Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 833
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Привет!!!  Hug

Ние също имаме да се похвалим-имаме 4-то зъбче.Сигурно до дни ще избие и още едно. Crazy То тоя среднощен рев не е напразен. Tired

Днес мина нормално.Нямахме гости,но Лизи събра подаръци. Wink Имаме и музикално гърне вече Laughing,само дето няма да иска и в него сигурно,но да видим. Crazy

Красиииии ,честито за проходилата принцеса. Heart Eyes Hug
Днес свеки като води Лизи каза,че доста по-добре ходи и може би и тя ще е скоро.  Confused Колкото и да не ми се иска... Blush

Отивам да си тегля един душ и да лягам,че съм изморена нещо...

Бай! Hug  bouquet

# 226
  • Асеновград
Кали, бравоо за кътниците  smile3501 .Оченцето на Ани е добре  smile3521 вече 3ти ден не е сълзяло,не е имало секрет и е със сухи мигли.Забелязвам само,че като се разплаче от това излизат повече сълзи,но ние още слагаме капки-утре е последния ден за капки,после 2 дена почивка и на контролен преглед.Нооооо, окото се оправи.Нямам думи с които да изкажа как се чувствам  Hug
А  за прощъпулника..даа,може би ще е другата седмица ,или по-другата  Crazy Crazy Crazy Crazy много ми е натоварено тия дни,а ме чакат още по-натовварени дни.Не съм казала,че в програмата ни се включва още 1 сватба и 1 рожден ден в понеделник.Във вторник смятаме да ходим на гости в Стара Загора с мои приятелки да видим нашите приятелки-близначки,но аз може и да го пропусна това ходене,че  Crazy  Crazy няма да имам сили.Но ще видим Hug
пебс,  честито 4то зъбче и на Лизи Hug

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 22:43 от Красииии

# 227
  • София
Забравих. Честито ходещи крачета на Ани и на Евтимчо!  bouquet  bouquet

Аня, снимката е чудесна  Hug ! Благодаря!
Моля, радвам се, че ти е харесала. Доста се чудих, защото там съм с двете деца. Simple Smile
Браво за новите зъбки (наистина зор е докато избият кътниците) и пиши дали му е харесало возилото.

Мунка, къде точно в Борисовата, че от линка ми излиза заглавната стр. на бг.мапс?

Я кажете, тези, на които вече мина РД, учихте ли децата да духат свещичката и имаше ли успех? Аз бях супер щастлива, че Емко си духна свещичките на всички торти (щото бяха няколко  Laughing), даже на първата улучихме и момента и го има на снимка. Обаче Дани иска да пипа и да яде свещта. Crazy Laughing Една вечер наскоро с Емко му показвахме, накрая се поусети и започна да духа с нос  Joy. Та май батко му ще помага за РД за свещичката.

# 228
  • София
Честит рожден ден на всички прастнали дечица! Да са живи и здрави, и мноооогооо да слушкат за радост на мама и на тати.
Здравейте и от мен. Чак днес успях да смогна да прочета изпуснатото, че даже и да пиша.
Малката ми госпожица от понеделник тръгва на ясла и ми е доста притеснено. Чак днес ми казаха, че в понеделник я приемат  #Cussing out. Цяла седмица търча да й направим изследванията, за да ни кажат от  кога тръгва. В началото ще е само до обяд (около седмица), а после по цял ден. Дано да свикне бързо, и да не плаче.
Днес направих и тортите за утре, че и рожден ден стягаме. Цял ден се боря с две торти  Embarassed.
А по въпроса с духането на свещичките, не мисля че ще се справи сама. Като й кажа духай, понякога и тя духа и с нос. Така че може и да не пробвам, а аз да я издухам.
А и да ви кажа какво ми се случи в понеделник. Видях се с две приятелки и техните дечица и седнахме да пием по кафе. Всъщогто време ми звъни по телефона една колежка и ми казва, че ми намерили портмонето и сега е в банка Алианц. Веднага го потърсих, но наистина го нямаше. Със свито сърце потеглих към банката, до си го взема (че в него имах около 400лв. и всичките ми  5бр. дебитни карти, че и две кредитни). Когато отидох ми поискаха документ за самоличност (добре, че имам шофьорска книжка в мен, че личната ми карта беше в пормонето), след което ми дадоха портмонето. Някакъв техен клиент го намерил на релсите и го оставил в банката. Да е жив и здрав човека. Нито една стотинка не ми липсваше. Все още не мога да повярвам, че има и такива хора.
п.п. след малко ще черпя за рожден ден  Grinning.

# 229
Борисовата утре - зад езерото Ариана, не знаех че така работи бгмапс.

И аз се радвам на завърналите се Бенич и Джиа и ги подканвам да пускат снимки!

Леле Люска   Hug  Hug  Hug дано си се успокоила вече, какъв ужас, не знам ние не сме в състояние да ги предпазим от всичко, Господ да ги пази!

Еми, Елзе   Hug

Аз малко се притесних за вас, ако беше ечемик, да не сме заразили Валето, въпреки че Емко май не го е пипал.
А не, аз питам като препатила та да ти кажа моето лекарство  Simple Smile защото ми казаха че без мазане нямало да ми мине (тогава Валчо като по чудо не прихвана, въпреки че даже ми бръкна в окото). Но хубаво че преминава и не е това, въпреки че и пчела не е шега работа.

И честито на проходилите, и с порасналите зъбета!

Хайде лека нощ  Heart Eyes

# 230
  • София

Ето я и мойта почерпка за рождения ден на София.
Честити рождени дни и на Самуил и Анджело!

# 231
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ЛИЗИ , ДАРИНКА И САМОРАСЛИЧЕ!!!!!! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Честити рождени дни и на Самуил и Анджело!

# 232
  • София
на София, Анджело и Сами !!!
Да са живи и здрави дечицата, и много весел да е празника им днес!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 233
Ей на дойде и накрая моя ред
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН НА СОФИ , САМУИЛ И АНДЖЕЛО newsm38 newsm59
Сладка мама, честито проходили крачета на Евтимчо
Красии -честито прохождане на Ани,браво на малката кукла Hug
Пебс,честито 4 зъбче на Лизи ,дано вече вечерите са ви по спокойни Peace
Кали, Честито и на Тони за пробилите му кътници,честито за новата предобивка със здравве да си я кара Hug Peace
St.Anger,дано свикне бързо с яслата малката госпожичка, все още се намират и добри хора в България,радвам се че нищо не липсва Peace
Пълен с емоции ден на всички

# 234
  • София

Честит първи рожден ден, София, Сами и Анджело!

St.Anger, много добре си се справила с тортите!

Кали Мей, честита ви придобивка, дано се хареса на Тони. Кой модел взе в крайна сметка?

# 235
Благодаря,Ви момичета за пожеланията! Hug
Вълнението и емоцията са на макс.
Пожелавам на всички здрави деца,с много весели игри!  bouquet
Сега е време да почерпя!

# 236
Честито на София ,Анжело и Сами!!!!!!!!!!!!!!
Да са живи и здрави усмихнати дечица!!!!

След 3-дневно местене на офиса,днес успер релаксирах.
Навън хем е топло хем подухва и с Косето от 8.30 бяхме на разходка до мола и после в парка.Той спа,а аз се размазах на една пейка от мързел на припек четейки списание Mr. GreenПосле като се събуди пълзя из тервата и по плочките в парка,игра с едни дечица и гони кученцето на една приятелка,сега спи,а аз чакам татко му да ни вземе да ходим на басейн.

Научил се е като го пляна през ръката да не пипа нещо и той ме пляска.Дядо вчера му се кара със сериозен тон да не се катери по шкафовете и той вика "Айде е"-все едно му каза"Айде бе,ти ще ми кажеш" hahaha
Започна да хапва стабилно и да запълва бутчетата Joy

Краси-браво за оченцето,дано не се налага повече да се притесняваш за това!!!!

Пебс-Лизи много пораснала изглежда на аватара ти-хич не прилича на бебе вече,а на момиченце голямо Mr. Green

# 237
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН НА СОФИ , САМУИЛ И АНДЖЕЛО
Кали, много благодаря за поканата- много ми хареса. А поста ти как ме размисли и мен и ме върна една година назад.
Наистина се разписаха доста мами, дето се крият напоследък, дано вече са по-редовни.
Краси, честито ти проходило момиченце.
Ст. Ангер, има такива хора, макар и все по-рядко.
Люска, много гадно това с Мимо, добре, че е извадил късмет.
Моето момченце спи, татко му учи, а за капак пак сме приютили гости на свекърите ми. Да свършва това лято, че да си останем самички вкъщи- даже свеки отиват на море, а мъжо има да учи, не можем да се възползваме пълноценно от възможността да се порадваме на спокойствието.

# 238
Честито и от мен на СОФИ , САМУИЛ И АНДЖЕЛО

Аз чакам мъжо ми сега и ще ходим на разходка с дребчо. Иначе нищо ново при нас затова няма да ви занимавам с ежедневните ни глупости. Хубав ден на всички  Hug...

# 239
Честит Рожден Ден на София,Самуил и Анджело!Много здраве,щастие и весело детство!!!  Hug  bouquet Hug

St.Anger ,тортите са невероятни!!! Shocked Никога не бих могла да направя подобно нещо! Hug
За яслата-стискам палци всичко да е ОК! Praynig А във връзка с връщането на пари и т.н.,наскоро продавахме ллюлката на Лизи,щото не я иска и жената първо се обърка и ни накара да чакаме много,после се оказа,че е с бебешката количка,а не с кола.Закарахме й люлката до блока,но тя се беше притеснила много и в бързината дала на мъжа ми вместо 40 лв. 80! ooooh! Добре,че видяхме на време,та се върнахме,щото мъжО е толкова разсеян,че можеше и да не забележи. ooooh! Та тогава си мислех,че сигурно на мен никога няма да ми се случи подобно нещо,но явно има и съвестни хора. Peace
Целувки за малката кукла и незабравим празник!  bouquet

Сладка Мама,браво на евтим! Hug

Ванябг, Hug По-спокойна беше нощта,с едно ставане за даване на биба и после чак в 9!!! Whistling

Ками, Blush Hug

Базилиск,изпробвах номера с гипсирането,сега чакам да изсъхне да видя дали съм успяла.Целувкина Сия и Жорко! Hug  bouquet Hug

Айде стига от мен,че стана дълго.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт