Лятото минава вече,още плажче иска БЛАГОЕВГРАДСКОТО човече 11

• 11 213
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Еее 12ч,Ади в най-голямата жега ти пък,на мен ми се иска сутринта към 10ч на БАРОК(пак ще пия кафе на промоция) hahahaказвайте съгласни ли сте,jujavka  на теб удобно ли ще ти бъде?

# 226
Дани - и 10ч става:) А БАРОК е идеално:)

# 227
десет и мен ме устройва, че в 12 дечурлигата спят ooooh!

# 228
Охо, срещи се развихрят, а...

Дани, вече подозирам че си скрито рекламно лице на това заведение  hahaha Ти от какви материали мислиш да се гиотвиш за държавните?

Нинче, засега сме на едно положение с носа, ще видим дали ще удържи фронта. Ти си била много готина, абе сладуранка си си  Hug И наистина, какво тяло  Sunglasses Ние с Дани точим лиги по теб и завиждаме благородно smile3501

# 229
  • На черешата
Какво,какво...,по кого точим лиги,нещо изтървах.Тюхххх да му се невиди.

Дани,честито-ти си моята гордост.Стискам палци и по-нататък. Hug Peace

# 230
Здравейте и от мен
Дани честито за изпита и от тук на татък ти пожелавам такъв късмет та и по-голям
За срещичка и аз съм навита за утре дано малката стане по-рано за да дойдем към 10.
Иначе аз да се похваля, че си купихме кола онзи ден, но сега нямаме една стотинка едвам чакаме да ни преведат парички към 15.
Нинче наистина си била много гот. Аз днес идвах към Общината да декларирам колата, но не знаех в коя стая си и не можах да мина през теб, но обещавам друг път да мина, но трябва да ми кажеш къде се пребиваваш  Wink
Днес се видях с Мама Цоцоланка, но нещо ми се видя много натъжена не знам защо  Sad
Хайде лека вечер на всички и до утре

# 231
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Нинче много хубави снимки наистина, а рожденият ден на кой е бил че нещо не разбрах?Laughing
Вики тръгва другата седмица на детска, че сега още правят ремонт. Голямо пазарене пада, ама знам че ще свикне.
и онова странно чувство в корема дето се появява щом сложиш колана и пуснеш двигателя ще изчезне много скоро
Дано да си права, че заради него  ми се иска такси да си викна, като потегля после с колата и изчезва. Embarassed
Ели радвам се за новата група. Аз разказах на свекито и тя си каза че онези горе са си доста дръпнати. Laughing
Иначе работя в икономиката, а тя се намира в кв. Ален мак. За сега си имам един маршрут и все по него си карам, ама скоро мисля да се поразходя с колата поне по Еленово. Laughing
daniela_ch честита ви нова кола, каква е? Sunglasses
Дани а ти по бързо оздравявай. И така си си супер, много повече ми харесваш сега, отколкото каквато беше кльощава едно време. Wink
Приятно изкарване утре на всички които отидат на срещичка. Laughing

# 232
Леле,хора да ви кажа каква съм завеяна забравих днес да се подпиша в бюрото по труда Banghead smile3538 smile3538 smile3537
И сега утре незнам какво да им разправям,свекървата само ме плаши че ще ми спрът парите,незнам утре ще мина първо от там да видим какво ще правя,дано са благосклонни Praynig Praynig Praynigна всеки се случва Blushи после в 10 на Барок
Ели да ти кажа може и да имам някакво скрито участие в заведението пък smile3533,но за съжаление нямам Joy,но ми допада луксозничко е а пък аз не съм богата но съм лъвица все пак и лукса ме блазни Mr. Green
Фантичке,Дани благодаря ви за поздравите,Марси а на теб също че ми даваш самочувствие,а чесно казано и аз не си падам да съм кльощава предпочитам пищтна гръд да развявам Rolling Eyesе немога да се меря със сватята hahaha hahaha hahahaно и аз не съм за изхвърляне,на Турската граница и на мен ще ми направят комплимент от рода на машала Joy
Дани честита ви нова кола да си я карате със здраве и безпроблемно,желая на много почивки да ви откара Hug  bouquet Hug
Лека ви нощ и утре там ей на уреченото място Naughty

# 233
Ше има ли среща, бре хора?  Надявам се, че някой ще се появи, защото аз ще се отнеса натам.

# 234
Здравейте,прибрах се от срещата ни,обелих картофите(т е допренесох за обеда)сега Жоро ще ги пържи,че ни е развален фритюрника и мен ме е страх да не се опаря и сядам на бързо на отчет докато не ме е погнал за нещо Mr. Green
Срещичката пак мина без снимки,но на мен не ми беше до фотото сутринта,притеснявах се за бюрото по труда и колко ще ми се карат че съм пропуснала деня за подпис,но нищо подобно,никой нищо не ми каза,сега очаквам да им отпуснат пари че да извъртя един шофьорски курс Peace
За протокола,пак бяхме на нашата маса с нашите диванчета в розово,Джуджавка беше първа този път и ме беше изпреварила Winkс нейните малки сладури,Ели-тя е редовна не пропуска среща smile3501,Дани и Ивет също присъстваха -малката смешка много ми се радва-предполагам че ми се мазни като на свекърва Crazy,и моя милост-русото присъствие както казва сватята,други нямаше предполагаме че са били възпрепятствани,но ще има и друг път Hug
Весел ден на всички!

# 235
браво за срещата мацки
аз все на прибежки и припълзявания се весвам на тия срещи в 10 ама днес нещо се замотах долу при колегите че едни удостоверения за наследници оправяхме и то после нямаше как да им кажа на моите колеги че пак ще изчезна
но другия път
в събота как сте с ангажиментите една разходка из зоопарка ще можем ли да спретнем ако е хубаво времето?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 14:19 от puhelota

# 236
Здравейте, момичета..Ние сме си на Благоевград от понеделник, но сега намерих малко време да се включа.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280824#copyAddres
малко снимки от Кресна
Дани, браво.Много се радвам, че си завършила семестриално.
Пухелотке, браво и на теб.Много ми харесваш.
Хора, Силви я мъчат горни зъбки.Тия дни има лека Т, и много ми е чудно защо започва да кашля когато заспи.Сигурно ще ходим до докторката.

# 237
bobi_i ,кашля когато заспи защото в легнало положение и се стича секретче от нослето към гърлото
характерно нещо за малките дечурлига
понякога може изобщо да няма видимо сополки а пак да има секретче там отзад - т.нар. от някои доктори задна хрема
заведи я за всеки случай при педито или при УНГ
аз лично пропускам личната и в тези случаи съм при Гаврилов пък и дори когато само нещо ме притеснява мен спрямо детето
по добре да са ми напразни притесненията
той доктора все ме майтапи " Ти какво лечение и назначи?" аз си докладвам и той "И значи сега търсиш джокер "помощ от приятел"
а и човека има подход към малките деца понякога ани сама иска да ходим при него ей така само да го види
зимата като имахме сополи и още не можеше да се издухва сама само на него даваше да и промива носа
мен в нас като ме видеше с помпичката и криеше носа и пищеше и "иска  дото Любооо"
и човека въпреки че ме знае че съм паника (доста в повече от необходимото) никога не се е отнесъл несериозно към мойте си вечни притеснения
и никога не е назначавал лечение без необходимост комо ли пък антибиотик
извинете за отклонението  Embarassed
просто би било хубаво повече доктори да са такива - човечни преди всичко друго

# 238
Здравейте
Аз пак съм на работа  Sad
Срещичката мина много добре, но мног бързо на мен ми сеискаше да продължи още но все пак някои бяха на работа  Wink
Дани разберете се със Ина за снахата, на кой ще е. Пък и в крайна сметка то не се знае наистина дали няма да ти дойде някоя снаха, аз как съм си харесла Аската та да видим де  Peace, те сами ще ни покажат.
Момичета мерси за хубавите пожелания
Марси колата е Ауди А4 (комби), много си я харесвам малко ми е голяма, но вече свикнах с габаритите, няма проблем.
Нинче ще гледам тия дни да мина през теб да се видим, че нещо все се разминаваме по срещите  Hug, вече знам в коя стая си, но и да забравя пак ти имам телефона тъй че няма проблем  Peace
Хайде че моят работен ден приключи и се прибирам да си видя малката усмивка

# 239
bobi_i ,много е сладка Силви и аз съм правила точно същите снимки на моите момчета,но на последак не ги снимам много Hug
Струва ми се че Силви прилича на теб Peace
daniela_ch,браво на теб че си и смела шофьорка и работиш и малката гледаш,аз немога да се меря с теб  Peace
Съгласна съм с Пухелотка за сополките на зад и защо се кашля като легне Naughty

Общи условия

Активация на акаунт