Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 830
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на София,Самуил и Анджело    bouquet

и честит рожден ден на патерица на
Дарина, Елиза, Елена, Елеонора, Константин, Анелия, Радост, Ангел, Стефан, Бояна, Едуард-Александър, Антон, константин, Дамян, Петър, Мартин, Ивета и Влади дано не пропускам някой

и да почерпя за именния ден на Алекс

# 241
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН НА СОФИ , САМУИЛ И АНДЖЕЛО   bouquet  bouquet
Сладка мама, честито проходили крачета на Евтимчо.
Красии -честито прохождане на Ани,браво на малката кукла.
Пебс,честито 4 зъбче на Лизи ,дано вече вечерите са ви по спокойни.
Кали, Честито и на Тони за пробилите му кътници,честито за новата предобивка със здравве да си я кара.
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 242
Здравейте момичета  Hug
Честит рожден ден на София, Самуил и Анджело    ura
Честит рожден ден на всички останали сладурковци преди това  Hug
   Party Time

Да ви почерпя скромно за последната ни месечинка

Ние се прибрахме вече от разходките из България. Предната седмица ходихме до Пловдив и до баба и дядо на село. Диляна се държа пректасно по пътя - и в двете посоки спа през Балкана, а през другото време си седя в стола. Тази седмица бяхме в Шипково (за няколко дена само  Sad , но определено се чувствам освежена) и се върнахме със сополи  Rolling Eyes  Там ни проби и петото зъбче, та може и от това да са. Ивана не излизаше от басейна и
Дани, честито ви свидетелство.
КалиМей, и ние досега си нямахме кърмаческа снимка, обаче се поправих и ще ти пратя една.
Честито на проходилите
Стига толкова от мен, че това го пиша от 12ч. и си губя мислите вече.(то си и личи, де)
Само малко снимки, на който му се гледа:  http://valiamecheva.multiply.com/photos/album/3

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 17:58 от Valia_78

# 243
Честит Рожден Ден на Лизи, София, Сами и Анджело! Пожелавам ви да сте винаги в отлично здраве и винаги да радвате много всички около вас!
Честит Рожден Ден и на Саморасличе! Бъди винаги щастлива, желана и обичана жена!

Basilisk
, много се радвам, че се включи  Hug Съжалявам, че Сия се е разболяла, дано се оправи бързо и да нямате проблеми с пътуването Praynig А пък за снимката, да знаеш, че няма значение възрастта, на която е детето, всички са поущрени да пратят, колкото и малко да са кърмили  Grinning

gia fire
, добре дошла отново и на теб  Hug Много се радвам, че се включи, надявам се да ни зарадваш и със снимка на малкото ти съкровище  Grinning

Честити зъбчета и прохождане на всички пораснали дечица!  Hug Hug Hug Деси е като фурия, ходи навсякъде, пипа всичко. Става все по-стабилна, научи се да завива. А като излезем навън направо сили не ми остават да ходя след нея и да я да я завръщам. А няма да ви казвам колко е мръсна като се приберем. Краси, радвай се, че са ви подарили много дрехи, е сега точно започват да им трябват по много, защото вчера и онзи ден съм сменила три ката дрехи само за един ден...
Тук има страхотен вятър днес. Не знам дали да излизаме... newsm78

Калака, сега видях! Да са живи и здрави и детето ти и името му! Много благодарм за почерпката  love001   bouquet  Hug

# 244
  • София
Честито на днешните рожденици!!! Hug
St.Anger, браво за тортите!  bouquet На Емко за 1-вия РД беше същата картинка с Мечо Пух? Simple Smile Трансферът в/у фондан ли е? newsm78

Днес пък Емко е с висока темп. (не много - 37.7), но засега не мисля да му давам лекарства. И мен нещо ме цепи глава.

# 245
  • София
Благодаря на всички за поздравленията за РД и за тортите.
Сега с нетърпение си чакаме гостите.
п.п. 'Анят рансфера съм го правила с топено сирене върху желирано кисело мляко.

# 246
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.......РОЖДЕННИЦИ,МЕСЕЧИНКИ ......МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ ПОЖЕЛАВАМ..... newsm59  bigdance2 newsm38
Ама едни бонбони слагате тука всички. Mr. Green......добре че не съм бременна,направо ми иде да оближа екрана....ааааа
 smile3516При нас положението се поуправи май малко......След като тази сутрин избиха 7 и 8 зъб днес яде та се къса........ feedingЗа огромна радост на мама,че направо сърцето ми се късаше като го гледах как гладува милото ми......тез проклети зъби....... newsm47
Тъй..... аз съм в процес на избиране на торта за нашия батко Crazy......Кой от Варна ще ше да поръчва в Краев........да си каже мнението за там......За сега се спрях на Краси Бекярова,но ......... newsm78
Ние преди малко се прибрахме бяхме на разходка обаче голям ветрилник днес тук и се прибрахме раничко...... Crossing Arms
Охххх ще бягам сега че трябва да сътворя нещо в кухнята...... newsm64

# 247

Честит рожден ден на София,Самуил и Анджело   

# 248
  • София
п.п. 'Анят рансфера съм го правила с топено сирене върху желирано кисело мляко.
Я, как става така? Пиши ми моля те на лични, че ме заинтригува Hug (аз съм правила със шоколад и с маслен крем).

# 249
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ ,САМУИЛ И АНДЖЕЛО!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ,КОИТО ГИ  ОБИЧАТ!!!

Малко ми е труднода пиша,защото Анито е извадила няколко копчета на лаптопа и натискам само едни стърчащи пъпчици  Crazy

Утре ни е кръщенката,дано всичко мине нормално и Анито да не плаче много,че аз очаквам страшен рев,като я знам  newsm78
Но както и да е, вълнувам се за утре Simple Smile
Спирам,че не мога дапиша така

bouquet

# 250
  • Варна
 newsm59  на София  Самуил  Анджело   baloni

беринка аз поръчах на Краев торта хареса ми с еклеров крем и беба си хапна нямаше шоколад Peace

# 251
Момичета,тези дни се включвам само за да чиститя на рождениците,защото съм малко разтроена. Cry
Сестра ми решиха да правят кръщене тип свадба три дена преди рождения ден на Добромир след 10 години чакане,в същия ресторант,със същото меню.Направо незнам какво да правя и какво да мисля.Радвам се ,че най-накрая се решиха да я кръстят,но трябваше ли точно сега.Скоро племеницата има рожден ден,защо не го направиха тогава.Сякаш нашия празник остава в страни и на второ място.А исках да е нещо специално.

# 252
Честит рожден ден на София,Самуил и Анджело    nbirthday Tada Gift

Честит имен ден на Александърчетата , които си имаме в дружинката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

St.Anger,страхотни торти  bouquet

Насе Hug

# 253
  • София
Привет на всички  Hug ! Да попиша "малко" преди лягане  Laughing !
Много хубава срещичка си спретнахме с Мунка и ДаниМакс! Станах свидетел на това как Вали се разтройва, когато хора около него се смеят  Shocked . Занемях! Но бързичко се успокои сладкишът и после никакъв смях от наша страна  Naughty !
Маринка е прелест  Heart Eyes  - нежна и прекрасна кукличка  Heart Eyes !
Ето снимки!

Малко ми е трудно да пиша,защото Анито е извадила няколко копчета на лаптопа и натискам само едни стърчащи пъпчици  Crazy

hahaha hahaha При мен "Enter"-а вчера си замина; добре че има още един, но докога ли  Joy !
Много се радвам, че очичките на Ани са вече добре  Hug !

St.Anger, все още се намират и добри хора, но за съжаление има и такива, като в историята на Емук. Дано повече хора да са като този човек, който ти е върнал портфейла!
За тортите направо нямам думи omm ! Страхотна си! Ще чакаме снимки и от празника  Heart Eyes !

Кали, ето този е нашият модел, но го поръчахме от Ла Редут и излезна със 100лв по-евтино. После ще пусна и снимки да видите реакциите на Тони.

Valia_78, снимките са много сладурски! Не знаех, че и ти си към Мултиплай-групата; пратих ти две покани оттам, виж си ги в Е-мейла.
Благодаря и за кърмаческата снимка! И честита последна месечинка на Дилито   bouquet !

Насе, миличка, много добре те разбирам какво ти е  Sad ! И на мен би ми докривяло доста, а лошото е, че няма какво да направиш в случая. Много са деликатни взаимоотношенията с роднините и каквото и да кажеш или направиш в тази ситуация, ще излезнеш лошата; така поне си мисля аз, въпреки че не бих си замълчала и като нищо, каквато съм твърдоглава, щях да отменя общия празник и да си отпразнувам РД на детето само с таткото вкъщи. Но това не би решило проблема, а точно обратното - би го задълбочило. Затова, най-добре е да насочиш вниманието си към Мирко, да не обръщаш внимание на нищо друго - той си остава най-важният, а 04 септ. наистина ще бъде най-специлният празник, както за него, така и за теб  Hug !

Ето малко снимки на новото ни возило  Grinning !
Лека нощ на всички   bouquet !
Дано всички болнички утре се чувстват много по-добре  Praynig !

***************************************************************************************************************
Подсещане:
До 10.09., който има желание, може да ми изпрати "кърмеща" снимка на Е-мейла даден в Библиотеката в "Контакти", за да направя албумче със събраните снимки, линк за който ще има на 1-ва стр. Целта е да впечатлим повече майки да кърмят децата си и че кърменето е естествен процес, в който няма нищо срамно и е най-доброто за бебето.
До 15.10. - на същия Е-мейл събирам снимки на малките рожденници с тяхната торта от първия им РД! За това албумче също ще има линк на 1-ва стр., да отбележим празника на порастналите си вече съкровища и виртуално  Grinning !
!!! Моля само, като тема на изпратените Е-мейли или като съдържание, отбележете името, с което сте регистрирани във форума, за да мога да разбера кой кой е!
Благодаря предварително на всички, които ще се включите в инициативата   bouquet !

"Кърмачески" снимки имам вече от:
Adi-San, Аня, Bebe-to, DaniMax, Else, Escarina, Kameliya, Кукла, Lexy, Liudmila73, Miki-7, Morena, Мунка, Nadiq, Pebs, Т: ), Valia78 и Vania_bg !!!

Снимки с тортата от РД засега съм получила само от Hexina !

# 254
Честит първи рожден ден на София, Самуил и Анджело!    bouquet

СтАнже благодаря за почерпката, страхотни торти!

Калака, честито на именика ти!

Валя и ти добре се завърна, честита ви месечинка, снимките са прекрасни!

Наска малко е неприятна тази ситуация, ама нямам сестра та не бива да се изказвам.

КалиМей мерси за снимките!
Много се радвам че се видяхмe и Валентин и той много се радва  Simple Smile
(ние с баща му вече не смеем да се смеем така непринудено, току ни изненада с някоя устичка и рев)
Качих от моя фотоапарат пак тука (паролата е septemvri)
Новото возило е страшна работа, да ви е честито и със здраве! Тони изглежда много доволен  Laughing

Лека нощ  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 00:03 от Мунка

Общи условия

Активация на акаунт