може би най-точно ще ти отговори Ана2. А иначе закритият плувен басеин си работи все още. Аз даже се чудя дали да не запиша малката от есента на плуване. newsm78
Мама Цоцоланка личи си че сте изкарали добре рождените дни, щом и до Албена сте се поразходили. Laughing

# 39
Мама Цоцоланка личи си че сте изкарали добре рождените дни, щом и до Албена сте се поразходили. Laughing

На рожденния ден бяхме на море на Русалка........А Албена е от друго ходене на море......

# 40
Marci благодаря за топлото посрещане, както и на Ана 2 за бързия отговор. А басейна добър ли е, ако си ходила скоро. Препоръчаха ми плуване за изкривяване на гръбнака и мисля да отскачам за 200м кроул  Joy

# 41
Здравейте.Пиша толкова късно, защото Силви е сега заспа и веднага сядам на компютъра.Аз съм от Кресна, дойдох в Благоевград преди 4 години когато ме приеха Българска филология в университета.От две години сме заедно с моя съпруг ( наричам си го така, макар че нямаме брак ).Сега на 13 септември нашата сладуранка ще навърши една годинка.Просто не ме питайте кога мина тая една година , защото незнам. Thinking За Силви ще ви кажа само, че още в корема ми беше инат.Когато вече трябваше да излиза тя нещеше,  какво и текна newsm78 незнам и се наложи да ме оперират.И така, но вече съм забравила за кошмарните 7 дни в болницата.Важното е че сега се опитва  да ходи, обича всичко което й давам за ядене има две зъбчета, надявам се скоро да се покажат и други.
Ако вас вас ви интересува нещо питайте спокойно.Когато имам време ще кача още снимки.Дано не съм била много досадна с моята история.Сега ви казвам лека нощ.

# 42
Здравейте.Пиша толкова късно, защото Силви е сега заспа и веднага сядам на компютъра.Аз съм от Кресна, дойдох в Благоевград преди 4 години когато ме приеха Българска филология в университета.От две години сме заедно с моя съпруг ( наричам си го така, макар че нямаме брак ).Сега на 13 септември нашата сладуранка ще навърши една годинка.Просто не ме питайте кога мина тая една година , защото незнам. Thinking За Силви ще ви кажа само, че още в корема ми беше инат.Когато вече трябваше да излиза тя нещеше,  какво и текна newsm78 незнам и се наложи да ме оперират.И така, но вече съм забравила за кошмарните 7 дни в болницата.Важното е че сега се опитва  да ходи, обича всичко което й давам за ядене има две зъбчета, надявам се скоро да се покажат и други.
Ако вас вас ви интересува нещо питайте спокойно.Когато имам време ще кача още снимки.Дано не съм била много досадна с моята история.Сега ви казвам лека нощ.
Хм, сега разбрах откъде те познавам... Laughing

# 43
  • благоевград
Добре дошли на новите мами   bouquet колкото повече толкова по добре !!!
Мамо цоци снимките са супер както винаги  Wink

Хайде да си уредим срещааааа!!!!!!!!!!!!!!!!

# 44
Първо добре дошли на bobi_i и нейната сладка Силви и на e4o_me4o Hugрадвам се и аз че големее групата ни  bouquet
bobi_i сега ще ви добавя в началният списък и ако имате възможност ела на срещата която се опитваме да организираме за утре,да се запознаем на живо,много чаровно семейство сте(с брак или без него),бъдете все така лъчезарни,пък и аз имам двама сина,за единият вече съм запазила една сладка форумка Ивана,а сега може и Силвето да е за моите момчета Wink
Мамо Цоци хич не е лошо в Добрич,един младеж като ме искаше едно време от Добрич аз да съм знаела да съм отишла JoyА тортите на децата са много интересни и как се строяват за снимка,добре си ги обучила,не като моите да ги гоня,а това дървото там много интересно до езерцето Peace
Деси незнаех че не сте ходили на море,мислих че се готвите и за това снимков матерял чаках Hug
Марси,много си играе твоята дъщеря бе,да вземе и моите синове да научи да се заиграват няма да е лошо,а да ти кажа аз снимки на Анна-Мария не видях newsm78
И както винаги си пантелей пътник,но това е хубаво де hahaha
Хайде утре серьозно на среща че вече ще се побъркам за тая курсова работа,Ели да вземе да ми каже от къде да си намеря готова и да не я мисля,пък тя сватята много работа сигурно има на последак не пише Naughty

Общи условия

Активация на акаунт