Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 866
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Саморасличето и от нас със Сия и Жорката! От хубави по-хубави пожелания!
Ние се стягаме да си тръгваме от България - бяхме си тука август месец. Но Сия нещо я гепи някакъв летен вирус с разстройство и Т, та да ни видим как ще пътуваме.
Ще гледам и аз да пратя някоя кърмеща снимка, макар че ние сме още 10-месечно кърмаче.
И на Лизи ЧРД!

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЗИ nbirthday newsm67 Gift

Честит рожден ден на Саморасличето newsm59

basilisk,много се радвам ,че писа жалко ,че Сия е с гадния вирус,бързо оздравяване   bouquet  bouquet  bouquet

ДаниМакс,много хубава новина за акта за раждане,целувки за Маринка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

LillebiHug

# 197
Честит рожден ден на Лизи, да е здраво и щастливо дете и да радва много мама и тате bdbaloni

Честит рожден ден и на Саморасличе - бъди щастлива и обичана жена и майка!  bouquet

# 198
  • София
Пебс, здрава и щастлива да ви е малката голяма рожденичка!!!  bouquet Весел празник и много приятни емоции.

И мен вече ме тресе предрожденната треска. Simple Smile Ще празнуваме РД на клубче, детско парти със семества с деца + бабите и дядовците. На Емко рождения ден беше там през април и тогава не малка част от гостите не дойдоха, та и аз се бях разочаровала малко, но в крайна сметка децата се забавляваха страшно много. Та затова сега ще поканя повече хора. Покани дават от там, така че няма да се занимавам, само ще ги надпиша. Реших и какви торти да правя, ентусиазирала съм се вече.
Само дето се натъжавам колко бързо мина 1 год. и дали пълноценно й се насладих. Онзи ден на консултацията имаше бебенце на 1 месец, та ми се прииска да си имаме трето. Crazy А то едно мъничко, мъничко, моите не са били толкова малки Mr. Green (но наистина не са били толкова малки, освен в корема ми, това бебенце на месец беше 3200)..

Снощи прилъгах Дани да направи 1 крачка сам, но явно го е страх още миличкия, а и не е съвсем стабилен още и като усети, че е без упора и кляка и започва да пълзи. Тръгнал е да му пробива кътник, но и лекарката каза, че скоро няма да пробие, те нали на части пробиват кътниците. Май и на него като на батко му последни ще избият кучешките.

Тези дни сме фенове на гроздето. И аз, и децата, че вече и не го беля на Дани и е много смешен - като има по-дебела люспа я плюе, а като схруска зрънцето хвърча сок от устата му и той мляска ли мляска. Laughing Вече се научи да ми отваря шкафа с тенджерите, отвори пералнята, онзи ден ми беше оставил една количка да изпера и е много смешен като си напъха главата вътре и му се вижда само дупето и краката отвън.

Отчетът от нашата консултация е 9.660кг и 76см. (+.160 и 0.5см). Явно вече започва по-плавно да качва.

КалиМей, пратих ти снимка снощи късно, кажи дали става. Hug

Емко май е с ечемик на окото и си е в къщи и той днес. Хубав ден ви желаем! 1swing

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 09:11 от Άня

# 199

Честит рожден ден на Лизи, да е здраво и щастливо дете и да радва много мама и тате

Честит рожден ден и на Саморасличе - бъди щастлива и много обичана

# 200
Честит първи рожден ден на милата Лизи! Да е жива, здрава, много послушна и винаги такава чаровна сладуранка!    bouquet  Hug

Саморасличе, честит рожден ден! Много щастие ти желая!   bouquet

Честит рожден ден и на Даринка!

Ей Базилиск, радвам се че писа, и аз пратих една с 10-месечно кърмаче Simple Smile, благодарение на тебе  Hug Ама пусни и други снимчици на Сия. И дано се оправите бързо с вируса, лек път!

ДаниМакс честито ви за акта за раждане!

Аня води ли го на док за окото, какво ти дадоха?

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 201
Честито на днешните малки и големи рожденници

Ние сме вече по добре светна ми пред очите да не чува дявола. Praynig

# 202
Здравейте, момичета!

Най-после и аз да се прикажа след мега-дълго отсъствие, за което съжалявам.

Първо, честити първи рожденни дни на Влади, Ани, Пепи, Еди, Алекс и днес на Лизи! Да са много здрави малките бонбончета и да продължават да ни радват!   bouquet  bouquet

Ние сме що-годе добре. Най-после започна сагата със зъбите и при нас. Не стои вече ни на ръце, ни на проходилка, ни седнал, ни легнал. Вечно киселее и си хапе ръцете чак до лакътя. И нощем продължава да се върти като свредел, не знам как още издържам. В момента мама ми е на гости, та опъва каиша вместо мен, но отсега съм се закъхарила като си иде.

Бяхме до Варна за малко - с една компания приятели, без Васко. /Момичета от Варна, съжалявам, че не се обадих, но компанията ме влачеше по разни мероприятия нон-стоп/. Всичко беше Ок, но на излизане от града, в 7 сутринта на централното кръстовище до катедралата, една мутра слезе от колата си, дойде при нашата и ни нападна. Счупи прозореца и дръжката на вратата с голи ръце и искаше да ни бие, защото бяхме объркали пътя и се престроихме в последния момент в дясната лента. Нито сме му показвали средни пръсти, нито сме го псували ... Всичко ми е като в някакъв кошмар. Много се уплаших и си дадох сметка, че ако имаше пистолет, можеше да го извади и да ни утрепе като кучета посред сутрин в центъра на Варна. Извикахме полиция, давахме показания, но не нзам дали ще има някакво възмездие.

Извинявайте, че ви натоварих с моите премеждия, но просто ви предупреждавам да се пазите и да внимавате, особено мамите от Варна, защото там ми се уплаши окото от шофьори. Минават и по тротоара само и само, за да изпреварят някого на пътя. Едновременно се ядосвам и ме обзема чувство за безсилие.

Саморасличе, на теб честит рожден ден!

Сега отивам да стискам сок на дребното и ако остане време - да се върна назад, за да видя какво сте писали.

# 203
Много мерси за прекрасните пожелания!!!Много ме трогнахте! Heart Eyes Hug Hug Hug
Ето почерпка:

Ние няма да празнуваме днес,а в неделя,така че снимки и почерпка от истинската торта чак в понеделник. Wink

# 204
Здравейте.
На всички порасли бебоци и мами- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да сте ни много здрави, усмихнати и весели за радост на всички около вас. Лизи и Маринка да са много послушни на празника си.
Ние днес вече заведохме Дани на лекар за обривите- алергична реакция- даже Бочкото ни спряха заради смрадликата в него. Иначе сме добре, малкия е фурия и не се спира за минута, сега спи.
И ние не спим нощем- будим го за сняма на пампи, после той ни отмъщава и ни буди и така - снощи даже го взех да го приспя ха спалнята при нас, че в 04,00 ч. много ми се спеше, а той седна и взе да си играе. Голям зор да го излъжа да легне, яде в 5 и в 8,00 окончателно се ококори. И това е редовно, ама какво да го правя на мама гарджето.
Весело

# 205
Честита първа годинка на Лизи и Маринка  bouquet да расте все така усмихната и красива госпожица.
Саморасличе честито и на теб  bouquet.

Mari, Ади също имаше такъв период. Беше се подхлъзнал в банята и се наплаши и след това само като види че на там се насочваме и бяха ревове сума ти време. Оправихме се като почнахме да влизаме вътре гушнати и така без да го пускам заедно под душа. Не знам вие в коритце ли се къпахте? Гледай някак да се чувтва сигурно детенце когато сте в банята и предполагам ще мине Hug.

Адриян тез дни е киселяк все мрънка за нещо но се оправям за ся. Днес му правих торта за следобедна закуска с бисквити и нишесте. Ся ще заминавам и за нас нещо да готвя. Хубав ден на всички.

# 206
  • Варна
Честит рожден ден на всички пораснали бебоци  bdbaloni Hug

Честит рожден ден и на Галя  smile3525 Hug

# 207
  • Бургас
Честит рожден ден на Лизи и Дарина! Да са здрави, весели и очарователни малки дами!
Честит рожден ден и на Саморасличе!

# 208
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЗИ И ДАРИНА!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet
Нямам никакво време да пиша,само да се отчета от ДК- 8600 (+450) на ръст не сме мръднали- 74 см сме си  Laughing

Отиваме за подарък на кумувете за кръщенката  Flutter

# 209
  • София
Честит първи рожден ден, Лизи! Пожелавам ти здраве, късмет и много подаръци!

Саморасличе, честит празник и на теб, много щастие и хубав празник ти желая!

емук, добре завърнала се, случката ви е потресаваща, добре че нищо по-страшно не е станало. Аз в колата винаги стоя заключена, щото луди по пътя колкото искаш.

Ваня, нашият батко прави много ечемици. Един път му се бяха появили 4 на едното око. Това му е слабо място и съм го забелязала, че става когато е в някакъв стрес или му е паднал имунитета. Например, когато сменихме детската градина. Минават за 4-5 дни без никакво лечение.

Общи условия

Активация на акаунт