Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 216
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Дани също за разстройство изцеден лимонов сок във вода - това действа в нашата къща при такива случаи
и да ти кажа че съм много горда с теб страхотна си давай все така имаш достатъчно време за тези изпити 1 месец без децата през деня ще успееш сигурна съм  Hug 

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 15:26 от puhelota

# 211
Нинче, намерих го, но не мога да ти опиша как го пие - викове, тръшкане, ужасТТТ!

# 212
Леле Ели защо така  Thinking Ани го харесва на вкус казва че е като мед
аз го опитвах сладък е
ти нали и даваш само сутрин на гладно

# 213
  • 42.016399,23.101179
Дани, поздравления за изпита. Браво на теб, ти си нашата гордост!!!
Пожелавам ти много късмет и успех и на държавните. Heart Eyes
Мен главата ме боли от работа, с едни колежки правим седмичната програма на училището и се прибирам като изцедена. SadИначе вече трети ден си ходя и се прибирам с колата, ама си ми е търсене още, не знам кога ще и свикна. Confused
Виктория започна и тя милата да се пазари да не ходи на градина, като вижда че вече царството и свършва. Ще има ревове сигурно първите дни и при нас, ама надявам се бързо да влезем в строя. Wink
Ели и аз мисля че детето е най-добре да си върви с набора. По добре сега като не разбира да постои по вече време в яслата отколкото като стане на 6г и повтаря в предучилищната. Иначе тази до офиса ти детска нали се води адвокатска. Joy Материалната им база е малко лошичка, но иначе като занимания и отношение е доста добра. Пък и трябва да гледаш къде ще ти е най-удобно на теб, а там можеш да си я водиш и взимаш без проблеми, даже да я наглеждаш през прозореца докато си играе. Laughing
Пухелотка много сте сладки и двете на снимката. Търсене ще ви е и на двете първият месец,ама май дечицата свикват много по бързо отколкото ние. newsm78

# 214
Марси, браво на теб за шофирането  Peace И се извинявам за тъпия въпрос, но ти в кое училище си, че все забравям да те питам  Blush За градината до съда и на мен ми я хвалят като отношение и занимания. Доста родители ми я препоръчаха, е и други я оплюха, но това е нормално. Като се сетя, че и на нас не ни понесе най-хвалената група  Laughing Явно си е индивидуално. Но не ми харесва  базата наистина. От едната страна канал от другата, вечната сянка на съда, незнам смотано ми изглежда. За близостта до нас много не я гледам, защото мъжо така или иначе ходи с колата на работа. Похвалиха ми и една до седмо у-ще, ако не се бъркам нещо. Там било по-просторно. Абе, то ни е рано още, ама аз си разпитвам де  Sunglasses Да ти кажа за новата група, е по-съм доволна 100 пъти, нищо че само трети ден е там. Отношението е коренно различно, наистина.

# 215
Добро утро,по едно по-късно сутрешно кафенце за пооспалите се като мен:

Ох да ви се оплача уж ми беше преминало каточе ли това разтройство ама не,ужас ицедих се,погледнато от добрата страна стопих малко шкембето и 1 кг но това е ужасно бе хора,пробвах и оцета и боба,сега ще изпия една смекта,още не съм пробвала лимоновият сок на Пухелотка но ако продължавам така ooooh!ще пробвам и него,на всичкото отгоре си взех кафе,и се чувствам като парцал тези дни,направо незнам как си събрах мозака за изпита а сега сядам да чета за държавният по Наказателноправните,имам едни матеряли от 2006,то май по-нови няма,ама така ме е яд че не питах онзи ден и не си купих конспект поне,че пак трябва да хода до мериканският и хора по цял ден ми се спи изтощена се чувствам повръща ми се нямам апетит направо си е вирусът това Tired

Добре че поне децата се оправиха вече,нямат разтройство,няма проблеми с тях за сега на детска са и по-добре че сега както съм,,,,,,А имам да чистя ,подреждам,а нищо не ми се пипа,само към леглото гледам,,,, Sad

Приятен и успешен ден на вас !

# 216
ей добро утро група  Grinning
по усмивката ми познайте дале е била проблемна тая сутрин
ама вчера ме заболя устата да и обяснявам на малката че просто няма смисъл да плаче а тя милата все си настоява че си плачела за мама и тате ама ми обеща че няма вече и тая сутрин изгедахме две серийки от едно детско дето си го харесва и се разбрахме че като свърши тръгваме за детската и тя си угаси телевизора и даже зор започна да ми дава а в градината си гушна госпожата и каза че искала да яде и така даде ми целувката и бързо влезе вътре усмихната

ели в тая детска до съда бях на държавна практика наистина е ок вътре куца само двора
аз също исках Ани да е там заради познанствата и впечатленията но с директорката говорихме доста и групата се пълнеше само от братчета и сестричета на вече ходещи там(това е първо предимство) ама аз не ги плюя поради тази причина познаваме се но не съм настоявала аз мисля че плюят най -вече хора дето са отрязали децата им да са там без дори да имат преки наблюдения за нещата там
не ти пречи обаче ако решиш за там да си говориш с директорката от по-рано примерно в началото на годината в която решаваш че искаш на пуснеш Ивана на градина от септември

а Ивана как е нослито гърлото

Марси Вики от кога тръгва на градина или вече тръгна
ще видиш колко бързо ще свикнеш с колата и после няма да искаш без нея  Grinning
в началото тръгвах с по половин час по -рано за където и да било и паркирах по 20 мин на места дето два камиона могат да маневрират ама на втората седмица нещата се оправиха
ставаше ми лошо при мисълта за паркиране някъде сега от раз се справям на курса не се научих да паркирам защото ме беше мн страх  newsm78 сега смея да кажа че съм мн добра  Blush щом и наско го казва а той е вечната критика и мислех че никога няма да е доволен колкото и добре да се справям
тъй че давай смело поставяй си сама разни задачки и бавно сама ще видиш колко ще ти е забавно
и онова странно чувство в корема дето се появява щом сложиш колана и пуснеш двигателя ще изчезне много скоро
и хич не обръщаи внимание на околните "екстремисти" - псувни свиркания и други изрази на "висшата" култура на българина
който барза прав му път - нали те са се родили научени а ние простосмъртните ....

Дани мерси за кафето имам голяма нужда от едно силно
пробвай сока хем и за лошото действа а и един тоник или спрайт в тях ими хинин и натриев щитрат и също ободряват
и знаеш ле ние големите ги изкарваме по-тежко от децата по -добре си легни сега и се наспи хубаво за да се възстановиш по-бързо и да ти дойдат силите за ученето
чистенето готвенето и др домакински работи край нямат и никога не ги свършваме така че по-важно е сега да се възтановят силите ти пийни лимона легни да поспиш няколко часа и съм сигурна че като станеш ще си като чисто нова  Hug

# 217
забравих за снимките

две от сватбата в София
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7488356

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7488360

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7488361

и после от рождения ден същата вечер в Благоевград

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7488362

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7488365

от Рилския ще ги кача довечера че са доста

# 218
Ех,Нинче направо ти завиждам каква фигура само какво гадже си аз до тебе като леличка съм сигурно Sad hahaha
Страхотен тоалет,много готина си била Hug

# 219
Дани, оправяй се бързо:) Утре си уредих почивен ден и "полет" до Благоевград. Надявам се да се чувстваш по-добре и да можем да се видим.

# 220
дани да не съм те чула повече така да говориш

каква леличка перфектна си си
направо е нетипично за една лъвица това може би е от зравословното състояние
като тръгнеш и на работа съвсем по друг начин ще гледаш на себе си
моля те аз много си те харесвам теб  Hug   bouquet

и понеже сега съм се сетила - до къде стигнахте с кухнята може би съм изпуснала ако си писала

# 221
Ох Нинче,благодаря ти мила за окуражителните думи,ама то егнето вече си казва думата,но се стараем де Wink
Виж аз имам самочувствие по принцип,но пък и гледам обективно на живота и съм искренна,сега като видя красива жена,че и повече от мен не си крива душата и не ме е страх да го призная,все пак всеки си има някаква красота-успокоявам се аз Joy
Ади,дай да си чукнем една среща че тъкмо да изтичам за конспект до Американският,чакам да пишеш предложение,незнам в колко ще дойдеш за това казвай Naughty

# 222
Дани, аз ще тръгна рано, но трябва да се снимам най-после и да отвися пред Роснева, за да й дам снимките, а Елена (бившата ми съквартирантка) има изпит от 12 - по това време аз ще трябва вече да съм приключила при Роснева, така че 12ч за мен е удобно..какво мислиш

# 223
Момичетав Благоевград съм и предлагам среща утре сутрин. Хайде казвайте кой и кога Hug

# 224
12ч на мен ми е страшно удобно...а и ще се запозная с всички..и все пак ще се съобразя доколкото мога и с удобно за вас времеSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт