Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 841
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хей Simple Smile

Привет на всички   bouquet
И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУНКИ И СЛАДУНКОВЦИ!!!!!   bouquet

С пожелания за много усмивки и късмет!!!

# 211
Честит първи рожден ден на Лизи! Да е много здрава и усмихната!
Саморасличе, честито и на теб! Бъди много здрава и обичана!
gia_fire, basilisk, добре дошли отново! И аз да кажа поснете по някоя снимка, че да видим порасналите сладури  Simple Smile

Аз да почерпя, че току що разбрах, че една моя много добра приятелка е родила момченце преди 2 дни. Линейката закъсняла и тя родила в хола си  Crazy Но важното е, че тя и бебока са добре сега!

Редактирам за да се оплача как днес едва се отървах да не ни блъснат с малката на пешеходна пътека  Crazy Направо нямам думи, но като се сетя написаното от Емук не смея да се оплаквам - все пак аз успях да избягам  Rolling Eyes

Аня, и дреболина си пада по гроздето Simple Smile С удоволствие си хапва и праскови, дини, пъпеши, сини сливи и ябълки. Хитът в момента обаче са смлени орехови ядка. Яде ги с лъжицата направо и зяпа за още  Grinning Като знам колко са полезни съм изключително доволна  Party

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 15:23 от Else

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЗИ
   МНОГО ЗДРАВЕ,БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВИНАГИ ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

Честит рожден ден и на Даринка
Честит рожден ден Саморасличе

Емук наистина потресаващо ,добре че нищо не са ви направили Hug
Елс ,честито на приятелката ти  Peace и при вас е имало инцидент ,трябва много да внимаваме по пътищата, от личен опит казвам (1996год и мен ме блъсна кола, добре че се отървах само с фрактура на главата ,въведохме дело но и до ден днешен нищо няма)
Усмихнат ден на всички и весело изкарване на празника Hug Hug Hug

# 213
  • София,
Здравейте от мен! Тук съм....  Hug

Честит първи Рожден Ден на всички мънички - голями човеченца!   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Да растат здрави и засмяни за радост на тати и мама! Да радват батко и кака и да ги глезят баба и дядо!

Честито и на всички мамита   bouquet   bouquet   bouquet  попораснали между бебочетата!!

Наздраве за хубавите мигове!

# 214
И аз влизам набързо да кажа че утре ще се виждаме с някои мами (Данимакс, Калимей) в 10:30 в Борисовата
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=860100407c2ae42060ae59c864afa5 … mp;Map50_41.y=102
който иска може да се присъедини.

# 215
Благодаря много за пожеланията  Hug

Поздравления и за всички августовско-септемврийски сладури, които празнуват заедно с мен  bouquet - да са живи, здрави и много щастливи за радост на мама и татко Hug

# 216
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЛИЗИ! bdbaloni
ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ!  newsm67  love001

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДАРИНКА С ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ! bdbaloni

ГАЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ,МИЛА! bdbaloni
БЪДИ ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, ОБОЖАВАНА И УВАЖАВАНА! newsm51

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
  ura  Party Time Tada

Бенич, Базилиск, Джия-файър, радвам се, че отново се разписахте! Hug
Много ни липсвате, да знаете! Naughty
Дано Сия бързо се оправи,че е много неприятен този вирус! ooooh!

Емук, ужасно е това, което разкакзваш! #Crazy
Елс, хубаво е че не сте пострадали! Praynig

И ние днес имахме инцидент. Всъщност снощи Мимо падна с паяка и сега има здрава цицина на главата.  #Crazy А днес като пътувахве в автобуса се качи една едра възрастна жена и не се хвана веднага.Автобусът тръгна и аз с ужас видях как полита назад върху Мимо.Добре,че хората я подхванаха , а и количката ми е здрава и стабилна,че не се случи нещо на  детенцето ми.  Praynig Praynig Praynig  Направо ми се разтрепераха ръцете и краката от ужас, разревах се в автобуса и едва слязох. Не искам да си мисля какво щеше да стане, ако не я бяха подпряли...... ooooh! ooooh! ooooh!

Айде сега да отпием от шампанското на Гали и да забравим за лошите неща! cheers

# 217
Честит рожден ден на Лизи и Дарина. Да са живи и здравички и много щастие да носят на мама и тати   1swing  smile3525

Честит рожден ден на Саморалисиче да си жива и здрава smile3525

# 218
Честито на порастналите Лизи и Дарина! Да са ви живи и здрави и само да ви радват рожденничките!

Честито и на порастналото Саморасляче!
Да си жива и здрава! Пусни някоя снимчица на Кремчето - отдавна не си я показвала  Grinning

Базилик, Джия Файър
, пишете по-често! Пуснете и вие някоя снимка на порасналите дечица

Люси, много опасности около адашчето, успокой се и го нагушкай от нас двете  Hug Hug

Емук, направо онемях от Вашата история  #Crazy #Crazy. Аз пък мислех, че мутри вече няма

А сега разконспирирах, че Мама на Радост е Бабаитка  Mr. Green

# 219
  • Асеновград
Влизам да се похваля,че днес съвсем неочаквано Ани направи първите си стъпки  Crazy Crazy Crazy изведнъж се пусна и прави по 3-4, а и 5-6 крачки.От 17:30 прави стъпки,сяда и пак стъпки  Crazy Crazy  А имах чувството,че скоро няма да проходи  Crazy
Еми,кошмар е това,което си изживяла  Shocked нямам думи.Добре,че сте живи и здрави  Hug

Елс,добре, че и на вас нищо не ви се е случило,ужасни шофьори има  ooooh! ooooh! ooooh! Сега се сетих и аз да ви кажа като отивахме към Варна минахме по 1 път,който уж е по-хубав и с по-малко движение.Щяхме да се ударим челно в една кола- на 1 завой срещу нас огромен камион, и точно на завоя този "шофьор" решил да изпреварва,и право в нас.Добре че мъжа ми не караше бързо и успя да реагира,и добре,че задната кола беше на разстояние от нас #2gunfire

Люси, Hug Hug Hug и за теб!!!

# 220
Сега видях на Елс разказа . Shocked Shocked Shocked ... трябва да си пазим септемврийчетата че в момента се намират в дупка около рожденния им ден, бог да ни ги пази душичките  Hug Hug

Браво на Ани! Точно по рецепта - прохождане на годинка! Поздравления Краси

Мунка  Hug, там съм утре

# 221
  • Асеновград
Вижте ни как се храним сами,това е снимка от рожденния ден, нямам търпение да видя другите снимки,само като ми ги дадат ще ги пусна да ги видите  Hug

# 222
  • София
Здравейте и от мен. Все по-рядко май ми остава време да се разписвам, ама чат-пат хвърлям по едно око.  smile3530

Та първо искам да поздравя днешните рожденици, голямото Саморасличе и малките Лизи и Даринка. Да сте живи и здрави и много, много щастливи.  bdbaloni

Второ, специални поздрави и най-добри пожелания за всички вече навършили годинка септевмрийчета и августинчета. newsm51

Радвам се и на появата на basilisk, gia-fire и Beni4Hug

Ние сме добре. Евтим вече прави самостоятелни стъпчици и непрекъснато иска да ходи. Живот и здраве мисля да съчетая рождения му ден с прощапулник, ако до тогава започне да ходи по-стабилно. На 11 месеца е 8450 гр и 73 см.
А иначе дойде и нашия ред да почиваме и в понеделник заминаваме (четиримата) за морето.   sun Малко съм притеснена относно дългия път  travel и разните му вируси, ама да видим. Дано да изкараме хубаво.

# 223
  • София
Хайде почвам с големия пост, че днес много сте изписали, а и имам да се хФаля  Mr. Green !

basilisk, дано ви е леко пътуването и дано бързичко се оправи Сия от лошия вирус!
А ти пиши по-честичко! Ще чакам "кърмеща" снимчица и от теб! Толкова много си ни помагала със съвети за кърменето, че то ще е срамота да нямаме твоя снимка!  Hug   bouquet

Аня, снимката е чудесна  Hug ! Благодаря!

Павлинадидко, изпратих ти готовата покана по Е-мейла! Дано ти хареса!

Ерика, радвам се, че вървите към подобряване  Hug !

Емук, направо настръхнах от екшъна, който сте преживели  #Crazy ! Добре, че не е станало нищо по-страшно, че ужас!
И ти се отчитай вече по-често! Кой знае колко е порастнал Васко! Пусни му някоя и друга снимка!

gia_fire, и ти се загуби, от тооооолкова време не си писала  Sad ! Как е Дани? ВключИ се и ти с малко новини (и снимки по желание) от вас! Целувки от мен и Тони   bouquet!

Леле, и Beni4 се е включила днес  Hug ! Разписвай се и ти, когато можеш, че с две дечица сигурно не ти остава много време!
Надявам се, че всичко при вас е добре и Вики расте и хубавее  Hug !

Краси, честито ви прохождане  Hug !!! Браво на Анито! Сега в натоварената ви програма откъм празници, ще готвиш и прощъпулник ми се струва  Laughing ! Да е жива и здрава синеочка; разкошна снимка  Heart Eyes ! Как е оченцето?

Сладка мама, дано си изкарате чудесно на морето и да нямате никакви неприятни емоции!

Ние можем да се похвалим не с един, а с два вече пробили кътници  #Crazy ! Нищо чудно, че вчера много ми се измъчи мъничето. Нощта мина сравнително спокойно, чак до Панадол не стигнахме и овладяхме положението само с гелчето, а сутринта вече драскаха новите зъбчета. Днес също беше доста кисел, но в рамките на търпимото.
И друга радост от днес - пристигна на Тони подаръка за РД, който бяхме поръчали от Ла Редут. Днес мъжът ми е ходил със служебната кола до митницата да го вземе и веднага го сглоби вкъщи. Тони не го е пробвал още, че спеше вече, когато баща му се прибра. Нямам търпение да видя реакцията на дребчо, като "подкара" новия си аФтомобил.
Днес поръчах и тортата за РД, в понеделник след работа ще отида да я взема. А утре пристига и свеки.
Ей, големи емоции за 1-вия РД на нашите съкровища; с нищо не мога да ги сравня! Много е приятно, но същевременно и доста носталгично, както казва Саморасличето. Как се изтърколи тази годинка, а все едно беше вчера като си гушках мъниче от едва 3кг. Но така е, няма връщане назад! Само да са ни живи и здрави  Hug !

***************************************************************************************************************

Подсещане:
До 10.09., който има желание, може да ми изпрати "кърмеща" снимка на Е-мейла даден в Библиотеката в "Контакти", за да направя албумче със събраните снимки, линк за който ще има на 1-ва стр. Целта е да впечатлим повече майки да кърмят децата си и че кърменето е естествен процес, в който няма нищо срамно и е най-доброто за бебето.
До 15.10. - на същия Е-мейл събирам снимки на малките рожденници с тяхната торта от първия им РД! За това албумче също ще има линк на 1-ва стр., да отбележим празника на порастналите си вече съкровища и виртуално  Grinning !
!!! Моля само, като тема на изпратените Е-мейли или като съдържание, отбележете името, с което сте регистрирани във форума, за да мога да разбера кой кой е!
Благодаря предварително на всички, които ще се включите в инициативата   bouquet !

"Кърмачески" снимки имам вече от:
Adi-San, Аня, Bebe-to, DaniMax, Else, Escarina, Kameliya, Кукла, Lexy, Liudmila73, Miki-7, Morena, Мунка, Nadiq, Pebs, Т: ) и Vania_bg !!!

Снимки с тортата от РД засега съм получила само от Hexina !

# 224
  • София
Ваня, нашият батко прави много ечемици. Един път му се бяха появили 4 на едното око. Това му е слабо място и съм го забелязала, че става когато е в някакъв стрес или му е паднал имунитета. Например, когато сменихме детската градина. Минават за 4-5 дни без никакво лечение.
Оказа се, че го е ужилило нещо. Днес следобед вече беше доста поспаднало и приличаше като на ухапано от комар, но снощи и сутринта си беше доста червено, предполагам, че може и пчела да е било.
Аз пък като ученичка много имах конюктивити  ooooh! - при вирус, от една прашинка в окото, всеки месец бях на очен.

Аня води ли го на док за окото, какво ти дадоха?
Аз малко се притесних за вас, ако беше ечемик, да не сме заразили Валето, въпреки че Емко май не го е пипал.

Аня, и дреболина си пада по гроздето Simple Smile С удоволствие си хапва и праскови, дини, пъпеши, сини сливи и ябълки. Хитът в момента обаче са смлени орехови ядка. Яде ги с лъжицата направо и зяпа за още  Grinning Като знам колко са полезни съм изключително доволна  Party
И при нас прасковите и дините са любими, нищо, че после и двамата трябва да ги къпя. Mr. Green А по повод на орехите - днес чопках сусам от главата на Дани. Напоследък му слагам на таблата замразени кубчета зеленчуци и се храни сам. Реших да му дам и едни като солети със сусам, 3-4 кръгчета. Емко и той искаше. По едно време поглеждам Емко изсипал цялото пакетче сусамени кръгчета (те не бяха много), но нали на дъното остава много сусам. И Дани като се оклепал - цялото му лице и коса в моркови, грах и сусам. ooooh! Че няма и изчистване тоя сусам като полепнал и се заплел.

Малеее, Емук, какво сте преживели.  #Crazy Сега си мисля, че аз с малко съм се разминала само с псувните на този, който наскоро засякох на бул. България (въпреки че от гледна точка на правилника той беше в нарушение).

Мунка, на мен за утре май ще ми изникне друго излизане, но ако не стане сигурно ще дойда до Борисовата, тъкмо не ми е и много далеч. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт