Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 879
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ, НА ЕЛЕОНОРА, НА ЕЛЕНА И НА КОНСТАНТИН!

Да са Ви живи и здрави порастналите Рожбички!

Красиии, и аз напоследък си припомням много събития по раждането на Маринка - последните 2 седмици, когато ме бяха наплашили за размера на плода, последния ми ден 2 в 1, часовете преди раждането... толкова вълнуващи моменти, незабравими остават. Кога мина тая годинка  Thinking Thinking Thinking И защо прекарах голяма част от нея мърморейки... едва ли някога ще ми се случи по прекрасно нещо!

За прохождането - при нас няма да е скоро като гледам. Лази с бодра стъпка, но ходенето не й се отдава. Като я водим за ръчички като пристъпва е като пияна и не си сгъва колената, а някак си като роботче ходи с опънати крачка.

Няма да пиша за количеството на яденето, че ще решите че детето ми живее на фотосинтеза  Mr. Green

Най-накрая си имаме акт за раждане и можем да мислим и ние за кръщене, ама кръстницата пък не е в БГ сега, та ще го отложим за Ноември, живот и здраве. Реших да го правим в БГ, в някой от големите манастири. В Пловдив имало църква Св Марина, ама нещо се реставрира в момента. Ако стане до Ноември, може и там  Peace

Пебс, голяма чаровница е Лизи

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 21:28 от ДаниМакс

# 181
Пак аз Rolling Eyes
Дани, честито - най-накрая и вие да си отдъхнете Heart Eyes

А при нас ново двайсет, както се казва.

До преди 3 дни малката умираше да е в банята и да я къпем, като тръгнем да я вадим от коритото наставаха писъци и викове. Да, обаче от няколко вечери насам (както днес разбрах, понеже не бяхме с татко й тук) настава зверски рев, извиване и засиняване от водата Shocked Не спира да реве и то як рев, докато не я изкараме от банята!!!
Не се е случвало нищо - подложих бабите на кръстосан разпит. Не! Просто едната вечер всичко е било ОК, на другата вече започва гореспоменатата сцена.
Незнам какво да правя, тази вечер си е вече в къщи и се случи същото. Моля ви помагайте ако имате някакви идеи!

# 182
  • Асеновград
Ето ме и мен  Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
Ние се прибрахме преди малко,баба й на Ани си я върна и приспа по-раничко,а ние си изпратихме всички гости и се прибрахме  Hug
Беше страхотно,много весело,много хора,Ани беше послушничка горе-долу  Hug Имахме си оператор,ще направи  страхотно филмче,каза,че ще го сложи на 1 DVD с кръщенката,която е в неделя  Crazy Днес имаше много деца  Flutter и както и преди ви бях казала на едната маса бяха  близките,роднини,а на другата майките с деца,приятелките Flutter
А ако ви кажа колко подаръци получи Анито,направоооооооооооооооо без думи  Crazy получи страшно много дрехи, една голяма кухня-сглобяема с вилички,лъжички,тигани,котлони,фурна,тенджери,чаши,чинии,всичкооо,2 лаптопа  Crazy , 1 страхотен детски килим,който е по-точно постелка и ще стане и покривка за леглото (по-голямото),още многоо играчки , поне 10  блузки, 10 панталонаа,дънки, а колко якенцаа страхотнии , и 4 анцуга  Crazy Crazy
Цялата кола-багажник и задната седалка бяха пълни с подаръцу  Crazy Crazy Crazy голям кефф

Ще показвам снимки, с нашия фотоапарат почти не снимахме,имаме само малки и то нищо не се вижда,че никой не гледа и все в движение,така че ще ви показвам снимчиците и от кръщенката наведнъж, а и ще ви пусна филмчето  Wink

Лека вечер на всички,още ми е развълнуваноо Flutter отивам за 3ти път да разглеждам подаръците  Crazy

# 183
  • София
Подсещане:
До 10.09., който има желание, може да ми изпрати "кърмеща" снимка на Е-мейла даден в Библиотеката в "Контакти", за да направя албумче със събраните снимки, линк за който ще има на 1-ва стр. Целта е да впечатлим повече майки да кърмят децата си и че кърменето е естествен процес, в който няма нищо срамно и е най-доброто за бебето.
До 15.10. - на същия Е-мейл събирам снимки на малките рожденници с тяхната торта от първия им РД! За това албумче също ще има линк на 1-ва стр., да отбележим празника на порастналите си вече съкровища и виртуално  Grinning !
!!! Моля само, като тема на изпратените Е-мейли или като съдържание, отбележете името, с което сте регистрирани във форума, за да мога да разбера кой кой е!
Благодаря предварително на всички, които ще се включите в инициативата   bouquet !

"Кърмачески" снимки имам вече от:
Adi-San, Bebe-to, DaniMax, Else, Escarina, Kameliya, Кукла, Lexy, Liudmila73, Miki-7, Morena, Мунка, Nadiq, Pebs, Т: ) и Vania_bg !!!

***************************************************************************************************************

Мари, ти получи ли ми двата Е-мейла с поканата?
За къпането - не знам какво да те посъветвам. Да не се уплашила нещо Стилиянка, да е глътнала водичка или да и е влезнала в нослето  newsm78 . Идея нямам на какво може да се дължи подобна реакция и то изведнъж да се прояви. Възможно е и да е някакъв период; дано по-бързо да свикне отново, че сигурно никак не ти е лесно да къпеш пищящо бебе  Crazy !

Дани  Hug !!! Най-накрая да си отдъхнете от административните проблеми! Честито!
Целувки на малката принцеса и на теб   bouquet !

Пебс, Лизи е разкош  Heart Eyes ! Браво на теб за поканата!!!

Краси, радвам се, че сте имали прекрасен и незабравим празник  Hug !

Ако ям грозде обаче се залепва до мен и чака като куче с отворена уста, това е единственият плод, който яде без кандърми

При нас гроздето се оказа, че е първото нещо което хич не му хареса, даже си бърка в устата и вади парченцето. А физиономията му е като за реклама на оцет и ме гледа така, все едно се опитвам да го отровя  ooooh! ! Виж прасковите са мноооого на почит!
Днес бяхме адски криви - пак тия зъби  Tired ! Намазах го с гелчето преди да го сложа да спи ... че като писна това дете, блъсна ми ръката и се разрева. Бързо се успокоихме, гелчето подейства и заспа юнакът. Дано нощта ни е лека!
Пожелавам да е такава на всички   bouquet !

# 184
Кали, миличка получих, ама забравих да ти пиша Embarassed Rolling Eyes Много ти благодаря още веднъж  bouquet

# 185
Момичета много се радвам за времето прекарано тук и как неусетно ни пораснаха дечицата Hug Радвам се за всеки 1 рожден ден, за всяка 1 духната първа свещичка Simple Smile Но и ми е малко носталгично като се обърна назад и като си представя,че нашите дечица вече не са мъничките бебета, които гушкахме и очаквахме миналата година Confused Тези месеци никога няма да се повторят, децата ни ще стават все по големи и все по малко зависими от нас Confused И 1 ден ще затворят вратата на дома и ще имат свой дом - прекрасно е това; такъв е кръговрата на живота Hug , но на мен все пак ми е носталгично Thinking
Краси, на каква възраст бяха дечицата на рождения ден. Беше ли предвидила някакви забавления за тях?На нашия се очертават все на възраст между 1 и 2 години и се чудя има ли нещо подходящо за тях newsm78 #Crazy  Честита ти пораснала девойка bouquet

# 186
Момичета много се радвам за времето прекарано тук и как неусетно ни пораснаха дечицата Hug Радвам се за всеки 1 рожден ден, за всяка 1 духната първа свещичка Simple Smile Но и ми е малко носталгично като се обърна назад и като си представя,че нашите дечица вече не са мъничките бебета, които гушкахме и очаквахме миналата година Confused Тези месеци никога няма да се повторят, децата ни ще стават все по големи и все по малко зависими от нас Confused И 1 ден ще затворят вратата на дома и ще имат свой дом - прекрасно е това; такъв е кръговрата на живота Hug , но на мен все пак ми е носталгично Thinking

За съжаление си много, много права. Аз също все си мисля колко ми е хубаво като е мъничка и си я гуша и целувам постоянно... Ама няма как. Растат децата Heart Eyes

# 187
Мдаааа,Саморасличе,права си!  Sad
Тъкмо и ние с мъжа ми си припомняме миналата година по това време колко се вълнувахме,после как протече утрешния ден,колко малко беше човечето,а днес...  Crazy Не знам,много ми се иска пак да е такава мъничка. Heart Eyes Особено сега с прохождането вече стават още по-независими...  ooooh!

Мари,Лизи също плаче,но само като й мия косата.  ooooh! И това е от 1 месец.Не иска да легне назад,за да я измия,а като тръгна да я мокря й облива личицето и реееев... #Crazy Ама криво-ляво се справям де. Wink

КалиМей,дано да е спокойна нощта! Praynig Praynig Praynig

Поканата-не е нищо особено,даже така ръчно написана е малко... Rolling Eyes Ама аз исках да е нещо по-обикновено и направено специално! Blush Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 23:11 от pebs

# 188
  • Бургас
Дани, поздравления за акта за раждане!
Краси, страхотно е че сте изкарали толкова добре!
Пебс, Лизи е много сладка, а и браво за невероятната покана!
Калимей, пожелавам ти спокойна нощ! Дано няма тежка зъбна криза!
Мари, при нас имаше такъв момент на рев и аз установих, че когато е много изморен Алекс, не иска да се къпе. Само като му намокрим краката и се почва рев. Да не е била преуморена Стилиянка?
А пък тази вечер Алекс ми събра погледа. Изяде 140 гр пилешка супа и после 150 гр АМ. Какъв беше тоя глад не знам.
Хайде лека!

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ, НА ЕЛЕОНОРА, НА ЕЛЕНА И НА КОНСТАНТИН! newsm38  party041  cook newsm38 newsm59 nbirthday nbirthday newsm59 nbirthday nbirthday  party023

# 190
Галя (Саморасличе), бъди много щастлива!

На теб и семейството ти желая прекрасен ден с http://uk.youtube.com/watch?v=942FRjAJhxU

# 191
  • София

ЛИЗИ
С пожелания да растеш здравичка, много послушна и да радваш мама Пебс !!!

САМОРАСЛИЧЕ !!!
Да си жива и здрава преди всичко, и много удовлетворена жена и майка!

# 192
Честит Рожден Ден на ЛИЗИ! Heart Eyes Hug newsm59 newsm67
Да е здрава, щастлива много послушна и винаги усмихната!  newsm51

pebs  Hug Hug Hug

Честит рожден ден и на samorasliche!   bouquet
С пожелание за много здраве, любов, щастие, късмет!   bouquet

# 193
Честит рожден ден на малката кукличка Лизи  Tada newsm59 Много да слушка мама и да расте здраво и усмихнато дете  Hug

Честит рожден ден Саморасличе. Бъди много щастлива и да те радва твоето кремче-Емче  Heart Eyes Hug

Наистина и на мен ми е много мъчно като си помисля как минава времето, направо си лети, но няма как. Да са ни здрави дечицата.

# 194

Пожелавам на малката Лизи безгрижно детство, а на мама и татко много, много радост у дома!

Общи условия

Активация на акаунт