Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 823
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Ние се прибрахме преди малко!
Всичко мина добре (с изключение на гадната торта Laughing) и съм много доволна от празника! Party
Сега качвам снимки и после ще пусна линк.

Красииии,честито малко сладко християнче!Много сте хубави и тримата! Heart Eyes Hug Hug Hug

И аз да се похваля,че Лизи направи няколко пъти по 3 крачки самичка Party,но много бърза,направо тича и не смея да пусна. Mr. Green Това го направи там,в заведението,добре че имах свидетели,иначе никой не вярва. Crossing Arms
Получихме много хубави подаръци и повечето парички,че то никой не знаеше какво да купи. Crazy Имаме една огромна костенурка ,кола за бутане с крачета,плюшка,както и дрешки и злато...Абе страхотни неща! Wink Снимала съм някои,ще ги видите! Peace

Това е за сега от мен!
Лека и спокойна нощ!  bouquet

# 271
Честит рожден ден на Райна, Тома, Ивиан, Деян! Да растете здрави, весели, щастливи и умни дечица за радост на мама и тати!
  newsm59  ura  bigdance2 Tada newsm67  Gift

Много хубави снимки от мини срещичката, на Тони и на Ани  Hug Честити християнчета на Лекси и Краси - нека Бог бди над тях винаги!  Praynig

Насе, ситуацията е патова - нито да действаш, нито да не действаш  newsm78 Виж какво, в крайна сметка Мирко е най-важният тази година. Направете си му празника, така че да ви е хубаво на всички, а пък майната им на другите неща  Wink Може да пробвате да смените менюто, ако е възможно...

Аз пък от няколко дена съм се замислила, че нямам какво да облека за РД на Деси.  Не че аз съм важна в случая, но все пак... нищо не ми става от по-официалните ми дрехи, а нямам нито време, нито финанси да ходя да търся нови ... абе изобщо нещо вземам да се депресирам Sad Все ще нахлузя аз нещо, ама друго си е да се пооплаче човек. Чувства се така, сякаш си е купил нови дрехи  Joy Grinning

Калака, Честити ви първи стъпки!  Hug

пебс, браво за празника на бебс пебс   bouquet  Hug Радвам се, че сте си прекарали добре и че всичко е минало както трябва. Честити първи стъпки и на вас. Чакаме снимките на малката сладурана с нетърпение  Hug

От известно време се притеснявам и за очичките на Деси. Все още се усеща леко кривогледство на моменти (с дясното оченце), особено на някои снимки  Sad Много се притеснявам дали ще се оправи този проблем, кога,  как и изобщо всичко... И ми е едно притеснено и гадно, заради предстоящият очен преглед... нали на годинка се прави и изобщо заради детенцето ми. Ох, дано всичко да бъде наред!  Praynig Praynig Praynig

# 272
Escarina ,аз тази вечер бях с една блуза на сестра ми. Laughing И аз се сетих днес,че нямам нищо подходящо и ходих в тях да ровя за нещо. Joy hahaha Joy Да ти кажа,никой не ми обърна внимание. Whistling

А за стъпчиците-аз не го смятам за прохождане това. Rolling Eyes Има още време. Whistling
Стискам палци за оченцето Praynig!Ако ще те успокои,племенника на мъжа ми до 3 годинки имаше подобно нещо и го водиха при много специалисти,но сега вече е на 4 и отшумя. Peace Дано при вас е скоро!!! Hug

КалиМей,сега видях,че нямаме снимка на Лизи с тортата. Tired То нали не снимах аз,а всички деца искаха да пипат тортата и аз в бързината не я снимах сама с нея... Confused

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 22:26 от pebs

# 273
  • Асеновград
Заповядайте снимчиците от днес  Hug

http://krasikisova.multiply.com/photos/album/9#1

Кали,и аз да кажа за снимката с тортата,ще ти пратя веднага щом ми ги даде оператора  Hug
Ескарина,аз също знам ,че ако до 3 годишна възраст не се оправи този проблем тогава се взимат мерки.Няма как да не се притесняваш,напълно знам какво ти е.Но всичко ще е ок  Hug

# 274
'Айде и от мен снимки за лека нощ: Wink
http://pebsy.multiply.com/photos/album/7/7

# 275
Здравейте момичета ,набързичко да честитя на днешните рожденици - да живи и здравички ,много радост да носят на мама и тати newsm59  party023
Страхотни снимчици разгледах ,Пебс -Лизи е много сладка,радвам се че всичко е минало добрена празника , честито ви проходили крачета   Красии много ви е хубава снимката където сте тримата , а и всички останали.Честито ви християнче и нека бог да е закриля
Всичките снимчици са много хубави на септемврийчетата Peace Peace Peace
Лекси ,честито ви християнче и на вас , бог да го пази и закриля Алекс
Ескарина, мила дано да не е нещо сериозно и бързо да отшуми Hug
Айде отивам да лягам ,че ми се затварят очите.Спокойна нощ на всички

# 276
Пебс , много хубава е била  торта на малката принцеска, страхотни подаръци е получила със здраве да си ги ползва Peace

# 277
Привет сладурки и сладурчета.
Честити празници на всички рожденничета,именничета и големи рожденници с малки патерици,за което се извинявам.Да сте ни здрави,усмихнати и щастливи ви желаем с Радостина!

Видях невероятни чаровници на снимки и аватари-Лизи,Ани,Дани,Софи,детенцето на Полина,Кали и сладури,абе изпускам още хора май ама ще се сетя...

Честити ви пораснали момичета и момчета,проходили и озъбили се сладури (много странно написах обебили се вместо озъбили-ама го видях навреме:)))То в този дух на рожденни дни и празници на човек май му се прищява пак за малки бебочета.

И ние имаме новост -Радостинка на 28 Август,докато бяхме на морето направи на 2-3 пъти по 3-4 самостоятелно крачици.Не зная дали това се брои за прохождане,но за нас си беше цял празник. Иначе морето го изкарахме великолепно.Взехме майка ми с нас и си починахме добре.Бяхме на един етаж в хотела,но в бая отдалечени стаи.Радостинка и баба и се гледаха почти изцяло самички.Аз и татко й си отпочинахме разкошно.А морето и водата,ето това беше приключение.Не можех да я извадя от там.Ревеше,когато отивахме на сухо.Иначе играеше и на пясъка,но морето явно го предпочиташе.Пискаше от кеф и умираше от смях на всяка разбила се с пръски върху нея вълна.

засега това е от нас....аа сетих се Ст Ангър,стискам палци утре всичко да е на 6 със Софи и да и хареса яслата, впрочем тя проходи ли?Ние още не сме и няма да я водя утре,а аз ще ида сама да говоря с директорката,да видим кога ще ни вземат.

Честит рожден ден на всичките ни 9 пораснали сладура Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е ве4е лека нощ на всички Hug Hug Hug!!!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 00:20 от bravy

# 278
бърз запис, че ви изтървах края  Rolling Eyes
добре сме, живи сме, починах си !!!!  Mr. Green  ура, за което!!!!  Mr. Green
успях да прекарам около 3 500, а може и 4 000 страници   bowuu /толкоз книжки не бях чела и по пионерско време/  Laughing толкова ми липсва това занимание, чеееее ... ама с дребни дечиня - така е ...
Честити ПЪРВИ РД на всички дечица  Hug  Heart Eyes Да са здрави! а как бързо лети времето ...

# 279
  • София
Хайде и аз да почерпя днес за порастналото ми момче  Heart Eyes !

bdbaloni
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН
 и на
Маринка  Heart Eyes , Ния, Александър, Анжи, Вали, Добромир, Ирен и Калоян !!!

# 280
А това е от нас за всички празнуващи днес мами.

# 281
добро утро!
Краси,Пебс-чудни снимки!!!

ЧРД на днешните рожденици и специални целувки на Тони и Маринка Hug Heart Eyes

Ние снощи късно се върнахме от село,косето заспа прав Joy

А нашия татко тази нощ пак заминава,но за 2 месеца поне този път.Ама ние свикнахме вече да се оправяме с Косето.

Веси-добре дошла и браво за почивката!!!!!

# 282
Честито на днешните рожденници   bouquetИ специално на Тони и Маринка много прегръдки и целувки  Hug

Ескаринка дано отшуми скоро този проблем с оченцето, как няма да се притесняваш  Praynig
За тоалетите, аз добре че наскоро си купувах дрешки покрай сватбите, та сега ще стъкмя един тоалет за РД на дреболина.

Веси, много са те отменяли щом си имала толкова време за четене.  Peace

Много хубави снимки от тържествата на Ани и Лизи  Heart Eyes Чудни бонбончета  Hug

Ние се приготвяме за предстоящия празник и нямам много време да влизам, но ще наваксам после.

Честито и за първите крачки на Радостинчето   bouquet

# 283
Честит Рожден Ден на 1во Септемврийчетата Тони, Алекс, Валето, Ирен, Анджи, Добромир, Ния и Калоян!
Да са Ви живи и здрави сладките наборчета, много да Ви радват и слушкат!

Една почерпка от нас

Малко гадничко е, че е понеделник, но ще се опитам да го направим възможно най-празничен!

Стискам палци на София на Ст Енгър да й хареса яслата

Весел Месец на Всички Септемврийки и Септемврийчета  Hug Hug

# 284
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ Hug Heart Eyes  ,МАРИНКА Hug Heart Eyes,НИЯ,АЛЕКСАНДЪР,АНЖИ,ВАЛИ,ДОБРОМИР,ИРЕН И КАЛОЯН!!!
Да са живи и здрави сладките ни дечица! И СПЕЦИАЛНИ ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ЗА ТОНИ И МАМА КАЛИ

Ето и подаръци за всичките ни рожденници днес   bouquet

А за мамите им  :

Аз се оправям набързо и отивам да купувам подарък,че съм на рожден ден  Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 09:37 от Красииии

Общи условия

Активация на акаунт