Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 824
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Валя-много хубави снимки!!!И как каката все е около сестричето Mr. GreenИ много си приличат 2те.

Насе-сестра ти не постъпва добре,да не би да го прави нарочно?Не може ли да смениш ресторанта поне,тя сигурно няма да се откаже,но поне ако не е късно ти да изместиш РД-то.

Снимките от минисрещичката са много хубави,ама Тони защо не сте го снимали?А Маринка каква дълга коса е направила-като истинска мадама Mr. Green

Ние водихме вчера с мъжо и една приятелка Косето на басейн,беше много приятно,той си топи ръце и крака и го возихме в лодка.После гледа животни,каки,яде с нас и вечерта в 20.00 не свари да лапне бибата да заспи.

# 256
Честит Рожден Ден на Шунчицата! на Тома, Ивиан и Деян! Да са живи и здрави!  Hug

Ками, ето виж Тони тука Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279639&pid=7278114

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 10:56 от Мунка

# 257
Честит рожден ден на Райна, Тома, Ивиан, Деян, и с малко закъснение и на София, Самуил и Анджело  Hug Нека бъдат много здрави и да носят много радост на мама и тати!
Люси, дано цицината на Мимо да е минала  Praynig Много неприятна случка! Представям си как ти се свило сърцето  Hug Добре, че нищо лошо не се е случило  Hug
Краси, честити първи стъпки на Ани, а може би вече е време да ти честитя и християнчето  Hug Да ти е жива и здрава и да ти носи много много радост   bouquet Чакаме всички снимки на малката чаровница  Heart Eyes ... Добре, че мъжът ти е реагирал своевременно и не се е стигнало до инцедент  Praynig Направо изпитвам ужас от пътищата имам кола на разположение, но сама с дреболина не тръгвам никъде  Naughty
Мунка, Кали Мей, ДаниМакс хубава срещичка сте си направили и страхотни бонбони!
ДаниМаксHug Ще ги пазим, ама си е толкова страшно и особено като не можеш да предвидиш всичко Sad ... А сега да кажа, че Маринка е супер чаровна! Изглежда страхотно! И ти също! И каква усмивка има само ... ама така ще е като е с двама кавалери Wink
Кали Мей, честити зъбки на бонбона Тони. Ама как гордо е седнал във возилото  Simple Smile Сладур от всякъде!
Мунка, Валето и той е голям бонбон  Hug Ама защо така лично приема смеха Thinking То много непричтно да не може да се засмее човек като хората. Дано да му мине  Praynig ... БГ Мапс пазят линковете 24 часа, ако не се лъжа.
Сладка_мама, дано си изкарате супер край морето! Честито проходило човече!
Аня, дано му е минало ухапаното на Емко  Praynig Ако беше пчела щеше да има жило останало в клепача  Thinking Може да е някаква друга гадина  newsm78
Пебс, честито зъбче на Лизи! А тя може да танцува на музикалното гърне - много добре се справя и е много сладка на клипчето  Hug ... Получиха ли ти се отпечатъчетата? При мен станаха без проблеми  Peace
St.Anger, мислех си, че няма такива хора вече! Браво! Още по-голямо браво за тортите - страхотни са! Дано на София да свикне с яслата лесно и бързо  Praynig
Ками, голям е образ Косето - чак и каки е заглеждал hahaha
Валя, много са сладки двете сестрички  Heart Eyes
Берина, честити зъбчета на Ерай! Много се радвам, че му се е завърнал апетита и няма да се тревожиш повече!
НасеHug Много тъпо се получава, но много по-лошо щеше да се получи, ако беше в същия ден  Peace Остави черните мисли и се радвай  Hug

Ще приключвам, че поста стана огромен. Само да ви кажа да предложите на дребосъците смокини, ако вече не сте го направили. Дреболина много ги хареса  Peace

# 258
  • София

ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН
на
ШУНЧИЦА, ТОМА, ИВИАН и ДЕЯН !!!

# 259
Честито и от мен на рожденниците!  bouquet Hug

Ние след по-малко от 2 часа отиваме да празнуваме рождения ден на Лизинка! PartyМного се вълнувам и нямам търпение.Малкко съм разочарована от тортата. Crossing Arms Тази,която видях на живо,нямаше нищо общо с нашата,а надписа все едно аз съм го писала на 2л. кола и 3 кафета. Laughing Ама карай! Whistling Дано всичко мине ок! Praynig
Лизито сега спинка,ние надувахме балони. ooooh! Трудна работа,но успяхме. bowuu

Елс,ми то гърнето е като тоалетна чиния  Laughing ,та не знам дали ще танцува на него. Joy Много е смешно,ще го снимам да го видите. Mr. Green
Отпечатъчетата-на ръчицата е супер,крачето малко не го догодихме,но то беше първи опит. Wink

Мунка, Hug за Вали от Лизинка! Heart Eyes Много е сладък!
Маринка и Тони са страхотни!Мноого са порастнали. Hug

Аз ставам да се понагримосам. Crazy Да заприличам на човек! Mr. Green
Бай!До скоро!  bouquet

# 260
Честит първи рожден ден на малите рожденици!
 Hug Heart Eyes

# 261
  • Бургас
Привет и от мен,
Честит рожден ден на Райна, Тома, Ивиан, Деян, и с малко закъснение и на София, Самуил и Анджело!
Вчера кръщенето мина нормално. От събличането до свършването на кръщенето рева като магаре, но попа беше млад и го закаше. Но въпреки това ой не се успокои, докато не излязохме. Освен това се изпишка върху мен като го обличахме. Нямаме и свестни снимки, щото таткото ни трябваше да снима, но той се разсейваше. Важното е че всичко мина. После се почерпихме, той поспа и така.
Страхотни снимки на всички.
Вале, много са ти пораснали двете кукли и Диляна и Ивана!

# 262
Здравейте, мами. Честито на днешните ни рожденици - пожелавам им от всичко най-най по много, най- вече здраве.
НИЕ ИЗПРАТИХМЕ ВСИЧКИ ГОСТИ, свеки заминаха на море и така се кефим с мъжо, че не мога да ви опиша. Направо виждаме спокойни , дълги скучни дни, и нямам търпение. Остана само другата седмица да пренощуват едни хора у дома за 2 дни( пак са на свеки, де), да мине рождения ден и " зазимяваме обекта".
Ох, похавлих се, и ще бягам да си пооправя къщичката.
Пебс, дано всичко мине по вода, да си доволна от празника на Лизи.

# 263

ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН
на
ШУНЧИЦА, ТОМА, ИВИАН и ДЕЯН !!!
[/color]

# 264
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на ШУНЧИЦА, ТОМА, ИВИАН и ДЕЯН !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 265
Писах писах и всичко се изтри  Close 

Честит рожден ден на Тома, Райна, Ивиан и Деян  bdbaloni

И да се похваля днес Алекс направи 7 стъпки  Laughing

# 266

ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН НА ШУНЧИЦА, ТОМА, ИВИАН и ДЕЯН newsm59

Лекси,Честито християнче  ura

Строхотни снимки Heart Eyes

Кали Мей,за колко време ти пристигна возилото от редута

# 267
  • Асеновград
Здравейте  Hug
И аз си имам вече християнче  Party
Мина много добре,за мое голямо учудване Ани почти не плака,разплака се само като започнахме да я събличаме.Направихме страшно много снимки,сега имам само от нашия фотоапарат,а от оператора ще изчакаме дано само не е доста,че е много зает.Много ми е зле интернета и не мога да си кача снимките.Ако успея ще ги пусна по-късно  Hug

# 268
  • София
Кали Мей,за колко време ти пристигна возилото от редута?

Миртичка, като го поръчахме, ни отговориха, че доставката ще е между 8 и 18 дни. Получихме я на 10-тия ден.

Краси, честито ти християнче  Heart Eyes Hug ! Да е жива и здрава Анито и нека Бог я пази и закриля!

# 269
  • Асеновград
Успях да кача 2 снимки-1вата  е пред църквата,а 2рата е вече кръстена Hug

Надявам се скоро да мога да ви покажа и от рожденния й ден и другите от кръщенката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт